Cazare in zona cabana Valea Avrigului – Avrig, Judeţul Sibiu, România

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Valea Avrigului fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Valea Avrigului recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Valea Avrigului – Avrig, Judeţul Sibiu, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Valea Avrigului am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Valea Avrigului bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Florica si Iosefina Roată din Minisel, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Valea Avrigului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Florica si Iosefina Roată din Minisel, jud. AradCazare in zona cabana Valea Avrigului pentru 3 persoane)

 • Consuela si Severin Neacșu din Valea Orevita, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Valea Avrigului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Valea Avrigului, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Consuela si Severin Neacșu din Valea Orevita, jud. Caras-SeverinCazare in zona cabana Valea Avrigului pentru 3 persoane)

 • Gina si Fabia Dulgheru din Vatasesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Valea Avrigului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gina si Fabia Dulgheru din Vatasesti, jud. ValceaCazare in zona cabana Valea Avrigului pentru 3 persoane)

 • Vicențiu si Cecilia Filipescu din Cornisoru, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Valea Avrigului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Valea Avrigului!

  (Vicențiu si Cecilia Filipescu din Cornisoru, jud. Caras-SeverinCazare in zona cabana Valea Avrigului pentru 3 persoane)

 • Costel si Amalia Tănase din Romuli, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Valea Avrigului prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Valea Avrigului, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Costel si Amalia Tănase din Romuli, jud. Bistrita-NasaudCazare in zona cabana Valea Avrigului pentru 3 persoane)

 • Antonia si Mara Aldulescu din Lojnita, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Valea Avrigului prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Valea Avrigului.

  (Antonia si Mara Aldulescu din Lojnita, jud. VranceaCazare in zona cabana Valea Avrigului pentru 3 persoane)

 1. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 2. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 3. Camera si restaurantul au fost excelente, priveliste frumoasa, iar personalul foarte amabil. Camera este foarte mare, mobilata cu gust, baia mare si foarte curata. Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi.

 4. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 5. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 6. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 7. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 8. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 9. Ne-a placut totul, doamna foarte de treaba, atenta, micul dejun a fost in regula, Desi toata lumea am observat ca scrie ca e sărăcăcios sau altele, noua ni s-a parut destul, a fost din fiecare cate ceva, poate legume putin mai multe, in perioada aceasta mai ales, si in rest totul a fost perfect.

 10. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 11. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 12. Camera curată si spațioasă, mâncare excelentă, spatiu de joacă pentru copii si amabilitate la superlativ!

 13. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 14. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 15. Proprietarii sunt super oameni,foarte ospitalieri.

 16. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 17. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 18. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 19. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 20. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 21. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 22. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 23. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 24. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 25. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 26. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 27. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 28. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 29. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 30. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 31. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 32. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 33. Camera curată si spațioasă, mâncare excelentă, spatiu de joacă pentru copii si amabilitate la superlativ!

 34. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 35. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 36. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 37. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 38. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 39. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 40. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 41. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 42. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 43. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 44. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 45. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 46. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 47. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 48. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 49. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 50. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 51. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 52. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 53. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 54. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 55. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 56. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 57. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 58. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 59. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 60. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 61. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 62. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 63. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 64. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 65. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 66. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 67. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 68. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 69. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 70. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 71. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 72. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 73. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 74. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 75. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 76. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 77. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 78. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 79. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 80. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 81. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 82. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 83. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 84. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 85. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 86. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 87. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 88. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 89. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 90. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 91. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 92. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 93. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 94. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 95. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 96. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 97. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 98. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 99. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 100. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 101. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 102. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 103. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 104. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 105. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 106. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 107. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 108. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 109. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 110. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 111. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 112. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 113. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 114. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 115. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 116. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 117. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 118. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 119. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 120. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 121. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 122. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 123. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 124. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 125. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 126. Pensiune în stil tradițional , personal drăguț și amabil , ne-am simțit ca în familie . De revăzut cu siguranță !

 127. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 128. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 129. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 130. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 131. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 132. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 133. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 134. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 135. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 136. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 137. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 138. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 139. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 140. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 141. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 142. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 143. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 144. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 145. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 146. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 147. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 148. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 149. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 150. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 151. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 152. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 153. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 154. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 155. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 156. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 157. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 158. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 159. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 160. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 161. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 162. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 163. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 164. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 165. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 166. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 167. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 168. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 169. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 170. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 171. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 172. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 173. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 174. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 175. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 176. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 177. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 178. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 179. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 180. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 181. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 182. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 183. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 184. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 185. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 186. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 187. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 188. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 189. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 190. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 191. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 192. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 193. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 194. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 195. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 196. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 197. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 198. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 199. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 200. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 201. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 202. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 203. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 204. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 205. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 206. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 207. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 208. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 209. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 210. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 211. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 212. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 213. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 214. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 215. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 216. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 217. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 218. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 219. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 220. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 221. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 222. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 223. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 224. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 225. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 226. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 227. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 228. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 229. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 230. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 231. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 232. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 233. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 234. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 235. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 236. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 237. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 238. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 239. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 240. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 241. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 242. Catalinonica mai 4, 2019 at 3:44 pm

  Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 243. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 244. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 245. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 246. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 247. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 248. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 249. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 250. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 251. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 252. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 253. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 254. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 255. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 256. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 257. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 258. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 259. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 260. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 261. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 262. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 263. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 264. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 265. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 266. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 267. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 268. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 269. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 270. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 271. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 272. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 273. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 274. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 275. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 276. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 277. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 278. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 279. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 280. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 281. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 282. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 283. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 284. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 285. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 286. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 287. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 288. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 289. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 290. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 291. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 292. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 293. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 294. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 295. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 296. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 297. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 298. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 299. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 300. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 301. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 302. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 303. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 304. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 305. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 306. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 307. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 308. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 309. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 310. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 311. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 312. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 313. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 314. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 315. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 316. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 317. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 318. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 319. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 320. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 321. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 322. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 323. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 324. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 325. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 326. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 327. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 328. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 329. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 330. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 331. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 332. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 333. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 334. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 335. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 336. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 337. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 338. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 339. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 340. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 341. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 342. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 343. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 344. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 345. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 346. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 347. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 348. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 349. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 350. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 351. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 352. Locatia este nemaipomenit de frumoasa, personalul este foarte primitor, se misca bine si repede, fara sa te deranjeze cu nimic. Servirea mesei ireprosabila. Locatia primeste nota 10. Va multumim.

 353. Palatul, parcul, grădina, terasa, locația in sine e foarte frumoasa. Merita vizitat cu siguranță. Mancare bună, oameni amabili și drăguți, liniște și aer proaspăt. Dimineața mirosul florilor te îmbată – e o placere sa petreci timp în aer liber în aceasta locație. Am avut apa calda, aer condiționat, liniște, destul de curat în camera și patul foarte confortabil. Preturile pentru mâncare și bautură sunt accesibile și personalul foarte amabil.

 354. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 355. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 356. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 357. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 358. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 359. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 360. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 361. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 362. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 363. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 364. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 365. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 366. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 367. Zona in care este amplasat – foarte aproape de palat

 368. Camera a fost curata, insa dusul nu a functionat deloc, iar micul dejun despre care scrie ca este disponibil la proprietate nu a fost de fapt disponibil. Practic, cu exceptia curateniei, nu am nimic bun de apreciat.

 369. Confortul, locația, personalul, gradina restaurantului.

 370. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 371. Locatia este nemaipomenit de frumoasa, personalul este foarte primitor, se misca bine si repede, fara sa te deranjeze cu nimic. Servirea mesei ireprosabila. Locatia primeste nota 10. Va multumim.

 372. Palatul, parcul, grădina, terasa, locația in sine e foarte frumoasa. Merita vizitat cu siguranță. Mancare bună, oameni amabili și drăguți, liniște și aer proaspăt. Dimineața mirosul florilor te îmbată – e o placere sa petreci timp în aer liber în aceasta locație. Am avut apa calda, aer condiționat, liniște, destul de curat în camera și patul foarte confortabil. Preturile pentru mâncare și bautură sunt accesibile și personalul foarte amabil.

 373. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 374. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 375. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 376. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 377. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 378. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 379. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 380. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 381. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 382. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 383. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 384. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 385. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 386. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 387. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 388. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 389. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 390. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 391. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 392. Locatia este superba…dar mai e de lucru cu personalul

 393. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 394. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 395. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 396. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 397. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 398. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 399. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 400. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 401. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 402. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 403. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 404. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 405. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 406. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 407. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 408. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 409. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 410. Locatia este superba…dar mai e de lucru cu personalul

 411. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 412. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 413. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 414. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 415. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 416. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 417. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 418. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 419. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 420. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 421. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 422. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 423. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 424. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 425. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 426. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 427. Foarte frumos la voi, as reveni oricând cu drag. Terasa e superba, atmosfera relaxanta, curățenie, mancare foarte buna.

 428. era foarte multa liniste!exact cum mi-am dorit ! iar mancarea de la restaurant este foarte gustoasa

 429. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 430. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 431. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 432. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 433. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 434. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 435. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 436. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 437. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 438. Ospitalitatea gazdelor care este mult peste ceea ce gasiti in mod normal. Confort maxim, mobilier nou, baie frumoasa dotata cu tot ce trebuie, living spatios si comod unde gasesti sa citesti mai multe carti, TV mare si cu multe programe, per total totul a fost perfect si asta la un pret foarte convenabil. Cu siguranta vom reveni.

 439. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 440. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 441. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 442. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 443. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 444. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 445. Mâncarea este delicioasă, iar condițiile întrunesc toate așteptările

 446. Locatia superba,am avut camera la mansarda,micuta dar foarte frumos amenajata si doata si curata..micul dejun consistent si variat.

 447. O locatie foarte frumoasa, situata in mijlocul unui domeniu care ofera tot ce-ti poti dori: padure, parc, gradina, piscina in aer liber. Terasa este in mijlocul unei gradini foarte frumoase, iar mancarea este excelenta.

 448. Curatenie,apa curata,mancare excelenta,angajatii super.

 449. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 450. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 451. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 452. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 453. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 454. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 455. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 456. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 457. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 458. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 459. Ospitalitatea gazdelor care este mult peste ceea ce gasiti in mod normal. Confort maxim, mobilier nou, baie frumoasa dotata cu tot ce trebuie, living spatios si comod unde gasesti sa citesti mai multe carti, TV mare si cu multe programe, per total totul a fost perfect si asta la un pret foarte convenabil. Cu siguranta vom reveni.

 460. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 461. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 462. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 463. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 464. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 465. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 466. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 467. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 468. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 469. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 470. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 471. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 472. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 473. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 474. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 475. Mâncare foarte buna,personalul amabil,locația, îmbunătățirea condițiilor de cazare.

 476. Locatia a fost perfecta pentru un weekend de vis cu partenerul. Gradinile palatului, superbe, piscina curata, camerele curate si confortabile. Merita!!!!

 477. Proprietatea este deosebita prin parcul imens care înconjoară hotelul. Camera si baia au fost curate si plăcute. Personalul foarte prietenos.

 478. Mai au de lucru în zona bucatarie . Sub așteptări. Poate am fost pe o tură mai slaba

 479. Locul este foarte frumos. Camera si baia curate. Frigider si cafetiera in camera. Patul super comod. Piscina mare.

 480. Camera curată, personal foarte amabil,piscina superbă,mancarea foarte gustoasă,cu siguranta vom reveni

 481. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 482. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 483. Personalul foarte amabil, face tot posibilul sa ti rezolve orice cerere, camere curate dar cam mici fata de poza dar o cabana are 3 camere cu chicineta comuna dar bai in fiecare camere, e ideal pt familii pt 3 cupluri. Meniul este fix dar foarte de calitate, in apropiere exista un restauraant, teresa superba, liniste, doamna sta dupa tine pana noaptea tarziu! Pare o locatie noua cu siguranta vor mai urma investitii.

 484. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 485. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 486. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 487. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 488. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 489. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 490. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 491. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 492. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 493. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 494. Personalul, locația, camerele mari. Mulțumiri lui Arthur pentru disponibilitate și bunăvoința. Recomand locația!

 495. Locatie aerisita, terase generoase servire rapida si personalul amabil. Camera ok. Ok. Parcare mare. Piscina mare ok

 496. Camera curata, pat confortabil, totul în jur (terasa, spațiu de joaca, gradina) f îngrijite. Șederea a fost f plăcută și mi-a depășit așteptările (inițial am crezut ca fiind o clădire istorica, e bătrâneasca, dar m-am înșelat)…. FFFFF MULTUMITA

 497. Mâncare foarte buna,personalul amabil,locația, îmbunătățirea condițiilor de cazare.

 498. Locatia a fost perfecta pentru un weekend de vis cu partenerul. Gradinile palatului, superbe, piscina curata, camerele curate si confortabile. Merita!!!!

 499. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 500. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 501. Personalul foarte amabil, face tot posibilul sa ti rezolve orice cerere, camere curate dar cam mici fata de poza dar o cabana are 3 camere cu chicineta comuna dar bai in fiecare camere, e ideal pt familii pt 3 cupluri. Meniul este fix dar foarte de calitate, in apropiere exista un restauraant, teresa superba, liniste, doamna sta dupa tine pana noaptea tarziu! Pare o locatie noua cu siguranta vor mai urma investitii.

 502. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 503. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 504. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 505. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 506. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 507. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 508. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 509. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 510. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 511. Gazde primitoare si prietenoase care ne-au facut sa ne simtim bine-veniti. Camera are vedere directa catre munti. Micul dejun a fost foarte gustos si variat. Am savurat cu placere produsele locale traditionale.

 512. Amabilitatea gazdei, serviabilitate, peisajul, mancare din belsug, curatenie, promptitudine

 513. Proprietarii au fost foarte amabili și prietenoși.

 514. Camera frumoasa și curata, personalul amabil. Micul dejun bun și variat.

 515. Camera a fost superba, confortul a fost peste asteptari, privelistea si atmosfera linistita m.a incarcat de energie.

 516. Apartament mansarda imens.. Amenajat cu gust. Mic dejun de nota 10.

 517. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 518. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 519. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 520. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 521. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 522. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 523. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 524. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 525. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 526. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 527. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 528. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 529. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 530. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 531. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 532. Gazde primitoare si prietenoase care ne-au facut sa ne simtim bine-veniti. Camera are vedere directa catre munti. Micul dejun a fost foarte gustos si variat. Am savurat cu placere produsele locale traditionale.

 533. Amabilitatea gazdei, serviabilitate, peisajul, mancare din belsug, curatenie, promptitudine

 534. Proprietarii au fost foarte amabili și prietenoși.

 535. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 536. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 537. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 538. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 539. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 540. Camera frumoasa și curata, personalul amabil. Micul dejun bun și variat.

 541. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 542. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 543. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 544. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 545. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 546. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 547. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 548. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 549. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 550. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 551. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 552. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 553. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 554. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 555. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 556. Recomand cu mare încredere!Locație linistita,camera(apartamentul in cazul nostru) spațioasă,confortabila,mic dejun bun!

 557. Locatia este superba mai ales daca vii cu animalutul de companie. Un loc linistit, perfect pentru o evadare din aglomeratia urbana.

 558. Foarte curat, personal amabil, curte ingrijita cu atentie.

 559. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 560. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 561. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 562. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 563. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 564. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 565. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 566. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 567. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 568. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 569. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 570. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 571. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 572. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 573. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 574. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 575. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 576. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 577. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 578. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 579. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 580. Recomand cu mare încredere!Locație linistita,camera(apartamentul in cazul nostru) spațioasă,confortabila,mic dejun bun!

 581. Locatia este superba mai ales daca vii cu animalutul de companie. Un loc linistit, perfect pentru o evadare din aglomeratia urbana.

 582. Foarte curat, personal amabil, curte ingrijita cu atentie.

 583. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 584. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 585. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 586. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 587. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 588. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 589. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 590. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 591. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 592. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 593. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 594. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 595. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 596. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 597. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 598. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 599. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 600. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 601. Personalul a fost foarte amabil, iar camera in care am fost cazati arata foarte bine(decorata cu foarte mult bun gust,mobilier de buna calitate si atentie la detalii) Ar trebui totusi mentionat faptul ca intr-adevar casa Rozalia este inca in constructii (fatada nu este inca gata,iar in camera mai erau foarte mici retusuri de facut,cum ar fi faptul ca lipsea protectia la una dintre prize), dar pe noi acest lucru nu ne-a deranjat cu nimic. Pe scurt, a fost o experienta frumoasa si interesanta ,iar mobilierul cu iz vintage si povestea casei ne-a transpus parca in alte timpuri. O sa revenim cu siguranta!

 602. Camerele foarte frumoase, personalul foarte amabil.

 603. Este o locație de lux la care se mai lucrează încă, însă la final va arăta superb. Camera mare, patul foarte confortabil, mobilierul nou. Totul este făcut cu bun gust și eleganță.

 604. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 605. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 606. Gazde primitoare si prietenoase care ne-au facut sa ne simtim bine-veniti. Camera are vedere directa catre munti. Micul dejun a fost foarte gustos si variat. Am savurat cu placere produsele locale traditionale.

 607. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 608. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 609. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 610. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 611. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 612. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 613. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 614. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 615. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 616. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 617. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 618. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 619. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 620. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 621. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 622. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 623. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 624. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 625. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 626. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 627. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 628. Pentru o noapte de tranzit spre casa a fost excelent. Raport calitate – pret foarte bun. Platoul transilvanean comandat la restaurant a fost de nota 12. Camera spatioasa cu toate facilitatile.

 629. Dupa experienta cu cina am preferat sa ocolesc micul dejun. Noroc cu ospatarul, care s-a oferit sa ne incalzeasca personal o supa, pe motiv ca bucatarul a terminat programul. Cu toate astea, pentru clientii veniti dupa noi a avut program.

 630. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 631. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 632. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 633. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 634. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 635. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 636. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 637. Amplasarea foarte buna, caldura in camera și un personal foarte de treaba

 638. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 639. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 640. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 641. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 642. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 643. Hotel cu camere curate, restaurant bun și personal amabil

 644. Liniștea și curățenia, amabilitatea și servirea prompta și ireprosabila.

 645. locatie foarte buna, camera linistita, curata si racoroasa

 646. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 647. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 648. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 649. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 650. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 651. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 652. Frumoasa amplasarea in Parcul Palatului – camera micuta dar confortabila – raport calitate pret – ok

 653. Totul. Mai ales că am ales să vizităm toamna acest domeniu. Feeric! O multitudine de culori.

 654. Pentru o noapte de tranzit spre casa a fost excelent. Raport calitate – pret foarte bun. Platoul transilvanean comandat la restaurant a fost de nota 12. Camera spatioasa cu toate facilitatile.

 655. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 656. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 657. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 658. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 659. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 660. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 661. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 662. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 663. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 664. Amplasarea foarte buna, caldura in camera și un personal foarte de treaba

 665. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 666. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 667. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 668. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 669. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 670. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 671. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 672. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 673. Hotel cu camere curate, restaurant bun și personal amabil

 674. Liniștea și curățenia, amabilitatea și servirea prompta și ireprosabila.

 675. locatie foarte buna, camera linistita, curata si racoroasa

 676. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 677. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 678. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 679. Locatie minunata, condiții foarte bune și curățenie absoluta

 680. Gradina este superba, camera curata, personalul restaurantului este orientat spre client, servirea este impecabila.

 681. Frumoasa amplasarea in Parcul Palatului – camera micuta dar confortabila – raport calitate pret – ok

 682. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 683. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 684. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 685. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 686. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 687. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 688. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 689. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 690. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 691. Amplasarea foarte buna, caldura in camera și un personal foarte de treaba

 692. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 693. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 694. Hotel cu camere curate, restaurant bun și personal amabil

 695. Liniștea și curățenia, amabilitatea și servirea prompta și ireprosabila.

 696. locatie foarte buna, camera linistita, curata si racoroasa

 697. Micul dejun este exceptional. Faptul ca a fost incadrat si in Mic dejun Sibian il face si mai atragator. Recomand tuturor. Rar gasesti un mic dejun atat de bogat si gustos. Si aici ma refer nu numai la Romania.

 698. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 699. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 700. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 701. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 702. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 703. Condițiile au fost ok, locul palatului este amenajat frumos , Însă orașul lasa de dorit.

 704. Camere spatioase, curate si frumoase. Mancarea de la restaurant este excelenta

 705. Locatie minunata, condiții foarte bune și curățenie absoluta

 706. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 707. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 708. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 709. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 710. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 711. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 712. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 713. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 714. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 715. Este locul perfect pentru un concediu cu copii. Locul este minunat, liniștit, curat, foarte multe distracții pentru cei mici, mâncarea excelenta iar gazdele nemaipomenite. Recomand cu toată caldura.

 716. Micul dejun este exceptional. Faptul ca a fost incadrat si in Mic dejun Sibian il face si mai atragator. Recomand tuturor. Rar gasesti un mic dejun atat de bogat si gustos. Si aici ma refer nu numai la Romania.

 717. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 718. Amplasarea foarte buna, caldura in camera și un personal foarte de treaba

 719. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 720. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 721. Condițiile au fost ok, locul palatului este amenajat frumos , Însă orașul lasa de dorit.

 722. Camere spatioase, curate si frumoase. Mancarea de la restaurant este excelenta

 723. Locatie minunata, condiții foarte bune și curățenie absoluta

 724. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 725. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 726. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 727. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 728. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 729. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 730. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 731. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 732. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 733. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 734. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 735. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 736. Este locul perfect pentru un concediu cu copii. Locul este minunat, liniștit, curat, foarte multe distracții pentru cei mici, mâncarea excelenta iar gazdele nemaipomenite. Recomand cu toată caldura.

 737. Micul dejun este exceptional. Faptul ca a fost incadrat si in Mic dejun Sibian il face si mai atragator. Recomand tuturor. Rar gasesti un mic dejun atat de bogat si gustos. Si aici ma refer nu numai la Romania.

 738. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 739. Camera extrem de placuta, mare, caldura din podea, baie elegantă, staff extrem de amabil. Restaurantul cu mâncare de nota 10.

 740. Condițiile au fost ok, locul palatului este amenajat frumos , Însă orașul lasa de dorit.

 741. Camere spatioase, curate si frumoase. Mancarea de la restaurant este excelenta

 742. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 743. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 744. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 745. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 746. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 747. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 748. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 749. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 750. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 751. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 752. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 753. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 754. Gradina, servirea, camera superioara foarte spatioasa, cu geamuri spre culmile Fagarasului, peisajul, gazdele prietenoase, cartile din camera si de pe holul pensiunii

 755. Gazdele super amabile. Locația foarte curată. Recomand.

 756. Este o locație pe care o recomand cu drag celor care doresc liniște, aer curat, peisaj de poveste, oameni frumoși, mâncare foarte buna . Te poți relaxa cu o plimbare cu caii . Oauu.

 757. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 758. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 759. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 760. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 761. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 762. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 763. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 764. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 765. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 766. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 767. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 768. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 769. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 770. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 771. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 772. Gradina, servirea, camera superioara foarte spatioasa, cu geamuri spre culmile Fagarasului, peisajul, gazdele prietenoase, cartile din camera si de pe holul pensiunii

 773. Gazdele super amabile. Locația foarte curată. Recomand.

 774. Este o locație pe care o recomand cu drag celor care doresc liniște, aer curat, peisaj de poveste, oameni frumoși, mâncare foarte buna . Te poți relaxa cu o plimbare cu caii . Oauu.

 775. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 776. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 777. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 778. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 779. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 780. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 781. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 782. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 783. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 784. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 785. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 786. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 787. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 788. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 789. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 790. Gradina, servirea, camera superioara foarte spatioasa, cu geamuri spre culmile Fagarasului, peisajul, gazdele prietenoase, cartile din camera si de pe holul pensiunii

 791. Gazdele super amabile. Locația foarte curată. Recomand.

 792. Este o locație pe care o recomand cu drag celor care doresc liniște, aer curat, peisaj de poveste, oameni frumoși, mâncare foarte buna . Te poți relaxa cu o plimbare cu caii . Oauu.

 793. Amplasarea foarte buna, caldura in camera și un personal foarte de treaba

 794. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 795. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 796. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 797. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 798. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 799. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 800. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 801. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 802. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 803. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 804. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 805. Gradina, servirea, camera superioara foarte spatioasa, cu geamuri spre culmile Fagarasului, peisajul, gazdele prietenoase, cartile din camera si de pe holul pensiunii

 806. Gazdele super amabile. Locația foarte curată. Recomand.

 807. Este o locație pe care o recomand cu drag celor care doresc liniște, aer curat, peisaj de poveste, oameni frumoși, mâncare foarte buna . Te poți relaxa cu o plimbare cu caii . Oauu.

 808. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 809. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 810. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 811. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 812. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 813. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 814. Este locul perfect pentru un concediu cu copii. Locul este minunat, liniștit, curat, foarte multe distracții pentru cei mici, mâncarea excelenta iar gazdele nemaipomenite. Recomand cu toată caldura.

 815. Micul dejun este exceptional. Faptul ca a fost incadrat si in Mic dejun Sibian il face si mai atragator. Recomand tuturor. Rar gasesti un mic dejun atat de bogat si gustos. Si aici ma refer nu numai la Romania.

 816. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 817. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 818. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 819. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 820. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 821. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 822. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 823. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 824. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 825. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 826. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 827. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 828. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 829. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 830. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 831. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 832. Locatie curata, spatioasa, foarte frumos decorata pentru Craciun, o curte imensa cu leagan, foisor, gratar etc. Proprietarul a fost foarte amabil. Mic dejun bogat si variat.

 833. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 834. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 835. Recomand cu mare încredere!Locație linistita,camera(apartamentul in cazul nostru) spațioasă,confortabila,mic dejun bun!

 836. Locatia este superba mai ales daca vii cu animalutul de companie. Un loc linistit, perfect pentru o evadare din aglomeratia urbana.

 837. Foarte curat, personal amabil, curte ingrijita cu atentie.

 838. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 839. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 840. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 841. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 842. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 843. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 844. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 845. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 846. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 847. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 848. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 849. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 850. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 851. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 852. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 853. Locatie curata, spatioasa, foarte frumos decorata pentru Craciun, o curte imensa cu leagan, foisor, gratar etc. Proprietarul a fost foarte amabil. Mic dejun bogat si variat.

 854. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 855. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 856. Locație excelenta foarte aproape de Sibiu (20min). Vila Rozalia este situată vis a vis de palat, are camere spatioase , confortabile si primitoare. Casa are o poveste foarte interesanta. Personalul este foarte primitor, amabil si disponibil in orice moment.

 857. Personalul a fost foarte amabil, iar camera in care am fost cazati arata foarte bine(decorata cu foarte mult bun gust,mobilier de buna calitate si atentie la detalii) Ar trebui totusi mentionat faptul ca intr-adevar casa Rozalia este inca in constructii (fatada nu este inca gata,iar in camera mai erau foarte mici retusuri de facut,cum ar fi faptul ca lipsea protectia la una dintre prize), dar pe noi acest lucru nu ne-a deranjat cu nimic. Pe scurt, a fost o experienta frumoasa si interesanta ,iar mobilierul cu iz vintage si povestea casei ne-a transpus parca in alte timpuri. O sa revenim cu siguranta!

 858. Este o locație de lux la care se mai lucrează încă, însă la final va arăta superb. Camera mare, patul foarte confortabil, mobilierul nou. Totul este făcut cu bun gust și eleganță.

 859. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 860. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 861. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 862. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 863. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 864. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 865. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 866. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 867. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 868. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 869. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 870. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 871. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 872. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 873. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 874. O locatie excelenta, curatenia, ospitalitatea gazdelor. Bucataria dotata cu tot ce este necesar. Ne-am simtit foarte bine.

 875. מקום שקט ומבודד מעולה למשפחה ויותר חשוב לדעת שצריך לחמם את המים ליפני השימוש בעזרת ההסקה

 876. Vynikajúce raňajky servírované na záhrade ubytovania alebo v altánku vedľa domu priamo domácimi z čerstvých lokálnych surovín. Dobrá poloha ubytovania pokiaľ chcete navštíviť Transfagarasan, drakulov hrad, Salina Turda, … Tichá lokalita, iba pár ďalších chát v okolí. Výborné kuchynské vybavenie (vrátane kávovaru, umývačky riadu, …) Pekná kúpeľňa, 2 toalety. Altánok s grilom poslúži pri nepriazni počasia.

 877. Amplasarea foarte buna, caldura in camera și un personal foarte de treaba

 878. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 879. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 880. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 881. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 882. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 883. Locatie curata, spatioasa, foarte frumos decorata pentru Craciun, o curte imensa cu leagan, foisor, gratar etc. Proprietarul a fost foarte amabil. Mic dejun bogat si variat.

 884. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 885. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 886. Ne vom întoarce cu siguranță! A fost super, un alt fel de hotel!

 887. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 888. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 889. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 890. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 891. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 892. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 893. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 894. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 895. Am uitat brățări si ceasul soției si am sunat si ne au asigurat ca le pun la curier

 896. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 897. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 898. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 899. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 900. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 901. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 902. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 903. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 904. Micul dejun – bufet suedez: diversificat; bogat; totusi, au lipsit fructele. Locatia: amplasarea este intr-un loc linistit, in natura (parcul palatului)

 905. Dovada ca se poate si altfel. Prin urmare se poate si altfel decat bine-cunoscutul design de “bun-gust muncitoresc”. Unitatea dispune de pat confortabile, dusuri care nu se infunda, bai cu design elegant, lenjetie curata (ceea ce prezinta o provocare chiar si pentru hoteluri cu pretentii). De aici ar trebui sa se inspire si altii din turismul romanesc. Sper sa nu-i loveasca spiritul romanesc – sa scada calitatea i sa creasca pretul.

 906. Mâncarea este excelentă iar personalul (de la recepție până la restaurant) nota 10.

 907. cel mai mult si cel mai mult ne a placut mancarea:calitate,gust,cantitate,diversitate.nu va asteptati sa fie ieftin si bun,nu!Nu exista asa ceva,dar nici f scump! nu o sa va para rau de nici un leu dat in plus!micul dejun extraordinar,pe saturate si din toate.Daca doriti liniste ,ce sa zic,liniste si bezna !doar un susur de apa se aude!Patul?Camera?mari toate!nu este facut nimic din saracie!avand in vedere ca am dat 520 pe 3 nopti cu mic dejun doua pers,va doresc vacanta placuta!

 908. Gradina, servirea, camera superioara foarte spatioasa, cu geamuri spre culmile Fagarasului, peisajul, gazdele prietenoase, cartile din camera si de pe holul pensiunii

 909. Gazdele super amabile. Locația foarte curată. Recomand.

 910. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 911. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 912. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 913. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 914. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 915. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 916. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 917. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 918. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 919. Am uitat brățări si ceasul soției si am sunat si ne au asigurat ca le pun la curier

 920. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 921. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 922. Gazde foarte primitoare,totul la superlativ,arata mai bine in realitate decat in poze,recomand cu incredere.

 923. Locație foarte frumoasă,potrivită pentru familii,curățenie desăvârșită și personal ospitalier,recomandăm cu drag!

 924. Proprietara care ne-a facilitat acomodarea tuturor, cu o mica schimbare de plan. Tot ea ne-a recomandat sa mancam la Restaurant Ghiocelul, atat la cina, cat si la micul dejun. Recomand!

 925. Un loc deosebit cu mare potențial turistic. Initiativa de a transforma domeniul in facilitate turistică este lăudabilă iar începutul este promițător, însă necesita reabilitare completa a clădirilor istorice (și aici ma refer in special la muzeu) pentru a le reda frumusetea și valoarea istorică. Merita vizitat!

 926. Curat, mâncare bună, personal amabil și prietenos. Restaurant f fain amenajat Recomand cu căldură!

 927. Printr-o eroare de sistem ne-am aflat într-o situație de overbooking, astfel ca am primit upgrade la Vila Rozalia 4*. Am avut de ales între 2 camere divine, alegând o dubla cu balcon care arata ca într-un vis: decorata în nuanțe pastelate de roz și verde, cu un aer vintage și dotări moderne (încălzire prin pardoseala, dus walk-in). Întreaga vila este decorata cu mult bun gust. Nu am stat chiar în palat, dar ne-am simțit ca într-un palat. Cina a fost minunata, delicioasa și porțiile mari. Micul dejun a fost variat, cu preparate “ca la mama acasă” și personalul foarte amabil. Doamnele de la muzeul/expoziția din cadrul palatului au fost deosebit de drăgute, prezentându-ne în detaliu istoria domeniului Brukenthal, costumele de epoca și expoziția.

 928. Apartamentele cu 2 camere sunt de a dreptul superbe,o atmosfera foarte primitoare. Am fost intampinati de la poarta. Micul dejun,foarte bun si portiile foarte mari!

 929. Totul a fost minunat ! Am nimerit intr o perioadă în care liniștea a fost la ea acasă,doamna ne a gătit o cină delicioasă,iar căldura în camera a fost din belsug.Multumim ptr cele câteva zile de odihna si relaxare !!

 930. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 931. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 932. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 933. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 934. Am uitat brățări si ceasul soției si am sunat si ne au asigurat ca le pun la curier

 935. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 936. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 937. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 938. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 939. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 940. Hotel cu camere curate, restaurant bun și personal amabil

 941. Liniștea și curățenia, amabilitatea și servirea prompta și ireprosabila.

 942. locatie foarte buna, camera linistita, curata si racoroasa

 943. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 944. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 945. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 946. Desi mai sunt multe de pus la punct, a fost o experienta mult peste asteptari. Cladiri foarte frumoase, gradina si privelistea (de la vechiul castel) spectaculoasa, cateva rauri ce serpuiesc prin curte, mai multe terase, locuri la umbra si la soare, iar camera foarte spatioasa si confortabila.

 947. Condițiile de cazare(camere foarte curate, aer condiționat)

 948. Gradina este superba, serile sunt liniștite iar plimbările in curtea palatului sunt foarte plăcute. Camerele sunt răcoroase si curate. Micul dejun a fost ok.

 949. mi-a placut tot, in special zona unde este amplasat hotelul. Are o piscina mare, minunata si personalul este foarte dragut…… o sa mai venim sigur aici…

 950. A fost excelent de la curatenie pana la mancare, piscina curata, angajatii super de treaba Ovidiu a fost alaturi de noi la ori ce ora e un super baiat foarte glumet si de treaba. App as vrea sa ii multumesc pentru serviciile si pentru atentia cu care ne.a tratat. Multumim Ovidiu 🤗🤗🤗

 951. A fost concediu perfect, un pic de miscare, drumetii prin Fagaras apoi relaxare, plaja si baie

 952. Zona e linistita. Camerele si baia sunt curate. Mic dejun foarte bun si generos. Prin amabilitatea gazdelor am servit micul dejun mai devreme ca sa putem pleca la timp. Multumim inca o data. Recomand pensiunea.

 953. Personalul amabil, camerele curate si racoroase si mancarea.

 954. Am fost foarte sceptica inainte de a ajunge acolo, din cauza diferitelor comentarii negative, dar s-a dovedit ca parerile altora pot fi subiective . Am fost trei familii si am stat in aceeasi cladire. Nu ne-a deranjat absolut nimeni. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea gustoasa (desi nu prea multe feluri de mancare). Curtea interioara da o nota de intimitate.

 955. -locatie ok, gresit trecuta pe adresa de la booking, dar am fost indrumati de proprietar. -parcare in interior -loc de joaca ok pentru copii – iepuras, gaini si un catel bland -mancare buna -ciubar

 956. Mancarea buna (preturile la mancare scumpe, dar a fost bine ca au primit tichete de vacanta si ptr mancare). Zonă linistita, peisaj frumos.

 957. Locația si amabilitatea personalului/proprietarului. Mâncarea destul de buna.

 958. Totul a fost așa cum am dorit.Recomand aceasta locație tuturor celor care doresc liniște.

 959. Gazde de nota 100! Mancarea la pensiune extraordinara la preturi foarte bune! Am stat 2 nopti, cu siguranta mergea si a 3-a! Locatie perfecta pentru liniste!

 960. As incepe cu gazdele care sunt oameni foarte primitori, locatia excelenta, micul dejun si pranzul foarte bune. O curte mare unde se pot face foarte multe activitati in aer liber.

 961. Gazda foarte primitoare. O locație liniștită, in natura dar plină de confort și utilități. Nu am simțit nevoia de nimic altceva, am avut tot ce ne-am dorit la cazare. Ne vom mai întoarce aici cu plăcere!

 962. Very clean and quiet, they had everything you could need. The entertainment they had was excellent. Everything worked a bit different than what you would normally have involving chopping wood, which was great! Would recommend to anyone to stay a few nights.

 963. Terrain de jeu tennis super agréable. Piscine petite mais parfaite pour jeu volley. Chambres avec chacune sa salle de bain privative. Beaucoup d’espace pour 3 familles de 5. Et très propre

 964. Curatenie absolută, proprietara ne-a dat cateva locatii superbe de vizitat. Revenim cu placere

 965. Foarte frumos! Gazdă primitoare, curățenie, mic dejun gustos, recomand.

 966. Priveliștea foarte frumoasa,aer curat, liniște,gradina frumoasă.

 967. Amplasare intr-un parc mare, frumos intretinut.Aproape de Sibiu.Am stat intr-un apartament spatios, cu o mica bucatarie, unde aveai la dispozitie frigider, plita si cuptor electric , cafetiera si vesela.Ne-ar fi placut sa revenim , dar…..

 968. Palatul Brukenthal este pozitionat excelent, curat, calduros si intr-o zona linistita. Este numai bun pentru un weekend cu prietenii si familia. Personal amabil si peisaj rustic.

 969. Locația este superba! Un loc deosebit, cu multă verdeață, loc de joaca pentru copii. Grădinile sunt superbe. Te întorci in timp si parca intri in pielea unui personaj.🙂

 970. Zona e linistita. Camerele si baia sunt curate. Mic dejun foarte bun si generos. Prin amabilitatea gazdelor am servit micul dejun mai devreme ca sa putem pleca la timp. Multumim inca o data. Recomand pensiunea.

 971. Personalul amabil, camerele curate si racoroase si mancarea.

 972. Am fost foarte sceptica inainte de a ajunge acolo, din cauza diferitelor comentarii negative, dar s-a dovedit ca parerile altora pot fi subiective . Am fost trei familii si am stat in aceeasi cladire. Nu ne-a deranjat absolut nimeni. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea gustoasa (desi nu prea multe feluri de mancare). Curtea interioara da o nota de intimitate.

 973. Personal foarte amabil si prietenos. Piscina si camerele foarte curate. Preturi scazute la bar si bucatarie.

 974. Piscina ,peisajul si promptitudinea personalului

 975. Mic dejun, piscina, vestiare, terasa, amplasare, view

 976. Foarte curat, gazda foarte ospitaliera, ne vom reîntoarce cu drag!

 977. Micul dejun foarte bun. Proprietatea foarte frumoasa, o curte mare si plina de jucarii pentru cei mici

 978. Locația este deosebită. Micul dejun foarte variat,proaspăt si gustos.

 979. O camera foarte frumoasa, curat, linistit. Un raport foarte bun calitate pret.

 980. Totul la superlativ.Mancarea foarte buna si in exces😁 Multumim mult!

 981. Locație superba , personal extrem de amabil , mic dejun sanatos și variat .

 982. Everything about this place is absolutely amazing! An oasis, an authentic corner of Paradise! All of you who will visit Anna Charisma Chalet, please be kind! Cherish and respect everything you will discover in there so that all of us could enjoy it for a very long time! Wish you all an incredible experience at least as unforgettable as ours. 🌝

 983. There are not enough words to describe this stunning place. I would recommend this place to everyone, the owners have done a superb job in making it a complete luxury villa with there eye to detail on everything. The location is fantastic and can be enjoyed by all ages.will definitely be back soon

 984. Everything was perfect. The chalet is located in a very secluded and peaceful place and is great for vacation with kids and friends. The rooms are luxurious and clean and the stuff is very helpful.

 985. personalul si produsele traditionale, linistea si zona in care este amplasata

 986. Personalul foarte amabil, camera primita spatioasa si luminoasa, curtea mare, liniste.

 987. Este o locație amplasata în “inima munților”, cu o priveliște de poveste. Am ajuns foarte ușor, îndrumați de către gazde. Camera foarte curata, aerisita, priveliște către munte. Lenjeria impecabila, saltele odihnitoare. Încă un plus, baile curate, prevazute cu dezinfectanti de buna calitate. Cât despre mâncare, sunt de departe în topul preferințelor noastre când vine vorba de preparate gătite tradițional “ca la mama acasă”. Și multa, chiar multă mâncare. Legumele erau din gradina proprie. Off topic, nu credeam niciodată ca voi manca costa de porc la cuptor și ma voi gândi la ea alte câteva zile…Senzationala!!! Pastravul proaspat, gătit ca la carte… 👌 Gazdele de excepție, foarte implicați, o familie minunata! Este a 2 a oara când ajungem, dar ne bucuram ca v am descoperit acest an. Așteptam cu nerăbdare următorul sejur.

 988. Mi-a depasit asteptarile din toate punctele de vedere. As vrea sa pun accentul pe ospitalitatea de care a dat dovada personalul.

 989. Amplasarea este foarte buna, privelistea exceptionala, camera renovata cu mobilier modern, caldura suficienta pentru perioada in care am stat, personalul foarte amabil.

 990. Locatia este superba. Cladirea transformata in hotel/pensiune este renovata, la parter avand si salile de evenimente/sala de mese. Curtea (imensa) este intretinuta si o placere sa te plimbi prin ea. In partea de sus, spre iesirea la strada, exista si o mica expozitie. Pensiunea dispune de restaurant su o mancare deosebita. Micul dejun este excelent, diversificat. Il recomand cu mare drag.

 991. Everything about this place is absolutely amazing! An oasis, an authentic corner of Paradise! All of you who will visit Anna Charisma Chalet, please be kind! Cherish and respect everything you will discover in there so that all of us could enjoy it for a very long time! Wish you all an incredible experience at least as unforgettable as ours. 🌝

 992. There are not enough words to describe this stunning place. I would recommend this place to everyone, the owners have done a superb job in making it a complete luxury villa with there eye to detail on everything. The location is fantastic and can be enjoyed by all ages.will definitely be back soon

 993. Everything was perfect. The chalet is located in a very secluded and peaceful place and is great for vacation with kids and friends. The rooms are luxurious and clean and the stuff is very helpful.

 994. totul a fost ok curatenie, caldura, amenajare camera, coridor… calitate-pret mai mult decat ok!

 995. O oază de liniște și evadare din stresul cotidian, personal foarte amabil, iar curățenia a fost la locul ei; Recomand cu căldură! Cu siguranță vom mai reveni!

 996. Locația, peisajul și modul in care sunt decorate/ mobilate camerele sunt deosebite.

 997. Un loc frumos, linistit, unde din prima clipa te simti ca acasa. Totul este decorat cu bun gust si gazdele te fac sa vrei sa te intorci cu siguranta!

 998. Gazda este minunata, pensiunea foarte curata si confortabila. Au o curte spatioasa cu multe leagane

 999. Foarte curat, gazda foarte ospitaliera, ne vom reîntoarce cu drag!

 1000. Gazda foarte primitoare. O locație liniștită, in natura dar plină de confort și utilități. Nu am simțit nevoia de nimic altceva, am avut tot ce ne-am dorit la cazare. Ne vom mai întoarce aici cu plăcere!

 1001. Very clean and quiet, they had everything you could need. The entertainment they had was excellent. Everything worked a bit different than what you would normally have involving chopping wood, which was great! Would recommend to anyone to stay a few nights.

 1002. Terrain de jeu tennis super agréable. Piscine petite mais parfaite pour jeu volley. Chambres avec chacune sa salle de bain privative. Beaucoup d’espace pour 3 familles de 5. Et très propre