Cazare in zona cabana Izvorul Muntelui – Izvoru Muntelui, Neamţ, România

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Izvorul Muntelui fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Izvorul Muntelui recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Izvorul Muntelui – Izvoru Muntelui, Neamţ, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Izvorul Muntelui am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Izvorul Muntelui bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Augustina si Aneta Stamatin din Teleormanu, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Izvorul Muntelui prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Augustina si Aneta Stamatin din Teleormanu, jud. TeleormanCazare in zona cabana Izvorul Muntelui pentru 2 persoane)

 • Ileana si Speranța Angelescu din Capleni, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Izvorul Muntelui prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Izvorul Muntelui, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ileana si Speranța Angelescu din Capleni, jud. Satu MareCazare in zona cabana Izvorul Muntelui pentru 2 persoane)

 • Violeta si Rebeca Dobroiu din Valeni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Izvorul Muntelui prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Violeta si Rebeca Dobroiu din Valeni, jud. HarghitaCazare in zona cabana Izvorul Muntelui pentru 2 persoane)

 • Adam si Teona Groza din Draganeasa, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Izvorul Muntelui prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Izvorul Muntelui!

  (Adam si Teona Groza din Draganeasa, jud. PrahovaCazare in zona cabana Izvorul Muntelui pentru 2 persoane)

 • Corina si Teohari Lăzărescu din Micula, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Izvorul Muntelui prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Izvorul Muntelui, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Corina si Teohari Lăzărescu din Micula, jud. Satu MareCazare in zona cabana Izvorul Muntelui pentru 2 persoane)

 • Tudor si Ernest Drăgușeanu din Ineu, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Izvorul Muntelui prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Izvorul Muntelui.

  (Tudor si Ernest Drăgușeanu din Ineu, jud. HarghitaCazare in zona cabana Izvorul Muntelui pentru 2 persoane)

 1. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 2. Locatie buna, aproape de traseele montane. Priveliste excelenta spre Ceahlau. Gazde primitoare. Restaurant (pub) frumos amenajat, cu mancare buna. Parcare sigura.

 3. Camere spațioase, mobilier din lemn masiv Aproape de intrarea în Parcul Național Grătar situat într-un foișor închis (a plouat și am putut face grătar !) Papanașii făcuți de doamna – Bestiali!!! Supa de văcuță gustoasă, ne-a uns pe suflet. (Altceva nu am consumat de e acolo)

 4. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 5. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 6. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 7. Alimedtele proaspete si gustoase. Atmosfera in pensiune deosebit de placuta, Peisajul „ de vis”. Mai vin la voi.

 8. Privelistea de la balconul camerei este ceva de vis. Confortul, mancarea, curatenia si caldura in camere si in pensiune, semineul si muzica placuta din restaurant, totul a fost perfect

 9. Am stat in apartamentul 1 pentru o noapte si pot spune ca a fost totul minunat: camere spatioase, baie mare, curatenie. Gazdele sunt foarte amabile si am fost intampinati cu multa voie buna si ospitalitate. Iar privelistea este absolut minunata!

 10. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 11. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 12. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 13. Camera curata, calduroasa iar privelistea la superlativ. 😀

 14. Curatenie maxima,amabilitate din partea personalului Camerele foarte calduroase si spatioase Loc de parcare spatios Priveliste ca in povesti

 15. Amabilitatea personalului, mancarea foarte gustoasa si privelistea superba!

 16. Camera curată, confortabilă, cu vedere înspre lac și munte. Personalul minunat, iar mâncarea de 5 * !!!

 17. Mâncare excelentă. Locație liniștită, curățenie, foarte bine

 18. raport calitate/pret bun. e ok cazarea si mancarea la restaurant buna

 19. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 20. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 21. Amplasarea, si amabilitatea persoanei de la receptie.

 22. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 23. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 24. Curățenie, liniște, gazde primitoare, oameni foarte atenți la nevoile clienților. Peisaj superb. Curte îngrijită cu parcare asigurata, cel puțin 2 locuri în care se poate face un grătar, cu foișor cu băncuțe si mese acoperite. Flori în toată pensiunea, bucătărie la dispoziție cu toate ustensilele și bineînțeles sală de mese. Balansoar și desigur destul spațiu în care sa se poate relaxa o familie cu copii fie ei mai mari sau mai mici! Eu am fost cazat la suita cu doua dormitoare. Camerele sun curate îngrijite un pic cam micuțe pt kilogramele mele dar a compensat balconul generos de unde am putut savura apusul cu un pahar de vin în mână. Pe ultimul loc am lăsat prețul care a fost foarte bun, nu o sa neg ca a contat și el în alegerea pensiunii!

 25. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 26. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 27. Locatie buna, aproape de traseele montane. Priveliste excelenta spre Ceahlau. Gazde primitoare. Restaurant (pub) frumos amenajat, cu mancare buna. Parcare sigura.

 28. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 29. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 30. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 31. O locație superba ,camera curata ,baia la fel ,am stat 2 nopti la această pensiune si am ramas total surprinși de tot ce ofera ,mâncarea la restaurantul pensiuni foarte buna si la preturi foarte mici ,gazda foarte drăguță o familie superba care fac lucruri frumoase pentru clienti lor.Va multumim pentru vacanta frumoasa petrecută la voi!Cu siguranta vom mai reveni.

 32. Implicarea proprietarilor si a personalului in tot ceea ce tine de confortul si satisfacerea solicitărilor oaspeților. Mancare excelenta, curatenie , totul la superlativ ! Excepțional!

 33. Alimedtele proaspete si gustoase. Atmosfera in pensiune deosebit de placuta, Peisajul „ de vis”. Mai vin la voi.

 34. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 35. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 36. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 37. Totul a fost bine!! Un personal foarte atent!! Mancarea foarte buna , totul a fost minunat!

 38. Camera curata, calduroasa iar privelistea la superlativ. 😀

 39. Curatenie maxima,amabilitate din partea personalului Camerele foarte calduroase si spatioase Loc de parcare spatios Priveliste ca in povesti

 40. Camera curată, confortabilă, cu vedere înspre lac și munte. Personalul minunat, iar mâncarea de 5 * !!!

 41. Mâncare excelentă. Locație liniștită, curățenie, foarte bine

 42. raport calitate/pret bun. e ok cazarea si mancarea la restaurant buna

 43. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 44. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 45. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 46. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 47. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 48. Curățenie, liniște, gazde primitoare, oameni foarte atenți la nevoile clienților. Peisaj superb. Curte îngrijită cu parcare asigurata, cel puțin 2 locuri în care se poate face un grătar, cu foișor cu băncuțe si mese acoperite. Flori în toată pensiunea, bucătărie la dispoziție cu toate ustensilele și bineînțeles sală de mese. Balansoar și desigur destul spațiu în care sa se poate relaxa o familie cu copii fie ei mai mari sau mai mici! Eu am fost cazat la suita cu doua dormitoare. Camerele sun curate îngrijite un pic cam micuțe pt kilogramele mele dar a compensat balconul generos de unde am putut savura apusul cu un pahar de vin în mână. Pe ultimul loc am lăsat prețul care a fost foarte bun, nu o sa neg ca a contat și el în alegerea pensiunii!

 49. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 50. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 51. Locatie buna, aproape de traseele montane. Priveliste excelenta spre Ceahlau. Gazde primitoare. Restaurant (pub) frumos amenajat, cu mancare buna. Parcare sigura.

 52. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 53. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 54. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 55. Amplasarea pensiunei este cea mai buna din zona asigurând cea mai buna vedere la Lac și la Stânca Panaghia- Ceahlău. Liniște, fiind aproape de lac si departe de trafic. Gazdele sunt foarte amabile, mereu la dispoziția celui ce-i trece pragul. Recomand.

 56. O locație superba ,camera curata ,baia la fel ,am stat 2 nopti la această pensiune si am ramas total surprinși de tot ce ofera ,mâncarea la restaurantul pensiuni foarte buna si la preturi foarte mici ,gazda foarte drăguță o familie superba care fac lucruri frumoase pentru clienti lor.Va multumim pentru vacanta frumoasa petrecută la voi!Cu siguranta vom mai reveni.

 57. Implicarea proprietarilor si a personalului in tot ceea ce tine de confortul si satisfacerea solicitărilor oaspeților. Mancare excelenta, curatenie , totul la superlativ ! Excepțional!

 58. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 59. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 60. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 61. Peisajul, serviciile, micul dejun servit in camera, terasa superba a restaurantului si meniul diversificat cu preturi bune, camera calduroasa, amabilitate din partea gazdelor.

 62. Totul a fost bine!! Un personal foarte atent!! Mancarea foarte buna , totul a fost minunat!

 63. Camera curata, calduroasa iar privelistea la superlativ. 😀

 64. Din prima clipa am fost placut surprinsi de atmosfera placuta, personalul amabil. Am fost in luna februarie, in camera este foarte foarte cald, curat. Mincarea excelenta, aranjata frumos si preturi acceptabile.

 65. Gazde primitoare, servicii promte, Priveliste buna asupra lacului si a masivului Ceahlau. Amplasata cumva in mijlocul punctelor de interes turistic din zona.

 66. Personal amabil. Mâncare excelentă (preturile sunt foarte decente), servire rapidă și impecabilă. Ambient FOARTE plăcut. Camere FOARTE curate. Priveliște grozavă. Au loc de joacă pentru copii, terasă. Parcare acoperită, mașina nu va rămâne în drum peste noapte.

 67. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 68. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 69. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 70. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 71. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 72. Curățenie, liniște, gazde primitoare, oameni foarte atenți la nevoile clienților. Peisaj superb. Curte îngrijită cu parcare asigurata, cel puțin 2 locuri în care se poate face un grătar, cu foișor cu băncuțe si mese acoperite. Flori în toată pensiunea, bucătărie la dispoziție cu toate ustensilele și bineînțeles sală de mese. Balansoar și desigur destul spațiu în care sa se poate relaxa o familie cu copii fie ei mai mari sau mai mici! Eu am fost cazat la suita cu doua dormitoare. Camerele sun curate îngrijite un pic cam micuțe pt kilogramele mele dar a compensat balconul generos de unde am putut savura apusul cu un pahar de vin în mână. Pe ultimul loc am lăsat prețul care a fost foarte bun, nu o sa neg ca a contat și el în alegerea pensiunii!

 73. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 74. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 75. Locatie buna, aproape de traseele montane. Priveliste excelenta spre Ceahlau. Gazde primitoare. Restaurant (pub) frumos amenajat, cu mancare buna. Parcare sigura.

 76. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 77. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 78. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 79. Amplasarea pensiunei este cea mai buna din zona asigurând cea mai buna vedere la Lac și la Stânca Panaghia- Ceahlău. Liniște, fiind aproape de lac si departe de trafic. Gazdele sunt foarte amabile, mereu la dispoziția celui ce-i trece pragul. Recomand.

 80. O afacere mica de familie ,facuta de oameni cu mult bun simt si exact ce nu intilnisem de multi ani , o pensiune unde proprietarii , daca nu stii exact ca ei sint , antrenati in discutie cu oaspetii ai senzatia ca si ei sint oaspeti . Oameni cu mult suflet si care cocheteaza si ajuta si citiva artisti promovand arta in pensiunea lor .

 81. O locație superba ,camera curata ,baia la fel ,am stat 2 nopti la această pensiune si am ramas total surprinși de tot ce ofera ,mâncarea la restaurantul pensiuni foarte buna si la preturi foarte mici ,gazda foarte drăguță o familie superba care fac lucruri frumoase pentru clienti lor.Va multumim pentru vacanta frumoasa petrecută la voi!Cu siguranta vom mai reveni.

 82. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 83. Peisajul, serviciile, micul dejun servit in camera, terasa superba a restaurantului si meniul diversificat cu preturi bune, camera calduroasa, amabilitate din partea gazdelor.

 84. Totul a fost bine!! Un personal foarte atent!! Mancarea foarte buna , totul a fost minunat!

 85. Din prima clipa am fost placut surprinsi de atmosfera placuta, personalul amabil. Am fost in luna februarie, in camera este foarte foarte cald, curat. Mincarea excelenta, aranjata frumos si preturi acceptabile.

 86. Gazde primitoare, servicii promte, Priveliste buna asupra lacului si a masivului Ceahlau. Amplasata cumva in mijlocul punctelor de interes turistic din zona.

 87. Personal amabil. Mâncare excelentă (preturile sunt foarte decente), servire rapidă și impecabilă. Ambient FOARTE plăcut. Camere FOARTE curate. Priveliște grozavă. Au loc de joacă pentru copii, terasă. Parcare acoperită, mașina nu va rămâne în drum peste noapte.

 88. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 89. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 90. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 91. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 92. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 93. Curățenie, liniște, gazde primitoare, oameni foarte atenți la nevoile clienților. Peisaj superb. Curte îngrijită cu parcare asigurata, cel puțin 2 locuri în care se poate face un grătar, cu foișor cu băncuțe si mese acoperite. Flori în toată pensiunea, bucătărie la dispoziție cu toate ustensilele și bineînțeles sală de mese. Balansoar și desigur destul spațiu în care sa se poate relaxa o familie cu copii fie ei mai mari sau mai mici! Eu am fost cazat la suita cu doua dormitoare. Camerele sun curate îngrijite un pic cam micuțe pt kilogramele mele dar a compensat balconul generos de unde am putut savura apusul cu un pahar de vin în mână. Pe ultimul loc am lăsat prețul care a fost foarte bun, nu o sa neg ca a contat și el în alegerea pensiunii!

 94. Camera curata, mancarea buna, in special dulceata facuta de gazde. Se pot vizita o serie de obiective turistice in zona.

 95. Camera foarte curata, curtea imensa si bine amenajata cu foisoare si spatiu de joaca, mancarea foarte buna la restaurant, personalul foarte amabil

 96. Atmosfera este placuta, peisajul din jur fiind superb. Curtea este mare, frumos amenajata. Camera este confortabila. Terasa de la etaj este foarte utila Se poate lua masa si aici. Micul dejun a fost bun si indestulator.

 97. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 98. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 99. Locatie buna, aproape de traseele montane. Priveliste excelenta spre Ceahlau. Gazde primitoare. Restaurant (pub) frumos amenajat, cu mancare buna. Parcare sigura.

 100. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 101. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 102. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 103. Amplasarea pensiunei este cea mai buna din zona asigurând cea mai buna vedere la Lac și la Stânca Panaghia- Ceahlău. Liniște, fiind aproape de lac si departe de trafic. Gazdele sunt foarte amabile, mereu la dispoziția celui ce-i trece pragul. Recomand.

 104. O afacere mica de familie ,facuta de oameni cu mult bun simt si exact ce nu intilnisem de multi ani , o pensiune unde proprietarii , daca nu stii exact ca ei sint , antrenati in discutie cu oaspetii ai senzatia ca si ei sint oaspeti . Oameni cu mult suflet si care cocheteaza si ajuta si citiva artisti promovand arta in pensiunea lor .

 105. O locație superba ,camera curata ,baia la fel ,am stat 2 nopti la această pensiune si am ramas total surprinși de tot ce ofera ,mâncarea la restaurantul pensiuni foarte buna si la preturi foarte mici ,gazda foarte drăguță o familie superba care fac lucruri frumoase pentru clienti lor.Va multumim pentru vacanta frumoasa petrecută la voi!Cu siguranta vom mai reveni.

 106. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 107. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 108. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 109. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 110. Locația feerica, personalul amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 111. Peisajul, serviciile, micul dejun servit in camera, terasa superba a restaurantului si meniul diversificat cu preturi bune, camera calduroasa, amabilitate din partea gazdelor.

 112. Din prima clipa am fost placut surprinsi de atmosfera placuta, personalul amabil. Am fost in luna februarie, in camera este foarte foarte cald, curat. Mincarea excelenta, aranjata frumos si preturi acceptabile.

 113. Gazde primitoare, servicii promte, Priveliste buna asupra lacului si a masivului Ceahlau. Amplasata cumva in mijlocul punctelor de interes turistic din zona.

 114. Personal amabil. Mâncare excelentă (preturile sunt foarte decente), servire rapidă și impecabilă. Ambient FOARTE plăcut. Camere FOARTE curate. Priveliște grozavă. Au loc de joacă pentru copii, terasă. Parcare acoperită, mașina nu va rămâne în drum peste noapte.

 115. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 116. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 117. Amplasarea in centrul stațiunii, personalul amabil si curățenia din camera.

 118. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 119. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 120. Curățenie, liniște, gazde primitoare, oameni foarte atenți la nevoile clienților. Peisaj superb. Curte îngrijită cu parcare asigurata, cel puțin 2 locuri în care se poate face un grătar, cu foișor cu băncuțe si mese acoperite. Flori în toată pensiunea, bucătărie la dispoziție cu toate ustensilele și bineînțeles sală de mese. Balansoar și desigur destul spațiu în care sa se poate relaxa o familie cu copii fie ei mai mari sau mai mici! Eu am fost cazat la suita cu doua dormitoare. Camerele sun curate îngrijite un pic cam micuțe pt kilogramele mele dar a compensat balconul generos de unde am putut savura apusul cu un pahar de vin în mână. Pe ultimul loc am lăsat prețul care a fost foarte bun, nu o sa neg ca a contat și el în alegerea pensiunii!

 121. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 122. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 123. Locatie buna, aproape de traseele montane. Priveliste excelenta spre Ceahlau. Gazde primitoare. Restaurant (pub) frumos amenajat, cu mancare buna. Parcare sigura.

 124. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 125. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 126. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 127. Amplasarea pensiunei este cea mai buna din zona asigurând cea mai buna vedere la Lac și la Stânca Panaghia- Ceahlău. Liniște, fiind aproape de lac si departe de trafic. Gazdele sunt foarte amabile, mereu la dispoziția celui ce-i trece pragul. Recomand.

 128. O afacere mica de familie ,facuta de oameni cu mult bun simt si exact ce nu intilnisem de multi ani , o pensiune unde proprietarii , daca nu stii exact ca ei sint , antrenati in discutie cu oaspetii ai senzatia ca si ei sint oaspeti . Oameni cu mult suflet si care cocheteaza si ajuta si citiva artisti promovand arta in pensiunea lor .

 129. O locație superba ,camera curata ,baia la fel ,am stat 2 nopti la această pensiune si am ramas total surprinși de tot ce ofera ,mâncarea la restaurantul pensiuni foarte buna si la preturi foarte mici ,gazda foarte drăguță o familie superba care fac lucruri frumoase pentru clienti lor.Va multumim pentru vacanta frumoasa petrecută la voi!Cu siguranta vom mai reveni.

 130. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 131. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 132. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 133. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 134. Locația feerica, personalul amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 135. Peisajul, serviciile, micul dejun servit in camera, terasa superba a restaurantului si meniul diversificat cu preturi bune, camera calduroasa, amabilitate din partea gazdelor.

 136. O locație pe care o recomand cu drag. Personal amabil și calificat, băuturile și mâncarea foarte, foarte bune (trebuie încercat neapărat păstrăvul, crapul prăjit cu usturoi și mămăliguță și omleta la micul dejun), curățenie ireproșabilă și nu în ultimul rând proprietarii, care practic sunt niște copii, ne-au făcut să ne simțim ca acasă. În afacere foarte activ se implică și Radu, fiul proprietarilor, un prichindel simpatic foc. Vă mulțumim și sper să ne revedem curând!

 137. Din prima clipa am fost placut surprinsi de atmosfera placuta, personalul amabil. Am fost in luna februarie, in camera este foarte foarte cald, curat. Mincarea excelenta, aranjata frumos si preturi acceptabile.

 138. Gazde primitoare, servicii promte, Priveliste buna asupra lacului si a masivului Ceahlau. Amplasata cumva in mijlocul punctelor de interes turistic din zona.

 139. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 140. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 141. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 142. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 143. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 144. Curățenie, liniște, gazde primitoare, oameni foarte atenți la nevoile clienților. Peisaj superb. Curte îngrijită cu parcare asigurata, cel puțin 2 locuri în care se poate face un grătar, cu foișor cu băncuțe si mese acoperite. Flori în toată pensiunea, bucătărie la dispoziție cu toate ustensilele și bineînțeles sală de mese. Balansoar și desigur destul spațiu în care sa se poate relaxa o familie cu copii fie ei mai mari sau mai mici! Eu am fost cazat la suita cu doua dormitoare. Camerele sun curate îngrijite un pic cam micuțe pt kilogramele mele dar a compensat balconul generos de unde am putut savura apusul cu un pahar de vin în mână. Pe ultimul loc am lăsat prețul care a fost foarte bun, nu o sa neg ca a contat și el în alegerea pensiunii!

 145. Priveliștea si amplasarea pensiunii este exact ce trebuie pentru cateva zile de relaxare!

 146. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 147. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 148. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 149. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 150. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 151. Pensiunea Lostrita este locul nostru de suflet, unde ne intoarcem ori de cate ori avem ocazia, cand dorim sa ne incarcam bateriile si sa avem parte de putina liniste. Este definitia relaxarii pentru noi – liniste, aer curat, peisaj absolut minunat, mancare super delicioasa si oameni extrem de placuti. Doamna Tania si domnul Lucian sunt cei mai caldurosi, placuti si primitori oameni pe care ii cunosc. De fiecare data ne primesc cu bratele deschise si ne asteapta cu bucate alese. Am venit aici de atatea ori, incat ii consideram familia noastra din Buhalnita! Multumim pentru toate clipele minunate!

 152. Locul perfect pentru deconectare, ce cuprinde atat priveliștea perfecta data fiind amplasarea ideala pe malul lacului, cât și feluri de mâncare proaspete și gustoase, gătite din suflet.Proprietarii-oameni de nota 10! Recomand! Si cu siguranta ne vom întoarce aici foarte curând!

 153. Gazde sociabile,bucate gustoase-exceptionale,preturi cu bun simț iar panorama Ceahlăului sarutând oglinda lacului Izvorul Muntelui nu are termeni de comparație.Ne-am simtit foarte bine.

 154. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 155. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 156. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 157. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 158. Locația feerica, personalul amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 159. Peisajul, serviciile, micul dejun servit in camera, terasa superba a restaurantului si meniul diversificat cu preturi bune, camera calduroasa, amabilitate din partea gazdelor.

 160. Locatie frumoasa, peisaj minunat, curatenie personal amabil, mancare buna.

 161. O locație pe care o recomand cu drag. Personal amabil și calificat, băuturile și mâncarea foarte, foarte bune (trebuie încercat neapărat păstrăvul, crapul prăjit cu usturoi și mămăliguță și omleta la micul dejun), curățenie ireproșabilă și nu în ultimul rând proprietarii, care practic sunt niște copii, ne-au făcut să ne simțim ca acasă. În afacere foarte activ se implică și Radu, fiul proprietarilor, un prichindel simpatic foc. Vă mulțumim și sper să ne revedem curând!

 162. Din prima clipa am fost placut surprinsi de atmosfera placuta, personalul amabil. Am fost in luna februarie, in camera este foarte foarte cald, curat. Mincarea excelenta, aranjata frumos si preturi acceptabile.

 163. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 164. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 165. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 166. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 167. Locatia este minunata si sunt trasee montane foarte frumoase si solicitante din punct de vedere fizic.

 168. Apartament spațios, 2 bai, balcoane. Curățenie. Amplasare buna, aproape de traseele montane. Personal amabil. Mic dejun bun.

 169. Priveliștea si amplasarea pensiunii este exact ce trebuie pentru cateva zile de relaxare!

 170. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 171. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 172. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 173. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 174. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 175. Am petrecut putin timp si ne-am simtit foarte bine. Pensiunea este foarte frumos asezata, cu o curte spatioasa si bine amenajata, foarte aproape de malul lacului Bicaz . Gazdele noastre au fost foarte amabile, masa servita a fost bogata, variata si foarte gustoasa. Camerele sunt curate si bine intretinute, cu toate facilitatile prezentate oferta. Ne-a parut rau ca timpul a trecut foarte repede, dar speram sa mai revenim.

 176. Pensiunea Lostrita este locul nostru de suflet, unde ne intoarcem ori de cate ori avem ocazia, cand dorim sa ne incarcam bateriile si sa avem parte de putina liniste. Este definitia relaxarii pentru noi – liniste, aer curat, peisaj absolut minunat, mancare super delicioasa si oameni extrem de placuti. Doamna Tania si domnul Lucian sunt cei mai caldurosi, placuti si primitori oameni pe care ii cunosc. De fiecare data ne primesc cu bratele deschise si ne asteapta cu bucate alese. Am venit aici de atatea ori, incat ii consideram familia noastra din Buhalnita! Multumim pentru toate clipele minunate!

 177. Locul perfect pentru deconectare, ce cuprinde atat priveliștea perfecta data fiind amplasarea ideala pe malul lacului, cât și feluri de mâncare proaspete și gustoase, gătite din suflet.Proprietarii-oameni de nota 10! Recomand! Si cu siguranta ne vom întoarce aici foarte curând!

 178. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 179. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 180. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 181. O locație care merită vizitată Peisajul este de vis . Personalul foarte amabil , camera foarte curată , vă recomand cameră cu balcon . Prețul la restaurant este acceptabil pentru toate buzunarele . Ne vom întoarce cu drag când o să mai avem ocazia .

 182. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 183. Locația feerica, personalul amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 184. Locatie frumoasa, peisaj minunat, curatenie personal amabil, mancare buna.

 185. O locație pe care o recomand cu drag. Personal amabil și calificat, băuturile și mâncarea foarte, foarte bune (trebuie încercat neapărat păstrăvul, crapul prăjit cu usturoi și mămăliguță și omleta la micul dejun), curățenie ireproșabilă și nu în ultimul rând proprietarii, care practic sunt niște copii, ne-au făcut să ne simțim ca acasă. În afacere foarte activ se implică și Radu, fiul proprietarilor, un prichindel simpatic foc. Vă mulțumim și sper să ne revedem curând!

 186. Din prima clipa am fost placut surprinsi de atmosfera placuta, personalul amabil. Am fost in luna februarie, in camera este foarte foarte cald, curat. Mincarea excelenta, aranjata frumos si preturi acceptabile.

 187. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 188. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 189. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 190. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 191. Locatia este minunata si sunt trasee montane foarte frumoase si solicitante din punct de vedere fizic.

 192. Apartament spațios, 2 bai, balcoane. Curățenie. Amplasare buna, aproape de traseele montane. Personal amabil. Mic dejun bun.

 193. Priveliștea si amplasarea pensiunii este exact ce trebuie pentru cateva zile de relaxare!

 194. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 195. personal amabil, saritor sa ajute, a fost o sedere placuta fara probleme

 196. O locație care merită vizitată Peisajul este de vis . Personalul foarte amabil , camera foarte curată , vă recomand cameră cu balcon . Prețul la restaurant este acceptabil pentru toate buzunarele . Ne vom întoarce cu drag când o să mai avem ocazia .

 197. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 198. Locația feerica, personalul amabil, mâncarea foarte gustoasa.

 199. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 200. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 201. excelenta privelistea spre varful Toaca si padurea de brazi si tochitura moldoveneasca. Mi-a placut si ciorba de burta si cabernetul sovignon rosu. Preturi convenabile.

 202. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 203. Priveliștea si amplasarea pensiunii este exact ce trebuie pentru cateva zile de relaxare!

 204. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 205. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 206. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 207. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 208. Liniste deplina. Lacatie superba . Personal amabi l. Mincare gustoasa la preturi decente. Camerele cu vedere la lac. Foarte frumos. Merita vizitat .

 209. Nota 10 din orice punct de vedere,felicitari pentru tot ceea ce faceti,vom revenii curand cu drag ! Spor 😎

 210. Macarea super buna. Cazarea foarte buna. Proprietarii sunt oameni superbi. Peisaj este de vis.

 211. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 212. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 213. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 214. Amplasarea, amabilitate personal, priveliștea, caldura din camera

 215. O locație care merită vizitată Peisajul este de vis . Personalul foarte amabil , camera foarte curată , vă recomand cameră cu balcon . Prețul la restaurant este acceptabil pentru toate buzunarele . Ne vom întoarce cu drag când o să mai avem ocazia .

 216. Totul foarte ok. Raport preț/calitate foarte bun

 217. Peisajul este minunat, mi-as dori sa revin și alta data. Personalul este primitor și călduros. Mâncarea foarte buna! 😁

 218. Locatie frumoasa, peisaj minunat, curatenie personal amabil, mancare buna.

 219. O locație pe care o recomand cu drag. Personal amabil și calificat, băuturile și mâncarea foarte, foarte bune (trebuie încercat neapărat păstrăvul, crapul prăjit cu usturoi și mămăliguță și omleta la micul dejun), curățenie ireproșabilă și nu în ultimul rând proprietarii, care practic sunt niște copii, ne-au făcut să ne simțim ca acasă. În afacere foarte activ se implică și Radu, fiul proprietarilor, un prichindel simpatic foc. Vă mulțumim și sper să ne revedem curând!

 220. Personalul drăguț, amplasarea hotelului pentru ceea ce am avut nevoie a fost perfecta! Mancarea bună și priveliștea de pe balcon de vis

 221. De la hotel…NIMIC. Stațiunea este ok. Pârtea superbă.

 222. Locatia excptionala si parcarea generoasa. Mancare foarte buna la restaurant, curatenie in hotel peste tot.

 223. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 224. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 225. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 226. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 227. Priveliștea si amplasarea pensiunii este exact ce trebuie pentru cateva zile de relaxare!

 228. Cadru natural deosebit,wifi,apa calda,caldura fara probleme,parcare ok

 229. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 230. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 231. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 232. Liniste deplina. Lacatie superba . Personal amabi l. Mincare gustoasa la preturi decente. Camerele cu vedere la lac. Foarte frumos. Merita vizitat .

 233. Nota 10 din orice punct de vedere,felicitari pentru tot ceea ce faceti,vom revenii curand cu drag ! Spor 😎

 234. Macarea super buna. Cazarea foarte buna. Proprietarii sunt oameni superbi. Peisaj este de vis.

 235. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 236. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 237. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 238. Camera e corespunzatoare pretului, economy dar e curata, confortabila si, mai ales, are o priveliste exceptionala asupra lacului, Nu sunt facilitati deosebite, este simpla, dotarile sunt minime dar e suficient daca nu aveti pretentii.

 239. Plăcut primitor super accesbil. Voi reveni cu mare drag.

 240. Amplasarea, amabilitate personal, priveliștea, caldura din camera

 241. Personalul, curatenia, locatia, vederea, mancarea, curtea, totul.

 242. Peisajul este minunat, mi-as dori sa revin și alta data. Personalul este primitor și călduros. Mâncarea foarte buna! 😁

 243. Locatie frumoasa, peisaj minunat, curatenie personal amabil, mancare buna.

 244. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 245. Cornelia-daniela aprilie 29, 2019 at 3:24 pm

  Hotelul este foarte bine situat, aproape de Mânăstirea Durau de muntele Ceahlau. Ideal pentru cei care vor sa poposească in stațiune pentru câteva zile astfel încât sa exploreze împrejurimile. Personalul de la Recepție a fost amabil și ne-a răspuns pozitiv solicitărilor, oferindu-ne o camera la parter. Curățenia este de asemenea la cote ridicate.

 246. Personalul drăguț, amplasarea hotelului pentru ceea ce am avut nevoie a fost perfecta! Mancarea bună și priveliștea de pe balcon de vis

 247. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 248. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 249. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 250. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 251. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 252. Priveliștea si amplasarea pensiunii este exact ce trebuie pentru cateva zile de relaxare!

 253. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 254. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 255. Ospitalitate de nota 10. Peisajul din jurul casei este inedit. Imaginea Munților Ceahlău, la răsăritul soarelui, este de vis. Locație curată și liniștită.

 256. O ședere placuta! Mâncarea foarte foarte buna! Personalul foarte prietenos. Locatia minunata!

 257. Liniste deplina. Lacatie superba . Personal amabi l. Mincare gustoasa la preturi decente. Camerele cu vedere la lac. Foarte frumos. Merita vizitat .

 258. Nota 10 din orice punct de vedere,felicitari pentru tot ceea ce faceti,vom revenii curand cu drag ! Spor 😎

 259. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 260. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 261. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 262. Camera e corespunzatoare pretului, economy dar e curata, confortabila si, mai ales, are o priveliste exceptionala asupra lacului, Nu sunt facilitati deosebite, este simpla, dotarile sunt minime dar e suficient daca nu aveti pretentii.

 263. Plăcut primitor super accesbil. Voi reveni cu mare drag.

 264. Amplasarea, amabilitate personal, priveliștea, caldura din camera

 265. Totul, locatia, cazarea, mancarea, amabilitatea personalului!

 266. Gazde minunate, mulțumim, recomand! Prețuri foarte bune: mâncarea comandată foarte bună, proaspătă, cu produse locale( eu am mâncat saramură de păstrăv in 2 zile, așa de bun a fost!)…terasa, balcon, curățenie nota 10, au și colț special pentru copii mici( scăunel masă, jucării etc), amplasare super, zonă superbă!!

 267. Personalul, curatenia, locatia, vederea, mancarea, curtea, totul.

 268. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 269. Cornelia-daniela mai 5, 2019 at 12:55 pm

  Hotelul este foarte bine situat, aproape de Mânăstirea Durau de muntele Ceahlau. Ideal pentru cei care vor sa poposească in stațiune pentru câteva zile astfel încât sa exploreze împrejurimile. Personalul de la Recepție a fost amabil și ne-a răspuns pozitiv solicitărilor, oferindu-ne o camera la parter. Curățenia este de asemenea la cote ridicate.

 270. Personalul drăguț, amplasarea hotelului pentru ceea ce am avut nevoie a fost perfecta! Mancarea bună și priveliștea de pe balcon de vis

 271. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 272. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 273. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 274. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 275. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 276. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 277. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 278. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 279. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 280. O ședere placuta! Mâncarea foarte foarte buna! Personalul foarte prietenos. Locatia minunata!

 281. Liniste deplina. Lacatie superba . Personal amabi l. Mincare gustoasa la preturi decente. Camerele cu vedere la lac. Foarte frumos. Merita vizitat .

 282. Nota 10 din orice punct de vedere,felicitari pentru tot ceea ce faceti,vom revenii curand cu drag ! Spor 😎

 283. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 284. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 285. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 286. Locatie extraordinara, comfortabil, wi fi , piniste, preturi bune la restaurant.

 287. Ne-a placut absolut totul! De la primire pana la plecare! Peisajul superb, liniste, curatenie, personal foarte amabil si primitor, mancarea excelenta si mai ales chiflele de casa care sunt delicioase. Recomand si cu siguranta vom revenii.

 288. Privelistea spre lac foarte frumoasa, meniu diversificat la restaurant

 289. Mi-aplacut designul rustic al cabanei, mi-a placut foarte mult locul de joaca pt copii, mancarea a fost buna, personalul a fost foarte amabil si prietenos. Cel mai mult mi-a placut locul unde este amplasata cabana, deadupra unui lac, in munti, inconjurata numai de natura.a fost super.

 290. Totul, locatia, cazarea, mancarea, amabilitatea personalului!

 291. Am mers in vacanță la Pensiunea Ioana si a fost de vis! Fetița noastră a găsit aici mult loc de joacă, jucării și copii. Locul este foarte linistit ,excelent pentru relaxare . Pensiunea este curată, personalul extrem de politicos si amabil! Ioana si familia ei sunt niste oameni care iti intra la suflet, i-am îndrăgit de la bun început! Vom reveni ,ne-am simtit excelent!

 292. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 293. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 294. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 295. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 296. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 297. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 298. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 299. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 300. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 301. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 302. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 303. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 304. Pensiunea ok. Priveliște de milioane. Și administratorii sunt oameni foarte ospitalieri, cu bun simt și respectuoși. Cu siguranță vom revenii.

 305. Petrut-laurentiu mai 15, 2019 at 10:26 pm

  Gazdele ne-au primit foarte călduros, interacțiunea cu acestea făcându-ne să ne simțim ca acasă la niște vechi prieteni! Mâncarea a fost un răsfăț culinar, a cărui amintire imi stârnește și acum freamătul papilelor gustative. Împrejurimile încă mai au un aer sălbatic, cu priveliști impresionante și îndemnuri spre aventură! Vremea a fost cea care nu ne-a permis să facem o plimbare pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz). Vom reveni cu siguranță!

 306. O ședere placuta! Mâncarea foarte foarte buna! Personalul foarte prietenos. Locatia minunata!

 307. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 308. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 309. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 310. Recomand cu drag !Locatia cu priveliste de poveste… Totul la superlativ ! Descrierea pensiunii este conforma cu realitatea…ba chiar realitatea e si mai ofertanta. Personalul-.in principal Petruta ,cu care am interactionat, deosebit de amabil, cald, saritor. Vom reveni oricand cu placere ! Felicitari proprietarilot pentru tot: cazare, mancare, personal. Multi ar trebui sa le urmeze exemplul !

 311. Locatie extraordinara, comfortabil, wi fi , piniste, preturi bune la restaurant.

 312. Ne-a placut absolut totul! De la primire pana la plecare! Peisajul superb, liniste, curatenie, personal foarte amabil si primitor, mancarea excelenta si mai ales chiflele de casa care sunt delicioase. Recomand si cu siguranta vom revenii.

 313. Mi-aplacut designul rustic al cabanei, mi-a placut foarte mult locul de joaca pt copii, mancarea a fost buna, personalul a fost foarte amabil si prietenos. Cel mai mult mi-a placut locul unde este amplasata cabana, deadupra unui lac, in munti, inconjurata numai de natura.a fost super.

 314. Totul, locatia, cazarea, mancarea, amabilitatea personalului!

 315. Am mers in vacanță la Pensiunea Ioana si a fost de vis! Fetița noastră a găsit aici mult loc de joacă, jucării și copii. Locul este foarte linistit ,excelent pentru relaxare . Pensiunea este curată, personalul extrem de politicos si amabil! Ioana si familia ei sunt niste oameni care iti intra la suflet, i-am îndrăgit de la bun început! Vom reveni ,ne-am simtit excelent!

 316. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 317. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 318. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 319. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 320. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 321. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 322. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 323. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 324. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 325. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 326. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 327. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 328. Pensiunea ok. Priveliște de milioane. Și administratorii sunt oameni foarte ospitalieri, cu bun simt și respectuoși. Cu siguranță vom revenii.

 329. Petrut-laurentiu mai 19, 2019 at 5:31 am

  Gazdele ne-au primit foarte călduros, interacțiunea cu acestea făcându-ne să ne simțim ca acasă la niște vechi prieteni! Mâncarea a fost un răsfăț culinar, a cărui amintire imi stârnește și acum freamătul papilelor gustative. Împrejurimile încă mai au un aer sălbatic, cu priveliști impresionante și îndemnuri spre aventură! Vremea a fost cea care nu ne-a permis să facem o plimbare pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz). Vom reveni cu siguranță!

 330. O ședere placuta! Mâncarea foarte foarte buna! Personalul foarte prietenos. Locatia minunata!

 331. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 332. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 333. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 334. Recomand cu drag !Locatia cu priveliste de poveste… Totul la superlativ ! Descrierea pensiunii este conforma cu realitatea…ba chiar realitatea e si mai ofertanta. Personalul-.in principal Petruta ,cu care am interactionat, deosebit de amabil, cald, saritor. Vom reveni oricand cu placere ! Felicitari proprietarilot pentru tot: cazare, mancare, personal. Multi ar trebui sa le urmeze exemplul !

 335. Locatie extraordinara, comfortabil, wi fi , piniste, preturi bune la restaurant.

 336. Ne-a placut absolut totul! De la primire pana la plecare! Peisajul superb, liniste, curatenie, personal foarte amabil si primitor, mancarea excelenta si mai ales chiflele de casa care sunt delicioase. Recomand si cu siguranta vom revenii.

 337. Mi-aplacut designul rustic al cabanei, mi-a placut foarte mult locul de joaca pt copii, mancarea a fost buna, personalul a fost foarte amabil si prietenos. Cel mai mult mi-a placut locul unde este amplasata cabana, deadupra unui lac, in munti, inconjurata numai de natura.a fost super.

 338. Totul, locatia, cazarea, mancarea, amabilitatea personalului!

 339. Am mers in vacanță la Pensiunea Ioana si a fost de vis! Fetița noastră a găsit aici mult loc de joacă, jucării și copii. Locul este foarte linistit ,excelent pentru relaxare . Pensiunea este curată, personalul extrem de politicos si amabil! Ioana si familia ei sunt niste oameni care iti intra la suflet, i-am îndrăgit de la bun început! Vom reveni ,ne-am simtit excelent!

 340. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 341. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 342. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 343. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 344. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 345. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 346. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 347. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 348. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 349. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 350. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 351. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 352. O zona cu un peisaj super, personalul pensiunii nota 10, cu un meniu și mâncăruri extraordinare. O locație excelentă pentru o familie cu copii și nu numai unde te poți odihni

 353. Pensiunea ok. Priveliște de milioane. Și administratorii sunt oameni foarte ospitalieri, cu bun simt și respectuoși. Cu siguranță vom revenii.

 354. Petrut-laurentiu mai 25, 2019 at 12:48 pm

  Gazdele ne-au primit foarte călduros, interacțiunea cu acestea făcându-ne să ne simțim ca acasă la niște vechi prieteni! Mâncarea a fost un răsfăț culinar, a cărui amintire imi stârnește și acum freamătul papilelor gustative. Împrejurimile încă mai au un aer sălbatic, cu priveliști impresionante și îndemnuri spre aventură! Vremea a fost cea care nu ne-a permis să facem o plimbare pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz). Vom reveni cu siguranță!

 355. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 356. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 357. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 358. Locatia este fantastica, mancarea buna, iar personalul foarte amabil

 359. Totul, pensiunea avea o priveliste minunata, in pensiune foarte curat, doamna de la receptie foarte draguta si mancarea ca la “BUNICA “.

 360. Recomand cu drag !Locatia cu priveliste de poveste… Totul la superlativ ! Descrierea pensiunii este conforma cu realitatea…ba chiar realitatea e si mai ofertanta. Personalul-.in principal Petruta ,cu care am interactionat, deosebit de amabil, cald, saritor. Vom reveni oricand cu placere ! Felicitari proprietarilot pentru tot: cazare, mancare, personal. Multi ar trebui sa le urmeze exemplul !

 361. Mi-aplacut designul rustic al cabanei, mi-a placut foarte mult locul de joaca pt copii, mancarea a fost buna, personalul a fost foarte amabil si prietenos. Cel mai mult mi-a placut locul unde este amplasata cabana, deadupra unui lac, in munti, inconjurata numai de natura.a fost super.

 362. Totul, locatia, cazarea, mancarea, amabilitatea personalului!

 363. Am mers in vacanță la Pensiunea Ioana si a fost de vis! Fetița noastră a găsit aici mult loc de joacă, jucării și copii. Locul este foarte linistit ,excelent pentru relaxare . Pensiunea este curată, personalul extrem de politicos si amabil! Ioana si familia ei sunt niste oameni care iti intra la suflet, i-am îndrăgit de la bun început! Vom reveni ,ne-am simtit excelent!

 364. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 365. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 366. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 367. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 368. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 369. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 370. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 371. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 372. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 373. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 374. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 375. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 376. Privelistea este minunata, gazdele prietenoase, iar mancarea este super delicioasa.

 377. Personal amabil și binevoitor, camerele au vedere spre un peisaj taaaare frumos, posibilitate de pescuit (pt amatori)

 378. Oameni minunați, foarte amabili și primitori .Mancare excelentă. Recomand cu mult drag.

 379. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 380. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 381. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 382. Mincarea foarte gustoasa, portiile mari. Locatia este buna, de la balcon se vedea si lacul. Doamna de la receptie ne-a ghidat cum sa ajungem direct pe lac, de unde se dechidea o priveliste nemaipomenita.

 383. Locatia intr-o zona deosebita, priveliste de vis, mancare senzationala, locuri de parcare suficiente, restaurantul are terasa, locuri de joaca pentru copii, colturi de relaxare, curatenie in camera.

 384. Mi-aplacut designul rustic al cabanei, mi-a placut foarte mult locul de joaca pt copii, mancarea a fost buna, personalul a fost foarte amabil si prietenos. Cel mai mult mi-a placut locul unde este amplasata cabana, deadupra unui lac, in munti, inconjurata numai de natura.a fost super.

 385. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 386. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 387. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 388. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 389. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 390. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 391. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 392. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 393. Am gasit aici ceea ce cautam pentru o mini-vacanta perfecta: relaxare, mancare buna si priveliste superba. Vom reveni cu siguranta. Felicitari gazdelor!

 394. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 395. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 396. Locația este perfectă pentru relaxare iar gazdele sunt foarte primitoare. Peisajul extraordinar! Camera si zonele comune foarte spatioase. Tot ce va trebuie in baie si bucatarie. Nu am facut fotografii pentru ca cele postate sunt reale.

 397. Personal ospitalier si prietenos.Interes sporit pentru mancarea home made.

 398. Totul ne-a placut…..Mancarea este foarte gustoasa. La mic dejun, pranz si cina mancarea se face pe loc din alimente locale, proaspete. Poti comanda la pranz, spre exemplu, ceea ce doresti sa mananci seara. E un aer atat de curat incat fara sa vrei ti se face foame. Pensiunea foarte curata, cu multe spatii pentru relaxare, multa liniste, cu o vedere spre lac si muntele Ceahlau care iti taie respiratia. Aici si cand ploua e frumos……sa stai pe terasa sa asculti ploaia si sa privesti lacul….. e superb. La toate, cazare si restaurant este un raport pret/calitate foarte bun. Proprietarii Dl Lucian si Dna Tania sant doi OAMENI adevarati, foarte deschisi si inimosi, care vin in intaminarea dorintelor turistilor sa nu le lipseasca nimic.

 399. Privelistea este minunata, gazdele prietenoase, iar mancarea este super delicioasa.

 400. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 401. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 402. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 403. Peisajul catre lacul Bicaz absolut minunat. Mancarea la restaurantul pensiunii foarte buna. Camera foarte curata.

 404. Păstrav extraordinar de gustos,peisaj de vis,personal foarte amabil

 405. Locatie de vis,personal amabil,mancare buna,o sa revenim cu drag

 406. Pensiunea este foarte draguta, cu vedere la lac. Gazdele au fost foarte amabile. Mancarea a fost delicioasa si vinul foarte bun.

 407. Peisaj superb.Mancare foarte bună la preturi bune si porții mari.personalul amabil. Locul de joaca pentru copii si curtea frumos amenajate.Camerele spatioase si curate.

 408. Mincarea foarte gustoasa, portiile mari. Locatia este buna, de la balcon se vedea si lacul. Doamna de la receptie ne-a ghidat cum sa ajungem direct pe lac, de unde se dechidea o priveliste nemaipomenita.

 409. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 410. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 411. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 412. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 413. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 414. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 415. Gazde primitoare, curățenie,mâncare bună, priveliște spectaculoasă(ai in fata muntele Ceahlău), liniște.Sunt atenti la detalii: floricelele de camp mereu proaspete pe mese😊

 416. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 417. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 418. Priveliste superba, liniste, gazda primitoare. Mincare foarte buna.

 419. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 420. Foarte mult suflet si atentie la detalii, totul datorita proprietarei care este o persoana de exceptie.

 421. Mâncarea. Foarte bună. Totul natural. Ne a pregătit doamna un tort foarte foarte bun. Și un pește delicios. Totul foarte bun

 422. Personal ospitalier si prietenos.Interes sporit pentru mancarea home made.

 423. Totul ne-a placut…..Mancarea este foarte gustoasa. La mic dejun, pranz si cina mancarea se face pe loc din alimente locale, proaspete. Poti comanda la pranz, spre exemplu, ceea ce doresti sa mananci seara. E un aer atat de curat incat fara sa vrei ti se face foame. Pensiunea foarte curata, cu multe spatii pentru relaxare, multa liniste, cu o vedere spre lac si muntele Ceahlau care iti taie respiratia. Aici si cand ploua e frumos……sa stai pe terasa sa asculti ploaia si sa privesti lacul….. e superb. La toate, cazare si restaurant este un raport pret/calitate foarte bun. Proprietarii Dl Lucian si Dna Tania sant doi OAMENI adevarati, foarte deschisi si inimosi, care vin in intaminarea dorintelor turistilor sa nu le lipseasca nimic.

 424. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 425. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 426. locatia forte bine amplasata,personalul amabil la restaurant mincarea foarte buna si pretul accesibil pentru toate buzunarele si proaspata o liniste desavirsita nota 10

 427. Locatia, personalul, curatenia, mincarea – toate excelente, parcare proprie.

 428. Peisajul catre lacul Bicaz absolut minunat. Mancarea la restaurantul pensiunii foarte buna. Camera foarte curata.

 429. Păstrav extraordinar de gustos,peisaj de vis,personal foarte amabil

 430. Pensiunea este foarte draguta, cu vedere la lac. Gazdele au fost foarte amabile. Mancarea a fost delicioasa si vinul foarte bun.

 431. Peisaj superb.Mancare foarte bună la preturi bune si porții mari.personalul amabil. Locul de joaca pentru copii si curtea frumos amenajate.Camerele spatioase si curate.

 432. Mincarea foarte gustoasa, portiile mari. Locatia este buna, de la balcon se vedea si lacul. Doamna de la receptie ne-a ghidat cum sa ajungem direct pe lac, de unde se dechidea o priveliste nemaipomenita.

 433. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 434. Nu am consumat croasant patul a fost confortabil în afara ca orce mișcare făceam scrtia din toate incheiturile în rest 10 pe linie

 435. Amabilitatea personalului, prosoape și așternuturi curate. Hotelul este bine amplasat, iar vederea din cameră spre munte a fost superbă.

 436. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 437. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 438. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 439. Gazde primitoare, curățenie,mâncare bună, priveliște spectaculoasă(ai in fata muntele Ceahlău), liniște.Sunt atenti la detalii: floricelele de camp mereu proaspete pe mese😊

 440. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 441. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 442. Doamna Aurora este foarte amabila si dornica sa ajute.

 443. Priveliste superba, liniste, gazda primitoare. Mincare foarte buna.

 444. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 445. Este un loc extraordinar cu o priveliște unica si personal primitor. Mancarea a fost foarte buna si proaspăta.

 446. Locatia, personalul foarte cald si amabil, curatenia.

 447. Priveliste minunata, personal foarte amabil si mancare suficienta si gustoasa.

 448. locatie buna, oamenii fac investitii in camere noi renovate, curatenie, personal amabil.

 449. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 450. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 451. Locatia, personalul, curatenia, mincarea – toate excelente, parcare proprie.

 452. Peisajul catre lacul Bicaz absolut minunat. Mancarea la restaurantul pensiunii foarte buna. Camera foarte curata.

 453. Păstrav extraordinar de gustos,peisaj de vis,personal foarte amabil

 454. Mi-a plăcut totul! Camera curata și îngrijită, priveliște minunata. Cineva s-a gândit sa lase ciocolata de bun venit în camera și a fost o idee minunata, te face sa te simți apreciat și răsfățat😁. De obicei nu merg de doua ori în același loc dacă nu m-am simțit bine, dovada e ca asta e al doilea an consecutiv când revin la această minunata pensiune și voi reveni cu prima ocazie.

 455. Gazde foarte primitoare, mancarea pregatita pe loc, proaspata si gustoasa, la preturi foarte accesibile. Curatenie exemplara in camere si in baie si mobilier modern. Televizoare mari si in stare buna de functionare. Curtea foarte bine amenajata pt relaxare si pt copii, cu trambulina si diverse jucarii. Peisajul minunat, cu vedere direct la lacul Bicaz din curtea pensiunii.

 456. Locatie curata,IAR MICUL DEJUN A FOST FOARTE BUN.Multumim pentru pontul pe care l-am primit de la ospatarita pentru avizita lacul.

 457. Amplasare ok, aproape de inceputul traseelor montane, parcare, restaurant.

 458. Locatia e foarte buna. Mic dejun copios contra-cost.

 459. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 460. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 461. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 462. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 463. Gazde primitoare, curățenie,mâncare bună, priveliște spectaculoasă(ai in fata muntele Ceahlău), liniște.Sunt atenti la detalii: floricelele de camp mereu proaspete pe mese😊

 464. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 465. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 466. Doamna Aurora este foarte amabila si dornica sa ajute.

 467. Priveliste superba, liniste, gazda primitoare. Mincare foarte buna.

 468. Amabilitatea gazdei, locatia excelenta, mancare gustoasa si foarte curat! Vom reveni cu placere!!!

 469. Este un loc extraordinar cu o priveliște unica si personal primitor. Mancarea a fost foarte buna si proaspăta.

 470. Locatia, personalul foarte cald si amabil, curatenia.

 471. Priveliste minunata, personal foarte amabil si mancare suficienta si gustoasa.

 472. locatie buna, oamenii fac investitii in camere noi renovate, curatenie, personal amabil.

 473. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 474. Liniste, aer curat si acces usor. Pentru 2 stele a fost ok, camera curata, caldura si apa calda.

 475. Foarte frumoasă amplasare, minunat, am stat la et 3 a fost perfect

 476. Gazda foarte primitoare Locatie si view superb Mancare delicioasa Camere curate si placut amenajate

 477. Locatia, personalul, curatenia, mincarea – toate excelente, parcare proprie.

 478. Mi-a plăcut totul! Camera curata și îngrijită, priveliște minunata. Cineva s-a gândit sa lase ciocolata de bun venit în camera și a fost o idee minunata, te face sa te simți apreciat și răsfățat😁. De obicei nu merg de doua ori în același loc dacă nu m-am simțit bine, dovada e ca asta e al doilea an consecutiv când revin la această minunata pensiune și voi reveni cu prima ocazie.

 479. Gazde foarte primitoare, mancarea pregatita pe loc, proaspata si gustoasa, la preturi foarte accesibile. Curatenie exemplara in camere si in baie si mobilier modern. Televizoare mari si in stare buna de functionare. Curtea foarte bine amenajata pt relaxare si pt copii, cu trambulina si diverse jucarii. Peisajul minunat, cu vedere direct la lacul Bicaz din curtea pensiunii.

 480. Locatie curata,IAR MICUL DEJUN A FOST FOARTE BUN.Multumim pentru pontul pe care l-am primit de la ospatarita pentru avizita lacul.

 481. Amplasare ok, aproape de inceputul traseelor montane, parcare, restaurant.

 482. Locatia e foarte buna. Mic dejun copios contra-cost.

 483. Am rezervat un apartament, deoarece am călătorit împreună cu fiica, și a fost confortabil.

 484. Gazde primitoare, curățenie,mâncare bună, priveliște spectaculoasă(ai in fata muntele Ceahlău), liniște.Sunt atenti la detalii: floricelele de camp mereu proaspete pe mese😊

 485. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 486. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 487. Amplasarea pensiunii e pe nota zece, liniste si peisaje de poveste. Camerele spatioase, curate. Gazda amabila si atenta cu musafirii. Am comandat micul dejun si cina, care au fost foarte gustoase.

 488. Doamna Aurora este foarte amabila si dornica sa ajute.

 489. Priveliste superba, liniste, gazda primitoare. Mincare foarte buna.

 490. 1.Vederea frumoasa spre lac; 2. Ne-au telefonat ca sa confirmam rezervarea; 3. Existenta unui loc de joaca si in interior.

 491. In afara tuturor facilităților excelente oferite, amabilitatea gazdelor este la superlativ. Iar peisajul este de vis.

 492. Gazde primitoare, peisaj de vis, mancarea foarte buna gatita la comanda, deci proaspata deci totul super OK.

 493. Nu e prima data cand vin la motel Cristina, alegerea de acum fiind din convenienta (aproape de o locatie de care eram interesat). Peisajul e frumos, zona e ok si se ajunge usor. Pensiunea dispune de gratare la comun si zone de relaxare.

 494. locatie buna, oamenii fac investitii in camere noi renovate, curatenie, personal amabil.

 495. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 496. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 497. Mi-a plăcut totul! Camera curata și îngrijită, priveliște minunata. Cineva s-a gândit sa lase ciocolata de bun venit în camera și a fost o idee minunata, te face sa te simți apreciat și răsfățat😁. De obicei nu merg de doua ori în același loc dacă nu m-am simțit bine, dovada e ca asta e al doilea an consecutiv când revin la această minunata pensiune și voi reveni cu prima ocazie.

 498. Gazde foarte primitoare, mancarea pregatita pe loc, proaspata si gustoasa, la preturi foarte accesibile. Curatenie exemplara in camere si in baie si mobilier modern. Televizoare mari si in stare buna de functionare. Curtea foarte bine amenajata pt relaxare si pt copii, cu trambulina si diverse jucarii. Peisajul minunat, cu vedere direct la lacul Bicaz din curtea pensiunii.

 499. Personalul a fost foarte amabil, mancarea ca la mama acasa, cartofii prajiti necongelati, accepta tichete de vacanta, privelistea de pe terasa catre Panaghia si Toaca , parcare sigura.

 500. Pereţi fără mucegai Mobilier vechi (deloc ciobit) Aspect retro !!!

 501. Amplasare ok, aproape de inceputul traseelor montane, parcare, restaurant.

 502. Camera curata, mancarea buna, in special dulceata facuta de gazde. Se pot vizita o serie de obiective turistice in zona.

 503. Camera foarte curata, curtea imensa si bine amenajata cu foisoare si spatiu de joaca, mancarea foarte buna la restaurant, personalul foarte amabil

 504. Atmosfera este placuta, peisajul din jur fiind superb. Curtea este mare, frumos amenajata. Camera este confortabila. Terasa de la etaj este foarte utila Se poate lua masa si aici. Micul dejun a fost bun si indestulator.

 505. Gazde primitoare, curățenie,mâncare bună, priveliște spectaculoasă(ai in fata muntele Ceahlău), liniște.Sunt atenti la detalii: floricelele de camp mereu proaspete pe mese😊

 506. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 507. nu am servit mic dejun,insa locatia si peisajul sunt peste asteptari!

 508. Amplasarea pensiunii e pe nota zece, liniste si peisaje de poveste. Camerele spatioase, curate. Gazda amabila si atenta cu musafirii. Am comandat micul dejun si cina, care au fost foarte gustoase.

 509. Doamna Aurora este foarte amabila si dornica sa ajute.

 510. Priveliste superba, liniste, gazda primitoare. Mincare foarte buna.

 511. Foarte frumoasa pensiunea. Amplasata chiar pe malul lacului, privelistea este superba. Gazdele sunt foarte primitoare, iar mancarea este traditionala si facuta de casa chiar la pensiune, deasemenea foarte gustoasa.

 512. Locația. Priveliște frumoasa. Mâncare bună la restaurantul pensiunii.

 513. Micul dejun ok, locatia unica, cainele Filip de nota 10 pentru ca ne-a condus la lac. Cel mai bun pastrav la gratar din regiune.. Dl Lucian extrem de amabil, ii multumim.

 514. Nu e prima data cand vin la motel Cristina, alegerea de acum fiind din convenienta (aproape de o locatie de care eram interesat). Peisajul e frumos, zona e ok si se ajunge usor. Pensiunea dispune de gratare la comun si zone de relaxare.

 515. locatie buna, oamenii fac investitii in camere noi renovate, curatenie, personal amabil.

 516. A fost foarte relaxant, liniștit, zona minunata 🙂 as merge in fiecare weekend

 517. De obicei nu prea dau review-uri dar aceasta pensiune e ceva deosebit. Privelistea e incredibila. Si numai pentru asta merita sa te cazezi. Camerele simple dar foarte curate. Sincer pretul e prea mic pentru ce se ofera.

 518. Foarte frumoasă amplasare, minunat, am stat la et 3 a fost perfect

 519. Gazda foarte primitoare Locatie si view superb Mancare delicioasa Camere curate si placut amenajate

 520. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 521. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 522. Mi-a plăcut totul! Camera curata și îngrijită, priveliște minunata. Cineva s-a gândit sa lase ciocolata de bun venit în camera și a fost o idee minunata, te face sa te simți apreciat și răsfățat😁. De obicei nu merg de doua ori în același loc dacă nu m-am simțit bine, dovada e ca asta e al doilea an consecutiv când revin la această minunata pensiune și voi reveni cu prima ocazie.

 523. Hotelul este foarte bine plasat, chiar în centrul stațiunii.

 524. Personalul a fost primitor și respectuos ! Zona este superbă și merită vizitată! Vederea este spectaculoasă din orice punct te-ai uita ! Hotelul este curat și cu un personal ce este mereu atent la nevoile clienților ! Recomand cu drag!

 525. Zona în care este amplasat hotelul este superba. Camera este spatioasa și curata.

 526. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 527. cazarea a fost pentru trei nopti incepind cu 11 ian.2019,curatenie,incalzirea pensiunii f.buna,peisaj incintator.per total destul de bine

 528. A fost confortabil patul, a fost căldura si apa caldă iar terasa camerei mi-a plăcut mult

 529. A fost foarte bine. E o zona linistita, personalul e foarte amabil. A fost destul de comod. In apropiere e Barajul care merita vizitat, parcul national, cheile bicazului, lacul rosu si multe altele.

 530. Gazda a fost foarte primitoare, peisajul superb, foarte aproape de urcarea pe munte.

 531. Locatie excelenta.Privire spre Masivul Ceahlau. Dotari pentru gratar si loc de joaca.Gazda foarte amabila.Pentru cei care doresc sa urce pe Ceahlau, acesta e un punct de plecare recomandat.

 532. Buna! Am stat 3 nopti in pensiune. Gazdele au fost mereu alaturi. Au fost foarte disponibili pentru orice intrebare. Oameni cu suflet mare si bun ca o paine calda. Nu pot sa nu mentionez despre d.na Elena, care gateste de-ti lingi degetutele! Bravo! Va dorim succese mari!

 533. Gazde primitoare, curățenie,mâncare bună, priveliște spectaculoasă(ai in fata muntele Ceahlău), liniște.Sunt atenti la detalii: floricelele de camp mereu proaspete pe mese😊

 534. Amplasarea intr-o zona linistita. Personalul amabil Peisajul Mancare de o buna calitate

 535. Amplasarea pensiunii e pe nota zece, liniste si peisaje de poveste. Camerele spatioase, curate. Gazda amabila si atenta cu musafirii. Am comandat micul dejun si cina, care au fost foarte gustoase.

 536. Doamna Aurora este foarte amabila si dornica sa ajute.

 537. Priveliste superba, liniste, gazda primitoare. Mincare foarte buna.

 538. Pensiunea Lostrita este amplasata chiar pe malul lacului Bicaz, iar camerele au vedere spre lac si munte. Este o placere dimineata sa iti bei cafeaua pe balcon. Mancarea este delicioasa si se pregateste pe loc. De asemenea, am avut putut manca deliciosele placinte pregatite pe loc de cineva local. Gazdele au fost foarte primitoare si foarte atente. Noi am plecat destul de devreme de la pensiune, iar propietarul s-a trezit foarte devreme sa ne faca nota. Noi ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom mai reveni. In ceea ce priveste drumul de acces, la prima vedere pare abrut, insa in realitate nu este chiar asa; se poate urca si cobori destul de usor.

 539. Locatie de vis! … am prins un asfintit pe lac minunat! Altfel, camere spatioase, curate, luminoase (cred ca toate au vedere spre lac), mancare foarte buna, gazde foarte primitoare. Suplimentar, noi am vizionat si o expozitie de pictura si una de desen 😉.

 540. Foarte frumoasa pensiunea. Amplasata chiar pe malul lacului, privelistea este superba. Gazdele sunt foarte primitoare, iar mancarea este traditionala si facuta de casa chiar la pensiune, deasemenea foarte gustoasa.

 541. A fost confortabil patul si curat. Mancarea a fost buna dar preturile usor piperate

 542. Nu e prima data cand vin la motel Cristina, alegerea de acum fiind din convenienta (aproape de o locatie de care eram interesat). Peisajul e frumos, zona e ok si se ajunge usor. Pensiunea dispune de gratare la comun si zone de relaxare.

 543. locatie buna, oamenii fac investitii in camere noi renovate, curatenie, personal amabil.

 544. Patul este super confortabil, mancarea delicioasa iar panorama este de vis!

 545. De obicei nu prea dau review-uri dar aceasta pensiune e ceva deosebit. Privelistea e incredibila. Si numai pentru asta merita sa te cazezi. Camerele simple dar foarte curate. Sincer pretul e prea mic pentru ce se ofera.

 546. Foarte frumoasă amplasare, minunat, am stat la et 3 a fost perfect

 547. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 548. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 549. Mi-a plăcut totul! Camera curata și îngrijită, priveliște minunata. Cineva s-a gândit sa lase ciocolata de bun venit în camera și a fost o idee minunata, te face sa te simți apreciat și răsfățat😁. De obicei nu merg de doua ori în același loc dacă nu m-am simțit bine, dovada e ca asta e al doilea an consecutiv când revin la această minunata pensiune și voi reveni cu prima ocazie.

 550. Locatia este corespunzatoare, fiind atat liniste, cat si aproape.

 551. Hotelul este foarte bine plasat, chiar în centrul stațiunii.

 552. Personalul a fost primitor și respectuos ! Zona este superbă și merită vizitată! Vederea este spectaculoasă din orice punct te-ai uita ! Hotelul este curat și cu un personal ce este mereu atent la nevoile clienților ! Recomand cu drag!

 553. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 554. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 555. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 556. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 557. Organizarea, stilul, solutiile, gusturile si aromele – o pensiune aproape unica prin ceea ce ofera, situata intr-o zona deosebit de frumoasa!

 558. Amplasare si priveliste excelente asupra Duraului; pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare. Punct bun de plecare in drumetii.

 559. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 560. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 561. Pensiunea este intr-o zona geografica superba!.Amfitrioana asezamantului, dna Aurora a fost o gazda minunata iar bucatele pregatite de dansa sunt din alimente achizitionate de la manastirile din zona si de la satenii din ” Izvorul Muntelui”!

 562. Proprietarii si personalul foarte foarte generoși iar mâncarea extraordinară. Mulțumim d-na Tanya. Cu mare drag o sa mai venim

 563. Pensiunea este situată într-o zonă foarte liniștită,iar peisajul este foarte frumos. Mâncarea servită la pensiune e foarte gustoasa .

 564. Peisaj splendid direct de pe balcon. Pensiunea se afla aproape pe malul lacului in care se poate pescui si scalda. Mincarea este foarte buna. In jurul pensiunii se pot face drumetii pe malul lacului intr-un peisaj de vis.

 565. Superba locatia, raport calitate pret peste asteptari…totul a fost la superlativ, peisaj mirific, curatenie si mancare foarte buna ! O sa revenim cu drag si alta data!

 566. Peisajul este superb. Gazdele sunt primitoare, mâncarea este excelenta.

 567. Locatie excelenta, cu o vedere de neuitat spre lacul Bicaz. Personalul este amabil iar mancarea buna

 568. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 569. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 570. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 571. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 572. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 573. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 574. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 575. Organizarea, stilul, solutiile, gusturile si aromele – o pensiune aproape unica prin ceea ce ofera, situata intr-o zona deosebit de frumoasa!

 576. Amplasare si priveliste excelente asupra Duraului; pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare. Punct bun de plecare in drumetii.

 577. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 578. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 579. Pensiunea este intr-o zona geografica superba!.Amfitrioana asezamantului, dna Aurora a fost o gazda minunata iar bucatele pregatite de dansa sunt din alimente achizitionate de la manastirile din zona si de la satenii din ” Izvorul Muntelui”!

 580. Proprietarii si personalul foarte foarte generoși iar mâncarea extraordinară. Mulțumim d-na Tanya. Cu mare drag o sa mai venim

 581. Pensiunea este situată într-o zonă foarte liniștită,iar peisajul este foarte frumos. Mâncarea servită la pensiune e foarte gustoasa .

 582. Peisaj splendid direct de pe balcon. Pensiunea se afla aproape pe malul lacului in care se poate pescui si scalda. Mincarea este foarte buna. In jurul pensiunii se pot face drumetii pe malul lacului intr-un peisaj de vis.

 583. locatie excelenta,langa padure,mult aer curat si liniste,

 584. Peisajul in care este amplasata locatia si felul in care s-a comunicat cu personalul acesteia.

 585. Asternuturile rupte,pete pe așternutul,televizor din anii 2000,sincer nu m-as mai intoarce !

 586. Superba locatia, raport calitate pret peste asteptari…totul a fost la superlativ, peisaj mirific, curatenie si mancare foarte buna ! O sa revenim cu drag si alta data!

 587. Peisajul este superb. Gazdele sunt primitoare, mâncarea este excelenta.

 588. Locatie excelenta, cu o vedere de neuitat spre lacul Bicaz. Personalul este amabil iar mancarea buna

 589. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 590. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 591. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 592. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 593. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 594. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 595. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 596. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 597. Organizarea, stilul, solutiile, gusturile si aromele – o pensiune aproape unica prin ceea ce ofera, situata intr-o zona deosebit de frumoasa!

 598. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 599. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 600. Pensiunea este intr-o zona geografica superba!.Amfitrioana asezamantului, dna Aurora a fost o gazda minunata iar bucatele pregatite de dansa sunt din alimente achizitionate de la manastirile din zona si de la satenii din ” Izvorul Muntelui”!

 601. Totul a la superlativ. De la gazdele care au fost de nota 10, la mâncarea foarte gustoasă, până la priveliștea superbă.

 602. Proprietarii primitori , mâncarea bună dar uneori când vrei să comanzi ceva din meniu, constați că nu este posibil din diverse motive, peisajul frumos, liniște. Dacă vă place cafeaua, păcat, fiindcă cea la ibric este singura care vă va fi servită.

 603. Sincer,vom reveni cu prima ocazie.Am fost foarte bine primiti,atat de gazda,cat si de personal.Mancare foarte buna si gustoasa,preparata pe loc,nu mai spunem de muzica auzita pe fundal(nota 10 pentru asta).Vederea spre lac superba,curtea pensiunii la fel…Si cel mai mult ne-a placut de Filip,cainele gazdei,care ne-a insotit pana in satul vecin la o plimbare!!

 604. locatie excelenta,langa padure,mult aer curat si liniste,

 605. Peisajul in care este amplasata locatia si felul in care s-a comunicat cu personalul acesteia.

 606. Asternuturile rupte,pete pe așternutul,televizor din anii 2000,sincer nu m-as mai intoarce !

 607. Superba locatia, raport calitate pret peste asteptari…totul a fost la superlativ, peisaj mirific, curatenie si mancare foarte buna ! O sa revenim cu drag si alta data!

 608. Peisajul este superb. Gazdele sunt primitoare, mâncarea este excelenta.

 609. Locatie excelenta, cu o vedere de neuitat spre lacul Bicaz. Personalul este amabil iar mancarea buna

 610. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 611. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 612. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 613. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 614. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 615. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 616. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 617. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 618. Organizarea, stilul, solutiile, gusturile si aromele – o pensiune aproape unica prin ceea ce ofera, situata intr-o zona deosebit de frumoasa!

 619. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 620. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 621. Pensiunea este intr-o zona geografica superba!.Amfitrioana asezamantului, dna Aurora a fost o gazda minunata iar bucatele pregatite de dansa sunt din alimente achizitionate de la manastirile din zona si de la satenii din ” Izvorul Muntelui”!

 622. Totul a la superlativ. De la gazdele care au fost de nota 10, la mâncarea foarte gustoasă, până la priveliștea superbă.

 623. Proprietarii primitori , mâncarea bună dar uneori când vrei să comanzi ceva din meniu, constați că nu este posibil din diverse motive, peisajul frumos, liniște. Dacă vă place cafeaua, păcat, fiindcă cea la ibric este singura care vă va fi servită.

 624. Sincer,vom reveni cu prima ocazie.Am fost foarte bine primiti,atat de gazda,cat si de personal.Mancare foarte buna si gustoasa,preparata pe loc,nu mai spunem de muzica auzita pe fundal(nota 10 pentru asta).Vederea spre lac superba,curtea pensiunii la fel…Si cel mai mult ne-a placut de Filip,cainele gazdei,care ne-a insotit pana in satul vecin la o plimbare!!

 625. Superba locatia, raport calitate pret peste asteptari…totul a fost la superlativ, peisaj mirific, curatenie si mancare foarte buna ! O sa revenim cu drag si alta data!

 626. Peisajul este superb. Gazdele sunt primitoare, mâncarea este excelenta.

 627. Locatie excelenta, cu o vedere de neuitat spre lacul Bicaz. Personalul este amabil iar mancarea buna

 628. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 629. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 630. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 631. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 632. Personal deosebit de amabil. Ne.au ajutat cu toate cererile noastre.

 633. Peisajul și faptul ca se afla cumva in centrul statiunii

 634. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 635. Foarte frumos, familia a avut parte de cateva zile la munte extraordinare. Totul a fost la asteptarile noastre. Proprietarii sunt bravo.

 636. Cea mai eleganta pensiune din Statiunea Durau. Totul a foat la superlativ :de la amplasare, proprietari, grad de confort, servicii, dotari. Recomand cu incredere!

 637. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 638. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 639. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 640. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 641. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 642. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 643. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 644. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 645. Pensiunea este intr-o zona geografica superba!.Amfitrioana asezamantului, dna Aurora a fost o gazda minunata iar bucatele pregatite de dansa sunt din alimente achizitionate de la manastirile din zona si de la satenii din ” Izvorul Muntelui”!

 646. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 647. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 648. Pensiunea este situata in apropierea lacului Bicaz, aproape de punctele de interes din zona. Camerele sunt mari, luminoase si curate, patul confortabil. Proprietarii si personalul sunt calzi, primitori, dornici sa te sprijine si sa-ti ofere informatii despre obiectivele turistice. Am servit micul dejun si cina la pensiune si pot spune ca mancarea este gustoasa, accesibila ca pret, iar portiile sunt mari. Recomandam cu drag pensiunea Ioana!

 649. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 650. Personal deosebit de amabil. Ne.au ajutat cu toate cererile noastre.

 651. Peisajul și faptul ca se afla cumva in centrul statiunii

 652. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 653. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 654. Foarte frumos, familia a avut parte de cateva zile la munte extraordinare. Totul a fost la asteptarile noastre. Proprietarii sunt bravo.

 655. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 656. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 657. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 658. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 659. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 660. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 661. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 662. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 663. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 664. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 665. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 666. Pensiunea este intr-o zona geografica superba!.Amfitrioana asezamantului, dna Aurora a fost o gazda minunata iar bucatele pregatite de dansa sunt din alimente achizitionate de la manastirile din zona si de la satenii din ” Izvorul Muntelui”!

 667. Locatie superba, mic dejun foarte bun, toate proaspete si gustoase, cu un pret foarte convenabil. Sa servesti cina pe terasa (un pastrav adevarat, proaspat, la gratar cum rar gasesti) si sa vezi Ceahlaul in apus, sa ,,asculti,, ……. linistea, privind lacul lin si neclintit scaldat de un soare de toamna, care va disparea curand dupa Ceahlau….este de vis. Va garantez ca bate orice imagine din alta tara…. Felicitari acestor OAMENI care isi doresc (si reusesc cu brio) sa fie aproape de dorintele celor care le trec pragul. Cu siguranta vom reveni in oaza dumneavoastra de rai.

 668. Totul a la superlativ. De la gazdele care au fost de nota 10, la mâncarea foarte gustoasă, până la priveliștea superbă.

 669. Proprietarii primitori , mâncarea bună dar uneori când vrei să comanzi ceva din meniu, constați că nu este posibil din diverse motive, peisajul frumos, liniște. Dacă vă place cafeaua, păcat, fiindcă cea la ibric este singura care vă va fi servită.

 670. Am doar cuvinte de lauda legate de weekendul petrecut aici!! Apartamentul in care am stat a fost foarte frumos si perfect pentru 4 persoane. Gazdele sunt niste persoane minunate care ne-au facut sa ne simtim superb si sa plecam cu gandul ca ne vom intoarce din nou! Mancarea este gustoasa, preturile sunt foarte accesibile. Locatia e relaxanta si in gradina poti petrece o timpul linistit intr-un hamac, in foisor sau pe terasa!

 671. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 672. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 673. Curat, oameni amabili si, surprinzator pentru un hotel, am fost primit cu catelul. Apreciez.

 674. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 675. Personal deosebit de amabil. Ne.au ajutat cu toate cererile noastre.

 676. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 677. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 678. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 679. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 680. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 681. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 682. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 683. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 684. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 685. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 686. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 687. O locatie intr-un loc minunat. Munte, liniste, posibilitati multiple de recreere. Se pot face multe trasee montane in zona. Foarte aproape si de lacul Bicaz.

 688. Cazdele sunt foarte primitoare, doamna de acolo face o mancare super buna, cu siguranta o sa revenim cu drag!

 689. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 690. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 691. Gazde super primitoare, camere confortabile, mâncare delicioasa și o priveliște de poveste

 692. Locatie superba, mic dejun foarte bun, toate proaspete si gustoase, cu un pret foarte convenabil. Sa servesti cina pe terasa (un pastrav adevarat, proaspat, la gratar cum rar gasesti) si sa vezi Ceahlaul in apus, sa ,,asculti,, ……. linistea, privind lacul lin si neclintit scaldat de un soare de toamna, care va disparea curand dupa Ceahlau….este de vis. Va garantez ca bate orice imagine din alta tara…. Felicitari acestor OAMENI care isi doresc (si reusesc cu brio) sa fie aproape de dorintele celor care le trec pragul. Cu siguranta vom reveni in oaza dumneavoastra de rai.

 693. Totul a la superlativ. De la gazdele care au fost de nota 10, la mâncarea foarte gustoasă, până la priveliștea superbă.

 694. Am doar cuvinte de lauda legate de weekendul petrecut aici!! Apartamentul in care am stat a fost foarte frumos si perfect pentru 4 persoane. Gazdele sunt niste persoane minunate care ne-au facut sa ne simtim superb si sa plecam cu gandul ca ne vom intoarce din nou! Mancarea este gustoasa, preturile sunt foarte accesibile. Locatia e relaxanta si in gradina poti petrece o timpul linistit intr-un hamac, in foisor sau pe terasa!

 695. Totul, curatenie, mâncare bine pregatita, servire ireproșabilă, peisaj incantator!

 696. Personalul, servirea, condițiile de cazare, mâncarea foarte gustoasă și porțile mari. Camerele cu vedere spre lac, curat peste tot. Zona de relaxare foarte bine venită și locul de joaca pt copii ok. Recomandam cu căldură.

 697. Amplasarea hotelului, linistea zonei, atmosfera de statiune.

 698. Curat, oameni amabili si, surprinzator pentru un hotel, am fost primit cu catelul. Apreciez.

 699. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 700. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 701. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 702. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 703. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 704. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 705. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 706. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 707. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 708. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 709. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 710. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 711. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 712. Cazdele sunt foarte primitoare, doamna de acolo face o mancare super buna, cu siguranta o sa revenim cu drag!

 713. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 714. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 715. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 716. Gazde super primitoare, camere confortabile, mâncare delicioasa și o priveliște de poveste

 717. Locatie superba, mic dejun foarte bun, toate proaspete si gustoase, cu un pret foarte convenabil. Sa servesti cina pe terasa (un pastrav adevarat, proaspat, la gratar cum rar gasesti) si sa vezi Ceahlaul in apus, sa ,,asculti,, ……. linistea, privind lacul lin si neclintit scaldat de un soare de toamna, care va disparea curand dupa Ceahlau….este de vis. Va garantez ca bate orice imagine din alta tara…. Felicitari acestor OAMENI care isi doresc (si reusesc cu brio) sa fie aproape de dorintele celor care le trec pragul. Cu siguranta vom reveni in oaza dumneavoastra de rai.

 718. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 719. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 720. Doamna care ne-a servit a fost extrem de prietenoasă și amabilă , mâncarea a fost foarte buna si gustoasă si toate au fost la superlativ . Recomand cu incredere !

 721. Curat, oameni amabili si, surprinzator pentru un hotel, am fost primit cu catelul. Apreciez.

 722. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 723. Personal deosebit de amabil. Ne.au ajutat cu toate cererile noastre.

 724. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 725. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 726. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 727. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 728. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 729. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 730. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 731. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 732. Locație superbă aproape de barajul Bicaz și parcul național Ceahlău, terasa cu priveliște spre muntele Ceahlău. Cameră spațioasă cu paturi confortabile și așternuturi impecabile.

 733. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 734. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 735. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 736. Cazdele sunt foarte primitoare, doamna de acolo face o mancare super buna, cu siguranta o sa revenim cu drag!

 737. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 738. Locație de vis pentru persoane care cauta liniște, un loc in care sa-ti încarce bateriile.

 739. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 740. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 741. Doamna care ne-a servit a fost extrem de prietenoasă și amabilă , mâncarea a fost foarte buna si gustoasă si toate au fost la superlativ . Recomand cu incredere !

 742. Curat, oameni amabili si, surprinzator pentru un hotel, am fost primit cu catelul. Apreciez.

 743. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 744. Personal deosebit de amabil. Ne.au ajutat cu toate cererile noastre.

 745. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 746. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 747. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 748. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 749. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 750. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 751. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 752. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 753. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 754. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 755. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 756. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 757. Micul dejun foarte bogat, proaspat, locatia curata si foarte frumos decorata in interior, iar amplasarea ei este intr-un colt de Romanie superb.

 758. Cazdele sunt foarte primitoare, doamna de acolo face o mancare super buna, cu siguranta o sa revenim cu drag!

 759. Micul dejun foarte bogat, portie prea mare, nu am reusit sa terminam. Am apreciat ca au produse locale, cum mancam odata. Foarte bune! ceea ce si cautam cand mergem la munte. Peisajul din curtea casei iti taie rasuflarea. Aer curat, liniste. Proprietara a fost draguta cu noi, ne a oferit si prajituri homemade, din partea casei. Rar mai vezi asa ceva in Romania. Ne a placut mult, vom revenii!

 760. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 761. Pensiunea este frumos amenajata, priveliste minunata asupra lacului – in special de pe terasa. Nu toate camerele au vedere la lac. Personalul amabil.

 762. La bunica este întotdeauna superb, mâncare foarte bună, camera superba, priveliștea este fără cuvinte. Cei de la recepție sunt foarte de treabă.

 763. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 764. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 765. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 766. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 767. Curat, oameni amabili si, surprinzator pentru un hotel, am fost primit cu catelul. Apreciez.

 768. Amplasamentul locatiei este excelent, cu vedere la masivul Ceahlau. Personal amabil.

 769. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 770. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 771. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 772. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 773. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 774. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 775. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 776. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 777. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 778. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 779. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 780. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 781. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 782. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 783. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 784. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 785. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 786. Pensiunea este frumos amenajata, priveliste minunata asupra lacului – in special de pe terasa. Nu toate camerele au vedere la lac. Personalul amabil.

 787. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 788. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 789. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 790. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 791. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 792. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 793. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 794. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 795. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 796. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 797. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 798. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 799. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 800. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 801. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 802. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 803. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 804. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 805. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 806. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 807. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 808. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 809. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 810. Pensiunea este frumos amenajata, priveliste minunata asupra lacului – in special de pe terasa. Nu toate camerele au vedere la lac. Personalul amabil.

 811. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 812. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 813. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 814. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 815. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 816. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 817. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 818. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 819. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 820. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 821. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 822. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 823. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 824. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 825. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 826. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 827. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 828. Linistea din jur! Te simti intr-adevar departe de galagia cotidiana. Locatia e foarte reusita.

 829. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 830. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 831. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 832. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 833. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 834. Pensiunea este frumos amenajata, priveliste minunata asupra lacului – in special de pe terasa. Nu toate camerele au vedere la lac. Personalul amabil.

 835. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 836. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 837. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 838. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 839. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 840. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 841. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 842. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 843. Curatenie, liniste, peisaj superb, foarte aproape de punctul de start al traseelor pe Ceahlau si de restaurante

 844. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 845. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 846. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 847. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 848. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 849. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 850. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 851. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 852. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 853. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 854. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 855. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 856. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 857. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 858. Pensiunea este frumos amenajata, priveliste minunata asupra lacului – in special de pe terasa. Nu toate camerele au vedere la lac. Personalul amabil.

 859. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 860. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 861. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 862. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 863. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 864. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 865. Personalul prietenos care ne-a primit inainte de ora oficiala de check-in, locatia cu o priveliste senzationala.

 866. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 867. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 868. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 869. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 870. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 871. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 872. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 873. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 874. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 875. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 876. Mancarea foarte buna, doamna care ne-a intampinat amabila si draguta. Camera curata, restaurantul cochet si frumos.

 877. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 878. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 879. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 880. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 881. Gazde super primitoare, camere confortabile, mâncare delicioasa și o priveliște de poveste

 882. Locatie superba, mic dejun foarte bun, toate proaspete si gustoase, cu un pret foarte convenabil. Sa servesti cina pe terasa (un pastrav adevarat, proaspat, la gratar cum rar gasesti) si sa vezi Ceahlaul in apus, sa ,,asculti,, ……. linistea, privind lacul lin si neclintit scaldat de un soare de toamna, care va disparea curand dupa Ceahlau….este de vis. Va garantez ca bate orice imagine din alta tara…. Felicitari acestor OAMENI care isi doresc (si reusesc cu brio) sa fie aproape de dorintele celor care le trec pragul. Cu siguranta vom reveni in oaza dumneavoastra de rai.

 883. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 884. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 885. Pensiunea este frumos amenajata, priveliste minunata asupra lacului – in special de pe terasa. Nu toate camerele au vedere la lac. Personalul amabil.

 886. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 887. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 888. Locatie superba, foarte multa liniste, foarte curat, gazde primitoare si amabile si mancare traditionala gustoasa. Recomand!

 889. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 890. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 891. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 892. Personalul prietenos care ne-a primit inainte de ora oficiala de check-in, locatia cu o priveliste senzationala.

 893. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 894. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 895. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 896. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 897. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 898. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 899. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 900. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 901. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 902. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 903. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 904. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 905. Gazde super primitoare, camere confortabile, mâncare delicioasa și o priveliște de poveste

 906. Locatie superba, mic dejun foarte bun, toate proaspete si gustoase, cu un pret foarte convenabil. Sa servesti cina pe terasa (un pastrav adevarat, proaspat, la gratar cum rar gasesti) si sa vezi Ceahlaul in apus, sa ,,asculti,, ……. linistea, privind lacul lin si neclintit scaldat de un soare de toamna, care va disparea curand dupa Ceahlau….este de vis. Va garantez ca bate orice imagine din alta tara…. Felicitari acestor OAMENI care isi doresc (si reusesc cu brio) sa fie aproape de dorintele celor care le trec pragul. Cu siguranta vom reveni in oaza dumneavoastra de rai.

 907. Un peisaj de vis, de poveste, camera confortabilă, liniște si amabilitate, raport f bun calitate/pret

 908. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 909. Totul de la momentul check-in-ului până la plecare a fost superb. Ne-am simțit extrem de bine și chiar se merită!

 910. la superlativ pentru o pensiune de munte. oameni fainio si amabili, mancare guastoasa si preturi foarte mici

 911. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 912. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 913. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 914. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 915. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 916. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 917. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 918. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 919. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 920. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 921. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 922. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 923. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 924. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 925. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 926. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 927. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 928. Recomand această pensiune cu mare incredere . Un loc liniștit, primitor , o locație minunată cu oameni minunați

 929. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 930. Gazde super primitoare, camere confortabile, mâncare delicioasa și o priveliște de poveste

 931. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 932. Un peisaj de vis, de poveste, camera confortabilă, liniște si amabilitate, raport f bun calitate/pret

 933. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 934. la superlativ pentru o pensiune de munte. oameni fainio si amabili, mancare guastoasa si preturi foarte mici

 935. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 936. Mi-a plăcut absolut tot, de la profesionalismul si ospitalitatea personalului, la curățenia din camere, baie , restaurant, terasă. Locația este deosebit de frumoasa la 10 min de mers pe jos până la lac. Camerele au fost curate cu pat confortabil. Mâncarea este deosebit de bună la preț accesibil. Au si loc de joaca pentru copii. Cu siguranta voi mai reveni si recomand pensiunea Ioana pentru toți turiștii.

 937. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 938. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 939. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 940. Personalul prietenos care ne-a primit inainte de ora oficiala de check-in, locatia cu o priveliste senzationala.

 941. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 942. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 943. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 944. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 945. Gazda foarte amabila, locație superbă, cu siguranță alegerea cea mai buna.

 946. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 947. Locație atent și în detaliu concepută. Mic dejun cu produse traditionale, bio din surse locale. Gazdă de o ospitalitate deosebită, gătește măncăruri gustoase. Curățenie întreținută permanent atât în interior cît și în incintă.

 948. Locatia si privelistea, ospitalitatea si stilul rustic, camere spatioase, camere incalzite, stapana casei ne-a dat un extra calorifer in camera inncare erabsi copilul micut de un 1! Micul dejun si cina traditionala super delicioase! O sa revenim cu siguranta!

 949. Absolut tot. Camera curata, încălzită. In bar/restaurant angajați placuti și f atenti. Meniul e variat și interesant, deloc plictisitor. Peisajul e tare fain, se poate admira de pe terasa locației, amenajată drăguț.

 950. Clienții noștri au fost extrem de mulțumiți de această proprietate, dar și de peisajul din jur, precum și de obiectivele turistice aflate în imediata apropiere.

 951. Angajații foarte amabili, curățenie excepțională, totul nou, mâncarea foarte buna, gustoasa și proaspăta! Superb calitate/pret!

 952. Locatie noua, camerele sunt mari si exista si facilitati pt cei care calatoresc insotiti de copii. Mancarea f gustoasa si staff-ul prietenos. Recomand!

 953. Primire,servire,ospitalitate ,cazare și mâncare de nota 10 plus!Totul a fost perfect.

 954. A fost o experienta placuta sederea chiar si pentru o noaptea in aceasta minunata locatie!Gazde super primitoare,camere mari,curate,caldura in camera peste asteptarile noastre si nu in ultimul rand mancarea excepitionala!!!Recomandam cu toata caldura!

 955. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 956. Un peisaj de vis, de poveste, camera confortabilă, liniște si amabilitate, raport f bun calitate/pret

 957. Persoalul de la receptie a fost foarte amabil si orientat spre client. Mancarea a fost … ca la bunica. O sa revenim cu siguranta.

 958. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 959. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 960. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 961. nu am avut mic dejun dar amplasarea ,desi dificil de gasit,extraordinar de frumoasa

 962. Locatia superba, am avut ocazia sa admiram atat muntele cat si lacul din apropiere. Gazde exceptionale, foarte ospitaliere! Ne-am simtit ca acasa, recomadam famiilor cu copii.

 963. Casă curata cu o priveliste deosebit de frumoasă, oameni minunați pregătiți sa ajute in oricare moment petrecut acolo!

 964. Linistea, patul foarte confortabil si lenjeria apretata! Amabilitatea personalului ce te face sa te simti ca acasa!

 965. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 966. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 967. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 968. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 969. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 970. Totul a fost foarte bine. Suita pt o familie foarte comoda, cu tot ce este necesar pt sejur. Mîncarea extraordinar de gustoasă. Priveliștea ca in poveste!!!! Un multumesc deosebit stăpînilor ospitalieri!

 971. Recomand această pensiune cu mare incredere . Un loc liniștit, primitor , o locație minunată cu oameni minunați

 972. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 973. Peisaj extraordinar, mâncare pe măsură!! Recomand!!

 974. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 975. Un peisaj de vis, de poveste, camera confortabilă, liniște si amabilitate, raport f bun calitate/pret

 976. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 977. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 978. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 979. Personalul prietenos care ne-a primit inainte de ora oficiala de check-in, locatia cu o priveliste senzationala.

 980. Primire și ședere excelente! Personal amabil, dispus să ajute și să ofere clienților cele necesare.

 981. Zona linistita si gazda foarte amabila, pensiinea foarte ingrijita si cu o bucatarie bine dotata.

 982. Amplasament, curatenie, confortabil, mic dejun bun, personal amabil.

 983. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 984. Locatia este minunata si sunt trasee montane foarte frumoase si solicitante din punct de vedere fizic.

 985. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 986. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 987. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 988. Linistea, patul foarte confortabil si lenjeria apretata! Amabilitatea personalului ce te face sa te simti ca acasa!

 989. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 990. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 991. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 992. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 993. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 994. Totul a fost foarte bine. Suita pt o familie foarte comoda, cu tot ce este necesar pt sejur. Mîncarea extraordinar de gustoasă. Priveliștea ca in poveste!!!! Un multumesc deosebit stăpînilor ospitalieri!

 995. Recomand această pensiune cu mare incredere . Un loc liniștit, primitor , o locație minunată cu oameni minunați

 996. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 997. Peisajul e superb, iar restaurantul are mancare buna! Recomand!

 998. Peisaj extraordinar, mâncare pe măsură!! Recomand!!

 999. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 1000. Mancarea foarte gustoasa si satioasa, iar personalul mereu disponibil pentru ajutor, fara zambet de complezenta, ci unul sincer afisat clientilor.

 1001. la superlativ pentru o pensiune de munte. oameni fainio si amabili, mancare guastoasa si preturi foarte mici

 1002. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 1003. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 1004. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 1005. Caldura in camera, locatie centrala, aproape de inceputul traseelor montane. Conditii decente pentru cine umbla pe munte toata ziua si seara vrea un loc linistit si calduros sa se odihneasca.

 1006. Pat comfortable, covoare pe jos , micut dejun , buffet suedez classic , paine de casa , produsele de igiena la discretie, papucei de camera ! O Super caldura . Mancarea In fara de micut dejun super gustoasa . Am ramas uimiti de mancare .

 1007. Amplasament, curatenie, confortabil, mic dejun bun, personal amabil.

 1008. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 1009. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 1010. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 1011. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 1012. Linistea, patul foarte confortabil si lenjeria apretata! Amabilitatea personalului ce te face sa te simti ca acasa!

 1013. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 1014. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 1015. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 1016. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 1017. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 1018. Totul a fost foarte bine. Suita pt o familie foarte comoda, cu tot ce este necesar pt sejur. Mîncarea extraordinar de gustoasă. Priveliștea ca in poveste!!!! Un multumesc deosebit stăpînilor ospitalieri!

 1019. Recomand această pensiune cu mare incredere . Un loc liniștit, primitor , o locație minunată cu oameni minunați

 1020. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 1021. Peisajul e superb, iar restaurantul are mancare buna! Recomand!

 1022. Peisaj extraordinar, mâncare pe măsură!! Recomand!!

 1023. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 1024. Mancarea foarte gustoasa si satioasa, iar personalul mereu disponibil pentru ajutor, fara zambet de complezenta, ci unul sincer afisat clientilor.

 1025. la superlativ pentru o pensiune de munte. oameni fainio si amabili, mancare guastoasa si preturi foarte mici

 1026. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 1027. Curat , asternuturi si prosoape albe. Priveliste frumoasa de pe balcon .

 1028. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 1029. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 1030. Pat comfortable, covoare pe jos , micut dejun , buffet suedez classic , paine de casa , produsele de igiena la discretie, papucei de camera ! O Super caldura . Mancarea In fara de micut dejun super gustoasa . Am ramas uimiti de mancare .

 1031. Amplasament, curatenie, confortabil, mic dejun bun, personal amabil.

 1032. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 1033. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 1034. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 1035. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 1036. Linistea, patul foarte confortabil si lenjeria apretata! Amabilitatea personalului ce te face sa te simti ca acasa!

 1037. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 1038. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 1039. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 1040. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 1041. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 1042. Totul a fost foarte bine. Suita pt o familie foarte comoda, cu tot ce este necesar pt sejur. Mîncarea extraordinar de gustoasă. Priveliștea ca in poveste!!!! Un multumesc deosebit stăpînilor ospitalieri!

 1043. Recomand această pensiune cu mare incredere . Un loc liniștit, primitor , o locație minunată cu oameni minunați

 1044. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 1045. Peisajul e superb, iar restaurantul are mancare buna! Recomand!

 1046. Peisaj extraordinar, mâncare pe măsură!! Recomand!!

 1047. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 1048. Mancarea foarte gustoasa si satioasa, iar personalul mereu disponibil pentru ajutor, fara zambet de complezenta, ci unul sincer afisat clientilor.

 1049. la superlativ pentru o pensiune de munte. oameni fainio si amabili, mancare guastoasa si preturi foarte mici

 1050. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 1051. Curat , asternuturi si prosoape albe. Priveliste frumoasa de pe balcon .

 1052. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 1053. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 1054. Pat comfortable, covoare pe jos , micut dejun , buffet suedez classic , paine de casa , produsele de igiena la discretie, papucei de camera ! O Super caldura . Mancarea In fara de micut dejun super gustoasa . Am ramas uimiti de mancare .

 1055. Amplasament, curatenie, confortabil, mic dejun bun, personal amabil.

 1056. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 1057. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 1058. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 1059. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 1060. Linistea, patul foarte confortabil si lenjeria apretata! Amabilitatea personalului ce te face sa te simti ca acasa!

 1061. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 1062. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 1063. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 1064. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 1065. Locatia este minunata, vila curata si oamenii extrem de amabili!

 1066. Totul a fost foarte bine. Suita pt o familie foarte comoda, cu tot ce este necesar pt sejur. Mîncarea extraordinar de gustoasă. Priveliștea ca in poveste!!!! Un multumesc deosebit stăpînilor ospitalieri!

 1067. Recomand această pensiune cu mare incredere . Un loc liniștit, primitor , o locație minunată cu oameni minunați

 1068. Proprietarii foarte amabili, mancarea foarte gustoasa, ne-au gatit-o dupa preferintele noastre (vegetarieni). Vom reveni negresit

 1069. Peisajul e superb, iar restaurantul are mancare buna! Recomand!

 1070. Peisaj extraordinar, mâncare pe măsură!! Recomand!!

 1071. De la priveliștea uimitoare la mâncarea delicioasa că la bunica 😄, și bineînțeles foarte curat . Noi am mers cu juniorul de numai 6 lunite și am fost foarte atenți la curățenie. Personalul amabil și de treabă

 1072. Mancarea foarte gustoasa si satioasa, iar personalul mereu disponibil pentru ajutor, fara zambet de complezenta, ci unul sincer afisat clientilor.

 1073. la superlativ pentru o pensiune de munte. oameni fainio si amabili, mancare guastoasa si preturi foarte mici

 1074. O curte foarte frumoasă, zonă pentru copii, cu hamace pentru relaxare. Recomand plimbarea pe marginea lacului cât și pe munte!

 1075. Curat , asternuturi si prosoape albe. Priveliste frumoasa de pe balcon .

 1076. Curat, liniște, căldură la calorifer, ok și în baie, per total nimic spectaculos dar ok atât timp cât te duci în cameră seara doar să te culci după o zi pe munte

 1077. Hotelul este amplasat în centrul staţiunii . Curat în cameră. Raportul pret – calitate: OK.

 1078. Pat comfortable, covoare pe jos , micut dejun , buffet suedez classic , paine de casa , produsele de igiena la discretie, papucei de camera ! O Super caldura . Mancarea In fara de micut dejun super gustoasa . Am ramas uimiti de mancare .

 1079. Amplasament, curatenie, confortabil, mic dejun bun, personal amabil.

 1080. O cazare minunata din tkate punctele de vedere! O recomand cu caldura si famiilor cu copii

 1081. Totul a fost perfect. În camera se face curat in fiecare zi ,micul dejun diversificat si foarte bun ,un peisaj de vis .Nota 100

 1082. Curățenie. Gazda amabilă. Curtea mare și îngrijită (ar fi fost mult mai bine dacă era și un loc de joacă cu tobogan, leagăn, trambulină etc.).

 1083. Locatie superba, foarte ingrijita, foarte curata, spatii generoase cu dotari de calitate. Gazdele extrem de atente si prevenitoare, receptive la solicitarile clientilor. Totul la superlativ!

 1084. Linistea, patul foarte confortabil si lenjeria apretata! Amabilitatea personalului ce te face sa te simti ca acasa!

 1085. Am stat numai o noapte, fiind in tranzit spre Muntii Rarau, dar camera a fost ok. Cald pe timpul noptii, perne comode, zona linistita si cu aer curat. Camera si asternuturile curate, gazda ospitaliera ne-a asteptat pana am sosit, desi am ajuns destul de tarziu.Privelistea din curte este superba, catre creasta muntelui Ceahlau.

 1086. Amplasare excelenta! Totul gândit în amănunt,pana la cele mai mici detalii! Gazda extraordinara! Te simți în mijlocul naturii. Foarte frumos!!! Voi reveni cu siguranță.

 1087. Decorat cu bun gust. Facilitati de bucatarie asigurate. Peisaj plăcut.

 1088. Locatia aproape de traseele turistice, micul dejun, cina excelente, bucatarie la dispozitia oaspetilor foarte bine dotata, curatenie exemplara, dna Ileana a fost la inaltime , multumim !

 1089. Locatia este minunata, a fost liniste chiar daca pensiunea este la strada nu trec multe masini, asa ca e liniste si relaxant. Camere curate si spatioase, toate chestiile “contruite” de pe afara erau facute cu bun gust. Personalul a fost atent si prompt. Multumim, va recomandam cu drag!

 1090. Locatia este minunata. Peisajul este mirific. Puteam admira crestele Ceahlaului din pat. Pensiunea are spatii generoase, camere mari, balcoane spatioase pe care puteai bea cafeaua avand in fata ochilor un peisaj amețitor. Fiecare camera are baie proprie, spațioasă. Locatia este ideala pentru persoanele care doresc multa liniste și priveliște deosebită. Micul dejun este exceptional și mai mult decat indestulator. Produsele sunt din productie proprie sau din alte gospodarii locale. Multumim frumos pentru gazduire si sper din suflet sa pot reveni pentru un sejur mai lung!

 1091. Gazda primitoare , mancarea foarte buna . Totul a fost excelent. O oaza de liniste si relaxare.

 1092. Foarte mult spatiu, multe zone de relaxare. Extraordinara priveliste de la balconul camerei, spre Ceahlau. Gazda foarte primitoare, mic dejunul excelent, mult si bun.

 1093. Totul a fost foarte bine. Suita pt o familie foarte comoda, cu tot ce este necesar pt sejur. Mîncarea extraordinar de gustoasă. Priveliștea ca in poveste!!!! Un multumesc deosebit stăpînilor ospitalieri!