Cazare in zona cabana Georgiana Arieseni – Arieşeni, Alba, România

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Georgiana Arieseni fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Georgiana Arieseni recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Georgiana Arieseni – Arieşeni, Alba, România

Cabana Aurora

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Cabana Daria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Denisa's Lodge

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Arnica Montana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Cota 1000 Arieseni

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Iara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Raluca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Zana Vaii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Georgiana Arieseni am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Georgiana Arieseni bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dimitrina si Horațiu Muntean din Dumesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Georgiana Arieseni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dimitrina si Horațiu Muntean din Dumesti, jud. AlbaCazare in zona cabana Georgiana Arieseni pentru 2 persoane)

 • Eduard si Evanghelina Găină din Valea Iclandului, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Georgiana Arieseni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Georgiana Arieseni, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eduard si Evanghelina Găină din Valea Iclandului, jud. MuresCazare in zona cabana Georgiana Arieseni pentru 2 persoane)

 • Marin si Luca Dobrițoiu din Catunu, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Georgiana Arieseni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Marin si Luca Dobrițoiu din Catunu, jud. PrahovaCazare in zona cabana Georgiana Arieseni pentru 2 persoane)

 • Paraschiva si Iustin Manole din Bratovesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Georgiana Arieseni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Georgiana Arieseni!

  (Paraschiva si Iustin Manole din Bratovesti, jud. ValceaCazare in zona cabana Georgiana Arieseni pentru 2 persoane)

 • Teona si Crina Cipariu din Moreni, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Georgiana Arieseni prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Georgiana Arieseni, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Teona si Crina Cipariu din Moreni, jud. DoljCazare in zona cabana Georgiana Arieseni pentru 2 persoane)

 • Alis si Doru Brânzeu din Techereu, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Georgiana Arieseni prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Georgiana Arieseni.

  (Alis si Doru Brânzeu din Techereu, jud. HunedoaraCazare in zona cabana Georgiana Arieseni pentru 2 persoane)

 1. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 2. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 3. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 4. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 5. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 6. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 7. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 8. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 9. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 10. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 11. personalul deosebit de amabil. Comfort, bun gust, curatenie, mancare foarte buna.

 12. Totul la superlativ, multumim intregului personal!

 13. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 14. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 15. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 16. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 17. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 18. Foarte frumos la voi. Ne-am simțit minunat. O sa revenim cu drag. Camera și baia foarte curată, spațiu imens, ne-am simțit in largul nostru. Priveliștea din balcon spre brăduți și sunetul Vaii te relaxează maxim, doar vibrații și energii pozitive, ceea ce caută cu adevărat un turist! Mi-a plăcut ca am reușit sa urcam pe Vârful Bihor, nu foarte departe de Zana Văii. Dacă vrei sa urci pe munte, treci pe la Zâna Văii! Recepționera foarte amabila, drăguța. Mulțumim!

 19. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 20. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 21. Exterior amenajat exemplar (flori, foisor, gratar, verdeata, etc)

 22. Amplasamentul si modul in care e construită pensiunea.

 23. Zona este f frumoasa, pensiunea este f frumoasa, personalul f dragut, amabil. Mancarea buna si bauturi in regula.

 24. patul confortabil, vesela ciobita, cafeaua de dimineata cu miros si gust de mucegai, in a 4 zi am cerut la pranz pt. felul 2 ,,gulas” dar care NU a mai fost ca cel care l-am mancat cu 2 zile inainte; avea gust de ,, inacrit”, probabil era acelasi gulas servit cu 2 zile in urma

 25. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 26. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 27. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 28. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 29. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 30. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 31. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 32. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 33. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 34. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 35. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 36. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 37. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 38. personalul deosebit de amabil. Comfort, bun gust, curatenie, mancare foarte buna.

 39. Totul la superlativ, multumim intregului personal!

 40. Amplasamentul si modul in care e construită pensiunea.

 41. Zona este f frumoasa, pensiunea este f frumoasa, personalul f dragut, amabil. Mancarea buna si bauturi in regula.

 42. patul confortabil, vesela ciobita, cafeaua de dimineata cu miros si gust de mucegai, in a 4 zi am cerut la pranz pt. felul 2 ,,gulas” dar care NU a mai fost ca cel care l-am mancat cu 2 zile inainte; avea gust de ,, inacrit”, probabil era acelasi gulas servit cu 2 zile in urma

 43. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 44. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 45. Foarte frumos la voi. Ne-am simțit minunat. O sa revenim cu drag. Camera și baia foarte curată, spațiu imens, ne-am simțit in largul nostru. Priveliștea din balcon spre brăduți și sunetul Vaii te relaxează maxim, doar vibrații și energii pozitive, ceea ce caută cu adevărat un turist! Mi-a plăcut ca am reușit sa urcam pe Vârful Bihor, nu foarte departe de Zana Văii. Dacă vrei sa urci pe munte, treci pe la Zâna Văii! Recepționera foarte amabila, drăguța. Mulțumim!

 46. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 47. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 48. Exterior amenajat exemplar (flori, foisor, gratar, verdeata, etc)

 49. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 50. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 51. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 52. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 53. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 54. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 55. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 56. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 57. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 58. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 59. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 60. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 61. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 62. personalul deosebit de amabil. Comfort, bun gust, curatenie, mancare foarte buna.

 63. Totul la superlativ, multumim intregului personal!

 64. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 65. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 66. Foarte frumos la voi. Ne-am simțit minunat. O sa revenim cu drag. Camera și baia foarte curată, spațiu imens, ne-am simțit in largul nostru. Priveliștea din balcon spre brăduți și sunetul Vaii te relaxează maxim, doar vibrații și energii pozitive, ceea ce caută cu adevărat un turist! Mi-a plăcut ca am reușit sa urcam pe Vârful Bihor, nu foarte departe de Zana Văii. Dacă vrei sa urci pe munte, treci pe la Zâna Văii! Recepționera foarte amabila, drăguța. Mulțumim!

 67. Amplasamentul si modul in care e construită pensiunea.

 68. Zona este f frumoasa, pensiunea este f frumoasa, personalul f dragut, amabil. Mancarea buna si bauturi in regula.

 69. patul confortabil, vesela ciobita, cafeaua de dimineata cu miros si gust de mucegai, in a 4 zi am cerut la pranz pt. felul 2 ,,gulas” dar care NU a mai fost ca cel care l-am mancat cu 2 zile inainte; avea gust de ,, inacrit”, probabil era acelasi gulas servit cu 2 zile in urma

 70. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 71. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 72. Exterior amenajat exemplar (flori, foisor, gratar, verdeata, etc)

 73. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 74. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 75. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 76. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 77. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 78. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 79. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 80. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 81. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 82. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 83. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 84. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 85. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 86. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 87. personalul deosebit de amabil. Comfort, bun gust, curatenie, mancare foarte buna.

 88. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 89. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 90. Foarte frumos la voi. Ne-am simțit minunat. O sa revenim cu drag. Camera și baia foarte curată, spațiu imens, ne-am simțit in largul nostru. Priveliștea din balcon spre brăduți și sunetul Vaii te relaxează maxim, doar vibrații și energii pozitive, ceea ce caută cu adevărat un turist! Mi-a plăcut ca am reușit sa urcam pe Vârful Bihor, nu foarte departe de Zana Văii. Dacă vrei sa urci pe munte, treci pe la Zâna Văii! Recepționera foarte amabila, drăguța. Mulțumim!

 91. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 92. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 93. Exterior amenajat exemplar (flori, foisor, gratar, verdeata, etc)

 94. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 95. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 96. I liked the location and the room as a whole, also the quiet nearby. The staff was nice and friendlym

 97. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 98. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 99. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 100. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 101. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 102. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 103. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 104. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 105. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 106. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 107. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 108. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 109. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 110. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 111. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 112. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 113. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 114. Foarte frumos la voi. Ne-am simțit minunat. O sa revenim cu drag. Camera și baia foarte curată, spațiu imens, ne-am simțit in largul nostru. Priveliștea din balcon spre brăduți și sunetul Vaii te relaxează maxim, doar vibrații și energii pozitive, ceea ce caută cu adevărat un turist! Mi-a plăcut ca am reușit sa urcam pe Vârful Bihor, nu foarte departe de Zana Văii. Dacă vrei sa urci pe munte, treci pe la Zâna Văii! Recepționera foarte amabila, drăguța. Mulțumim!

 115. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 116. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 117. Exterior amenajat exemplar (flori, foisor, gratar, verdeata, etc)

 118. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 119. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 120. I liked the location and the room as a whole, also the quiet nearby. The staff was nice and friendlym

 121. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 122. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 123. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 124. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 125. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 126. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 127. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 128. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 129. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 130. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 131. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 132. Foarte frumos la voi. Ne-am simțit minunat. O sa revenim cu drag. Camera și baia foarte curată, spațiu imens, ne-am simțit in largul nostru. Priveliștea din balcon spre brăduți și sunetul Vaii te relaxează maxim, doar vibrații și energii pozitive, ceea ce caută cu adevărat un turist! Mi-a plăcut ca am reușit sa urcam pe Vârful Bihor, nu foarte departe de Zana Văii. Dacă vrei sa urci pe munte, treci pe la Zâna Văii! Recepționera foarte amabila, drăguța. Mulțumim!

 133. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 134. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 135. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 136. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 137. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 138. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 139. Personalul este extrem de primitor si foarte atent la dorintele turistilor. Micul dejun este foarte bun, variat si raspunde tuturor asteptarilor dar cafeaua nu este stralucita. Locatia in care este amplasata pensiunea este foarte frumoasa. Parcarea este suficient de mare. In pensiune este cald , apa calda permanent, WiFi-ul f bun, la pranz si seara se mananca foarte bine si la preturi rezonabile.

 140. Amplasamentul si modul in care e construită pensiunea.

 141. Zona este f frumoasa, pensiunea este f frumoasa, personalul f dragut, amabil. Mancarea buna si bauturi in regula.

 142. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 143. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 144. Exterior amenajat exemplar (flori, foisor, gratar, verdeata, etc)

 145. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 146. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 147. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 148. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 149. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 150. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 151. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 152. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 153. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 154. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 155. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 156. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 157. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 158. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 159. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 160. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 161. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 162. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 163. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 164. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 165. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 166. Personalul este extrem de primitor si foarte atent la dorintele turistilor. Micul dejun este foarte bun, variat si raspunde tuturor asteptarilor dar cafeaua nu este stralucita. Locatia in care este amplasata pensiunea este foarte frumoasa. Parcarea este suficient de mare. In pensiune este cald , apa calda permanent, WiFi-ul f bun, la pranz si seara se mananca foarte bine si la preturi rezonabile.

 167. Amplasamentul si modul in care e construită pensiunea.

 168. Zona este f frumoasa, pensiunea este f frumoasa, personalul f dragut, amabil. Mancarea buna si bauturi in regula.

 169. O locatie minunata, in care te incarci cu energie pozitiva. Tot confortul pentru a te simti bine, gazde primitoare si un catel dragut si bine educat 🙂 Ne-am simtit minunat si vom reveni cu drag!

 170. totul a fost ca intr un vis frumos, vis pe care imi doresc din tot sufletul sa l retraiesc!!!

 171. Peisaj de vis !!!, locatie extrem de confortabila, oameni minunati, f curat, liniște, aer minunat de munte, recomand maxim , sper sa revenim cat mai curand.

 172. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 173. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 174. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 175. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 176. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 177. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 178. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 179. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 180. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 181. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 182. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 183. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 184. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 185. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 186. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 187. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 188. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 189. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 190. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 191. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 192. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 193. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 194. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 195. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 196. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 197. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 198. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 199. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 200. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 201. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 202. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 203. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 204. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 205. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 206. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 207. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 208. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 209. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 210. Personalul frf drăguț mâncarea de buna cazarea frf frumoasa si neam simțit ffff bine o sa revenim

 211. Mi-a placut totul ,personal comunicativ si sociabil,bucatar de nota 10 +

 212. Camera a fost curata si luminata. Patul a fost confortabil. Locuri de parcare pentru masina. Accesul este direct de pe sosea.

 213. Am ajuns undeva in jurul prânzului , gazda foarte amabila , mâncarea foarte foarte buna, personal atent la detalii. Deși am stat putin,au făcut curat in camera in fiecare zi .. Mirosul in cabana este foarte proaspăt , de curat. Am tras o geana in bucatarie și am văzut ingrediente scumpe și calitative..iar meniul restaurantului este foarte diversificat si mâncarea ieftină

 214. Amplasarea cabanei. Camerele ok. Amabilitatea administratorului.

 215. Amplasare intr-o zona liniștita și cu un peisaj frumos

 216. Domnul de la cazare este foarte primitor si proactiv, ne-a ajutat si sa dezapezim masinile. A fost apa calda si caldura in camera ceea ce a contat foarte mult la -8grade.

 217. F amabila ,primire cu afinata ,in camera curat dar nu mergea tv-ul asa ca ne-a mutat,m-AM minunat ca au dat caldura peste noapte, erau vreo 15 grade

 218. Locatie,curatenie,amabilitate,liniste,acces la utilitati.

 219. Amplasare frumoasa cu acces foarte usor Camerele sunt spatioase si curate iar personalul foarte amabil. Curtea este mare cu suficiente spatii de parcare si are de toate pentru a putea petrece cat mai mult timp afara la aer curat de munte. Multumesc Dory si Dan.

 220. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 221. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 222. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 223. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 224. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 225. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 226. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 227. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 228. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 229. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 230. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 231. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 232. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 233. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 234. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 235. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 236. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 237. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 238. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 239. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 240. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 241. Personalul este extrem de primitor si foarte atent la dorintele turistilor. Micul dejun este foarte bun, variat si raspunde tuturor asteptarilor dar cafeaua nu este stralucita. Locatia in care este amplasata pensiunea este foarte frumoasa. Parcarea este suficient de mare. In pensiune este cald , apa calda permanent, WiFi-ul f bun, la pranz si seara se mananca foarte bine si la preturi rezonabile.

 242. Amplasamentul si modul in care e construită pensiunea.

 243. Zona este f frumoasa, pensiunea este f frumoasa, personalul f dragut, amabil. Mancarea buna si bauturi in regula.

 244. O locatie minunata, in care te incarci cu energie pozitiva. Tot confortul pentru a te simti bine, gazde primitoare si un catel dragut si bine educat 🙂 Ne-am simtit minunat si vom reveni cu drag!

 245. totul a fost ca intr un vis frumos, vis pe care imi doresc din tot sufletul sa l retraiesc!!!

 246. Peisaj de vis !!!, locatie extrem de confortabila, oameni minunati, f curat, liniște, aer minunat de munte, recomand maxim , sper sa revenim cat mai curand.

 247. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 248. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 249. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 250. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 251. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 252. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 253. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 254. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 255. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 256. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 257. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 258. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 259. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 260. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 261. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 262. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 263. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 264. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 265. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 266. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 267. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 268. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 269. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 270. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 271. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 272. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 273. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 274. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 275. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 276. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 277. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 278. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 279. Peisaj superb ,proprietrii sunt oameni ospitalieri cu bun simt ,pozitia pensiunii aflate la altitudinea de 900 m ofera un peisaj superb ,drumul de acces la proprietate este foarte bun . Recomand celor ce isi doresc o oaza de liniste ,frumusetea peisajului si aerul curat . Mic dejun foarte bun . Cu siguranta vom reveni !

 280. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 281. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 282. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 283. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 284. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 285. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 286. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 287. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 288. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 289. Mi a placut peisajul,livingul si gazda-domnul e de milioane desi e in varsta Este un loc super daca vii la schii sau sa vizitezi imprejurimile nu recomand pentru cei care sunt legati de pat si de televizor de recomandat si mesele facute la pensiune-chiar sunt veridice locului

 290. vila amplasata in zona usor accesibila, aproape de multe atractii turistice, gazda foarte amabila…vacanta a fost foarte frumoasa…

 291. Very nice owner, he made us wonderful breakfast. Place was silent and peaceful.

 292. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 293. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 294. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 295. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 296. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 297. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 298. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 299. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 300. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 301. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 302. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 303. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 304. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 305. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 306. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 307. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 308. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 309. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 310. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 311. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 312. Servicii excelente Personal amabil Mancarea foarte buna Camere placute si curate

 313. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 314. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 315. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 316. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 317. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 318. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 319. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 320. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 321. camerele sunt dragute si calduroase, amplasarea este foarte buna (pentru cei se merg iarna la ski)

 322. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 323. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 324. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 325. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 326. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 327. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 328. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 329. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 330. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 331. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 332. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 333. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 334. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 335. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 336. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 337. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 338. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 339. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 340. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 341. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 342. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 343. Mi a placut peisajul,livingul si gazda-domnul e de milioane desi e in varsta Este un loc super daca vii la schii sau sa vizitezi imprejurimile nu recomand pentru cei care sunt legati de pat si de televizor de recomandat si mesele facute la pensiune-chiar sunt veridice locului

 344. vila amplasata in zona usor accesibila, aproape de multe atractii turistice, gazda foarte amabila…vacanta a fost foarte frumoasa…

 345. Very nice owner, he made us wonderful breakfast. Place was silent and peaceful.

 346. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 347. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 348. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 349. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 350. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 351. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 352. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 353. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 354. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 355. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 356. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 357. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 358. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 359. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 360. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 361. Când gazda te întâmpină cu gogoși calde, proaspăt pudrate de zahăr, în semn de bun venit, te vei simți, cu siguranță, ca în familie. Am fost în casa unor oameni harnici și prietenoși, care știu ce înseamnă să fie gazde bune, am avut permanent apă caldă, căldură, condiții de cazare excelente și loc de parcare. Am avut norocul să ne bucurăm, după cum au spus localnicii, de cea mai frumoasă iarnă din ultimii zece ani, de zăpadă ca în povești, de plimbări cu sania, de o pârtie excelentă și de locuri minunate. Le mulțumim pentru tot!

 362. Vedere minunata de la geam. Foarte aproape de partia Vartop. Mancare excelenta.

 363. Totul a fost minunat. Curatenie, loc de joaca pentru copii , un peisaj formidabil. Gazda foarte primitoare si comunicativa . Un concediu minunat alaturi de familie.

 364. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 365. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 366. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 367. Am fost an Februarie 2019.Era curat si calduros an cabana.Locatia usor de ajuns cu drum dezapezit.Camera curata si calduroasa cu pat comod .

 368. Apartamentul curat si foarte cald si primitor, rustic autentic

 369. Camerele sunt foarte frumoase, incalzite bine si bucataria este mare si bine dotata. A fost superb, iar priveliștea este de vis. Recomand cu mare drag!!!

 370. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 371. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 372. O pensiune foarte frumoasa si curata, angajatii au fost foarte prietenosi si draguti.

 373. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 374. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 375. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 376. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 377. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 378. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 379. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 380. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 381. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 382. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 383. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 384. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 385. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 386. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 387. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 388. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 389. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 390. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 391. Pensiunea este situate in apropierea unui mic parau de munte. In momentul in care am deschis geamul camerei nu se auzea nimic altceva decat sunetul apei. Este o locatie de vis in care vom reveni cat de curand si pe care o recomandam cu incredere.

 392. O locatie minunata, in care te incarci cu energie pozitiva. Tot confortul pentru a te simti bine, gazde primitoare si un catel dragut si bine educat 🙂 Ne-am simtit minunat si vom reveni cu drag!

 393. totul a fost ca intr un vis frumos, vis pe care imi doresc din tot sufletul sa l retraiesc!!!

 394. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 395. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 396. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 397. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 398. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 399. Gazde foarte primitoare si amabile; cina excelenta, in fiecare seara alt meniu

 400. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 401. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 402. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 403. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 404. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 405. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 406. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 407. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 408. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 409. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 410. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 411. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 412. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 413. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 414. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 415. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 416. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 417. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 418. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 419. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 420. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 421. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 422. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 423. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 424. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 425. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 426. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 427. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 428. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 429. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 430. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 431. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 432. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 433. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 434. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 435. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 436. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 437. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 438. Cabana este bine intretinuta, camerele sunt curate, mobilate cu strictul necesar, apa calda non stop, iar dl Eugen este o gazda de execeptie. Este un loc in care cu siguranta ne vom intoarce.

 439. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 440. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 441. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 442. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 443. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 444. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 445. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 446. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 447. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 448. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 449. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 450. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 451. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 452. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 453. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 454. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 455. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 456. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 457. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 458. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 459. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 460. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 461. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 462. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 463. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 464. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 465. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 466. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 467. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 468. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 469. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 470. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 471. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 472. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 473. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 474. Mi-a plăcut locația, pensiunea, gazdele care au fost foarte amabile… Totul a fost foarte bine.

 475. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 476. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 477. Excelenta locația. Mâncare foarte bună și gazdele amabile😊

 478. Totul a fost…de vis!!!😍😘🤩 De la locație până la condițiile oferite de pensiune,totul a fost minunat…nota 10+. Mulțumim!

 479. Totul si in special proprietara o bucatareasa desavarsita. Multumim

 480. Nu am luat mic dejun acolo,am avut un sejur scurt,dar cu siguranta voi reveni si in anotimpul cald. Atmosfera de familie,peisaj minunat,apropriere de trasee de vara si iarna.

 481. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 482. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 483. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 484. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 485. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 486. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 487. Locatia si aerul curat. Daca este o zi senina camera este insorita inainte de masa.

 488. Am fost an Februarie 2019.Era curat si calduros an cabana.Locatia usor de ajuns cu drum dezapezit.Camera curata si calduroasa cu pat comod .

 489. Apartamentul curat si foarte cald si primitor, rustic autentic

 490. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 491. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 492. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 493. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 494. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 495. – Proprietarii care sunt niste gazde minunate – Micul dejun compus 85% din produsele naturale din zona: lapte, branza, slaninuta, dulceata etc… – Privelistea de basm si linistea in care auzi cum creste iarba – Curatenia intregii pensiuni si dotarile bucatariei – Paturile mari si confortabile

 496. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 497. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 498. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 499. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 500. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 501. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 502. Amplasarea excelenta a pensiunii, priveliștea, orezul cu lapte. Excelenta pentru cei care vor sa fie “deconectați” ( la propriu si la figurat) de agitația cotidiană.

 503. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 504. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 505. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 506. Mi-a placut amabilitatea domnisoarei care ne-a primit,ne-a comunicat informatii despre obiective ce pot fi vizitate si mai ales zambetul cu care ne intampina,indiferent de ora!

 507. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună și multă.

 508. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 509. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 510. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 511. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 512. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 513. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 514. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 515. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 516. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 517. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 518. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 519. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 520. Peisajul extraordinar, racoarea de dimineata si seara, animalele simpatice din jurul casei, micul dejun foarte bun, proprietarii de treaba.

 521. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 522. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 523. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 524. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 525. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 526. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 527. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 528. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 529. Amplasarea excelenta a pensiunii, priveliștea, orezul cu lapte. Excelenta pentru cei care vor sa fie “deconectați” ( la propriu si la figurat) de agitația cotidiană.

 530. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 531. Mic dejun foarte gustos! Pat confortabil si asternuturi de calitate! Personalul foarte amabil!

 532. Peisajul este splendid si ofer nota 10 pentru cealalta domnisoara care ne-a servit la masa si s-a ocupat de tot ,pentru a incerca sa ne faca sa ne simtim bine pentru ultimele ore ramase in aceasta pensiune.Am inteles ca locuieste in zona.

 533. Totul. Aer curat, racoare, ploaie scurta zilnic, personal civilizat si elegant, curatenie, liniste, ciripitul pasarelelor in copacii din preajma.

 534. Micul dejun bogat, personal foarte amabil si locația excelenta!!!

 535. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 536. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 537. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 538. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 539. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 540. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 541. Peisajul extraordinar, racoarea de dimineata si seara, animalele simpatice din jurul casei, micul dejun foarte bun, proprietarii de treaba.

 542. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 543. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 544. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 545. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 546. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 547. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 548. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 549. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 550. amplasare, atmosfera , curățenie, mic dejun – locația în ansamblul ei

 551. Amplasarea excelenta a pensiunii, priveliștea, orezul cu lapte. Excelenta pentru cei care vor sa fie “deconectați” ( la propriu si la figurat) de agitația cotidiană.

 552. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 553. – peisaj superb, personal amabil – mic dejun foarte bogat si gustos, in parte produse locale ( miere naturala, din borcan, nu din comert la pliculet; gem de afine facut in casa)

 554. Peisajul este splendid si ofer nota 10 pentru cealalta domnisoara care ne-a servit la masa si s-a ocupat de tot ,pentru a incerca sa ne faca sa ne simtim bine pentru ultimele ore ramase in aceasta pensiune.Am inteles ca locuieste in zona.

 555. Totul. Aer curat, racoare, ploaie scurta zilnic, personal civilizat si elegant, curatenie, liniste, ciripitul pasarelelor in copacii din preajma.

 556. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 557. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 558. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 559. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 560. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 561. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 562. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 563. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 564. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 565. Peisajul extraordinar, racoarea de dimineata si seara, animalele simpatice din jurul casei, micul dejun foarte bun, proprietarii de treaba.

 566. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 567. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 568. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 569. Una dintre vacantele mele favorite. Cabana este pozitionata pe raul Arieș, oferind din orice unghi peisaje extraordinare, o zona linistita, unde uiti de grijile aglomeratiei urbane si te incarci cu multa energie pozitiva. Dl Eugen, o gazda primitoare, un extrem de bun bucătar si mereu acolo cand ai nevoie de ceva, fiind mereu dispus sa te ajute cu un sfat, mai ales legat de obiectivele turistice din împrejurimi. Cu siguranta voi reveni la Cabana.

 570. Camera si baia au fost curate, in camera a fost cald, pat mare si confortabil. Pensiunea este situata intr-o zona foarte frumoasa, iar gazda este sociabila, ne-a ajutat sa ne facem un traseu cu obiectivele de vizitat din zona. Puteti lua micul dejun in pensiune, puteti bea un ceai sau o cafea. Exista loc pentru gratar. Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

 571. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 572. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 573. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 574. amplasare, atmosfera , curățenie, mic dejun – locația în ansamblul ei

 575. Amplasarea excelenta a pensiunii, priveliștea, orezul cu lapte. Excelenta pentru cei care vor sa fie “deconectați” ( la propriu si la figurat) de agitația cotidiană.

 576. Totul a fost peste asteptari, curatenie, masa, amplasarea, dar mai ales personalul! Aceasta este reteta succesului, sa ai astfel de oameni care sa interactioneze cu turistii! Ne vom intoarce cu siguranta! Multumim ani si coti

 577. – peisaj superb, personal amabil – mic dejun foarte bogat si gustos, in parte produse locale ( miere naturala, din borcan, nu din comert la pliculet; gem de afine facut in casa)

 578. Peisajul este splendid si ofer nota 10 pentru cealalta domnisoara care ne-a servit la masa si s-a ocupat de tot ,pentru a incerca sa ne faca sa ne simtim bine pentru ultimele ore ramase in aceasta pensiune.Am inteles ca locuieste in zona.

 579. Totul. Aer curat, racoare, ploaie scurta zilnic, personal civilizat si elegant, curatenie, liniste, ciripitul pasarelelor in copacii din preajma.

 580. Locatia, personalul si faptul ca accepta animale de companie! Mentionez ca nu aveam voie cu cainele in restaurant (ceea ce este normal), dar servirea mesei s’a facut in foisor sau zona de barbeque, unde a fost chiar mai placut! Multumim

 581. Tot..personal..curatenie impecabila…confort la maxim….mancare exceptionala…o zona de vis….gazda foarte amabila ..grupul nostru de 8 persoane….au ramas placut..impresionati…si un loc unde te porti duce…fie iarna..fie vara!!!!!!

 582. Gazde primitoare, camera calda, curata și confortabilă, mâncare bună. Super!

 583. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 584. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 585. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 586. Peisajul extraordinar, racoarea de dimineata si seara, animalele simpatice din jurul casei, micul dejun foarte bun, proprietarii de treaba.

 587. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 588. Peisajul superb si proprietarii niste oameni minunați cu rar intalnesti

 589. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 590. Camerele f. mari, curățenia ok, mâncarea f. buna, restaurantul f. mare cu loc de joaca pentru copii în restaurant, bucătarul f. bun.

 591. Privelistea de la cazare, camera foarte curata si mare, personalul foarte amabil, micul dejun foarte gustos.

 592. Bun. Excelentă. Vederea de la geamul de la mansardă minunată. Atmosferă romantică. Zonă de munte cu aer curat. Parcă erai într-un film etnografic.

 593. – peisaj superb, personal amabil – mic dejun foarte bogat si gustos, in parte produse locale ( miere naturala, din borcan, nu din comert la pliculet; gem de afine facut in casa)

 594. Peisajul este splendid si ofer nota 10 pentru cealalta domnisoara care ne-a servit la masa si s-a ocupat de tot ,pentru a incerca sa ne faca sa ne simtim bine pentru ultimele ore ramase in aceasta pensiune.Am inteles ca locuieste in zona.

 595. Pensiunea este foarte frumoasa, avand toate facilitatile petrecerii unui timp de calitate aici.

 596. Pensiunea este amplasata excelent, intr-un decor desprins parca dintr-o carte postala si indeplineste toate exigentele de curatenie si confort. Proprietarii sunt foarte amabili. Recomand.

 597. Micul dejun relativ ok Tlevizoare foarte mari in camere si acces wifi

 598. Totul. Căldură, curățenie, bucătărie utilată, baie și cameră curată, gazda primitoare. Din Arieșeni sunt 4 km de asfalt, dar peisajele, liniștea, apa, munții merită.

 599. Locatie linistita, excelenta pentru odihna si relaxare

 600. Locația e feerică, zona nu e circulată, dar aproape de centrul satului Arieșeni unde sunt magazine, baruri, și aproape de Gârda de Sus, unde se găsesc multe locuri care merită vizitate. Gazda oferă la vânzare lactate și ouă de casă, iar sătenii vând și siropuri, miere, dulceață. Camerele sunt micuțe, ideale pentru cei care doresc doar un acoperiș peste noapte.

 601. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 602. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 603. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 604. Locatie excelenta, pensiune cu stil, curatenie, mancare gourmet, personal deosebit de amabil. Oameni care stiu ce inseamna „hospitality business”!

 605. amplasare, atmosfera , curățenie, mic dejun – locația în ansamblul ei

 606. Amplasarea excelenta a pensiunii, priveliștea, orezul cu lapte. Excelenta pentru cei care vor sa fie “deconectați” ( la propriu si la figurat) de agitația cotidiană.

 607. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 608. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 609. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 610. Privelistea este spectaculoasa de la cabana. Zona foarte linistita. Gazde primitoare si amabile.

 611. Peisajul extraordinar, racoarea de dimineata si seara, animalele simpatice din jurul casei, micul dejun foarte bun, proprietarii de treaba.

 612. Localizata intr-un spatiu cu o priveliste de vis, gazde primitoare, foarte serviabile, ne-am simtit extraordinar.

 613. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 614. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 615. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 616. Locul superb, atmosfera placuta, proprietarul un om de nota 10, mereu dispus sa ne ofere ajutorul si informatiile necesare pt a avea un sejur placut. Localizare f bună, aproape de obiectivele din zona. Vederea de la balcon superba, un loc de relaxare excelent.

 617. Locație in mijlocul naturii cu toate ca e la sosea,splendid, camere curate, preț calitate foarte bun

 618. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 619. Locatie excelenta, curatenie, gazde primitoare, mancare buna. Multumim frumos!

 620. Locatie excelenta, pensiune cu stil, curatenie, mancare gourmet, personal deosebit de amabil. Oameni care stiu ce inseamna „hospitality business”!

 621. amplasare, atmosfera , curățenie, mic dejun – locația în ansamblul ei

 622. În rest totul a fost ok.Curat ,personal ok,mâncare bună…

 623. Totul a fost ok..cu exceptia faptului ca la micul dejun nu am avut nimic de baut..am facut setea..am cerut niste suc..si mi s.a adus apa de la robinet..iar eu nici acasa nu beau apa de la robinet..mai ales in concediu unde am dat 200 de lei pe zi la aceasta superba pensiune! Sper ca pe viitor sa se adauge macar un pahar de apa minerala dupa servirea micului dejun!

 624. Totul exceptional, personalul, cazare, curatenie, masa.

 625. Amplasarea pensiunii este superba, in padure, cu un parau langa, superba zona.

 626. Locatia (peisajul), curatenia si amabilitatea personalului.

 627. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

 628. Tot ok, atmosfera ca acasa, oamenii (gazde si musafiri) super! Saltea excelenta!

 629. Locatia si aerul curat. Daca este o zi senina camera este insorita inainte de masa.

 630. Am fost an Februarie 2019.Era curat si calduros an cabana.Locatia usor de ajuns cu drum dezapezit.Camera curata si calduroasa cu pat comod .

 631. Nota 10 clar!! O oaza de liniste!! Vom reveni cu placere ori de cate ori vom putea!

 632. Zona deosebit de frumoasa,curtea foarte îngrijită și spatioasa. Curățenie.Liniste.Superb!

 633. Quiet surroundings, comfy beds, nice views, pretty garden (worth coming in the summer), the sound of mountain stream, etc.

 634. Locatia este foarte frumoasa, curat iar gazdele primitoare

 635. Privelistea este spectaculoasa de la cabana. Zona foarte linistita. Gazde primitoare si amabile.

 636. Peisajul extraordinar, racoarea de dimineata si seara, animalele simpatice din jurul casei, micul dejun foarte bun, proprietarii de treaba.

 637. Aproape de partie, curat, relaxant. Sufrageria e „la comun”, dar desi au fost mai multe familii chiar cu copii mici s-a pastrat liniste si curatenie.

 638. Camerele curate calduroase ,dotate ,renovat ! Impecabil!

 639. Locație minunată, foarte curat. Gazda și personalul ospitalieri și înțelegători. Nota 10

 640. Locul superb, atmosfera placuta, proprietarul un om de nota 10, mereu dispus sa ne ofere ajutorul si informatiile necesare pt a avea un sejur placut. Localizare f bună, aproape de obiectivele din zona. Vederea de la balcon superba, un loc de relaxare excelent.

 641. Locație in mijlocul naturii cu toate ca e la sosea,splendid, camere curate, preț calitate foarte bun

 642. Camera foarte curată, peisajul superb, terasa, gazda, totul a fost perfect!

 643. Conditiile de cazare foarte bune; Gazda foarte amabila si ospitaliera, servirea la fel; Mancarea a fost foarte gustoasa; Zona super linistita

 644. Locatie excelenta, curatenie, gazde primitoare, mancare buna. Multumim frumos!

 645. Locatie excelenta, pensiune cu stil, curatenie, mancare gourmet, personal deosebit de amabil. Oameni care stiu ce inseamna „hospitality business”!

 646. În rest totul a fost ok.Curat ,personal ok,mâncare bună…

 647. Totul a fost ok..cu exceptia faptului ca la micul dejun nu am avut nimic de baut..am facut setea..am cerut niste suc..si mi s.a adus apa de la robinet..iar eu nici acasa nu beau apa de la robinet..mai ales in concediu unde am dat 200 de lei pe zi la aceasta superba pensiune! Sper ca pe viitor sa se adauge macar un pahar de apa minerala dupa servirea micului dejun!

 648. Totul exceptional, personalul, cazare, curatenie, masa.

 649. Amplasarea pensiunii este superba, in padure, cu un parau langa, superba zona.

 650. Locatia (peisajul), curatenia si amabilitatea personalului.

 651. Locatia este excelenta , cel putin noi asa am considerat, fiind cu copil mic..nu am mers zilnic la partie, dar am putut sa o dam cu sania chiar in fata pensiunii, plus mult loc linistit pentru plimbari. Camera curata, dotata corespunzator, iar personalul foarte amabil. mancarea foarte buna , portii mari si mancare diversa.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled