Cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete – Someşu Rece, Cluj, România

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete – Someşu Rece, Cluj, România

Cabana Berg

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Muntele Paltinei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Harmonia Mundi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Cionca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Vidcom

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Florela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Carol

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Renata si Suzana Burduja din Mihail Kogalniceanu, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Renata si Suzana Burduja din Mihail Kogalniceanu, jud. IasiCazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete pentru 2 persoane)

 • Matilda si Alexandrina Șușman din Valea Moldovei, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Matilda si Alexandrina Șușman din Valea Moldovei, jud. SuceavaCazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete pentru 2 persoane)

 • Nidia si Alex FamiliaTrancu din Cuies, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Nidia si Alex FamiliaTrancu din Cuies, jud. HunedoaraCazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete pentru 2 persoane)

 • Bartolomeu si Sorin Pacepa din Plopana, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete!

  (Bartolomeu si Sorin Pacepa din Plopana, jud. BacauCazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete pentru 2 persoane)

 • Vladimir si Roxana Podoleanu din Valcelele, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vladimir si Roxana Podoleanu din Valcelele, jud. VranceaCazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete pentru 2 persoane)

 • Angel si Raluca Șchiopul din Frumusei, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete.

  (Angel si Raluca Șchiopul din Frumusei, jud. GorjCazare in zona cabana De Bogati Balaurul Cu 7 Capete pentru 2 persoane)

 1. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 2. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 3. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 4. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 5. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 6. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 7. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 8. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 9. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 10. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 11. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 12. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 13. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 14. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 15. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 16. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 17. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 18. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 19. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 20. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 21. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 22. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 23. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 24. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 25. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 26. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 27. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 28. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 29. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 30. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 31. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 32. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 33. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 34. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 35. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 36. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 37. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 38. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 39. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 40. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 41. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 42. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 43. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 44. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 45. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 46. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 47. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 48. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 49. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 50. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 51. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 52. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 53. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 54. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 55. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 56. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 57. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 58. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 59. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 60. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 61. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 62. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 63. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 64. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 65. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 66. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 67. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 68. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 69. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 70. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 71. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 72. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 73. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 74. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 75. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 76. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 77. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 78. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 79. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 80. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 81. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 82. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 83. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 84. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 85. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 86. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 87. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 88. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 89. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 90. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 91. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 92. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 93. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 94. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 95. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 96. Thepianistgirl martie 2, 2019 at 5:42 am

  Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 97. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 98. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 99. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 100. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 101. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 102. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 103. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 104. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 105. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 106. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 107. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 108. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 109. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 110. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 111. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 112. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 113. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 114. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 115. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 116. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 117. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 118. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 119. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 120. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 121. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 122. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 123. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 124. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 125. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 126. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 127. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 128. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 129. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 130. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 131. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 132. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 133. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 134. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 135. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 136. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 137. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 138. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 139. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 140. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 141. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 142. Great location just a short walk out from the main square so lovely and quiet. Surprisingly large room, hot shower, comfortable bed. Staff were lovely and gave us tips on nearby hikes and helped us book a longer hike to Salto de Angel (it’s tough but highly recommended!) we needed to leave early when we checked out so ordered breakfast the night before and it was ready on time. WiFi worked pretty well. Overall loved this place and would definitely stay again!

 143. Really nice and beautiful place with a nice view of the hills. Nice staff and clean rooms.

 144. Excellent place to stay in Jardin. Huge, comfortable, extremely clean rooms with sitting areas inside. Very friendly, helpful host, Martin. Good breakfast. We stayed extra nights and had to change rooms both were of a very high standard for the price. Right at the edge of town near a creek and farmland, so very quiet and peaceful. Martin can give you a map and information about walks out of town. We saw a ‘Cock of the rock’ in the middle of the day near the bat cave and heaps of other beautiful birds.

 145. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 146. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 147. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 148. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 149. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 150. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 151. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 152. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 153. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 154. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 155. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 156. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 157. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 158. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 159. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 160. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 161. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 162. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 163. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 164. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 165. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 166. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 167. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 168. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 169. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 170. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 171. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 172. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 173. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 174. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 175. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 176. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 177. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 178. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 179. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 180. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 181. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 182. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 183. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 184. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 185. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 186. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 187. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 188. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 189. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 190. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 191. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 192. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 193. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 194. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 195. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 196. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 197. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 198. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 199. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 200. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 201. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 202. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 203. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 204. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 205. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 206. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 207. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 208. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 209. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 210. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 211. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 212. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 213. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 214. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 215. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 216. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 217. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 218. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 219. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 220. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 221. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 222. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 223. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 224. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 225. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 226. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 227. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 228. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 229. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 230. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 231. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 232. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 233. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 234. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 235. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 236. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 237. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 238. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 239. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 240. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 241. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 242. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 243. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 244. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 245. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 246. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 247. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 248. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 249. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 250. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 251. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 252. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 253. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 254. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 255. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 256. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 257. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 258. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 259. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 260. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 261. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 262. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 263. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 264. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 265. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 266. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 267. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 268. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 269. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 270. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 271. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 272. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 273. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 274. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 275. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 276. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 277. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 278. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 279. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 280. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 281. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 282. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 283. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 284. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 285. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 286. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 287. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 288. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 289. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 290. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 291. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 292. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 293. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 294. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 295. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 296. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 297. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 298. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 299. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 300. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 301. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 302. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 303. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 304. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 305. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 306. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 307. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 308. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 309. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 310. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 311. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 312. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 313. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 314. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 315. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 316. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 317. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 318. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 319. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 320. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 321. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 322. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 323. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 324. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 325. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 326. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 327. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 328. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 329. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 330. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 331. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 332. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 333. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 334. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 335. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 336. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 337. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 338. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 339. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 340. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 341. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 342. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 343. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 344. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 345. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 346. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 347. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 348. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 349. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 350. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 351. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 352. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 353. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 354. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 355. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 356. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 357. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 358. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 359. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 360. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 361. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 362. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 363. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 364. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 365. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 366. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 367. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 368. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 369. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 370. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 371. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 372. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 373. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 374. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 375. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 376. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 377. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 378. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 379. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 380. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 381. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 382. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 383. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 384. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 385. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 386. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 387. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 388. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 389. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 390. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 391. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 392. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 393. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 394. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 395. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 396. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 397. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 398. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 399. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 400. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 401. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 402. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 403. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 404. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 405. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 406. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 407. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 408. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 409. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 410. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 411. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 412. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 413. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 414. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 415. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 416. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 417. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 418. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 419. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 420. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 421. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 422. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 423. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 424. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 425. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 426. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 427. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 428. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 429. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 430. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 431. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 432. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 433. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 434. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 435. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 436. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 437. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 438. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 439. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 440. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 441. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 442. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 443. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 444. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 445. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 446. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 447. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 448. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 449. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 450. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 451. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 452. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 453. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 454. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 455. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 456. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 457. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 458. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 459. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 460. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 461. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 462. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 463. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 464. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 465. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 466. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 467. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 468. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 469. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 470. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 471. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 472. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 473. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 474. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 475. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 476. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 477. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 478. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 479. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 480. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 481. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 482. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 483. Totul a fost frumos . Gazda e foarte ospitaliera , mic dejun excelent cu preparate de casa . Un loc minunat ce merita vizitat .

 484. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 485. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 486. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 487. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 488. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 489. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 490. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 491. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 492. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 493. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 494. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 495. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 496. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 497. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 498. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 499. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 500. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 501. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 502. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 503. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 504. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 505. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 506. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 507. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 508. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 509. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 510. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 511. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 512. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 513. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 514. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 515. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 516. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 517. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 518. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 519. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 520. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 521. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 522. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 523. Cristian-valentin iunie 21, 2019 at 2:56 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 524. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 525. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 526. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 527. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 528. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 529. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 530. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 531. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 532. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 533. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 534. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 535. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 536. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 537. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 538. Locația foarte frumoasa, camere spațioase, curate, dotări foarte bune. Un loc minunat să stai în natură și totuși sa nu te plictisești.

 539. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 540. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 541. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 542. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 543. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 544. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 545. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 546. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 547. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 548. Cristian-valentin iunie 25, 2019 at 11:21 am

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 549. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 550. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 551. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 552. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 553. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 554. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 555. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 556. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 557. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 558. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 559. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 560. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 561. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 562. Locația foarte frumoasa, camere spațioase, curate, dotări foarte bune. Un loc minunat să stai în natură și totuși sa nu te plictisești.

 563. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 564. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 565. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 566. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 567. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 568. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 569. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 570. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 571. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 572. Cristian-valentin iunie 25, 2019 at 11:21 am

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 573. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 574. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 575. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 576. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 577. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 578. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 579. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 580. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 581. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 582. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 583. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 584. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 585. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 586. Locația foarte frumoasa, camere spațioase, curate, dotări foarte bune. Un loc minunat să stai în natură și totuși sa nu te plictisești.

 587. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 588. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 589. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 590. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 591. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 592. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 593. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 594. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 595. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 596. Cristian-valentin iunie 25, 2019 at 11:21 am

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 597. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 598. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 599. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 600. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 601. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 602. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 603. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 604. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 605. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 606. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 607. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 608. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 609. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 610. Micul dejun a fost bun, poate trebuia mai variat, insa avand in vedere faptul ca este vorba de o pensiune este ok.

 611. Locația foarte frumoasa, camere spațioase, curate, dotări foarte bune. Un loc minunat să stai în natură și totuși sa nu te plictisești.

 612. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 613. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 614. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 615. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 616. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 617. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 618. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 619. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 620. Cristian-valentin iunie 28, 2019 at 2:58 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 621. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 622. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 623. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 624. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 625. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 626. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 627. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 628. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 629. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 630. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 631. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 632. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 633. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 634. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 635. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 636. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 637. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 638. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 639. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 640. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 641. Cristian-valentin iulie 5, 2019 at 2:35 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 642. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 643. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 644. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 645. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 646. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 647. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 648. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 649. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 650. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 651. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 652. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 653. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 654. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 655. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 656. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 657. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 658. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 659. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 660. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 661. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 662. Cristian-valentin iulie 12, 2019 at 2:16 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 663. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 664. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 665. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 666. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 667. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 668. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 669. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 670. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 671. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 672. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 673. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 674. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 675. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 676. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 677. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 678. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 679. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 680. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 681. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 682. Extrem de curat inclusiv in holuri si baie, lenjeria impecabila foarte alba, saltelele de un confort superior,aerul din incaperi proaspat si placut, liniste.

 683. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 684. Cristian-valentin iulie 20, 2019 at 3:47 am

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 685. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 686. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 687. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 688. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 689. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 690. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 691. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 692. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 693. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 694. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 695. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 696. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 697. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 698. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 699. Micul dejun a fost bun, poate trebuia mai variat, insa avand in vedere faptul ca este vorba de o pensiune este ok.

 700. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 701. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 702. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 703. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 704. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 705. Micul dejun a fost excelent! Peste asteptari. Calitatea si gustul produselor servite, excelente. Personalul amabil, mereu la dispozitia clientilor. Biciclete disponibile pentru plimbari mai lungi. Parcare interioara. Camera de jocuri de societate, Xbox, Foosball, tenis de masa si biliard.

 706. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 707. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 708. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 709. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 710. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 711. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 712. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 713. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 714. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 715. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 716. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 717. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 718. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 719. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 720. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 721. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 722. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 723. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 724. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 725. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 726. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 727. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 728. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 729. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 730. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 731. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 732. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 733. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 734. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 735. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 736. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 737. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 738. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 739. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 740. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 741. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 742. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 743. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 744. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 745. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 746. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 747. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 748. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 749. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 750. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 751. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 752. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 753. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 754. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 755. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 756. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 757. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 758. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 759. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 760. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 761. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 762. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 763. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 764. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 765. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 766. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 767. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 768. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 769. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 770. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 771. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 772. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 773. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 774. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 775. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 776. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 777. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 778. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 779. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 780. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 781. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 782. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 783. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 784. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 785. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 786. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 787. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 788. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 789. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 790. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 791. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 792. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 793. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 794. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 795. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 796. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 797. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 798. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 799. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 800. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 801. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 802. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 803. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 804. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 805. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 806. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 807. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 808. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 809. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 810. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 811. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 812. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 813. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 814. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 815. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 816. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 817. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 818. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 819. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 820. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 821. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 822. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 823. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 824. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 825. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 826. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 827. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 828. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 829. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 830. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 831. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 832. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 833. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 834. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 835. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 836. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 837. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 838. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 839. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 840. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 841. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 842. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 843. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 844. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 845. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 846. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 847. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 848. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 849. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 850. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 851. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 852. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 853. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 854. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 855. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 856. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 857. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 858. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 859. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 860. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 861. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 862. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 863. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 864. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 865. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 866. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 867. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 868. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 869. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 870. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 871. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 872. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 873. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 874. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 875. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 876. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 877. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 878. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 879. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 880. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 881. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 882. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 883. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 884. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 885. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 886. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 887. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 888. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 889. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 890. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 891. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 892. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 893. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 894. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 895. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 896. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 897. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 898. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 899. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 900. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 901. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 902. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 903. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 904. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 905. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 906. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 907. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 908. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 909. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 910. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 911. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 912. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 913. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 914. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 915. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 916. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 917. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 918. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 919. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 920. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 921. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 922. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 923. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 924. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 925. Totul a fost la superlativ. Acces usor de la soseaua principala,gazde primitoare, curatenie, atmosfera familiara. O pensiune cu o adevarata priveliste, un colt de rai in Gilau.

 926. Very nice and romantic place. Well equipped kitchen (shared by all guests).

 927. The room was nicely furnished and clean. The view is excellent.

 928. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 929. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 930. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 931. Este aproape de Cluj, dacă vrei să faci un city break acolo, prețurile de cazare din oraș fiind exagerate

 932. Camere mari, nou renovate. Personal amabil. Amplasat foarte aproape de Cluj.

 933. Locația, curtea si apropierea de centrul localității.

 934. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 935. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 936. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 937. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 938. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 939. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 940. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 941. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 942. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 943. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 944. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 945. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 946. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 947. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 948. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 949. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 950. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 951. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 952. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 953. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 954. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 955. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 956. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 957. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 958. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 959. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 960. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 961. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 962. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 963. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 964. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 965. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 966. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 967. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 968. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 969. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 970. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 971. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 972. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 973. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 974. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 975. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 976. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 977. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 978. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 979. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 980. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 981. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 982. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 983. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 984. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 985. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 986. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 987. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 988. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 989. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 990. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 991. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 992. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 993. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 994. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 995. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 996. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 997. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 998. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 999. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1000. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1001. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1002. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1003. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1004. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1005. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1006. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1007. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1008. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1009. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1010. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1011. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 1012. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1013. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1014. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1015. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1016. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 1017. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 1018. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 1019. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 1020. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 1021. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1022. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1023. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1024. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1025. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1026. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1027. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1028. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1029. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1030. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1031. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1032. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1033. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1034. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1035. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 1036. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1037. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1038. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1039. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1040. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 1041. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 1042. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 1043. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 1044. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 1045. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1046. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1047. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1048. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1049. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1050. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1051. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1052. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 1053. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1054. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1055. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1056. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1057. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1058. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1059. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1060. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1061. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1062. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 1063. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1064. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 1065. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1066. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 1067. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 1068. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 1069. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1070. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1071. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1072. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1073. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1074. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1075. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1076. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1077. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1078. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1079. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1080. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1081. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1082. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1083. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 1084. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1085. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1086. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1087. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 1088. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1089. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 1090. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 1091. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 1092. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 1093. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1094. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1095. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1096. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1097. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1098. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1099. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1100. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1101. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1102. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1103. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1104. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids