Cazare in zona cabana Barlogu – Someşu Rece, Cluj, România

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Barlogu fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Barlogu recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Barlogu – Someşu Rece, Cluj, România

Cabana Berg

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Muntele Paltinei

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Harmonia Mundi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Cionca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Vidcom

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Florela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Eden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Carol

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Barlogu am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Barlogu bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Norbert si Natașa Torje din Buicani, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Barlogu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Norbert si Natașa Torje din Buicani, jud. MehedintiCazare in zona cabana Barlogu pentru 4 persoane)

 • Aurelian si Eduard Câșle din Siacu, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Barlogu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Barlogu, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aurelian si Eduard Câșle din Siacu, jud. GorjCazare in zona cabana Barlogu pentru 4 persoane)

 • Ion si Dimitrina Creangă din Carjoaia, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Barlogu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ion si Dimitrina Creangă din Carjoaia, jud. IasiCazare in zona cabana Barlogu pentru 4 persoane)

 • Profira si Inocențiu Zugrăvescu din Dumitrestii, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Barlogu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Barlogu!

  (Profira si Inocențiu Zugrăvescu din Dumitrestii, jud. MuresCazare in zona cabana Barlogu pentru 4 persoane)

 • Smaranda si Filip Ciolan din Tomsani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Barlogu prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Barlogu, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Smaranda si Filip Ciolan din Tomsani, jud. PrahovaCazare in zona cabana Barlogu pentru 4 persoane)

 • Marcu si Stancu Lugojanu din Ocna Sibiului, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Barlogu prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Barlogu.

  (Marcu si Stancu Lugojanu din Ocna Sibiului, jud. SibiuCazare in zona cabana Barlogu pentru 4 persoane)

 1. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 2. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 3. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 4. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 5. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 6. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 7. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 8. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 9. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 10. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 11. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 12. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 13. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 14. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 15. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 16. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 17. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 18. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 19. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 20. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 21. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 22. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 23. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 24. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 25. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 26. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 27. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 28. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 29. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 30. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 31. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 32. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 33. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 34. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 35. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 36. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 37. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 38. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 39. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 40. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 41. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 42. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 43. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 44. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 45. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 46. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 47. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 48. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 49. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 50. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 51. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 52. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 53. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 54. Zona este excelenta pentru cei care vin sa admire un peisaj frumos si vor sa aiba parte de liniste.

 55. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 56. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 57. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 58. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 59. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 60. Curat, placut ,amenajat cu mare stil! Locatie excelenta. Personal bine instruit si f prietenos. Ne-au primit f calduros. Multumim!

 61. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 62. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 63. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 64. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 65. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 66. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 67. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 68. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 69. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 70. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 71. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 72. Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 73. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 74. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 75. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 76. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 77. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 78. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 79. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 80. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 81. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 82. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 83. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 84. Locație excelentă , confort 10 , gazde primitoare, totul a fost super !!

 85. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 86. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 87. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 88. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 89. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 90. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 91. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 92. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 93. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 94. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 95. De la poziționarea pensiunii care avea o priveliște deosebita la amenajarea camerelor si la gustul mâncării. Mâncarea a fost foarte bună.

 96. Thepianistgirl martie 7, 2019 at 5:47 pm

  Mi-a placut enorm amplasarea locatiei.Cred ca este cea mai buna amplasare unei pensiuni,daca mergi la drum lung si vrei sa explorezi Clujul sau imprejurimile.Eu personal am cautat sa ma relaxez 2 zile si am primit mai mult decat ma asteptam.Indiscutabil peisajul este de vis si cred ca te poti bucura la maximum in orice anotimp al anului.Personalul a fost extrem de amabil,linistit si cu zambetul pe buze. Micul dejun suficient de satisfacator ,ai 5 optiuni standard,insa cred la cerere se pot fae si alte combinatii. Recomand dimineata devreme sa iesiti in fata pensiunii si sa va beti in liniste cafeaua/ceaiul privind soseaua in departare,care se cufunda in natura… O sa revin!

 97. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 98. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 99. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 100. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 101. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 102. Amplasarea, privelistea, curatenia din spatiul verde.

 103. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 104. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 105. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 106. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 107. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 108. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 109. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 110. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 111. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 112. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 113. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 114. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 115. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 116. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 117. Am primit exact ce am dorit, cazare confortabilă și culturată, ospitalitate excepțională, și totul într-un decor rural nemaipomenit. Ne-am întoarce oricând.

 118. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 119. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 120. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 121. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 122. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 123. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 124. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 125. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 126. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 127. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 128. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 129. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 130. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 131. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 132. Mi-a placut foarte mult pensiunea si facilitatile pe care le ofera, sauna, ciubarul si camera de jocuri.

 133. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 134. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 135. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 136. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 137. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 138. Raportul calitate pret a fost excelent. Camera a fost foarte curata. A fost liniste si ne-am putut odihni.

 139. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 140. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 141. Personalul de nota 10. Pensiunea foarte frumoasa si curata(chiar nu inteleg feedback-uri le negative). Totul a fost perfect. Recomand cu incredere

 142. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 143. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 144. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 145. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 146. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 147. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 148. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 149. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 150. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 151. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 152. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 153. personalul este profesionist,sociabil,curatenie,meniul foarte bun la restaurant,liniste in jur,raportul pret-conditii oferite foarte bun.recomand aceasta locatie.

 154. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 155. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 156. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 157. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 158. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 159. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 160. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 161. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 162. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 163. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 164. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 165. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 166. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 167. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 168. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 169. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 170. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 171. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 172. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 173. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 174. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 175. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 176. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 177. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 178. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 179. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 180. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 181. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 182. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 183. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 184. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 185. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 186. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 187. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 188. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 189. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 190. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 191. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 192. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 193. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 194. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 195. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 196. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 197. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 198. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 199. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 200. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 201. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 202. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 203. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 204. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 205. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 206. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 207. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 208. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 209. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 210. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 211. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 212. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 213. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 214. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 215. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 216. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 217. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 218. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 219. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 220. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 221. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 222. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 223. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 224. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 225. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 226. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 227. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 228. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 229. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 230. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 231. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 232. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 233. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 234. Personal foarte de treabă. Căldura, liniște, relaxant.

 235. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 236. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 237. Apartamentul este superb, foarte elegant mobilat si complet utilat. Terasa il completeaza perfect. Mic dejun OK. Oamenii foarte amabili. Multa liniste!

 238. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 239. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 240. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 241. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 242. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 243. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 244. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 245. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 246. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 247. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 248. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 249. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 250. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 251. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 252. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 253. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 254. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 255. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 256. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 257. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 258. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 259. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 260. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 261. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 262. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 263. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 264. Liniste, pat imens, caldura, curatenie! Personal de nota 10*. Piscina curata, parcare mare. Recomand

 265. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 266. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 267. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 268. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 269. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 270. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 271. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 272. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 273. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 274. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 275. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 276. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 277. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 278. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 279. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 280. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 281. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 282. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 283. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 284. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 285. Camera mare și spațioasă. Curățenie impecabila M-am simțit că un rege într-un castel Doamna de la recepție foarte amabila, foarte activa. Totul a fost perfect.

 286. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 287. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 288. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 289. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 290. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 291. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 292. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 293. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 294. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 295. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 296. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 297. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 298. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 299. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 300. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 301. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 302. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 303. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 304. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 305. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 306. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 307. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 308. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 309. Personalul foarte amabil! Locația foarte frumoasa, liniștită! Mic dejun variat, gustos și bun și pentru copii mici! CU siguranță vom reveni!

 310. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 311. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 312. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 313. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 314. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 315. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 316. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 317. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 318. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 319. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 320. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 321. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 322. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 323. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 324. Location is excellent. The host was very kind. Food is excellent and based on local and bio products.

 325. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 326. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 327. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 328. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 329. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 330. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 331. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 332. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 333. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 334. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 335. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 336. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 337. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 338. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 339. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 340. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 341. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 342. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 343. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 344. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 345. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 346. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 347. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 348. Totul a fost frumos . Gazda e foarte ospitaliera , mic dejun excelent cu preparate de casa . Un loc minunat ce merita vizitat .

 349. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 350. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 351. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 352. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 353. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 354. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 355. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 356. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 357. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 358. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 359. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 360. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 361. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 362. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 363. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 364. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 365. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 366. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 367. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 368. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 369. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 370. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 371. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 372. Totul a fost frumos . Gazda e foarte ospitaliera , mic dejun excelent cu preparate de casa . Un loc minunat ce merita vizitat .

 373. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 374. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 375. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 376. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 377. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 378. La Vila Gong am gasit oameni deosebit de amabili si primitori, conditii de cazare si masa impecabile, stil si implicare! Raportul calitate-pret este foarte bun! Felicitari intregului personal pentru profesionalismul de care da dovada!

 379. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 380. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 381. Locatia este buna in special pentru persoanele care cauta o zona linistita departe de zgomotul si agitatia orasului. Arhitectura o face aparte fata de alte pensiuni, finisajele sunt de calitate, va puteti convinge singuri daca alegeti acesta locatie pentru minim o noapte sau un sejur. Micul dejun de tip bufet, proaspat intotdeauna.

 382. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 383. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 384. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 385. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 386. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 387. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 388. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 389. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 390. Loc linistit, caldura, curatenie, mic dejun bogat, ne-au asteptat desi am ajuns destul de tarziu! Recomand cu incredere!

 391. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 392. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 393. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 394. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 395. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 396. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 397. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 398. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 399. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 400. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 401. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 402. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 403. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 404. Totul…confort…ospitalitate…receptivitate la solicitari etc..

 405. F frumos hotelul, curat, personalul f drăguț, serviabil.

 406. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 407. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 408. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 409. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 410. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 411. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 412. Cristian-valentin iunie 22, 2019 at 11:42 am

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 413. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 414. Curățenie,liniște,confort,mâncarea excelenta.O gazda foarte înțelegătoare și primitoare.

 415. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 416. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 417. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 418. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 419. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 420. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 421. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 422. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 423. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 424. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 425. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 426. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 427. Micul dejun a fost bun, poate trebuia mai variat, insa avand in vedere faptul ca este vorba de o pensiune este ok.

 428. Locația foarte frumoasa, camere spațioase, curate, dotări foarte bune. Un loc minunat să stai în natură și totuși sa nu te plictisești.

 429. Totul este impecabil, micul dejun delicios, peisajul superb.

 430. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 431. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 432. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 433. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 434. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 435. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 436. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 437. Cristian-valentin iunie 28, 2019 at 7:03 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 438. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 439. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 440. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 441. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 442. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 443. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 444. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 445. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 446. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 447. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 448. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 449. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 450. Totul a fost exact ceea ce ne trebuia. Liniste, curatenie, ospitalitate. Vom reveni si vom recomanda. Am plecat cu regretul unui sejur prea scurt!

 451. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 452. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 453. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 454. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 455. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 456. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 457. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 458. Cristian-valentin iulie 5, 2019 at 2:55 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 459. O pensiune frumoasa, curata, cu oameni primitori. Micul dejun foarte bun si consistent. Multumim!

 460. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 461. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 462. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 463. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 464. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 465. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 466. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 467. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 468. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 469. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 470. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 471. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 472. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 473. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 474. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 475. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 476. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 477. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 478. Extrem de curat inclusiv in holuri si baie, lenjeria impecabila foarte alba, saltelele de un confort superior,aerul din incaperi proaspat si placut, liniste.

 479. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 480. Cristian-valentin iulie 12, 2019 at 6:02 pm

  Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 481. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 482. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 483. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 484. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 485. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 486. Proprietari serviabili, altruisti si empatizanti. Camera curata si spatioasa. Amplasare perfecta.

 487. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 488. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 489. Priveliștea este deosebită, cazarea este sub orice critică, mâncarea este oarecum ok.

 490. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 491. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 492. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 493. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 494. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 495. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 496. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 497. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 498. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 499. Extrem de curat inclusiv in holuri si baie, lenjeria impecabila foarte alba, saltelele de un confort superior,aerul din incaperi proaspat si placut, liniste.

 500. Am stat doar un weekend, data viitoare vom sta mai mult, cu siguranta. Liniste, curatenie, mic dejun foarte bun, cafea buna, gazde minunate, iar camera de jocuri de la subsol a fost o idee foarte inspirata. Va multumim si asteptam sa revenim sa testam si piscina!

 501. Gazda prietenoasă, ne-a ajutat cu micile noastre cereri. Camere spațioase, foarte curate. Locația perfecta pentru a te bucura de natura în apropiere de Cluj

 502. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 503. Aer curat, locuri de joaca, piscina, grup sanitar curate. Locatie foarte buna: aproape atat de Cluj cat si de Mtii Apuseni. Atmosfera placuta si siguranta.

 504. It is a Very nice place, clean, and the stuff was Very nice and helpful

 505. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 506. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 507. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 508. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 509. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 510. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 511. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 512. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 513. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 514. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 515. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 516. Micul dejun a fost bun, poate trebuia mai variat, insa avand in vedere faptul ca este vorba de o pensiune este ok.

 517. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 518. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 519. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 520. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 521. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 522. Micul dejun a fost excelent! Peste asteptari. Calitatea si gustul produselor servite, excelente. Personalul amabil, mereu la dispozitia clientilor. Biciclete disponibile pentru plimbari mai lungi. Parcare interioara. Camera de jocuri de societate, Xbox, Foosball, tenis de masa si biliard.

 523. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 524. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 525. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 526. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 527. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 528. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 529. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 530. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 531. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 532. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 533. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 534. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 535. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 536. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 537. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 538. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 539. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 540. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 541. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 542. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 543. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 544. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 545. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 546. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 547. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 548. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 549. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 550. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 551. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 552. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 553. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 554. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 555. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 556. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 557. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 558. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 559. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 560. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 561. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 562. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 563. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 564. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 565. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 566. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 567. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 568. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 569. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 570. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 571. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 572. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 573. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 574. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 575. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 576. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 577. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 578. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 579. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 580. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 581. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 582. Locatie linistita si interesanta, destul de repede ajungi in Cluj, daca nu prinzi orele de varf, arhitectura frumoasa, view, personal amabil.

 583. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 584. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 585. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 586. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 587. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 588. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 589. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 590. A fost totul impecabil, de la curățenia din fiecare colțișor al pensiunii și până la amabilitatea gazdei. Atenția la detalii ne-a facut să ne simțim ca acasă. Locația este superbă și am putut să ne bucurăm de o priveliște minunată în timpul servirii micului dejun care de altfel a fost peste așteptări.

 591. Ambianta si locatia foarte placute! Mic dejun continental bun.

 592. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 593. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 594. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 595. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 596. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 597. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 598. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 599. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 600. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 601. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 602. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 603. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 604. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 605. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 606. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 607. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 608. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 609. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 610. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 611. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 612. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 613. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 614. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 615. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 616. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 617. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 618. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 619. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 620. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 621. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 622. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 623. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 624. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 625. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 626. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 627. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 628. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 629. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 630. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 631. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 632. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 633. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 634. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 635. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 636. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 637. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 638. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 639. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 640. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 641. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 642. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 643. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 644. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 645. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 646. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 647. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 648. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 649. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 650. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 651. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 652. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 653. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 654. Amenajata exemplar, cu atentie la detalii, materiale, dotari si decoratiuni premium.

 655. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 656. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 657. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 658. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 659. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 660. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 661. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 662. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 663. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 664. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 665. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 666. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 667. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 668. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 669. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 670. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 671. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 672. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 673. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 674. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 675. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 676. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 677. Amplasarea in zona verde, liniste, aptoape de oras, personalul a fost foarte amabil.

 678. Atmosfera, liniștea. Am mai fost și cred ca o sa mai revin…

 679. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 680. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 681. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 682. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 683. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 684. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 685. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 686. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 687. In schimb hainele de pat si prosoapele erau curate albe

 688. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 689. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 690. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 691. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 692. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 693. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 694. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 695. Personal prietenos dar neatent. Preț oarecum rezonabil având în vedere zona, totuși cam mare pentru ce oferă. Per ansamblu dacă alte opțiuni nu există este de luat în calcul. În special când sunt festivaluri mari în Cluj, de tip Untold. Aproape de Cluj. Grădină care arată bine.

 696. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 697. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 698. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 699. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 700. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 701. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 702. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 703. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 704. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 705. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 706. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 707. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 708. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 709. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 710. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 711. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 712. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 713. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 714. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 715. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 716. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 717. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 718. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 719. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 720. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 721. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 722. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 723. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 724. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 725. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 726. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 727. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 728. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 729. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 730. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 731. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 732. Camera si asternuturile curate. Ferestrele de calitate bună, nu se auzea zgomot de la sosea. Mâncarea bună.

 733. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 734. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 735. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 736. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 737. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 738. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 739. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 740. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 741. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 742. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 743. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 744. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 745. Nu înțeleg de ce ar trebui să vorbesc despre micul dejun ca despre ceva care mi-a plăcut din moment ce a fost extrem de nesatisfăcător! Locația a fost OK.

 746. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 747. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 748. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 749. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 750. Totul realizat cu materiale de foarte bună calitate, cu mult bun gust, intr-o fascinantă ambianță rustică. Loc liniștit, curățenie exemplară, amabilitate, confort. Merită încercat.

 751. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 752. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 753. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 754. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 755. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 756. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 757. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 758. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 759. Curatenia. Amabilitatea. Ospitalitatea. Piscina cu apa incalzita. Traseele care le poti face prin padurile din imprejurimi atat cu bicicleta, cat si la pas.

 760. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 761. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 762. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 763. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 764. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 765. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 766. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 767. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 768. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 769. Totul a fost la superlativ. Acces usor de la soseaua principala,gazde primitoare, curatenie, atmosfera familiara. O pensiune cu o adevarata priveliste, un colt de rai in Gilau.

 770. Very nice and romantic place. Well equipped kitchen (shared by all guests).

 771. The room was nicely furnished and clean. The view is excellent.

 772. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 773. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 774. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 775. Este aproape de Cluj, dacă vrei să faci un city break acolo, prețurile de cazare din oraș fiind exagerate

 776. Camere mari, nou renovate. Personal amabil. Amplasat foarte aproape de Cluj.

 777. Locația, curtea si apropierea de centrul localității.

 778. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 779. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 780. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 781. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 782. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 783. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 784. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 785. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 786. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 787. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 788. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 789. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 790. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 791. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 792. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 793. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 794. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 795. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 796. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 797. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 798. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 799. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 800. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 801. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 802. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 803. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 804. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 805. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 806. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 807. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 808. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 809. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 810. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 811. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 812. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 813. Personalul foarte amabil Mâncarea excelenta Camera spațioasă și curată

 814. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 815. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 816. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 817. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 818. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 819. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 820. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 821. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 822. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 823. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 824. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 825. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 826. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 827. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 828. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 829. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 830. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 831. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 832. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 833. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 834. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 835. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 836. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 837. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 838. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 839. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 840. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 841. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 842. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 843. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 844. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 845. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 846. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 847. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 848. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 849. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 850. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 851. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 852. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 853. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 854. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 855. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 856. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 857. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 858. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 859. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 860. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 861. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 862. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 863. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 864. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 865. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 866. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 867. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 868. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 869. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 870. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 871. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 872. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 873. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 874. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 875. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 876. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 877. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 878. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 879. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 880. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 881. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 882. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 883. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 884. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 885. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 886. Personal exceptional.Atitudine fata de client extraordinara.Am fost sunati pe drum ca sa fim intrebati despre meniul de la cina.Am stat la apartament.Nemaipomenit.Mic dejun foarta bun.Recomand cu caldura.Daca vom mai avea ocazia vom reveni cu placere.

 887. amabilita5ea personalului, poziționarea locației, confortul

 888. Baia modernă, căldură din cameră Liniștea Priveliștea Amabilitatea personalului Patul confortabil Design interior Raportul calitate preț este absolut genial

 889. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 890. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 891. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 892. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 893. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 894. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 895. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 896. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 897. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 898. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 899. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 900. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 901. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 902. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 903. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 904. Totul a fost la superlativ. Acces usor de la soseaua principala,gazde primitoare, curatenie, atmosfera familiara. O pensiune cu o adevarata priveliste, un colt de rai in Gilau.

 905. Very nice and romantic place. Well equipped kitchen (shared by all guests).

 906. The room was nicely furnished and clean. The view is excellent.

 907. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 908. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 909. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 910. Este aproape de Cluj, dacă vrei să faci un city break acolo, prețurile de cazare din oraș fiind exagerate

 911. Camere mari, nou renovate. Personal amabil. Amplasat foarte aproape de Cluj.

 912. Locația, curtea si apropierea de centrul localității.

 913. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 914. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 915. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 916. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 917. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 918. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 919. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 920. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 921. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 922. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 923. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 924. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 925. Totul a fost la superlativ. Acces usor de la soseaua principala,gazde primitoare, curatenie, atmosfera familiara. O pensiune cu o adevarata priveliste, un colt de rai in Gilau.

 926. Very nice and romantic place. Well equipped kitchen (shared by all guests).

 927. The room was nicely furnished and clean. The view is excellent.

 928. Este aproape de Cluj, dacă vrei să faci un city break acolo, prețurile de cazare din oraș fiind exagerate

 929. Camere mari, nou renovate. Personal amabil. Amplasat foarte aproape de Cluj.

 930. Locația, curtea si apropierea de centrul localității.

 931. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 932. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 933. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 934. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 935. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 936. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 937. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 938. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 939. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 940. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 941. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 942. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 943. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 944. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 945. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 946. Pro: Personal deschis spre cerererile oaspetilor Mic dejun bogat Locatie deosebita, sub padure, liniste facilitati: masa de pingpong si minifotbal, ciobar& sauna (in exterior!); bucatarie echipata pt oaspeti, cafea buna Curat Fara miros de mancare (in majoritatea pensiunilor poti simti un miros placut sau nu tocmai placut de la macarea tocmai preparata) Pat confortabil TV cu USB incalzire in pardoseala, temperatura placuta Lobby cu semineu loc de joaca pentru copii hamace sub terasa

 947. Este un loc minunat cu oameni extraodinari care au fost foarte receptivi la dorintele grupului nostru. O atmosfera foarte cozy si placuta, camere spatioase si curate, si priveliste foarte frumoasa.

 948. Am stat o seara,afost o armosfera de vis,bravoo 10 cu felicitari

 949. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 950. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 951. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 952. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 953. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 954. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 955. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 956. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 957. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 958. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 959. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 960. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 961. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 962. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 963. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 964. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 965. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 966. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 967. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 968. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 969. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 970. Harmonia Mundi, liniște ȘI pace! Armonia, rapsodia!!!❤ Un loc de poveste, un colț de rai!!! Mulțumesc că sunteți!!! Felicitări ȘI Succes!!! Respect ȘI admirație oameni frumoși!!!

 971. Ne a placut f mult apartamentul, mobilat cu f mult bun gust, caldura prin pardoseala, totul f curat, utilat, privelistea de la ferestrele imense, amabilitatea personalului, de ex de dimineata am cerut omleta pt copii, ne au facut imediat(desi erau oua fierte si ochiuri), cafeaua la discretie, de buna calitate, aveam aparat de cafea si in camera( dar nu l am folosit). Vom reveni oricand cu placere!

 972. Pro: Personal deschis spre cerererile oaspetilor Mic dejun bogat Locatie deosebita, sub padure, liniste facilitati: masa de pingpong si minifotbal, ciobar& sauna (in exterior!); bucatarie echipata pt oaspeti, cafea buna Curat Fara miros de mancare (in majoritatea pensiunilor poti simti un miros placut sau nu tocmai placut de la macarea tocmai preparata) Pat confortabil TV cu USB incalzire in pardoseala, temperatura placuta Lobby cu semineu loc de joaca pentru copii hamace sub terasa

 973. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 974. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 975. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 976. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 977. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 978. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 979. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 980. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 981. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 982. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 983. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 984. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 985. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 986. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 987. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 988. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 989. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 990. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 991. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 992. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 993. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 994. Harmonia Mundi, liniște ȘI pace! Armonia, rapsodia!!!❤ Un loc de poveste, un colț de rai!!! Mulțumesc că sunteți!!! Felicitări ȘI Succes!!! Respect ȘI admirație oameni frumoși!!!

 995. Ne a placut f mult apartamentul, mobilat cu f mult bun gust, caldura prin pardoseala, totul f curat, utilat, privelistea de la ferestrele imense, amabilitatea personalului, de ex de dimineata am cerut omleta pt copii, ne au facut imediat(desi erau oua fierte si ochiuri), cafeaua la discretie, de buna calitate, aveam aparat de cafea si in camera( dar nu l am folosit). Vom reveni oricand cu placere!

 996. Pro: Personal deschis spre cerererile oaspetilor Mic dejun bogat Locatie deosebita, sub padure, liniste facilitati: masa de pingpong si minifotbal, ciobar& sauna (in exterior!); bucatarie echipata pt oaspeti, cafea buna Curat Fara miros de mancare (in majoritatea pensiunilor poti simti un miros placut sau nu tocmai placut de la macarea tocmai preparata) Pat confortabil TV cu USB incalzire in pardoseala, temperatura placuta Lobby cu semineu loc de joaca pentru copii hamace sub terasa

 997. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 998. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 999. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1000. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1001. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1002. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1003. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1004. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1005. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1006. Mancare superba, deserturi delicioase, liniste si pace.

 1007. Locația minunată, liniștea, amplasarea, servirea si personalul

 1008. Placut, linistit. Locatie excelenta, gazde bune si mancare gustoasa.

 1009. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1010. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1011. Amplasarea pensiunii este excelentă, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde și primitoare, în special doamna Dorina care te face să te simți din primul moment ca acasă. Mâncarea deosebit de gustoasă, gătită mai ales din produse ecologice locale, după rețete tradiționale românești delicioase. A fost perfect. Ne-am simțit cu toții minunat în acest ambient plăcut și atât de ospitalier. Cu siguranță vom reveni.

 1012. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1013. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1014. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1015. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 1016. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1017. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 1018. Harmonia Mundi, liniște ȘI pace! Armonia, rapsodia!!!❤ Un loc de poveste, un colț de rai!!! Mulțumesc că sunteți!!! Felicitări ȘI Succes!!! Respect ȘI admirație oameni frumoși!!!

 1019. Ne a placut f mult apartamentul, mobilat cu f mult bun gust, caldura prin pardoseala, totul f curat, utilat, privelistea de la ferestrele imense, amabilitatea personalului, de ex de dimineata am cerut omleta pt copii, ne au facut imediat(desi erau oua fierte si ochiuri), cafeaua la discretie, de buna calitate, aveam aparat de cafea si in camera( dar nu l am folosit). Vom reveni oricand cu placere!

 1020. Pro: Personal deschis spre cerererile oaspetilor Mic dejun bogat Locatie deosebita, sub padure, liniste facilitati: masa de pingpong si minifotbal, ciobar& sauna (in exterior!); bucatarie echipata pt oaspeti, cafea buna Curat Fara miros de mancare (in majoritatea pensiunilor poti simti un miros placut sau nu tocmai placut de la macarea tocmai preparata) Pat confortabil TV cu USB incalzire in pardoseala, temperatura placuta Lobby cu semineu loc de joaca pentru copii hamace sub terasa

 1021. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1022. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1023. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1024. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1025. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1026. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1027. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1028. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1029. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1030. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1031. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1032. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1033. Mâncare bună, persoane faine, cu siguranță vom mai veni! Și plăcintele făcute la plecarea noastră, foarte bune! 😄

 1034. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1035. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1036. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1037. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1038. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1039. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 1040. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1041. Check făcut la ora 00:30 fără nici o problema. Curățenie, aer condiționare, frigider, TV led, camera foarte spatioasa, parcare suficienta în incinta, așadar condiții de 3 stele la un preț decent – 140 de lei.

 1042. Ne-a plăcut absolut tot. Camera frumos amenajata, spatioasă, micul dejun ok, și facilități foarte faine: sauna în aer liber, ciubar pe weekend tenis și fotbal de masa. Pet Friendly!!!

 1043. Harmonia Mundi, liniște ȘI pace! Armonia, rapsodia!!!❤ Un loc de poveste, un colț de rai!!! Mulțumesc că sunteți!!! Felicitări ȘI Succes!!! Respect ȘI admirație oameni frumoși!!!

 1044. Ne a placut f mult apartamentul, mobilat cu f mult bun gust, caldura prin pardoseala, totul f curat, utilat, privelistea de la ferestrele imense, amabilitatea personalului, de ex de dimineata am cerut omleta pt copii, ne au facut imediat(desi erau oua fierte si ochiuri), cafeaua la discretie, de buna calitate, aveam aparat de cafea si in camera( dar nu l am folosit). Vom reveni oricand cu placere!

 1045. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1046. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1047. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1048. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1049. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1050. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1051. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1052. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1053. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1054. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1055. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1056. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1057. Mâncare bună, persoane faine, cu siguranță vom mai veni! Și plăcintele făcute la plecarea noastră, foarte bune! 😄

 1058. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1059. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1060. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1061. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1062. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1063. Locatie linistita, personal amabil, curatenie in camera.

 1064. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 1065. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1066. Ne-a plăcut absolut tot. Camera frumos amenajata, spatioasă, micul dejun ok, și facilități foarte faine: sauna în aer liber, ciubar pe weekend tenis și fotbal de masa. Pet Friendly!!!

 1067. Harmonia Mundi, liniște ȘI pace! Armonia, rapsodia!!!❤ Un loc de poveste, un colț de rai!!! Mulțumesc că sunteți!!! Felicitări ȘI Succes!!! Respect ȘI admirație oameni frumoși!!!

 1068. Ne a placut f mult apartamentul, mobilat cu f mult bun gust, caldura prin pardoseala, totul f curat, utilat, privelistea de la ferestrele imense, amabilitatea personalului, de ex de dimineata am cerut omleta pt copii, ne au facut imediat(desi erau oua fierte si ochiuri), cafeaua la discretie, de buna calitate, aveam aparat de cafea si in camera( dar nu l am folosit). Vom reveni oricand cu placere!

 1069. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1070. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1071. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1072. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1073. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1074. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1075. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1076. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1077. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂

 1078. Este un loc relaxant, curat și liniștit. Băile și dușurile curate și bine întreținute, este un loc în care îți poți petrece un weekend și chiar o săptămână, bineînțeles nu cei cu mofturi.

 1079. Nu erau tantari cu toti copacii din jur. Nu era galagie de la trafic. Am avut loc de parcare. Apoape de centrul Clujului9

 1080. The cleanliness of the area, incl. garden, toilets and showers was at the best. Quiet garden/place (inside the property) Playground for kids

 1081. Mâncare bună, persoane faine, cu siguranță vom mai veni! Și plăcintele făcute la plecarea noastră, foarte bune! 😄

 1082. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 1083. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 1084. chiar daca am avut o camera care nu era renovata, privelistea, oamenii, aerul, mancarea au fost minunate iar camera asa cu aerul anilor 80 mi-a trezit nostalgii. cea mai reusita cazare si o recomand cu cea mai mare caldura- un colt de rai

 1085. Locul de dispunere foarte bun, personalul foarte amabil, curatenie, locul perfect pentru relaxare

 1086. Locatia este super, peisajul de vis, personalul super. Recomand tuturor.

 1087. Locatie linistita, personal amabil, curatenie in camera.

 1088. Personal foarte amabil.Locatie linista si aproape de artera rutiera primcipala.

 1089. Ca de obicei personalul de la Gong isi respecta clientii si ii trateaza la cel mai inalt nivel!

 1090. Ne-a plăcut absolut tot. Camera frumos amenajata, spatioasă, micul dejun ok, și facilități foarte faine: sauna în aer liber, ciubar pe weekend tenis și fotbal de masa. Pet Friendly!!!

 1091. Harmonia Mundi, liniște ȘI pace! Armonia, rapsodia!!!❤ Un loc de poveste, un colț de rai!!! Mulțumesc că sunteți!!! Felicitări ȘI Succes!!! Respect ȘI admirație oameni frumoși!!!

 1092. Ne a placut f mult apartamentul, mobilat cu f mult bun gust, caldura prin pardoseala, totul f curat, utilat, privelistea de la ferestrele imense, amabilitatea personalului, de ex de dimineata am cerut omleta pt copii, ne au facut imediat(desi erau oua fierte si ochiuri), cafeaua la discretie, de buna calitate, aveam aparat de cafea si in camera( dar nu l am folosit). Vom reveni oricand cu placere!

 1093. Camera mare spațioasă, cu balcon, aerisita, curata, pat imens, AC, TV, frigider, parcare suficient de mare, preț imbatabil, aproape de autostrada

 1094. Foarte frumos totul. Peisaj excelent. Acces la piscina, balcon, curatenie, aer curat, liniste. Revenim cu drag de cate ori vom avea ocazia.

 1095. Curat, suficient de linistita zona, usor de ajuns. Parcare mare supravegheata + poarta de acces.

 1096. Personalul este foarte amabil, camerele sunt ok, mâncarea este buna.

 1097. Am ajuns foarte tarziu, si doamna care ne.a dat cheia a fost extraordinar de draguta! Personalul extrem de placut ! Raportul pret calitate este unul bun, in camera foarte curat!

 1098. Hotel langa autostrada.curat si oamenii de la receptie corecti si prietenosi

 1099. Mic dejun excelent,peste asteptari.Locatia,foarte buna pentru cei care doresc o atmosfera linistita.

 1100. Șederea la această locație poate fi caracterizată cu un singur cuvant: Excelent!

 1101. Curatenia, bunul gust, micul dejun, amabilitatea si ospitalitatea. Si, totodata, catelusa Lady 🙂