Cazare in zona cabana Babele – Buşteni, Prahova, România

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Babele fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Babele recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Babele – Buşteni, Prahova, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Babele am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Babele bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cristofor si Tiberiu Armășescu din Vlaici, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Babele prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cristofor si Tiberiu Armășescu din Vlaici, jud. OltCazare in zona cabana Babele pentru 3 persoane)

 • Anamaria si Filip Dobrogianu din Milcoveni, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Babele prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Babele, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Anamaria si Filip Dobrogianu din Milcoveni, jud. OltCazare in zona cabana Babele pentru 3 persoane)

 • Horea si Ruxandra Nicolaie din Ghighiseni, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Babele prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Horea si Ruxandra Nicolaie din Ghighiseni, jud. BihorCazare in zona cabana Babele pentru 3 persoane)

 • Crenguța si Cosmin Lăzărescu din Henig, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Babele prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Babele!

  (Crenguța si Cosmin Lăzărescu din Henig, jud. AlbaCazare in zona cabana Babele pentru 3 persoane)

 • Eleonora si Sabrina Vulcănescu din Blesca, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Babele prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Babele, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eleonora si Sabrina Vulcănescu din Blesca, jud. VasluiCazare in zona cabana Babele pentru 3 persoane)

 • Dina si Geanina Miclescu din Surina, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Babele prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Babele.

  (Dina si Geanina Miclescu din Surina, jud. BacauCazare in zona cabana Babele pentru 3 persoane)

 1. Amplasarea, priveliștea si personalul mereu cu zâmbetul pe buze 😀 mai mult decât atât, bucătăria este impresionantă ca mărime. Baia super curata si ospitalitatea gazdelor pe masura. Abia astept sa revenim la vara 😎

 2. Totul a fost la superlativ pentru o vacanta reusita la schi: de la ospitalitatea gazdei, la conditiile de cazare. Multumim mult pentru tot!

 3. Camera curata, patul a fost foarte confortabil, personalul foarte primitor, privelistea din camera superba

 4. Totul a fost super, doamna de la recepție a fost foarte draguta cu noi

 5. Totul a fost la superlativ ,inclusiv doamna Cristina care a fost o gazda deosebita.Cu multumiri si respect ptr profesionalism . Foarte curat, foarte cald, totul nou, functional, zona linistita, vom reveni cu placere.

 6. Totul a fost superb. Locatia aproape de gara,ff cald in casa,curat,liniste.Dna proprietar un om minunat.Recomand din suflet

 7. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 8. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 9. Camera superioara?cu vedere la munte,caldura pe sistemul centralizat(zgomot)care s a si defectat cateva ore,baia cocheta dar persista un miros urat!Un hotel pozitionat exceptional dar cu “aerul”vremurilor trecute!Trebuie motivat personalul care lucreaza in acest hotel!

 10. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 11. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 12. Curatenie,caldura,spatiu suficient,liniste,intr-un cuvant conditii foarte bune de cazare!

 13. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 14. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 15. Un apartament foarte frumos si spațios. Toate utilitățile posibile.

 16. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 17. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 18. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 19. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 20. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 21. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 22. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 23. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 24. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 25. caldura, curatenie, mobilier nou, personal amabil in hotel si restaurant, mancare foarte buna si accesibila la pret, amplasarea hotelului ok, parcare sigura si gratuita

 26. Locatie perfecta.Camere foarte calduroase, dotate cu tot ce este nevoie.Personal amabil care tine cont de cerintele clientului.Pret foarte bun.Hotel peste asteptari.

 27. Apă caldă și căldură în camere. Locația bună, în apropiere de restaurante și market. Accesul cu mașina ușor din DN.

 28. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 29. Dacă am revenit și voi mai reveni, cred ca am spus totul.

 30. Totul a fost super, doamna de la recepție a fost foarte draguta cu noi

 31. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 32. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 33. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 34. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 35. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 36. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 37. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 38. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 39. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 40. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 41. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 42. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 43. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 44. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 45. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 46. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 47. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 48. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 49. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 50. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 51. Dacă am revenit și voi mai reveni, cred ca am spus totul.

 52. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 53. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 54. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 55. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 56. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 57. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 58. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 59. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 60. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 61. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 62. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 63. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 64. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 65. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 66. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 67. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 68. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 69. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 70. Aproape de pârtia Kalider, camera spatioasa cu vedere la pârtii.

 71. Aproape de pârtie Bucătărie dotata cu de toate Lac de luat masa in exterior și grătar

 72. Amplasarea aproape de partie, terasa exterioara, facilitatile (gratar, bucatarie).

 73. Totul a fost excelent. De la primirea din ziua cazarii pana la plecare. Doamna Ioana este o femeie deosebita, care ne-a ajutat cu tot ce a fost nevoie, si nu ne-a impus nicio restrictie. In ceea ce priveste vila si conditiile, pot da cu inina deschisa 5 stele. Camerele impecabile, nou mobilate, paturile confortabile, baile mari, curate si moderne. Bucataria este foarte mare si ultradotata, plus o camera de relaxare cu masa de biliard, masa de pingpong, si alte jocuri de societate. Per total totul a fost de nota 10+. Mai mult ca sigur vom reveni cat mai curand. P.S.: are in curte un catel absolut adorabil😊😊😊

 74. Gazda absolut minunata, paza asigurata pentru parcare, sala amenajata pentru sport, patul confortabil, mai multe locuri pentru luat masa, cu tot ce este necesar.

 75. Doamna Ioana a fost de departe cea mai buna Gazda pe care am avut-o in ultimii ani de booking. Caldura, politetea și interesul de a face bine o recomanda !

 76. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 77. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 78. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 79. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 80. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 81. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 82. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 83. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 84. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 85. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 86. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 87. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 88. A fost foarte curata si primitoare casa. Si gazda super de treaba.

 89. Totul a fost la superlativ! Dnl Costin. un om si o gazda de nota 10+ , foarte amabil, atent sa nu ne lipseasca nimic si prezent la orice cerinta(evident decenta). Felicitari si inca odata va multumim, domnule, pentru tot ce ati facut pentru grupul nostru! Stima

 90. Totul. Locatie, cazare, facilitati si gazda foarte primitoare.

 91. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 92. Gavrila-teohari martie 4, 2019 at 10:18 pm

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 93. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 94. Ambient placut, foarte curat si atentie fata de oaspeți. Va mulțumim!

 95. Dianadariamiruna martie 4, 2019 at 10:18 pm

  restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 96. Personalul minunat, proprietarii foarte amabili, prietenosi si foarte profesionisti

 97. Totul a fost excelent. De la primirea din ziua cazarii pana la plecare. Doamna Ioana este o femeie deosebita, care ne-a ajutat cu tot ce a fost nevoie, si nu ne-a impus nicio restrictie. In ceea ce priveste vila si conditiile, pot da cu inina deschisa 5 stele. Camerele impecabile, nou mobilate, paturile confortabile, baile mari, curate si moderne. Bucataria este foarte mare si ultradotata, plus o camera de relaxare cu masa de biliard, masa de pingpong, si alte jocuri de societate. Per total totul a fost de nota 10+. Mai mult ca sigur vom reveni cat mai curand. P.S.: are in curte un catel absolut adorabil😊😊😊

 98. Gazda absolut minunata, paza asigurata pentru parcare, sala amenajata pentru sport, patul confortabil, mai multe locuri pentru luat masa, cu tot ce este necesar.

 99. Doamna Ioana a fost de departe cea mai buna Gazda pe care am avut-o in ultimii ani de booking. Caldura, politetea și interesul de a face bine o recomanda !

 100. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 101. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 102. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 103. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 104. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 105. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 106. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 107. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 108. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 109. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 110. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 111. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 112. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 113. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 114. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 115. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 116. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 117. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 118. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 119. Gavrila-teohari martie 4, 2019 at 10:18 pm

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 120. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 121. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 122. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 123. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 124. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 125. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 126. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 127. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 128. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 129. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 130. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 131. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 132. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 133. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 134. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 135. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 136. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 137. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 138. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 139. Minunat totul. Amplasarea, privelistea catre munte, linistea deplina. Personalul foarte amabil si serviabil. Desi eram singurii din vila(am ales 2 nopti la inceput de saptamana), au deschis bucataria special pentru noi pentru a ne oferi cina, care a fost de vis. Au o bucatarie foarte buna! Recomandam cu incredere celor care vor sa se simta bine in vacanta. Noi ne-am simtit cu adevarat rasfatati.

 140. Ambient placut, foarte curat si atentie fata de oaspeți. Va mulțumim!

 141. Dianadariamiruna martie 24, 2019 at 3:48 pm

  restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 142. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 143. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 144. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 145. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 146. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 147. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 148. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 149. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 150. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 151. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 152. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 153. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 154. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 155. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 156. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 157. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 158. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 159. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 160. Minunat totul. Amplasarea, privelistea catre munte, linistea deplina. Personalul foarte amabil si serviabil. Desi eram singurii din vila(am ales 2 nopti la inceput de saptamana), au deschis bucataria special pentru noi pentru a ne oferi cina, care a fost de vis. Au o bucatarie foarte buna! Recomandam cu incredere celor care vor sa se simta bine in vacanta. Noi ne-am simtit cu adevarat rasfatati.

 161. Ambient placut, foarte curat si atentie fata de oaspeți. Va mulțumim!

 162. Dianadariamiruna martie 31, 2019 at 4:46 am

  restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 163. Gazda primitoare și foarte drăguță. Camera curată și spațioasă, iar vederea spre munte de vis. Cu siguranță voi mai reveni sau voi recomanda și la apropiați.

 164. Gazda foarte foarte amabila, s-a comportat ireprosabil, casa foarte curata si amenajata cu gust, pat f confortabil. Casa situata in zona relativ centrala, aproape atat de centru cat si de telecabina. Recomand cu drag! Cel putin eu probabil ca o sa ma mai intorc aici 🙂

 165. Am ramas foarte multumiti, stapina foarte amabila ,totul foarte curat,linistit si aranjat .Neaparat NE vom intoarce SI neaparat o vom recomanda cunoscutilor !

 166. Totul a fost frumos. Am avut caldura si apa calda si ne-am simtit foarte bine.

 167. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 168. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 169. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 170. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 171. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 172. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 173. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 174. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 175. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 176. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 177. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 178. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 179. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 180. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 181. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 182. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 183. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 184. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 185. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 186. Totul a fost frumos. Am avut caldura si apa calda si ne-am simtit foarte bine.

 187. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 188. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 189. Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 190. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 191. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 192. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 193. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 194. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 195. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 196. Locația a fost f frumoasă, liniștită. Pensiunea a fost curată și gazda primitoare.

 197. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 198. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 199. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 200. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 201. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 202. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 203. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 204. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 205. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 206. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 207. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 208. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 209. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 210. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 211. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 212. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 213. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 214. Am fost cazati 3 zile la pensiunea The Ghetto.Mi-a placut foarte mult peisajul. + prosoapele au fost schimbate zilnic.

 215. Proprietarul a fost suficient de dragut sa ne ajute cu situatia rezervarii ce am avut-o. Balcon imens. Caldura in camera. Pat comfortbil.

 216. Gazda incredibil de receptiva. Locatia este la 3 – 5 min de mers pe jos pana la partia Kalinderu. Camerele sunr incredibil de frumos decorate, chiar si cu elemente usor steam-punk. Recomand cu cea mai mare incredere!

 217. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 218. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 219. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 220. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 221. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 222. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 223. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 224. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 225. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 226. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 227. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 228. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 229. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 230. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 231. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 232. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 233. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 234. Am fost cazati 3 zile la pensiunea The Ghetto.Mi-a placut foarte mult peisajul. + prosoapele au fost schimbate zilnic.

 235. Proprietarul a fost suficient de dragut sa ne ajute cu situatia rezervarii ce am avut-o. Balcon imens. Caldura in camera. Pat comfortbil.

 236. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 237. Gazda incredibil de receptiva. Locatia este la 3 – 5 min de mers pe jos pana la partia Kalinderu. Camerele sunr incredibil de frumos decorate, chiar si cu elemente usor steam-punk. Recomand cu cea mai mare incredere!

 238. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 239. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 240. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 241. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 242. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 243. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 244. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 245. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 246. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 247. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 248. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 249. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 250. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 251. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 252. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 253. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 254. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 255. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 256. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 257. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 258. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 259. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 260. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 261. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 262. Am fost cazati 3 zile la pensiunea The Ghetto.Mi-a placut foarte mult peisajul. + prosoapele au fost schimbate zilnic.

 263. Proprietarul a fost suficient de dragut sa ne ajute cu situatia rezervarii ce am avut-o. Balcon imens. Caldura in camera. Pat comfortbil.

 264. Gazda incredibil de receptiva. Locatia este la 3 – 5 min de mers pe jos pana la partia Kalinderu. Camerele sunr incredibil de frumos decorate, chiar si cu elemente usor steam-punk. Recomand cu cea mai mare incredere!

 265. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 266. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 267. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 268. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 269. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 270. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 271. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 272. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 273. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 274. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 275. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 276. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 277. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 278. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 279. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 280. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 281. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 282. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 283. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 284. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 285. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 286. Am fost cazati 3 zile la pensiunea The Ghetto.Mi-a placut foarte mult peisajul. + prosoapele au fost schimbate zilnic.

 287. Proprietarul a fost suficient de dragut sa ne ajute cu situatia rezervarii ce am avut-o. Balcon imens. Caldura in camera. Pat comfortbil.

 288. Gazda incredibil de receptiva. Locatia este la 3 – 5 min de mers pe jos pana la partia Kalinderu. Camerele sunr incredibil de frumos decorate, chiar si cu elemente usor steam-punk. Recomand cu cea mai mare incredere!

 289. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 290. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 291. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 292. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 293. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 294. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 295. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 296. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 297. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 298. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 299. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 300. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 301. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 302. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 303. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 304. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 305. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 306. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 307. gazda amabila si generoasa in ce priveste oferta de cazare

 308. Priveliște minunata. Proprietar foarte primitor. Apa calda tot timpul. Caldura tot timpul. Pensiune noua moderna foarte frumoasa. Recomand cu drag.

 309. Camera avea o priveliste foarte frumoasa spre munte, fiind o cazare intr-o zona foarte linistita, unde nu am fost deranjate de nimeni. Proprietarul a fost foarte ok ( ne-au facut focul pentru gratar), ne-a explicat ce putem sa vedem prin imprejurimi, ne-a indicat cateva trasee, dar si locuri unde putem sa luam masa.

 310. Vladut-petru mai 4, 2019 at 2:16 pm

  Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 311. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 312. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 313. Roxana-marina mai 4, 2019 at 2:16 pm

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 314. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 315. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 316. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 317. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 318. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 319. Totul chiar foarte bine, ne-a placut si am vrea sa revenim, primitor, confortabil, exact cum ne doream! Recomand Casa Moni!

 320. Confort si intimitate, dotari exceptionale, o gazda primitoare si atenta!

 321. A fost foarte curata si primitoare casa. Si gazda super de treaba.

 322. Proprietarul si doamna Trandafir foarte amabili. Foarteee curat, frumos si ingrijit Toate utilitatile necesare 2 terase mari Lidl la 5 minute de mers pe jos si Mega la 7 minute Foarte aproape de gara Zona foarte linistita Vedere superba spre munti! Din dormitor si mai ales de pe terasa se vede crucea Caraiman si partia (mai alea seara nocturna se vede superb) Vecini amabili

 323. Totul a fost exact cum este descris. Recomand cu căldură!

 324. Apartamentul este nou si foarte curat. Are tot ce iti trebuie

 325. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 326. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 327. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 328. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 329. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 330. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 331. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 332. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 333. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 334. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 335. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 336. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 337. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 338. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 339. Totul!!!Gazde minunate ,mancare proaspata si gustoasa, peisajul de vis!!!Vom reveni!!!

 340. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 341. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 342. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 343. Semineul – o supriza extrem de placuta. La fel si pianul din living. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei.

 344. Amplasare foarte buna, intr-o zona linistita,dar aproape de centru. Privelistea este superba. Gazda foarte primitoare, camerele curate si calduroase, recomand.

 345. peisajul superb cu muntii si aerul supercurat (asta daca nu se fac gratare la toate cele 5 case din jur)

 346. Faptul ca a fost cald în camera și priveliștea superba. La restaurantul din cadrul pensiunii mancarea și servirea au fost f bune

 347. Zona superba, cald, animale de companie ale proprietarii superbe.

 348. Amplasarea foarte buna fata de pârtie, mâncarea foarte buna, patronul amabil.

 349. gazda amabila si generoasa in ce priveste oferta de cazare

 350. Priveliște minunata. Proprietar foarte primitor. Apa calda tot timpul. Caldura tot timpul. Pensiune noua moderna foarte frumoasa. Recomand cu drag.

 351. Camera avea o priveliste foarte frumoasa spre munte, fiind o cazare intr-o zona foarte linistita, unde nu am fost deranjate de nimeni. Proprietarul a fost foarte ok ( ne-au facut focul pentru gratar), ne-a explicat ce putem sa vedem prin imprejurimi, ne-a indicat cateva trasee, dar si locuri unde putem sa luam masa.

 352. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 353. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 354. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 355. Totul a fost foarte plăcut, oamenii casei sunt extraordinari! Foarte curat, vederea către munți face toți banii 🙂 Micul dejun a fost super ok, doar într-o zi din cele 4 am avut bufet suedez, dar în celelalte (pentru că eram puțini turiști) ne-au dat cam tot ce am cerut.

 356. Curatenia,caldura,personalul,locatia si pretul au fost foarte bune

 357. Atmosfera placuta, personal atent, peisaj mirific !!!

 358. Dianadariamiruna mai 15, 2019 at 4:19 pm

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 359. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 360. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 361. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 362. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 363. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 364. Mâncarea a fost foarte bună, cald în cameră, iar proprietarii sunt niște oameni foarte calzi și comunicativi.

 365. Locatia este superba. In camere este cald si bine.

 366. Camera a fost spaţioasă, cu balcon cu privelişte superbă având în vedere că vila este situată destul de sus. Există minifrigider în cameră dar pe care nu l-am folosit. Recepţia la TV a fost ok şi sunt multe canale disponibile. Wi-fi există dar nu l-am testat. Prosoapele erau curate.

 367. Faptul ca a fost cald în camera și priveliștea superba. La restaurantul din cadrul pensiunii mancarea și servirea au fost f bune

 368. Zona superba, cald, animale de companie ale proprietarii superbe.

 369. Amplasarea foarte buna fata de pârtie, mâncarea foarte buna, patronul amabil.

 370. Locatia este superba, cu vedere la Crucea Eroilor si la partia Kalinderu

 371. A fost peste așteptările mele…cu siguranta voi mai merge.

 372. Locația a fost f frumoasă, liniștită. Pensiunea a fost curată și gazda primitoare.

 373. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 374. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 375. A fost cum m am asteptat.Peisajul face toti banii……

 376. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 377. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 378. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 379. Comărnicianu mai 19, 2019 at 6:32 am

  Mi-a plăcut amabilitatea personalului, mâncarea foarte bună și curățenia.

 380. Atmosfera plăcută, care te face sa te simți ca acasă.

 381. Cazare de buna calitate, mancare buna la restaurantul hotelului.

 382. Locul, amabilitatea gazdei, atenția la detalii. Recomand cu încredere 🙂

 383. Privelistea minunata atat de la fereastra cat si de pe balcon. Balcon generos bun si pt fumatori. Gestul proprietarilor care m-au asteptat cu un Ferrero Roche pt ca stiau ca este ziua mea. Bucataria utilata. F.cald in camera

 384. Personal super ok. Pot spune ca au fost ca si o familie pentru mine, multumesc si o sa mai revin .Arată respect , bun simț și vei primi ce oferi. Recomand …….!!!!

 385. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 386. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 387. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 388. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 389. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 390. Totul!!!Gazde minunate ,mancare proaspata si gustoasa, peisajul de vis!!!Vom reveni!!!

 391. Privelistea este intr-adevar superba, si cam asta este tot ce ne-a placut din sejurul de 3 nopti in aceasta vila

 392. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 393. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 394. Ospitalitatea cu care am fost primiti, caldura, curatenia si servirea ireprosabila.

 395. Privelistea ( dar nu din camera in care am fost cazat, desi in descriere era trecut cu vedere la munte, geamul si balconul erau in spate si se vedea fix cladirea de langa, erau ” legate” de cateva trepte )

 396. Am apreciat curatenia, linistea, peisajul, mi-a placut ca in camera erau 2 paturi duble, camera a fost spatioasa. Baia era dotata cu toate elementele necesare (prosoape, uscator de par, hartie igienica, sapun, sampon). De asemenea, micul dejun a fost foarte bun si personalul foarte amabil.

 397. Dianadariamiruna mai 19, 2019 at 6:32 am

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 398. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 399. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 400. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 401. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 402. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 403. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 404. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 405. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 406. Amplasarea foarte frumoasa, aproape de Manastirea Caraiman. Dna care se ocupa de pensiune foarte atenta , emana multa bunatate si eleganta.

 407. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 408. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 409. Privelistea este intr-adevar superba, si cam asta este tot ce ne-a placut din sejurul de 3 nopti in aceasta vila

 410. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 411. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 412. Dianadariamiruna mai 23, 2019 at 1:50 am

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 413. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 414. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 415. Faptul ca am fost la fel de placut impresionat ca si ultima data cand am fost cazat acolo.

 416. Curatenie, liniște, confort. E ok dacă vrei sa te odihnești și dacă ești dispus sa urci in mașina și sa faci câțiva kilometri chiar pentru o sticla de apa sau un pachet de țigări…

 417. Curat, locația foarte bună, toate facilitățile incluse.

 418. Faptul ca a fost cald în camera și priveliștea superba. La restaurantul din cadrul pensiunii mancarea și servirea au fost f bune

 419. Zona superba, cald, animale de companie ale proprietarii superbe.

 420. Amplasarea foarte buna fata de pârtie, mâncarea foarte buna, patronul amabil.

 421. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 422. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 423. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 424. Curățenie, aproape de Busteni, caldura toată noaptea, apa calda non-stop, prosoape curate, patul nu scârțâie, gazde de treaba

 425. – Locație plăcută și liniștită – Personal amabil – Camera curată, pat confortabil, priveliște frumoasă – Bucătăria din casă echipată cu de toate

 426. Liniște multă, gazda primitoare si totodata departe,cumva, de noi, fără să deranjeze, vom reveni cu siguranță

 427. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 428. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 429. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 430. Micul dejun a fost destul de variat, iar locatia a fost frumoasa.

 431. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 432. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 433. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 434. Roxana-marina iunie 1, 2019 at 8:32 am

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 435. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 436. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 437. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 438. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 439. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 440. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 441. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 442. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 443. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 444. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 445. Amabilitatea personalului. Amplasarea aproape de padure si partia Kalinderu

 446. Receptie deschisa pana la 01.00.asternuturi curate tare,veranda sau prispa foarte draguta si la doi pasi de verde si padure sau aer curat.

 447. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 448. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 449. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 450. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 451. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 452. Micul dejun a fost destul de variat, iar locatia a fost frumoasa.

 453. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 454. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 455. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 456. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 457. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 458. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 459. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 460. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 461. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 462. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 463. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 464. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 465. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 466. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 467. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 468. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 469. Locatia minunata, personalul foarte amabil, ne-au acordat suportul pe timpul sederii.

 470. – zona linistita – micul dejun – angajatii foarte amabiliill

 471. Personalul a fost foarte drăguț , mâncarea excelenta . Cu siguranța ne vom întoarce.

 472. Totul perfect,camera noastra superba cu 2 paturi. Pare ca hotelul e dupa restaurare,e mai frumos decat in urma cu 2-3 ani. Locatia buna pe strada principala Very good location,nice cleen little hotel,everything you might need is around it. מומלץ

 473. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 474. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 475. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 476. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 477. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 478. Poziția între brazi și la baza muntelui,liftul și holul -luminatorul

 479. Caldura,bufet suedez,locatie excelenta,mobilier generos dar nu cu stil,spatiu de parcare generos,frigider spatios si silentios.

 480. Buna ziua! Locatia este excelent amplasata, cald, curat si frumos, baia frumoasa si ingrijita. Rezervarea s-a facut imediat , fara probleme. Atmosfera este placuta, personalul foarte atent si politicos. Micul dejun si servirea au fost ireprosabile. Voi mai reveni cu placere.

 481. Atmosferă plăcută, așa cum a fost ori de câte ori am fost cazată la Pârâul Rece. Felicitări!

 482. Personal ospitalier. Curățenie, liniște, view. Restaurant cu mâncare foarte bună (pe gustul nostru). O minivacanță foarte plăcută. Cu siguranță de revenit!

 483. Revenim mereu cu placere la Paraul Rece. Curatenie impecabila, personal amabil, felicitari!

 484. Camerele sunt foarte frumoase, desi nu am primit camera pe care ne-a aratat-o la rezervare, a fost in ordine. O locatie potrivita persoanelor care doresc sa se odihneasca si sa se bucure de liniste.

 485. Perfect! Întâmpinare cu oameni calzi, primitori, veseli, cameră a fost wow, curățenie, liniște, foarte relaxant. Totul perfect!

 486. Receptia a fost extraordinar de placuta. Curatenie la superlativ. Liniste deplina si confort de calitate! Conacul merita mai multe setele decat are! Vom reveni cu drag!

 487. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 488. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 489. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 490. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 491. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 492. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 493. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 494. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 495. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 496. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 497. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 498. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 499. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 500. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 501. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 502. Locatie excelenta! Curatenie exemplara! Recomand cu incredere!

 503. Totul a fost foarte fain, privelistea, amabilitatea gazdei, curatenia.

 504. Locatia este superba, cu vedere la Crucea Eroilor si la partia Kalinderu

 505. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 506. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 507. Locatie linistita, primire calduroasa, totul super 👍👍👍

 508. Super curat totul, balcon unde am putut servi cafeaua, zona linistita si o parcare in apropiere. Vom reveni cu drag oricand.

 509. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 510. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 511. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 512. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 513. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 514. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 515. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 516. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 517. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 518. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 519. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 520. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 521. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 522. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 523. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 524. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 525. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 526. Locatie excelenta! Curatenie exemplara! Recomand cu incredere!

 527. Totul a fost foarte fain, privelistea, amabilitatea gazdei, curatenia.

 528. Locatia este superba, cu vedere la Crucea Eroilor si la partia Kalinderu

 529. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 530. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 531. Locatie linistita, primire calduroasa, totul super 👍👍👍

 532. Super curat totul, balcon unde am putut servi cafeaua, zona linistita si o parcare in apropiere. Vom reveni cu drag oricand.

 533. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 534. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 535. Amabilitatea personalului. Amplasarea aproape de padure si partia Kalinderu

 536. Receptie deschisa pana la 01.00.asternuturi curate tare,veranda sau prispa foarte draguta si la doi pasi de verde si padure sau aer curat.

 537. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 538. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 539. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 540. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 541. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 542. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 543. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 544. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 545. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 546. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 547. Este un apartament foarte frumos, curat, parfumat. Te simti ca acasa. Este perfect pt o familie cu 1-2 copii. Locație cu vedere spre munte. Este ideal pt cei care doresc liniste si relaxare. Proprietarii foarte amabili. Sigur vom reveni.

 548. Un apartament curat si o locatie excelenta in care se merita sa iti petreci sejurul .

 549. Un apartament cochet, curat, confortabil, ideal pentru o familie cu 1-2 copii. Ne pare rău că nu am putut petrece mai mult timp.

 550. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 551. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 552. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 553. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 554. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 555. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 556. Apartamentul este curat, spațios, bine aranjat, confortabil. Zona este liniștită, peste drum este pădurea și ne-am bucurat de spectacolul nocturn al unei ursoaice cu 3 pui, un lucru firesc în zonă.

 557. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 558. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 559. Catalin-angelino iulie 5, 2019 at 1:21 pm

  Curatenie, amplasare de exceptie, priveliste de vis, ambianta placuta.

 560. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 561. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 562. Locatia este excelenta, restaurant bun la cativa metri, Profi, piata, de asemenea. Doamnele care au grija de casa sunt foarte amabile, fac tot posibilul ca toata lumea sa se simta bine. Revenim cu drag la Casa Mina de fiecare data cand ne cazam in Valea Prahovei. Recomand!

 563. Locatie fara masa,dar s-a putut manca fara probleme in imprejurimi

 564. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 565. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 566. Roxana-marina iulie 5, 2019 at 1:21 pm

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 567. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 568. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 569. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 570. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 571. E totul excelent, dotări pentru de toate, curățenie, ne-am simțit foarte bine! Mai venim.

 572. Faptul că vila dispune de doar două apartamente și este liniște

 573. Este un apartament foarte frumos, curat, parfumat. Te simti ca acasa. Este perfect pt o familie cu 1-2 copii. Locație cu vedere spre munte. Este ideal pt cei care doresc liniste si relaxare. Proprietarii foarte amabili. Sigur vom reveni.

 574. Privelistea, curatenia, receptionera foarte draguta

 575. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 576. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 577. Apartamentul este curat, spațios, bine aranjat, confortabil. Zona este liniștită, peste drum este pădurea și ne-am bucurat de spectacolul nocturn al unei ursoaice cu 3 pui, un lucru firesc în zonă.

 578. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 579. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 580. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 581. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 582. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 583. In esentza totul!!!!!amplasarea este extraordinara iar personalul exemplar!!!Multumim cu drag doamnei de la receptie care la sosire, (avind in vedere micul accident suferit pe tren) a fost deosebit de amabila si de saritoare!!!Multumiri speciale domului Andrei de la receptie ( de serviciu in locul unui coleg in noaptea dinaintea plecarii) care a fost o gazda deosebita!!!!!Restaurantul a depasit cifra de 3 stele acordata proprietatii iar pianina amplasata in holul restaurantului aduce o nota deosebita si speciala,de un bun gust desavirsit si de o elegantza deosebita!!!Intr-un cuvint e un hotel care isi merita locul in circuitul turistic interational,te simti de parca ai fi undeva in Alpi!!Mii de multumiri si sincere felicitari pentru modul profesionist in care e gestionat acest hotel!!!Speram cu drag sa revenim!! Va dorim din tot sufletul cit mai multi clienti!!!

 584. Review-ul acesta e pentru camera twin superioara. Conditiile foarte ok, mobilierul nou si totul se prezinta foarte bine, design-ul camerei si al baii foarte reusite. Micul dejun variat intr-o locatie cocheta. Recomand oricui acest tip de camera, chiar daca e ceva mai scumpa.

 585. – am avut camera la etaj superior cu vedere superba catre statiune si Castelul Cantacuzino – pentru amatorii de drumetii, hotelul se afla la cativa metri de telecabina cu care se poate urca la Babele si Sfinx , sau pe jos catre Cascada Urlatoarea, ideal pentru cei ce vor sa porneasca la prima oara – mic dejun consistent , variat, legume, fructe, racituri, gatite, desert, sucuri, singurul minus fiind cafeaua, absolut oribila – check-in si check-out foarte ok, personal receptiv cerintelor noastre – la check-in, avand in vedere ca au avut camera disponibila si ca avem bebe, ne-au permis sa ne cazam mai devreme, iar la check-out, ne-au tinut bagajele si caruciorul in siguranta pentru cateva ore

 586. Pensiunea este foarte curata, gazda amabila. Locația este bună.

 587. Excelente condiții, am avut o camera mare familială pentru 2 Adulți și 2 copii decorată cu mult bun gust. Pensiunea este foarte bine situată in Bușteni, aproape de tot, de centru, de supermarket, de gogoșerie, de telecabina și are un peisaj superb in spate. Gazda este foarte amabila și ne-a dat sfaturi bune pentru petrecerea sejurului la Bușteni. Abia aștept sa revenim si o sa recomand Casa Mina și prietenilor.

 588. Camera curata,asternuturi curate,camera era incalzita…ceea ce a fost foarte bine.

 589. Totul a fost perfect, locatia, personalul, curatenia. Apartamentul foarte spatios, foarte bine dotat. Singura problema a fost cu presiunea apei, dar din cate am inteles, in Busteni sunt astfel de probleme in perioadele cu turisti foarte multi. Vom reveni cu siguranta!

 590. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 591. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 592. Locatie frumoasa, linistita; gazde primitoare, ospitaliere; curatenie; daca vom avea ocazia vom reveni cu drag.

 593. Recepționera foarte amabila și condiții bune. Neașteptat de bine.

 594. E totul excelent, dotări pentru de toate, curățenie, ne-am simțit foarte bine! Mai venim.

 595. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 596. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 597. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 598. Apartamentul este curat, spațios, bine aranjat, confortabil. Zona este liniștită, peste drum este pădurea și ne-am bucurat de spectacolul nocturn al unei ursoaice cu 3 pui, un lucru firesc în zonă.

 599. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 600. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 601. Tot. Locație super. Curățenie excelent. Liniște. Peisaj superb

 602. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 603. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 604. Nu este nimic de placut la aceasta proprietate! Camerele sunt f mici! Balconul este la comun cu celelalte camere – un lucru extrem de neplacut!!!!

 605. Locatia minunata, personalul foarte amabil, ne-au acordat suportul pe timpul sederii.

 606. – zona linistita – micul dejun – angajatii foarte amabiliill

 607. Personalul foarte amabil și curățenia ireproșabilă.

 608. Mie mi-a plăcut tot! Casa, gazda condițiile interioare, ospitalitatea!;) Apa calda, scurgere ok, așternuturi curate si baie privată! Preturi foarte bune si locația excelenta aproape de gara!

 609. Pensiunea este foarte curata, gazda amabila. Locația este bună.

 610. Peisaj foarte frumos Amplasare centrală Proaspăt renovat

 611. Personal amabil si saritor, curatenie zilnic, recomand si restaurantul de la baza hotelului.

 612. Amplasarea hotelului buna, personal drăguț, preturi rezonabile, curatenia ok. Pentru un sejur se merita!

 613. micul dejun a fost foarte bun , suficient ,cafeaua foarte buna .Camera curata, baia la fel ,paturile bune, s a dormit excelent.

 614. Localizata in centru, vedere catre munte din camera, liniste si curat in camera

 615. amplasarea,mic dejun bogat si sanatos,pe geam se vede Caraimanul,liniste

 616. Atmosferă plăcută, așa cum a fost ori de câte ori am fost cazată la Pârâul Rece. Felicitări!

 617. Personal ospitalier. Curățenie, liniște, view. Restaurant cu mâncare foarte bună (pe gustul nostru). O minivacanță foarte plăcută. Cu siguranță de revenit!

 618. Revenim mereu cu placere la Paraul Rece. Curatenie impecabila, personal amabil, felicitari!

 619. O locatie de vis!!! Multumim frumos oameni dragi pentru momentele frumoase si de neuitat petrecute la dvs. Vom reveni cu mare drag!!!

 620. Pozitionarea fata de partie si de oras foarte ok. Curatenia din camera si baie. Privelistea de pe balcon superba…Muntele cu Crucea Caraiman

 621. Amplasament excelent, aproape de centru, curățenie. Tot confortul unui sejur liniștit.

 622. Amabilitatea personalului,curătenia si confortul sunt atuurile care mă vor face să revin .de asemenea,restaurantul este ok.

 623. Personalul este foarte amabil. Camera a fost curată, confortabilă.

 624. Am rămas plăcut surprinsă de întreaga atmosferă care face din acest Conac un loc atât de special, iar unicitatea designului interior îți permite să evadezi din cotidianul citadin.

 625. Amabilitatea gazdei, camerele ok pentru categoria pensiunii, peisajul superb, terasa care nu e pentru pretențioși dar e foarte bine plasată.

 626. mi-a placut foarte mult privelistea, faptul ca a fost liniste si personalul foarte serviabil

 627. Loc linistit si cu o priveliște superba…excelent pt familii cu copii

 628. Amplasarea locatiei, solicitudinea personalului, atmosfera.

 629. Peisaj frumos, de pe geam se vă munţii, totul a fost perfect. Cu prima ocazie voi reveni

 630. Am fost in familie cu prieteni, copii și animale de companie. Niste persoane extraordinare ,care ne au primit cu brațele deschise și ne au ajutat cu răspunsuri la orice intrebare. O casă impecabilă unde o sa revenim cu drag ,ori de câte ori o sa vizitam stațiunea Busteni.

 631. Totul a fost la superlativ. Recomand cu incredere!

 632. Localizare lângă centrul orasului. Curățenie impecabila

 633. Serviciile au fost conform asteptarilor. Camera curata, prospat renovata, baia curata. Va multumim.

 634. Amabilitatea gazdei, camerele ok pentru categoria pensiunii, peisajul superb, terasa care nu e pentru pretențioși dar e foarte bine plasată.

 635. mi-a placut foarte mult privelistea, faptul ca a fost liniste si personalul foarte serviabil

 636. Loc linistit si cu o priveliște superba…excelent pt familii cu copii

 637. Amplasarea locatiei, solicitudinea personalului, atmosfera.

 638. Peisaj frumos, de pe geam se vă munţii, totul a fost perfect. Cu prima ocazie voi reveni

 639. Am fost in familie cu prieteni, copii și animale de companie. Niste persoane extraordinare ,care ne au primit cu brațele deschise și ne au ajutat cu răspunsuri la orice intrebare. O casă impecabilă unde o sa revenim cu drag ,ori de câte ori o sa vizitam stațiunea Busteni.

 640. Totul a fost la superlativ. Recomand cu incredere!

 641. Localizare lângă centrul orasului. Curățenie impecabila

 642. Serviciile au fost conform asteptarilor. Camera curata, prospat renovata, baia curata. Va multumim.

 643. Amabilitatea gazdei, camerele ok pentru categoria pensiunii, peisajul superb, terasa care nu e pentru pretențioși dar e foarte bine plasată.

 644. mi-a placut foarte mult privelistea, faptul ca a fost liniste si personalul foarte serviabil

 645. Loc linistit si cu o priveliște superba…excelent pt familii cu copii

 646. Amplasarea locatiei, solicitudinea personalului, atmosfera.

 647. Peisaj frumos, de pe geam se vă munţii, totul a fost perfect. Cu prima ocazie voi reveni

 648. Am fost in familie cu prieteni, copii și animale de companie. Niste persoane extraordinare ,care ne au primit cu brațele deschise și ne au ajutat cu răspunsuri la orice intrebare. O casă impecabilă unde o sa revenim cu drag ,ori de câte ori o sa vizitam stațiunea Busteni.

 649. Totul a fost la superlativ. Recomand cu incredere!

 650. Localizare lângă centrul orasului. Curățenie impecabila

 651. Serviciile au fost conform asteptarilor. Camera curata, prospat renovata, baia curata. Va multumim.

 652. ESTE SITUATA INTR-O ZONA EXCELENTA APROAPE DE DN, GARA, MAGAZINE, RESTAURANTE, OBIECTIVE TURISTICE( POTI MERGE PE JOS PANA LA MANASTIREA CARAIMAN, CASTELUL CANTACUZINO, TELECABINA…)

 653. Camera curată si patul confortabil.Zona liniștită și locația foarte bună, la 10 minute de mers de la gară. Gazda amabilă.

 654. Am solicitat parcare și am parcat în garaj, nota 10 pt asta. Gazda primitoare și amabila, nota 11. Foarte aproape de centrul Bușteniului, magazine, restaurante, teleferic. Se plătește doar Cash, dar sunt bănci, atm-uri, schimburi valutare ft aproape.

 655. Privelistea spre munti, linistea zonei in care e amplasat hotelul, personalul de la receptie, micul dejun.

 656. locatia excelenta, iar in hotel totul a fost super-ok

 657. Micul dejun foarte consistent si destul de variat, cu rezerva ca trebuia sa ai un pic de sansa sa nu prinzi intervalul cand se mai goleau platourile. Doamna care tine evidenta la micul dejun foarte amabila.

 658. Locatia este foarte bine amplasata Curatenia a fost de nota 10

 659. Foarte, foarte, foarte curat, totul stralucea de curatenie – lucru care lasa o impresie foarte buna. Felicitari persoanei care se ocupa de curatenie! Saltele sunt moi si de buna calitate. Camerele sunt luminoase. Internet de buna calitate, TV LCD smart mari in living si dormitoare, cu mult peste ce tv-uri au celelalte pensiuni din zona. Vedere foarte buna catre munte. Un exemplu de asa da! Multe facilitati. Comunicare foarte buna. PS: este prima data cand la evaluare dau 10 din 10.

 660. apartamentul e foarte frumos amenajat. vederea de pe terasa este superba.. si dna Nicoleta este foarte draguta

 661. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 662. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 663. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 664. Curat,confortabil,doamna care ne-a primit foarte amabilă.

 665. Locația perfecta pentru un sejur de vis. Apartament nou amenajat frumos, curatenie exemplară. Proprietarul foarte amabil. O sa revenim!

 666. Comunicarea foarte bună cu gazda. Locația liniștită, apartamentul curat, spațios și paturile confortabile.

 667. Foarte curat, modern. Potrivit ptr călătorii cu copii

 668. Excelent pentru familie. Curte cu grătar și masă ping pong. Zonă liniștită. Aproape de pârtie.

 669. Pozitie foarte buna la poalele muntilor Bucegi, liniste si aer curat. Vila frumoasa cu doua apartamente(parter si etaj), curat, saltele relaxante.Am facut gratar, am avut lemne la dispozitie si ustensilele necesare. Copilul a fost incantat de masa de tenis. Multumim!

 670. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 671. Locatia a fost foarte frumoasa, cu o priveliste superba de la balcon; locurile care au balcon in fata au vedere spre masivul Bucegi, partie, Monumentul Eroilor. Gazda a fost deosebit de amabila si prietenoasa, ca si cum am fi fost familia ei. Loc curat, foarte frumos si cu bun gust amenajat, renovat, spatios in camere. Recomand cu caldura!

 672. Gazda a fost extrem de primitoare, a fost precum o bunicuța grijulie. M-am simțit foarte bine. Camera curată, nu a lipsit nimic din ea. Ne vom întoarce cu siguranța.

 673. Gunoiul ridicat zilnic, prosoapele schimbate la 2 zile,cafeua și pe primul loc priveliștea.

 674. Priveliștea este de vis! Personalul foarte amabil 🤗

 675. Micul dejun ar putea fi mai variat. Locatia este pozitionata superb. Liniste si aer curat.

 676. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 677. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 678. proprietate foarte frumoasa, cu bucatarie cu toate facilitatile si curatenie exemplara, spatiul de recreere amenajat cu bun-gust, curtea mititica dar cocheta cu terasa cu panorama. Doamna administrator este deosebit de placuta si amabila, ii acord 100 puncte. Am beneficiat de garajul proprietatii si am fost primiti in cursul diminetii.

 679. Amplasare superba ! Camere mari, curățenie impecabilă, gazda amabilă! Revenim cu mare drag!

 680. Locatia este foarte bine amplasata Curatenia a fost de nota 10

 681. Foarte, foarte, foarte curat, totul stralucea de curatenie – lucru care lasa o impresie foarte buna. Felicitari persoanei care se ocupa de curatenie! Saltele sunt moi si de buna calitate. Camerele sunt luminoase. Internet de buna calitate, TV LCD smart mari in living si dormitoare, cu mult peste ce tv-uri au celelalte pensiuni din zona. Vedere foarte buna catre munte. Un exemplu de asa da! Multe facilitati. Comunicare foarte buna. PS: este prima data cand la evaluare dau 10 din 10.

 682. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 683. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 684. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 685. Excelenta cazare! Proprietara foarte primitoare si ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! Recomand

 686. Confortabil, apartament ideal pt 2 cupluri, raport bun calitate-pret, zona frumoasa

 687. Curat,confortabil,doamna care ne-a primit foarte amabilă.

 688. Foarte curat, modern. Potrivit ptr călătorii cu copii

 689. Excelent pentru familie. Curte cu grătar și masă ping pong. Zonă liniștită. Aproape de pârtie.

 690. Pozitie foarte buna la poalele muntilor Bucegi, liniste si aer curat. Vila frumoasa cu doua apartamente(parter si etaj), curat, saltele relaxante.Am facut gratar, am avut lemne la dispozitie si ustensilele necesare. Copilul a fost incantat de masa de tenis. Multumim!

 691. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 692. Locatia a fost foarte frumoasa, cu o priveliste superba de la balcon; locurile care au balcon in fata au vedere spre masivul Bucegi, partie, Monumentul Eroilor. Gazda a fost deosebit de amabila si prietenoasa, ca si cum am fi fost familia ei. Loc curat, foarte frumos si cu bun gust amenajat, renovat, spatios in camere. Recomand cu caldura!

 693. Gazda a fost extrem de primitoare, a fost precum o bunicuța grijulie. M-am simțit foarte bine. Camera curată, nu a lipsit nimic din ea. Ne vom întoarce cu siguranța.

 694. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 695. Personalul mereu amabil si zâmbitor, amplasarea vilei – priveliștea este minunata, atenția pentru detalii, aspectul proprietații

 696. Totul Un hotel bine gandit Un ansamblu modern si bine pus la punct(cu cartele electronice la intrare la fiecare camera) piscina,garaj subteran ,lounge etc Pentru Romania si litoralul romanesc este un început bun,sper ca in viitor sa se mai construiasca si in alte parti ale tarii noastre asemenea hoteluri,nu doar in Mamaia de Nord ,ci si in centru sau sud unde este nasol!

 697. amplasarea excelenta a proprietatii ! Este minunata privelistea, chiar la poalele muntelui , foarte aproape de partia de ski.

 698. Camere curate, sufragerie spatioasa, si cel mai mult mi-a placut de serviciile si atitudinea gazdelor fata de noi.

 699. Excepțional! Gazde foarte receptive! Servicii impecabile! Felicitări!

 700. Micul dejun a fost de calitate si diversificat astfel ca a fost ok si pentru noi, vegetarieni fiind. Locatia a fost excelenta pentru ceea ce ne-am propus, sa ajungem la Babele, respectiv Sfinx.

 701. Micul dejun a fost foarte bun si locatia excelenta.

 702. Micul dejun a fost ok, personalul amabil, amplasarea hotelului excelenta

 703. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 704. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 705. Amplasare superba ! Camere mari, curățenie impecabilă, gazda amabilă! Revenim cu mare drag!

 706. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 707. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 708. proprietate foarte frumoasa, cu bucatarie cu toate facilitatile si curatenie exemplara, spatiul de recreere amenajat cu bun-gust, curtea mititica dar cocheta cu terasa cu panorama. Doamna administrator este deosebit de placuta si amabila, ii acord 100 puncte. Am beneficiat de garajul proprietatii si am fost primiti in cursul diminetii.

 709. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 710. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 711. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 712. Locul arata impecabil ca de obicei, iar personalul este amabil si prietenos.

 713. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 714. Personalul mereu amabil si zâmbitor, amplasarea vilei – priveliștea este minunata, atenția pentru detalii, aspectul proprietații

 715. Priveliște superba, curățenie și condiții foarte bune. Ne-am simțit ca acasă. Raport calitate-preț foarte bun. Vom reveni cu prima ocazie.

 716. Totul la superlativ de la curatenie la priveliste si la amabilitatea gazdelor!

 717. Super multumiti de acest apartament! Vom reveni cu mare drag!

 718. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 719. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 720. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 721. Peisajul pe care il poti admira de pe terasa pensiunii si linistea din jur !

 722. Personalul super amabil. Am ajuns foarte târziu, în jur de ora 22.00 (am anunțat din timp), iar proprietarul ne-a așteptat la recepție, ne-a prezentat întreaga pensiune, camera… Mă așteptam să nu mai aibă răbdare să facă asta după ce a fost nevoit să ne aștepte până la ora aia. Camera este curată, a noastră a avut acces la terasă, unde sunt canapele, fotolii și mese. Peisajul este superb, dar ar fi fost și mai și dacă am fi văzut mai mult de vârful munților – brazii din curte sunt înalți și blochează imaginea.

 723. Apartamentul este mare, spatios, cu 2 dulapuri duble. Internetul este bun. Gazdele sunt amabile si comunicative.

 724. Micul dejun a fost de calitate si diversificat astfel ca a fost ok si pentru noi, vegetarieni fiind. Locatia a fost excelenta pentru ceea ce ne-am propus, sa ajungem la Babele, respectiv Sfinx.

 725. Micul dejun a fost foarte bun si locatia excelenta.

 726. Micul dejun a fost ok, personalul amabil, amplasarea hotelului excelenta

 727. Totul a fost mult peste asteptari. Suntem pretentiosi in privinta cazarilor, insa aceasta este una din preferatele noastre din Romania. Un raport pret calitate mai mult decat excelent, gazda primitoare, toate dotarile necesare, priveliste superba. Recomand cu drag. Cu siguranta vom reveni.

 728. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 729. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 730. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 731. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 732. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 733. Locul arata impecabil ca de obicei, iar personalul este amabil si prietenos.

 734. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 735. Personalul mereu amabil si zâmbitor, amplasarea vilei – priveliștea este minunata, atenția pentru detalii, aspectul proprietații

 736. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 737. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 738. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 739. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 740. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 741. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 742. Camera standard de 3 stele, curata cu o priveliste de vis. Grup sanitar cu cabina de dus, curata.

 743. Locatie excelenta, curatenie, proprietarii minunati!

 744. Foarte curat, camere mari, în centrul Bușteniului.

 745. Locatia arata foarte bine. Decoratiunile foarte “cool” (obiecte vintage, afise din filme gen ‘Godfather’). Camera foarte confortabila, balcon imens (am fost cazati in apartament). Suficient de aproape de centru (10 minute) si telecabina (20-30 minute). La 2 minute de Kalinderu. Proprietari foarte amabili, intotdeauna gata sa ajute (inclusiv cu informatii despre locuri de vizitat, restaurante etc.) Din pacate locatia nu mai ofera masa, dar proprietarii au fost de acord sa ne serveasca o cafea sau un mic dejun.

 746. Nota 10 pentru personal si curatenia din camera. Camerele sunt aranjate cu foarte mult stil si privelistea de pe terasa este deosebita. Recomand calduros si voi reveni cu prima ocazie 🙂

 747. Mi-a placut tot: întreaga vila este frumoasa, camera deosebita si mare, proprietarul extrem de amabil, curtea îngrijită.

 748. Camera curata si incalzita. Paturi confortabile. Mic dejunul excelent. Poate ca ar trebui dotat restaurantul cu mai multe expresoare de cafea.

 749. Poziția, amabilitatea personalului si diversitatea micului dejun. Camerele sunt spatioase si curate.

 750. Mi-a placut sala restaurantului , in forma de arc de cerc De asemenea am fost placut impresionat de materialele folosite pt scaune , mese , lambriuri Astfel a fost creeata o ambianta f placuta

 751. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 752. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 753. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 754. Totul a fost mult peste asteptari. Suntem pretentiosi in privinta cazarilor, insa aceasta este una din preferatele noastre din Romania. Un raport pret calitate mai mult decat excelent, gazda primitoare, toate dotarile necesare, priveliste superba. Recomand cu drag. Cu siguranta vom reveni.

 755. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 756. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 757. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 758. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 759. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 760. Totul excelent! Curat,liniste,spatiu,amenajare! Gazda minunata!

 761. Excelenta cazare! Proprietara foarte primitoare si ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! Recomand

 762. Confortabil, apartament ideal pt 2 cupluri, raport bun calitate-pret, zona frumoasa

 763. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 764. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 765. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 766. Gazda primitoare si prietenoasa, foarte curat, cu gust…ne.am simtit foarte bine. Cu siguranta ne vom caza din nou aici, cand vom reveni pt alte trasee din Busteni.

 767. Totul. Gazda a fost foarte amabila, iar locația excelenta. Vom reveni cu siguranță!

 768. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 769. Micul dejun excelent,locatia situata aproape de gara si pe sosea, cam mult zgomot.

 770. Curățenie, mic dejun bun și suficient, camera luminoasă! Parcare în curtea interioară!

 771. – camera ingrijita – incinta ingrijita si curata – mic dejun bun – personal amabil

 772. Micul dejun a fost variat, personalul dragut, camerele spațioase și curate. Caldura din plin și liniște, nu am întâmpinat probleme pe perioada șederii noastre acolo.Privelistea a fost superba!

 773. Camera curata si incalzita. Paturi confortabile. Mic dejunul excelent. Poate ca ar trebui dotat restaurantul cu mai multe expresoare de cafea.

 774. Poziția, amabilitatea personalului si diversitatea micului dejun. Camerele sunt spatioase si curate.

 775. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 776. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 777. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 778. Totul a fost mult peste asteptari. Suntem pretentiosi in privinta cazarilor, insa aceasta este una din preferatele noastre din Romania. Un raport pret calitate mai mult decat excelent, gazda primitoare, toate dotarile necesare, priveliste superba. Recomand cu drag. Cu siguranta vom reveni.

 779. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 780. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 781. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 782. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 783. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 784. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 785. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 786. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 787. Gazda primitoare si prietenoasa, foarte curat, cu gust…ne.am simtit foarte bine. Cu siguranta ne vom caza din nou aici, cand vom reveni pt alte trasee din Busteni.

 788. Totul. Gazda a fost foarte amabila, iar locația excelenta. Vom reveni cu siguranță!

 789. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 790. Totul excelent! Curat,liniste,spatiu,amenajare! Gazda minunata!

 791. Excelenta cazare! Proprietara foarte primitoare si ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! Recomand

 792. Confortabil, apartament ideal pt 2 cupluri, raport bun calitate-pret, zona frumoasa

 793. Poziția locației la poalele Caraimanului este extraodinară.Din balcon admiram munții.

 794. Locație excelenta, chiar la poalele muntelui Caraiman, la baza pârtiei Kalinderu. Camere spațioase, încălzite, apa calda la discreție, bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ți pregăti masa. Liniște și o priveliște deosebita. Cu siguranța voi reveni.

 795. Peisajul pe care il poti admira de pe terasa pensiunii si linistea din jur !

 796. Este un hotel confortabil, intr-un cadru natural deosebit.

 797. Locatie foarte buna, confortul camerei. Personal foarte amabil, curatenia in camera.

 798. Amplasarea hotelului si peisajul . Vreu sa multumesc celor doua angajate de la Restaurant :DANIELA FLORENTINA si DANIELA pentru sfaturile primite in alegerea mancarii si pentru profesionalismul de care au dat dovada.

 799. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 800. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 801. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 802. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 803. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 804. Locatie Excelenta! Priveliste magnifica! Gazde minunate!

 805. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 806. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 807. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 808. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 809. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 810. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 811. Totul a fost foarte frumos! Cazarea a fost superrr! Și foarte important pentru noi, a fost faptul că era foarte curat în toată pensiunea !

 812. Gazda primitoare si prietenoasa, foarte curat, cu gust…ne.am simtit foarte bine. Cu siguranta ne vom caza din nou aici, cand vom reveni pt alte trasee din Busteni.

 813. Totul. Gazda a fost foarte amabila, iar locația excelenta. Vom reveni cu siguranță!

 814. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 815. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 816. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 817. Mancarea excelenta.Peisajul foarte frumos.Sigur vom reveni!

 818. Mic dejun consistent, locație bună în imediata apropiere telecabinei. Personal amabil, curățenie la standarde ridicate.

 819. Este un hotel confortabil, intr-un cadru natural deosebit.

 820. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 821. Personal amabil, camera destul de mare si curata. As reveni cu drag!

 822. Locație în centru, aproape de telecabina din Bușteni.

 823. Locatie foarte buna pentru a pleca sau sosi dintr-o drumetie in muntii Bucegi, dar si pentru un sfarsit de saptamana.

 824. Peisajul, personalul destul de ok, conditiile de cazare totul a fost ok.

 825. Peisajul este superb, iar mancarea este foarte buna.

 826. Proprietarii foarte prietenoși și va stau la dispoziție cu orice problema Casa e foarte spațioasă și camerele sunt mari și curate

 827. Gazda foarte amabila, am apreciat mult linistea locului si faptul ca am avut acces la bucatarie. Multumim si recomandam!

 828. -Gazda foarte amabila; -Amplasare excelenta, aproape de gara si de obiectivele turistice; -Cafea buna dimineata din partea casei; -Camera cu o superba vedere la munte; -Foisoare in curte unde te poti relaxa ascultand raul din spatele casei; Recomand! Raport excelent calitate-pret!

 829. Micul dejun excelent,locatia situata aproape de gara si pe sosea, cam mult zgomot.

 830. Curățenie, mic dejun bun și suficient, camera luminoasă! Parcare în curtea interioară!

 831. – camera ingrijita – incinta ingrijita si curata – mic dejun bun – personal amabil

 832. Placuta cazare e completata f.dragut cu f.placuta alina cu micuta ei. Ne am simtit excelent.

 833. Locatia este excelenta, de la balcon/geam se vede Crucea de pe Caraiman, gazda a fost extraordinara, de-o amabilitate si promptitudine cum rar intalnesti. Am facut checkout-ul la 12:00 cum era specificat pe booking, dar am lasat bagajele si ne-am intors dupa cateva ore sa le luam. Locatia este foarte aproape de centru, de gara si de partie. Recomand cu incredere casa Bianca. Va multumim!

 834. Mi-a plăcut că am putut parca în curtea interioară iar locația a fost ușor de găsit.

 835. Vila foarte moderna si foarte curata, iar locatia superba.

 836. Locatia perfecta cu vedere la munte, camerele cu un decor rustic dar actual, totul foarte comod si curat, cuplul extrem de amabil care se ocupa de turisti. Nota 10 pentru tot si multumim!

 837. Totul la superlativ, de la curățenie pana la locație.

 838. Foarte curat, design minimalist. Vedere superbă către Bucegi. Camere spațioase și confortabile. Foarte liniște – vila nu este la strada principală, ci pe o stradă laterală.

 839. Este foarte curat,este liniste si aveti toate facilitatile.Domnul Emilian este o gazda foarte primitoare si un om deosebit!Recomand cu caldura!

 840. Privelistea spre munti, aproape de soseaua principala

 841. Proprietarii foarte prietenoși și va stau la dispoziție cu orice problema Casa e foarte spațioasă și camerele sunt mari și curate

 842. Gazda foarte amabila, am apreciat mult linistea locului si faptul ca am avut acces la bucatarie. Multumim si recomandam!

 843. -Gazda foarte amabila; -Amplasare excelenta, aproape de gara si de obiectivele turistice; -Cafea buna dimineata din partea casei; -Camera cu o superba vedere la munte; -Foisoare in curte unde te poti relaxa ascultand raul din spatele casei; Recomand! Raport excelent calitate-pret!

 844. Superba camera, retrasă, terasa placuta, proprietarii primitori!

 845. Locatia foarte buna .Gazdele foarte amabile si discrete .Curatenie ,caldura si liniste .Totul a fost deosebit .Felicitari gazdelor.O sa revenim.

 846. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca și cum am fost într-un concediu la bunici, am avut sentimentul ala ca suntem ca și acasă…. Nu este lux, nu este o locație de fitze, este o locație rustica, curata și primitoare. Ne vom întoarce cu drag ori de câte ori vom avea ocazia.

 847. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 848. Personal amabil, camera destul de mare si curata. As reveni cu drag!

 849. Locație în centru, aproape de telecabina din Bușteni.

 850. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 851. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 852. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 853. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 854. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 855. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 856. Totul extrem de frumos. Locatia arata exact ca in poze, te simti ca acasa, camere luminoase, foarte foarte curate. Iar gazda, Simona, un om minunat!

 857. Amplasarea si discretia gazdelor, amabilitatea si linistea. Sa mentionez si curatenia, plus spatiozitatea camerei, terasa. Apa calda, caldura.

 858. Romana: Zona frumoasa, chiar la inceputul traseului catre Poiana Costilei. Camerele au fost spatioase si cu vedere spre padure si munte English: Beautiful area, right on the foot of the trail to Poiana Costilei. We were in a spacious rooms with views to the forest and mountain.

 859. Ne-a plăcut totul!! Începând cu proprietara, cazarea, primirea, șederea!!! Totul la superlativ! Vom revenii și cu alte ocazii!

 860. Gazdă primitoare, curăţenie desăvârșită, aproape de telecabină, vedere foarte frumoasă din cameră. Vom reveni 🙂

 861. Gazda minunată. Camerele foarte curate, cu un mobilier modern și de bun gust. Curățenie desăvîrșită. Baie generoasă și cochetă. O bucătărie curată, superdotată și cu o priveliște minunată. Bonus: cafeaua excelentă din partea casei.

 862. Personal amabil, amplasare convenabilă, curățenia ok.

 863. Mirosul de proaspăt cum am intrat in hotel și in camera.

 864. Mancarea excelenta.Peisajul foarte frumos.Sigur vom reveni!

 865. Amplasarea hotelului este una de excepție. Zona este liniștită, peisajul de poveste. Personalul de la recepție, amabil. Camera este spațioasă, așternuturile sunt curate. Există posibilitatea de a alimenta laptop sau telefon fără a scoate altceva din priză. Baia este mare, prosoapele pufoase și curate. Sentimentul este unul de BINE. Drumul până la gară poate fi parcurs în cam 20 de minute – mers lejer sau în 3 minute cu taxiul. Micul dejun – bun. Note: pentru cameră – nota 8,8 pentru baie – nota 9 pentru micul dejun: 8,5 pentru liniște – nota 9,5 pentru amplasare și peisaj – nota 10

 866. Personal amabil, amplasare convenabilă, curățenia ok.

 867. Mirosul de proaspăt cum am intrat in hotel și in camera.

 868. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 869. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 870. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 871. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 872. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 873. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 874. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 875. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 876. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 877. Ne-a plăcut faptul ca a fost cald tot timpul, deși eram sceptici citind review-urile înainte. Vila este foarte spațioasă și ne-a oferit un weekend minunat! Raportul calitate preț a fost unul foarte bun. La subsol este o masa de ping-pong cu palete și mingii, bucătăria este utilata, iar zona în care e amplasata vila este una foarte bună. Vom reveni cu drag. Recomandam! (grup de 12 persoane)

 878. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 879. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 880. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 881. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 882. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 883. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 884. Doamna Manuela … o gazdă de nota 10. Curățenie exemplară. Grătar în curte. Verede spre Caraiman. Aproproape de magazine (Lidl și Mega Image, la 5 minute de mers pe jos).

 885. A fost un sejur nemaipomenit! Camera a fost exceptionala iar proprietara deosebita. Impreuna cu ea am planuit cererea in casatorie a prietenei mele. A fost inedit!!!

 886. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 887. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 888. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 889. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 890. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 891. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 892. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 893. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 894. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 895. Camere curate, paturi confortabile, personalul profesionist si primitor. De asemenea, micul dejun a fost suficient de diversificat, iar mancarea a fost foarte buna. De asemenea, privelistea de la balcon a fost superba, intrucat am avut balcon cu vedere la munte.

 896. micul dejun variat, suficient cantitativ, produsele epuizate au fost suplimentate. Mancarea de la restaurant a fost mult peste asteptari. Personalul extrem de amabil, de un profesionalism mai rar intalnit astazi la noi in tara. si precizez, am mers acolo cu asteptari foarte scazute.

 897. Amplasarea hotelului este una de excepție. Zona este liniștită, peisajul de poveste. Personalul de la recepție, amabil. Camera este spațioasă, așternuturile sunt curate. Există posibilitatea de a alimenta laptop sau telefon fără a scoate altceva din priză. Baia este mare, prosoapele pufoase și curate. Sentimentul este unul de BINE. Drumul până la gară poate fi parcurs în cam 20 de minute – mers lejer sau în 3 minute cu taxiul. Micul dejun – bun. Note: pentru cameră – nota 8,8 pentru baie – nota 9 pentru micul dejun: 8,5 pentru liniște – nota 9,5 pentru amplasare și peisaj – nota 10

 898. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 899. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 900. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 901. Ne-a plăcut faptul ca a fost cald tot timpul, deși eram sceptici citind review-urile înainte. Vila este foarte spațioasă și ne-a oferit un weekend minunat! Raportul calitate preț a fost unul foarte bun. La subsol este o masa de ping-pong cu palete și mingii, bucătăria este utilata, iar zona în care e amplasata vila este una foarte bună. Vom reveni cu drag. Recomandam! (grup de 12 persoane)

 902. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 903. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 904. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 905. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 906. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 907. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 908. Doamna Manuela … o gazdă de nota 10. Curățenie exemplară. Grătar în curte. Verede spre Caraiman. Aproproape de magazine (Lidl și Mega Image, la 5 minute de mers pe jos).

 909. A fost un sejur nemaipomenit! Camera a fost exceptionala iar proprietara deosebita. Impreuna cu ea am planuit cererea in casatorie a prietenei mele. A fost inedit!!!

 910. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 911. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 912. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 913. Gazda foarte amabilă, curățenie,camere mari si luminoase,bucătărie mutilată,si priveliște super.Recomand cu căldură și aș reveni oricand cu placere

 914. Staff prietenos si amabil. Ne-au recomandat trasee montane si ne-au dat sfaturi. Am primit cafea din partea casei. Unele lucruri necesita mentenanta dar luând in considerare pretul e foarte bine. View-ul este the best!! Pentru asta alegi Bușteni, iar zona este foarte linistita. Din camera se vede Crucea de pe Caraiman. Recomand!!

 915. Locație excelentă, proprietarii foarte amabili și serviabili , apartamentul foarte mare și confortabil . Oiectivele turistice sunt foarte aproape de pensiune.

 916. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 917. Confortul, curatenia au fost foarte bune. Am fost incantati.Hotelul Silva din Busteni este mereu in atentia familiei noastre.

 918. Am stat intr-o camera dubla deluxe (la mansarda, recent renovata). Camera a fost curata si spatioasa. Micul dejun este servit in restaurantul hotelului, recent renovat.

 919. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 920. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 921. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 922. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 923. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 924. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 925. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 926. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 927. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 928. Ne-a plăcut faptul ca a fost cald tot timpul, deși eram sceptici citind review-urile înainte. Vila este foarte spațioasă și ne-a oferit un weekend minunat! Raportul calitate preț a fost unul foarte bun. La subsol este o masa de ping-pong cu palete și mingii, bucătăria este utilata, iar zona în care e amplasata vila este una foarte bună. Vom reveni cu drag. Recomandam! (grup de 12 persoane)

 929. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 930. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 931. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 932. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 933. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 934. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 935. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 936. Doamna Manuela … o gazdă de nota 10. Curățenie exemplară. Grătar în curte. Verede spre Caraiman. Aproproape de magazine (Lidl și Mega Image, la 5 minute de mers pe jos).

 937. Personalul a fost foarte amabil, vila are o curte mare in care iti poti parca masina. Micul dejun a fost bun, gustos, destul de bogat. Foarte accesibil din DN 1, fiind fix la strada.

 938. Personal amabil, mic dejun delicios, camera frumoasa si curata cu vedere spre munte

 939. Camera spatioasa, foarte cald(am dormit cu gemul deschis), mic dejun ok. Recomand din suflet.

 940. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 941. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 942. Confortul, curatenia au fost foarte bune. Am fost incantati.Hotelul Silva din Busteni este mereu in atentia familiei noastre.

 943. Un apartament călduros, lângă pădure, confortabil.q

 944. Locație bună, aproape de gară si de obiective turistice. Apartament modern, amenajat frumos si spațios. Recomand cu încredere.

 945. Locația,chiar in pădure.liniste si priveliște frumoasa.

 946. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 947. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 948. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 949. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 950. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 951. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 952. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 953. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 954. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 955. Ne-a plăcut faptul ca a fost cald tot timpul, deși eram sceptici citind review-urile înainte. Vila este foarte spațioasă și ne-a oferit un weekend minunat! Raportul calitate preț a fost unul foarte bun. La subsol este o masa de ping-pong cu palete și mingii, bucătăria este utilata, iar zona în care e amplasata vila este una foarte bună. Vom reveni cu drag. Recomandam! (grup de 12 persoane)

 956. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 957. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 958. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 959. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 960. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 961. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 962. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 963. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 964. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 965. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 966. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 967. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 968. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 969. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 970. Personalul, camera,amplasarea,privelistea,dimensiunea camerei,decorul camerei

 971. Locația este poziționată bine, a fost curat in camera și vila, camera încăpătoare și foarte drăguță.

 972. Locatia arata foarte bine. Decoratiunile foarte “cool” (obiecte vintage, afise din filme gen ‘Godfather’). Camera foarte confortabila, balcon imens (am fost cazati in apartament). Suficient de aproape de centru (10 minute) si telecabina (20-30 minute). La 2 minute de Kalinderu. Proprietari foarte amabili, intotdeauna gata sa ajute (inclusiv cu informatii despre locuri de vizitat, restaurante etc.) Din pacate locatia nu mai ofera masa, dar proprietarii au fost de acord sa ne serveasca o cafea sau un mic dejun.

 973. A fost un sejur scurt dar minunat . Gazda doamna Ioana o persoană minunata si foarte primitoare, condițiile foarte bune . A fost perfect si cu siguranta vom revenii.

 974. Locatia este minunata! Liniste, aer curat, situat la poalele muntilor Bucegi, o gradina minunata si o gazda foarte primitoare! Bucataria este dotata cu toate ustensilele, de la vesela, aparate de gatit cafea, microunda – pana la ceai, zahar, sare si alte produse de genul. Sala de jocuri – biliard, ping-pong unde se poate de recreat. Baia incapatoare, de asemenea dotata cu tot ce trebuie, din toate acestea reiese ca gazda isi respecta clientii mult si tine la confortul lor. Camerele de asemenea sunt incapatoare, placute si curate. Un mare plus este ca vila e situata la 5 minute de gara Poiana Tapului.

 975. Peisajul și serviciile asemănătoare unui hotel de 3 stele

 976. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 977. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 978. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 979. Foarte bun mic dejun. Poate daca ar fi posibil internet si in camere. Camerele f. curate frumos decorate si instalatiile de la baie noi si in ansamblu un loc placut de relaxare langa manastire Caraiman.

 980. Condițiile de cazare, liniștea, priveliștea, personalul

 981. curatenia, amplasamentul, mancarea deosebita, amabilitatea si profesionalismul personalului, linistea, posibilitati multiple de excursii

 982. Pensiunea este foarte frumoasa si ingrjita , are camere mari este foarte curat ,are bucatarie utilata loc frumos de gratar , curticica aranjata frumos , balcon mare .

 983. Locatie excelenta, oameni deosebiti( Fam.Rosca), extrem de serviabili, care fac totul pentru a asigura un sejur cat mai placut turistilor ce le trec pragul. Curatenie exemplara, facilitati, vedere exceptionala catre Crucea Eroilor. Recomand cu toata increderea.

 984. Camera standard de 3 stele, curata cu o priveliste de vis. Grup sanitar cu cabina de dus, curata.

 985. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 986. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 987. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 988. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 989. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 990. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 991. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 992. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 993. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 994. Pensiunea este foarte frumoasa si ingrjita , are camere mari este foarte curat ,are bucatarie utilata loc frumos de gratar , curticica aranjata frumos , balcon mare .

 995. Locatie excelenta, oameni deosebiti( Fam.Rosca), extrem de serviabili, care fac totul pentru a asigura un sejur cat mai placut turistilor ce le trec pragul. Curatenie exemplara, facilitati, vedere exceptionala catre Crucea Eroilor. Recomand cu toata increderea.

 996. Camera standard de 3 stele, curata cu o priveliste de vis. Grup sanitar cu cabina de dus, curata.

 997. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 998. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 999. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 1000. Personalul, camera,amplasarea,privelistea,dimensiunea camerei,decorul camerei

 1001. Locația este poziționată bine, a fost curat in camera și vila, camera încăpătoare și foarte drăguță.

 1002. Locatia arata foarte bine. Decoratiunile foarte “cool” (obiecte vintage, afise din filme gen ‘Godfather’). Camera foarte confortabila, balcon imens (am fost cazati in apartament). Suficient de aproape de centru (10 minute) si telecabina (20-30 minute). La 2 minute de Kalinderu. Proprietari foarte amabili, intotdeauna gata sa ajute (inclusiv cu informatii despre locuri de vizitat, restaurante etc.) Din pacate locatia nu mai ofera masa, dar proprietarii au fost de acord sa ne serveasca o cafea sau un mic dejun.

 1003. A fost un sejur scurt dar minunat . Gazda doamna Ioana o persoană minunata si foarte primitoare, condițiile foarte bune . A fost perfect si cu siguranta vom revenii.

 1004. Locatia este minunata! Liniste, aer curat, situat la poalele muntilor Bucegi, o gradina minunata si o gazda foarte primitoare! Bucataria este dotata cu toate ustensilele, de la vesela, aparate de gatit cafea, microunda – pana la ceai, zahar, sare si alte produse de genul. Sala de jocuri – biliard, ping-pong unde se poate de recreat. Baia incapatoare, de asemenea dotata cu tot ce trebuie, din toate acestea reiese ca gazda isi respecta clientii mult si tine la confortul lor. Camerele de asemenea sunt incapatoare, placute si curate. Un mare plus este ca vila e situata la 5 minute de gara Poiana Tapului.

 1005. Peisajul și serviciile asemănătoare unui hotel de 3 stele

 1006. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 1007. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 1008. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 1009. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 1010. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 1011. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 1012. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 1013. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 1014. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 1015. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 1016. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 1017. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 1018. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 1019. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 1020. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 1021. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 1022. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 1023. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 1024. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 1025. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 1026. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 1027. Camera foarte spațioasă(20m ²) luminoasă, pat imperial(mare), textilele,prosoapele, halatele, modila de foarte bună calitate. Terasă, foarte multe flori. Recepționere drăguțe și frumușele, personal de serviciu amabil, mic dejun regal,cărți interesante despre Munții Bucegi și neamul Leonida, loc de parcare, ambianță plăcută. Toate acestea într-o locație muzeu, un colț de rai… Recomand tuturor ce vor să se resfețe. Vom reveni cu sigutanță și anul viitor!

 1028. Locul arata impecabil ca de obicei, iar personalul este amabil si prietenos.

 1029. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 1030. Sala de mese mare Masa biliard Masa ping pong Inca 2 jocuri Disponibilitatea a 2 gratare

 1031. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 1032. A fost cum m am asteptat.Peisajul face toti banii……

 1033. Proprietarul foarte dragut. Isi da interesul ca toti clientii sa fie multumiti. Personalul foarte amabil. Zona superba. Facilitatile extraordinare. Domnule Costica, jos palaria si multumesc frumos pt tot!

 1034. Nu a fost rezervare cu mic dejun. Doar cazare. Locatia este superba!

 1035. Piscina, jacuzzi și peisajul au făcut toți banii .

 1036. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 1037. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 1038. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 1039. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 1040. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 1041. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 1042. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 1043. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 1044. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 1045. Personalul, camera,amplasarea,privelistea,dimensiunea camerei,decorul camerei

 1046. Locația este poziționată bine, a fost curat in camera și vila, camera încăpătoare și foarte drăguță.

 1047. Locatia arata foarte bine. Decoratiunile foarte “cool” (obiecte vintage, afise din filme gen ‘Godfather’). Camera foarte confortabila, balcon imens (am fost cazati in apartament). Suficient de aproape de centru (10 minute) si telecabina (20-30 minute). La 2 minute de Kalinderu. Proprietari foarte amabili, intotdeauna gata sa ajute (inclusiv cu informatii despre locuri de vizitat, restaurante etc.) Din pacate locatia nu mai ofera masa, dar proprietarii au fost de acord sa ne serveasca o cafea sau un mic dejun.

 1048. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 1049. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 1050. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 1051. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 1052. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 1053. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 1054. Curatenia, apartamentul complet utilat, ospitalitatea gazdei, zona de gratar, privelistea.

 1055. Apartamentul este exceptional ! Imi doresc sa revin si sa-l gasesc la fel ,neafectat de trecerea turistilor, iar gazda sa-si pastreze amabilitatea si zambetul .Il voi recomanda celor ce apreciaza confortul ,privelistea si amplasarea ( la mica distanta de Castelul Cantacuzino ).

 1056. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 1057. Pretul cazarii a fost foarte acceptabil, a avut toate facilitatile necesare, un punct bun de pornire catre platoul Bucegi.

 1058. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 1059. Personal amabil, camera destul de mare si curata. As reveni cu drag!

 1060. Caldura din abundentă, presiune mare la apa, liniște. Muzica drăguța in restaurant, seara. Vedere frumoasa de la et. 4.

 1061. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 1062. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 1063. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 1064. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 1065. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 1066. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 1067. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 1068. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 1069. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 1070. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 1071. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 1072. Curatenia, apartamentul complet utilat, ospitalitatea gazdei, zona de gratar, privelistea.

 1073. Apartamentul este exceptional ! Imi doresc sa revin si sa-l gasesc la fel ,neafectat de trecerea turistilor, iar gazda sa-si pastreze amabilitatea si zambetul .Il voi recomanda celor ce apreciaza confortul ,privelistea si amplasarea ( la mica distanta de Castelul Cantacuzino ).

 1074. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 1075. Tot,căldură, aer proaspăt în cameră. Dacă barul s-ar deschide pe la 7 ar fi mult mai bine ( nu vreau înjurături de la personal).

 1076. Micul dejun excelent. Masa de pranz foarte gustoasa si convenabila ca pret. Personal deosebit de amabil, care a fost receptiv la dorintele clientilor

 1077. Camerele sunt mari si spatioase, si este foarte curat!

 1078. Locația excelentă, un loc liniștit. Apartamentul curat, spațios și călduros oferă toate condițiile necesare unei șederi plăcute. O gazdă amabilă și primitoare, personal de nota 10. Cu siguranță vom reveni și vom recomanda și altora Vila Ammos Bușteni.

 1079. Am avut o primire placuta.Gazda prietenoasa si primitoare. Apartamentul a fost curat si calduros

 1080. O cazare decentă, zona liniștită.Un apartament confortabil,spațios, curat si amenajat cu tot ce e necesar !! Gazdă minunata!😀

 1081. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 1082. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 1083. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 1084. Caldura din abundentă, presiune mare la apa, liniște. Muzica drăguța in restaurant, seara. Vedere frumoasa de la et. 4.

 1085. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 1086. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 1087. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 1088. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 1089. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 1090. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 1091. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 1092. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 1093. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 1094. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 1095. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 1096. Curățenie, gazde amabile, căldură și apă caldă la discreție, mobilier ales cu gust, preț avantajos

 1097. Camera a fost foarte curată, la fel și baia, personalul foarte amabil, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Camera a avut și un balcon unde se putea fuma, și de unde se vedea crucea Caraiman. Camera este dotată cu mini-frigider, televizor, plită electrică. Căldura în camera a fost pornită mai mereu. Apa caldă a fost prezentă la orice oră. Locația este foarte aproape de centru, supermarket-ul este la 3 minute de mers pe jos, telecabina la 500 m. Un raport excelent calitate-pret.

 1098. – proprietarul foarte okay si amabil, ne-a ajutat cu orice am avut nevoie – am putut face check-in dupa ora stabilita de proprietate – locatie foarte buna, aproape de telecabina si Penny – plita electrica

 1099. Tot,căldură, aer proaspăt în cameră. Dacă barul s-ar deschide pe la 7 ar fi mult mai bine ( nu vreau înjurături de la personal).

 1100. Micul dejun excelent. Masa de pranz foarte gustoasa si convenabila ca pret. Personal deosebit de amabil, care a fost receptiv la dorintele clientilor

 1101. Camerele sunt mari si spatioase, si este foarte curat!

 1102. Totul a fost la nivel! Am fost 4 adulți și 3 copii (10 ani, 9ani, 2ani10luni) și am încăput cu toții, deși am luat un exta-patuc pentru copil, într-una din nopți am dormit doi maturi si 2 copii împreună și a fost destul de ok. Paturile sunt confortabile si suficient de mari. Foarte curat! Grătar și vedere spre munti👍👍👍am ajuns foarte târzii, pe la 4 dimineața, si pe tot acest parcurs am fost sunați, pentru a se asigura receptia ca totul e bine! REVENIM LA SIGUR!

 1103. Am fost foarte încântata de serviciile prestate, initial am ales un studio care nu avea priveliște desi in pozele de pe booking arata ca avea priveliste insa persoana ce mi-a predat camera a rezolvat situatia si ne-a oferit un apartament cu o priveliste minunata.

 1104. locatie superba, foarte curat, apartament dotat cu tot ce este necesar pentru sedere, personal amabil