Cazare in Bucium 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Bucium fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Bucium recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Bucium – Romania

★★★ Pensiunea Casa Motilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Carmen

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

LaPociu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Roua Muntelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cabana Loredana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hotel Yax

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiune La Becu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Bucium am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Bucium bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Eric si Florentin Marinescu din Magureni, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Eric si Florentin Marinescu din Magureni, jud. PrahovaCazare in Bucium 5 persoane)

 • Antonia si Jenel Pașcanu din Valea Mare, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bucium, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antonia si Jenel Pașcanu din Valea Mare, jud. Valcea – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Gică si Zamfir Cupcea din Smadovita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gică si Zamfir Cupcea din Smadovita, jud. Mehedinti – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Rodica si Călin Bădescu din Baiasu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bucium!

  (Rodica si Călin Bădescu din Baiasu, jud. Valcea – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Vlaicu si Marioara Podoleanu din Viisoara Mica, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bucium, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vlaicu si Marioara Podoleanu din Viisoara Mica, jud. Botosani – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Haralamb si Anaida Dobrițoiu din Dupa Deal, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bucium.

  (Haralamb si Anaida Dobrițoiu din Dupa Deal, jud. Alba – Cazare in Bucium 5 persoane)

 1. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 2. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 3. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 4. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 5. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 6. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 7. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 8. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 9. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 10. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 11. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 12. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 13. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 14. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 15. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 16. Amplasare excelenta, langa drum, dar fara ciculatie noaptea, camera noastră era pe partea opusa, spre apa. Camera potrivit de mare, baia si balconul mari si bine utilate. Foarte cald iarna, patul confortabil (saltea mare, nu saltele lipite), bar la parter.

 17. Curatenie impecabila, totul pare nou, camera spatioasa, cu balcon, plase la geamurile din camera si baie, peisajul minunat, dulap spatios, terasa, parcare proprie…

 18. Camera, personalul(Ana este minunata!), locația, atmosfera, absolut totul a fost minunat! Cu siguranță vom reveni! De asemenea recomand, cu drag, aceasta locație!

 19. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 20. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 21. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 22. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 23. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 24. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 25. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 26. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 27. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 28. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 29. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 30. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 31. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 32. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 33. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 34. Amplasare excelenta, langa drum, dar fara ciculatie noaptea, camera noastră era pe partea opusa, spre apa. Camera potrivit de mare, baia si balconul mari si bine utilate. Foarte cald iarna, patul confortabil (saltea mare, nu saltele lipite), bar la parter.

 35. Curatenie impecabila, totul pare nou, camera spatioasa, cu balcon, plase la geamurile din camera si baie, peisajul minunat, dulap spatios, terasa, parcare proprie…

 36. Camera, personalul(Ana este minunata!), locația, atmosfera, absolut totul a fost minunat! Cu siguranță vom reveni! De asemenea recomand, cu drag, aceasta locație!

 37. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 38. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 39. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 40. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 41. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 42. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 43. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 44. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 45. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 46. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 47. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 48. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 49. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 50. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 51. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 52. Amplasare excelenta, langa drum, dar fara ciculatie noaptea, camera noastră era pe partea opusa, spre apa. Camera potrivit de mare, baia si balconul mari si bine utilate. Foarte cald iarna, patul confortabil (saltea mare, nu saltele lipite), bar la parter.

 53. Curatenie impecabila, totul pare nou, camera spatioasa, cu balcon, plase la geamurile din camera si baie, peisajul minunat, dulap spatios, terasa, parcare proprie…

 54. Camera, personalul(Ana este minunata!), locația, atmosfera, absolut totul a fost minunat! Cu siguranță vom reveni! De asemenea recomand, cu drag, aceasta locație!

 55. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 56. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 57. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 58. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 59. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 60. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 61. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 62. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 63. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 64. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 65. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 66. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 67. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 68. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 69. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 70. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 71. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 72. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 73. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 74. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 75. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 76. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 77. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 78. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 79. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 80. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 81. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 82. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 83. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 84. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 85. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 86. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 87. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 88. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 89. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 90. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 91. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 92. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 93. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 94. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 95. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 96. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 97. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 98. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 99. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 100. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 101. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 102. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 103. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 104. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 105. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 106. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 107. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 108. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 109. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 110. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 111. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 112. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 113. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 114. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 115. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 116. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 117. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 118. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 119. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 120. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 121. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 122. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 123. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 124. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 125. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 126. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 127. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 128. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 129. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 130. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 131. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 132. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 133. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 134. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 135. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 136. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 137. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 138. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 139. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 140. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 141. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 142. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 143. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 144. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 145. Ne-am simtit excelent. Gazda a fost foarte primitoare. Am plasasarea pensiunii este una de vis.

 146. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 147. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 148. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 149. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 150. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 151. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 152. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 153. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 154. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 155. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 156. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 157. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 158. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 159. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 160. Ne-am simtit excelent. Gazda a fost foarte primitoare. Am plasasarea pensiunii este una de vis.

 161. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 162. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 163. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 164. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 165. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 166. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 167. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 168. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 169. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 170. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 171. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 172. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 173. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 174. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 175. Locatia este frumoasa, camera mare, foarte curata, apa calda tot timpul, caldura, pat foarte confortabil, mic dejun delicios; doamna este foarte atenta cu oaspetii si a facut tot ce a putut ca sa ne faca sederea cat mai placuta.

 176. Tot! Super oameni, foarte buna mâncarea. Într-un cuvânt foarte plăcut, așteptăm cu nerăbdare sa revenim.

 177. locația…fabuloasă, micul dejun minunat, iar cina…ce să zic, delicioasă. A doua zi nu ne mai lăsam duși dintr-un așa loc frumos. Mulțumim gazdei pentru tot

 178. Pensiunea exact ca în poze, curățenie, locația super, oameni cum rar întâlnești.

 179. Silviu_alexandru aprilie 8, 2019 at 5:24 pm

  Atmosfera extrem de relaxanta, in buna parte generata de gazda, care s-a dovedit a fi primitoare si dornica de a ne satisface dorintele. Ne-a fermecat simplitatea locului si a oamenilor, iar peisajul este de poveste. Locatie apropiata de obiectivul principal al locului, Detunatele. Conditiile de cazare ne-au depasit asteptarile: camera ingrijita, rustica si cocheta. Mic dejun abundent si variat. Cafeaua de dimineata a fost o reala placere alaturi de Matusa, care ne-a delectat cu povestile pline de energie pozitiva si credinta. Cu siguranta vom reveni.

 180. Locatia, amenajarea curti cu bun gust, flori totul ok

 181. Gazdele sunt oameni de treabă, gospodari si primitori. Zonă cu peisaje de basm.

 182. Lovely hosts. Almost no English but helpful and genuine

 183. Tinu is the carpenter of the village and he built the accommodation space himself. It’s an amazing experience to stay there and observe all the wood-workings in the walls and furniture (he made the furniture too). Tinu and Rodica are wonderful hosts, always helpful, offering free stuff such as strawberries from their garden. They were so sweet! The area is not touristic but has a couple of scenic hiking routes, well marked, nearby. A dog from the village was our partner on an 8-hour hike in the surrounding area. He just joined and walk with us all the way! We talked to other villagers, who had great stories, from the Romans digging for gold 2000 years, to the more recent crazy guy’s ‘hotel’ up the mountaint (Fefeleaga). Rodica and Tinu were the perfect base for some awesome 4 days. She owns the shop next to the pensiune, and our tip is to go hang out with her on the bench in front of it 🙂

 184. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 185. O mica bijuterie in Rosia Montana – recomand din tot sufletul Casa Petri. Aranjata cu mult bun gust, insa mentinand in acelasi timp structura constructiei si stilul rustic. Gazdele au fost foarte amabile si dornice de a ne crea un sejur minunat. Neaparat vom reveni!

 186. Este chiar ceea ce înseamnă turism rural – și nu doar atât. Totul în această localitate micuță este cu totul special, fiind o interesantă îmbinare între un orășel (în centru) și un sat aproape atipic pentru zona Apusenilor. Aerul, liniștea, încărcătura culturală a acestui colț de țară și prietenia sinceră arătată de gazde (și de prietenii acestora) fac ca orice experiență la Casa Petri să fie unică.

 187. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 188. Privelistea minunata si terasa draguta.Buatareasa o adevarata gazda.

 189. Dragos-constantin aprilie 8, 2019 at 5:24 pm

  Personalul foarte amabil mereu preocupat de bunastarea oaspetilor, camerele curate, mancarea a fost delicioasa.

 190. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 191. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 192. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 193. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 194. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 195. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 196. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 197. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 198. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 199. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 200. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 201. Totul a fost perfect. De cum am intrat ne-a impresionat curatenia deosebita, sala de mese foarte modern aranjata, iar personalul ne-a primit cu caldura. Multumim si celor care s-au ocupat cu prepararea mancarurilor-foarte gustoase si frumos prezentate in farfurii. In camera, curatenie, aerisit, caldura. Baia dotata cu tot ce este necesar, la fel ca si celelalte, foarte curata. Recomandam cu multa bucurie aceasta pensiune si in special placinta cu mere servita la micul dejun.

 202. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 203. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 204. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 205. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 206. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 207. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 208. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 209. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 210. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 211. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 212. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 213. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 214. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 215. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 216. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 217. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 218. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 219. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 220. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 221. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 222. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 223. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 224. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 225. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 226. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 227. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 228. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 229. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 230. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 231. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 232. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 233. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 234. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 235. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 236. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 237. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 238. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 239. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 240. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 241. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 242. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 243. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 244. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 245. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 246. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 247. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 248. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 249. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 250. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 251. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 252. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 253. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 254. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 255. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 256. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 257. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 258. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 259. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 260. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 261. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 262. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 263. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 264. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 265. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 266. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 267. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 268. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 269. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 270. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 271. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 272. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 273. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 274. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 275. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 276. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 277. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 278. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 279. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 280. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 281. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 282. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 283. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 284. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 285. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 286. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 287. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 288. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 289. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 290. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 291. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 292. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 293. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 294. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 295. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 296. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 297. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 298. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 299. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 300. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 301. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 302. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 303. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 304. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 305. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 306. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 307. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 308. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 309. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 310. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 311. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 312. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 313. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 314. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 315. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 316. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 317. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 318. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 319. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 320. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 321. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 322. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 323. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 324. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 325. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 326. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 327. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 328. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 329. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 330. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 331. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna, foarte curat…. a fost foarte bine!

 332. Zona superbă, cu peisaje deosebite. Personal f f f f amabil. Curățenie impecabilă. Mancare de tot felul și specifică zonei. Gustoasă și porții mari. Vinuri felurite și bune. Nu greșiți în alegerea dv dacă vă duceți la Flori de măr!

 333. Amabilitatea personalului a fost punctul cheie al intregii experiente. Sentimentul de confort si salbaticie ce il ofera intregul context face ca experienta sa fie cu totul de neuitat.

 334. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 335. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 336. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 337. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 338. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 339. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 340. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 341. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 342. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 343. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 344. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 345. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 346. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 347. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 348. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 349. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 350. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 351. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 352. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 353. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 354. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 355. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 356. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 357. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 358. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 359. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 360. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 361. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 362. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 363. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 364. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 365. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 366. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 367. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 368. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 369. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 370. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 371. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 372. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 373. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 374. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 375. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 376. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 377. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 378. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 379. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 380. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 381. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 382. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 383. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 384. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 385. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 386. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 387. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 388. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 389. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 390. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 391. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 392. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 393. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 394. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 395. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 396. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 397. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 398. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 399. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 400. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 401. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 402. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 403. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 404. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 405. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 406. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 407. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 408. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 409. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 410. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 411. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 412. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 413. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 414. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 415. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 416. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 417. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 418. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 419. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 420. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 421. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 422. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 423. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 424. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 425. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 426. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 427. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 428. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 429. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 430. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 431. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 432. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 433. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 434. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 435. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 436. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 437. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 438. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 439. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 440. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 441. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 442. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 443. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 444. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 445. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 446. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 447. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 448. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 449. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 450. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 451. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 452. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 453. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 454. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 455. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 456. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 457. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 458. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 459. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 460. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 461. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 462. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 463. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 464. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 465. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 466. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 467. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 468. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 469. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 470. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 471. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 472. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 473. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 474. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 475. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 476. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 477. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 478. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 479. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 480. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 481. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 482. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 483. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 484. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 485. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 486. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 487. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 488. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 489. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 490. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 491. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 492. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 493. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 494. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 495. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 496. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 497. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 498. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 499. Adrian_stanciu iunie 29, 2019 at 3:23 am

  Camera spatioasa Amenajari interioare și exterioare variate Loc de joaca amenajat

 500. Gazda a fost primitoare. Locația este foarte buna curatenie in camere. Exista posibilitatea de a face grătar in curte.

 501. Peisaj frumos, liniste, loc de joaca pentru copii, camere ingrijite, gazda primitoare.

 502. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 503. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 504. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 505. Alexandru-daniel iulie 6, 2019 at 4:14 pm

  Am stat doar o noapte. Domnul de acolo ne-a așteptat pana târziu sa ajungem, iar pentru ca de dimineață plecam devreme într-o tura pe munte, s-a oferit sa ne pregătească un pachet de mâncare pentru drum.

 506. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 507. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 508. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 509. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 510. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 511. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 512. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 513. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 514. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 515. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 516. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 517. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 518. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 519. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 520. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 521. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 522. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 523. Linistea, peisajul, mancarea, aspectul interior si exterior, ospitalitatea personalului.

 524. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna, foarte curat…. a fost foarte bine!

 525. Zona superbă, cu peisaje deosebite. Personal f f f f amabil. Curățenie impecabilă. Mancare de tot felul și specifică zonei. Gustoasă și porții mari. Vinuri felurite și bune. Nu greșiți în alegerea dv dacă vă duceți la Flori de măr!

 526. foarte curat si primitor.nu ai cum sa te plictisesti aici

 527. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 528. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 529. Camera mare, spatioasa. Mic dejun foarte bun si variat. Gazda foarte amabila.

 530. Alexandru-daniel iulie 13, 2019 at 1:47 pm

  Am stat doar o noapte. Domnul de acolo ne-a așteptat pana târziu sa ajungem, iar pentru ca de dimineață plecam devreme într-o tura pe munte, s-a oferit sa ne pregătească un pachet de mâncare pentru drum.

 531. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 532. Gazde sper primitoare, au și gătit pentru noi, felicitări doamnei!!! Perfect pentru relaxare totala! Curățenie, bun gust și putin rustic cu grătar, darts, boxe, tractor, pui, gradina. La noi a plouat dar în piscina încap 2 3 familii.

 533. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 534. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 535. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 536. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 537. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 538. Serviciul amabil si respectuos al proprietarului si al familiei .

 539. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 540. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 541. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 542. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 543. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 544. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 545. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 546. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 547. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 548. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 549. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 550. foarte curat si primitor.nu ai cum sa te plictisesti aici

 551. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 552. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 553. Liniste, departe de lume, curatenie, gazde amabile si atente. Preturi foarte bune la restaurantul propriu.

 554. Camera mare, spatioasa. Mic dejun foarte bun si variat. Gazda foarte amabila.

 555. Alexandru-daniel iulie 20, 2019 at 9:59 pm

  Am stat doar o noapte. Domnul de acolo ne-a așteptat pana târziu sa ajungem, iar pentru ca de dimineață plecam devreme într-o tura pe munte, s-a oferit sa ne pregătească un pachet de mâncare pentru drum.

 556. Alexandru-daniel iulie 20, 2019 at 9:59 pm

  Gazde sper primitoare, au și gătit pentru noi, felicitări doamnei!!! Perfect pentru relaxare totala! Curățenie, bun gust și putin rustic cu grătar, darts, boxe, tractor, pui, gradina. La noi a plouat dar în piscina încap 2 3 familii.

 557. Alexandru-daniel iulie 20, 2019 at 9:59 pm

  Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 558. Alexandru-daniel iulie 20, 2019 at 9:59 pm

  Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 559. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 560. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 561. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 562. Camerele curate si primitoare. Piscina disponibila, apa destul de curata. Terenuri de sport disponibile. Personal destul de amabil. Pentru dormit o singura noapte poate fi o optiune buna.

 563. Serviciul amabil si respectuos al proprietarului si al familiei .

 564. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 565. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 566. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 567. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 568. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 569. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 570. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 571. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 572. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 573. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 574. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 575. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 576. Gazdele, pensiunea in sine, amplasarea in peisaj, micul dejun, intr-un cuvant totul. Nu ai ce repros sa faci! Sper ca vom reveni in viitor pentru a sta cateva zile aici.

 577. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 578. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 579. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 580. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 581. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 582. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 583. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 584. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 585. O mica bijuterie in Rosia Montana – recomand din tot sufletul Casa Petri. Aranjata cu mult bun gust, insa mentinand in acelasi timp structura constructiei si stilul rustic. Gazdele au fost foarte amabile si dornice de a ne crea un sejur minunat. Neaparat vom reveni!

 586. 1. Amplasare centrala pentru a vizita obiectivele turistice din Apuseni (Vanatarele Ponorului & Huda lui Papara, Cascada Varciorog & Groapa Ruginoasa Vartop & Ghetarul Scarisoara, Cascada Pisoaia & Dealul cu Melci & Muntele Gaina, Rosia Montana & Detunata Goala & Lacul cu steril Geamana, Manastirea Valea Bistrei). 2. Restaurant in locatie (mic dejun satios). 3. Personal ok (a livrat info suplimentare inclusiv despre obiectivele turistice din zona).

 587. Personalul foarte amabil, camera curată. Destul de aproape de Roșia Montană (cam 10km).

 588. Zona este foarte faina, are și vedere al rau. Pensiunea este la vreo 12 km de minele de la roșia montana și de obiectivele turistice din zona. Este foarte aproape de centrul orășelului Câmpeni. Mancarea a fost foarte bună, daca îți place mâncarea tradițională. Personalul foarte bun.

 589. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 590. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 591. Privelistea minunata si terasa draguta.Buatareasa o adevarata gazda.

 592. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 593. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 594. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 595. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 596. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 597. Gazdele, pensiunea in sine, amplasarea in peisaj, micul dejun, intr-un cuvant totul. Nu ai ce repros sa faci! Sper ca vom reveni in viitor pentru a sta cateva zile aici.

 598. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 599. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 600. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 601. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 602. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 603. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 604. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 605. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 606. O mica bijuterie in Rosia Montana – recomand din tot sufletul Casa Petri. Aranjata cu mult bun gust, insa mentinand in acelasi timp structura constructiei si stilul rustic. Gazdele au fost foarte amabile si dornice de a ne crea un sejur minunat. Neaparat vom reveni!

 607. Personalul este foarte amabil. Mâncarea de nota zece cu plus. Totul foarte curat. Recomand cu drag.

 608. 1. Amplasare centrala pentru a vizita obiectivele turistice din Apuseni (Vanatarele Ponorului & Huda lui Papara, Cascada Varciorog & Groapa Ruginoasa Vartop & Ghetarul Scarisoara, Cascada Pisoaia & Dealul cu Melci & Muntele Gaina, Rosia Montana & Detunata Goala & Lacul cu steril Geamana, Manastirea Valea Bistrei). 2. Restaurant in locatie (mic dejun satios). 3. Personal ok (a livrat info suplimentare inclusiv despre obiectivele turistice din zona).

 609. Personalul foarte amabil, camera curată. Destul de aproape de Roșia Montană (cam 10km).

 610. Zona linistita, priveliste frumoasa, teren de tenis.

 611. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 612. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 613. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 614. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 615. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 616. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 617. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 618. Gazdele, pensiunea in sine, amplasarea in peisaj, micul dejun, intr-un cuvant totul. Nu ai ce repros sa faci! Sper ca vom reveni in viitor pentru a sta cateva zile aici.

 619. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 620. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 621. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 622. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 623. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 624. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 625. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 626. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 627. O mica bijuterie in Rosia Montana – recomand din tot sufletul Casa Petri. Aranjata cu mult bun gust, insa mentinand in acelasi timp structura constructiei si stilul rustic. Gazdele au fost foarte amabile si dornice de a ne crea un sejur minunat. Neaparat vom reveni!

 628. Personalul este foarte amabil. Mâncarea de nota zece cu plus. Totul foarte curat. Recomand cu drag.

 629. 1. Amplasare centrala pentru a vizita obiectivele turistice din Apuseni (Vanatarele Ponorului & Huda lui Papara, Cascada Varciorog & Groapa Ruginoasa Vartop & Ghetarul Scarisoara, Cascada Pisoaia & Dealul cu Melci & Muntele Gaina, Rosia Montana & Detunata Goala & Lacul cu steril Geamana, Manastirea Valea Bistrei). 2. Restaurant in locatie (mic dejun satios). 3. Personal ok (a livrat info suplimentare inclusiv despre obiectivele turistice din zona).

 630. Personalul foarte amabil, camera curată. Destul de aproape de Roșia Montană (cam 10km).

 631. Zona linistita, priveliste frumoasa, teren de tenis.

 632. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 633. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 634. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 635. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 636. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 637. A fost una dintre cele mai frumoase sederi ale mele. Pensiunea este perfecta!! Din toate punctele de vedere iar proprietarii sunt incredibili. Am avut tot ce mi-am dorit si pe deasupra, m-au asteptat cu prajitura si cafea. Un loc cu o energie foarte pozitiva!

 638. Beautiful location with wonderful view of the mountains, cozy room with comfortable bed, good facilities, nice garden with terrace, owners were very nice and welcoming. Everything perfect.

 639. The hosts were amazing, the food and the service too. The location is simply beautiful and is a great place to recharge.

 640. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 641. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 642. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 643. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 644. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 645. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 646. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 647. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 648. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 649. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 650. Personalul este foarte amabil. Mâncarea de nota zece cu plus. Totul foarte curat. Recomand cu drag.

 651. 1. Amplasare centrala pentru a vizita obiectivele turistice din Apuseni (Vanatarele Ponorului & Huda lui Papara, Cascada Varciorog & Groapa Ruginoasa Vartop & Ghetarul Scarisoara, Cascada Pisoaia & Dealul cu Melci & Muntele Gaina, Rosia Montana & Detunata Goala & Lacul cu steril Geamana, Manastirea Valea Bistrei). 2. Restaurant in locatie (mic dejun satios). 3. Personal ok (a livrat info suplimentare inclusiv despre obiectivele turistice din zona).

 652. Zona linistita, priveliste frumoasa, teren de tenis.

 653. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 654. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 655. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 656. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 657. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 658. Hotelul este ok, personalul chair surprinzator de amabil tinang cont de orasel, nu am avut plangeri decat dintr-un singur punct de vedere. Fiind faptul ca hotelul gazduieste o discoteca pe timp de weekend, muzica este totusi deranjanta, chiar daca am noptat in timpul saptamanii muzica tot a sunat toata noaptea; am putut dormi, tocmai de aicea doar 4 stele acordate. In rest totul binisor…ca la un oras de 33.000 locuitori ^__^.

 659. Curățenie! Personalul și proprietarii extraordinari! Recomand!!!!

 660. A fost totul Ok.Camera curata,spatioasa,ff frumos.

 661. Micul dejun foarte gustos , variat si cantitate mare . Cafeaua excelenta ! Locatia este de vis ! Valea Ariesului Mic este superba , peisaje extraordinare , multe puncte de atractie in zona . Personalul este foarte amabil si sociabil , mancare foarte gustoasa la un pret foarte bun. Vom reveni cu siguranta !

 662. Amplasarea pensiunii, curățenia, amabilitatea tuturor , mâncarea ieftina și delicioasa.

 663. Totul a fost foarte bine.Conditiile foarte bune,gazde foarte atente si amabile,micul dejun super bun.Placintele cu branza sunt delicioase.

 664. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 665. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 666. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 667. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 668. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 669. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 670. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 671. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 672. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 673. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 674. Personalul este foarte amabil. Mâncarea de nota zece cu plus. Totul foarte curat. Recomand cu drag.

 675. 1. Amplasare centrala pentru a vizita obiectivele turistice din Apuseni (Vanatarele Ponorului & Huda lui Papara, Cascada Varciorog & Groapa Ruginoasa Vartop & Ghetarul Scarisoara, Cascada Pisoaia & Dealul cu Melci & Muntele Gaina, Rosia Montana & Detunata Goala & Lacul cu steril Geamana, Manastirea Valea Bistrei). 2. Restaurant in locatie (mic dejun satios). 3. Personal ok (a livrat info suplimentare inclusiv despre obiectivele turistice din zona).

 676. Zona linistita, priveliste frumoasa, teren de tenis.

 677. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 678. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 679. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 680. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 681. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 682. Hotelul este ok, personalul chair surprinzator de amabil tinang cont de orasel, nu am avut plangeri decat dintr-un singur punct de vedere. Fiind faptul ca hotelul gazduieste o discoteca pe timp de weekend, muzica este totusi deranjanta, chiar daca am noptat in timpul saptamanii muzica tot a sunat toata noaptea; am putut dormi, tocmai de aicea doar 4 stele acordate. In rest totul binisor…ca la un oras de 33.000 locuitori ^__^.

 683. Curățenie! Personalul și proprietarii extraordinari! Recomand!!!!

 684. A fost totul Ok.Camera curata,spatioasa,ff frumos.

 685. Micul dejun foarte gustos , variat si cantitate mare . Cafeaua excelenta ! Locatia este de vis ! Valea Ariesului Mic este superba , peisaje extraordinare , multe puncte de atractie in zona . Personalul este foarte amabil si sociabil , mancare foarte gustoasa la un pret foarte bun. Vom reveni cu siguranta !

 686. Amplasarea pensiunii, curățenia, amabilitatea tuturor , mâncarea ieftina și delicioasa.

 687. Totul a fost foarte bine.Conditiile foarte bune,gazde foarte atente si amabile,micul dejun super bun.Placintele cu branza sunt delicioase.

 688. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 689. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 690. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 691. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 692. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 693. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 694. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 695. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 696. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 697. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 698. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 699. Personalul este foarte amabil. Mâncarea de nota zece cu plus. Totul foarte curat. Recomand cu drag.

 700. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 701. Zona linistita, priveliste frumoasa, teren de tenis.

 702. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 703. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 704. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 705. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 706. Hotelul este ok, personalul chair surprinzator de amabil tinang cont de orasel, nu am avut plangeri decat dintr-un singur punct de vedere. Fiind faptul ca hotelul gazduieste o discoteca pe timp de weekend, muzica este totusi deranjanta, chiar daca am noptat in timpul saptamanii muzica tot a sunat toata noaptea; am putut dormi, tocmai de aicea doar 4 stele acordate. In rest totul binisor…ca la un oras de 33.000 locuitori ^__^.

 707. Curățenie! Personalul și proprietarii extraordinari! Recomand!!!!

 708. A fost totul Ok.Camera curata,spatioasa,ff frumos.

 709. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 710. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 711. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 712. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 713. Personalul este foarte amabil. Curtea este draguta.

 714. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 715. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 716. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 717. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 718. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 719. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 720. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 721. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 722. Zona linistita, priveliste frumoasa, teren de tenis.

 723. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 724. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 725. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 726. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 727. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 728. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 729. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 730. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 731. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 732. Micul dejun standard, nu a fost la alegere. A fost bun, nimic de reprosat.

 733. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 734. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 735. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 736. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 737. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 738. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 739. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 740. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 741. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 742. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 743. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 744. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 745. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 746. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 747. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 748. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 749. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 750. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 751. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 752. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 753. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 754. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 755. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 756. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 757. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 758. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 759. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 760. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 761. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 762. The hostess and her husband were very nice and helpful, offered lemonade to the kids on arrival. The place is very quiet, there are animals on the farm, who were very friendly as well. It’s a nice place for someone who has no need for facilities or a comfortable bed, and is looking for a quiet place to stay in the nature

 763. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 764. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 765. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 766. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 767. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 768. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 769. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 770. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 771. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 772. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 773. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 774. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 775. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 776. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 777. Totul excepțional. Proprietari primitori, personal plin de voie bună. Într-un cuvânt”superb”

 778. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 779. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 780. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 781. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 782. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 783. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 784. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 785. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 786. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 787. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 788. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 789. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 790. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 791. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 792. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 793. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 794. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 795. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 796. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 797. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 798. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 799. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 800. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 801. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 802. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 803. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 804. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 805. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 806. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 807. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 808. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 809. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 810. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 811. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 812. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 813. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 814. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 815. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 816. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 817. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 818. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 819. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 820. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 821. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 822. Amabilitatea gazdelor, curatenia, micul dejun foarte gustos si bogat,peisajul

 823. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 824. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 825. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 826. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 827. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 828. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 829. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 830. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 831. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 832. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 833. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 834. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 835. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 836. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 837. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 838. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 839. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 840. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 841. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 842. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 843. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 844. Domnul Manu este un om extraordinar care își da interesul pentru a creea cele mai bune condiții pentru oaspeți lui. Casa este curata, camera spațioasă iar cina foarte gustoasa.

 845. Mancarea a fost foarte buna. Am optat pentru demipensiune si a fost OK. Este o locatie pe care o recomand cu caldura !

 846. Gazda-domnul Manu- un om extraordinar. Cuvintele sunt prea puține ca să-l descriu pe acest om bun și mărinimos. Mulțumesc!

 847. proprietarul ne-a insotit(a fost ghid)o zi ptr noi si ziua a fost excelenta

 848. Foarte verde și foarte vie pensiunea, curățenie perfectă! Mi-am dorit un astfel de sejur, oameni prietenoși, miros de fân cosit care venea pe fereastră, dimineți perfecte într-un loc pe care l-am îndrăgit.

 849. Casuta si gradina sunt cochete, multe flori, verdeata si liniste, vederea cu muntele in departate este superba. Totul foarte curat, cu acces la bucatarie pentru gatit. Casuta este la 3 min de Piata Centrala, punctul de plecare al tururor traseelor, 20 min mers placut pana la galeriile romane. Tot la 2-3 min in Piata Centrala sunt si 2 magazine, un parc de copii peste drum. Doamna Daniela si domnul Sabin, gazdele, sunt foarte amabil, te ajuta cu orice. Recomand sa vizitati!

 850. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 851. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 852. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 853. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 854. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 855. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 856. Domnul Manu este un om extraordinar care își da interesul pentru a creea cele mai bune condiții pentru oaspeți lui. Casa este curata, camera spațioasă iar cina foarte gustoasa.

 857. Mancarea a fost foarte buna. Am optat pentru demipensiune si a fost OK. Este o locatie pe care o recomand cu caldura !

 858. Gazda-domnul Manu- un om extraordinar. Cuvintele sunt prea puține ca să-l descriu pe acest om bun și mărinimos. Mulțumesc!

 859. proprietarul ne-a insotit(a fost ghid)o zi ptr noi si ziua a fost excelenta

 860. Foarte verde și foarte vie pensiunea, curățenie perfectă! Mi-am dorit un astfel de sejur, oameni prietenoși, miros de fân cosit care venea pe fereastră, dimineți perfecte într-un loc pe care l-am îndrăgit.

 861. Casuta si gradina sunt cochete, multe flori, verdeata si liniste, vederea cu muntele in departate este superba. Totul foarte curat, cu acces la bucatarie pentru gatit. Casuta este la 3 min de Piata Centrala, punctul de plecare al tururor traseelor, 20 min mers placut pana la galeriile romane. Tot la 2-3 min in Piata Centrala sunt si 2 magazine, un parc de copii peste drum. Doamna Daniela si domnul Sabin, gazdele, sunt foarte amabil, te ajuta cu orice. Recomand sa vizitati!

 862. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 863. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 864. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 865. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 866. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 867. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 868. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 869. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 870. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 871. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 872. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 873. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 874. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 875. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 876. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 877. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 878. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 879. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 880. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 881. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 882. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 883. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 884. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 885. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 886. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 887. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 888. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 889. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 890. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 891. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 892. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 893. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 894. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 895. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 896. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 897. Ticho, klid, pohoda na konci vsi. Ti, co sem chtějí přijet si odpočinout od ruchu měst budou spokojení. Majitelé byli vstřícní, pokud jsme si o něco řekli (zatopit v krbu, hrnec a hrnečky na ranní čaj), hned se nám snažili vyhovět.

 898. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 899. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 900. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 901. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 902. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 903. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 904. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 905. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 906. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 907. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 908. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 909. Micul dejun standard, nu a fost la alegere. A fost bun, nimic de reprosat.

 910. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 911. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 912. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 913. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 914. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 915. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 916. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 917. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 918. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 919. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 920. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 921. Ticho, klid, pohoda na konci vsi. Ti, co sem chtějí přijet si odpočinout od ruchu měst budou spokojení. Majitelé byli vstřícní, pokud jsme si o něco řekli (zatopit v krbu, hrnec a hrnečky na ranní čaj), hned se nám snažili vyhovět.

 922. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 923. Locatia pensiunii este una foarte buna si va fi apreciate cu siguranta de iubitorii de natura si peisaje de munte. Micul dejun este exceptional. Amabilitatea gazdelor si dorinta lor de a te face sa te simtit cat mai bine este la un nivel foarte ridicat.

 924. Locatie excelenta cu peisaje de vis, liniste si aer curat, super gazde(doamna gateste super bine). Cu siguranta revenim.

 925. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 926. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 927. Micul dejun standard, nu a fost la alegere. A fost bun, nimic de reprosat.

 928. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 929. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 930. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 931. Gazdele sunt oameni de treabă, gospodari si primitori. Zonă cu peisaje de basm.

 932. Lovely hosts. Almost no English but helpful and genuine

 933. Tinu is the carpenter of the village and he built the accommodation space himself. It’s an amazing experience to stay there and observe all the wood-workings in the walls and furniture (he made the furniture too). Tinu and Rodica are wonderful hosts, always helpful, offering free stuff such as strawberries from their garden. They were so sweet! The area is not touristic but has a couple of scenic hiking routes, well marked, nearby. A dog from the village was our partner on an 8-hour hike in the surrounding area. He just joined and walk with us all the way! We talked to other villagers, who had great stories, from the Romans digging for gold 2000 years, to the more recent crazy guy’s ‘hotel’ up the mountaint (Fefeleaga). Rodica and Tinu were the perfect base for some awesome 4 days. She owns the shop next to the pensiune, and our tip is to go hang out with her on the bench in front of it 🙂

 934. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 935. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 936. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 937. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 938. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 939. A fost totul perfect gazda primitore și ospitalieri

 940. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 941. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 942. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 943. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 944. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 945. Ticho, klid, pohoda na konci vsi. Ti, co sem chtějí přijet si odpočinout od ruchu měst budou spokojení. Majitelé byli vstřícní, pokud jsme si o něco řekli (zatopit v krbu, hrnec a hrnečky na ranní čaj), hned se nám snažili vyhovět.

 946. Personal foarte amabil si mancarea excelenta. Vedere placuta catre Detunate

 947. In primul rand ospitalitatea gazdei, dupa care amplasamentul cabanei si cabana in sine. Micul dejun este copios si gustos

 948. Pensiunea a fost foarte curata. Personalul a fost amabil, iar mâncarea foarte buna.

 949. exista doua variante cea de 94 lei care este inghesuita si cu baie comuna, si cea de 135 cu mic dejun inclus, care este o minunatie, camere din lemn, cu paturi spatioase, blanuri naturale, ceainic si cafea, foarte elegante si chic, baia confortabila, micul dejun foarte bun, locuri de vizitat, parcare

 950. Foarte frumos ! Personalul foarte amabil,mancarea buna.

 951. Totul a fost perfect. Pensiunea este localizată într-un loc magnific. Peisajul, parcă rupt din poveste iar istoria împrejurimii vorbește de la sine. Am fost cazați în apartamentul 9A, care a fost spațioasă cu paturi foarte confortabile. Bonus am avut și un frigider care nu era menționat în descriere. Gazda, este foarte preocupat de confortul și mulțumirea turiștilor, impartaseste cu bucurie informatii despre obiectivele turistice din zona. Micul dejun și cina au fost delicioase, și chiar dacă noi am avut niște cerințe dietetice au făcut totul că să ne mulțumească. În concluzie este o locație unde dorești să revii cu plăcere și putem recomanda cu căldură și altora.

 952. Gazda foarte amabila si placuta, curatenie impecabila, servicii de calitate, imprejurimi superbe. Cu siguranta vom reveni!

 953. Camere foarte mari, curate, gazdele foarte primitoare.

 954. Micul dejun standard, nu a fost la alegere. A fost bun, nimic de reprosat.

 955. Totul a fost perfect ! Am călătorit in timp in Casa Bunicii ! Mulțumim pt găzduire 💜

 956. Ne-au placut f mult gazdele -Iulia f simpatica iar Adi cu multe povesti de-ale locului. Adi ne-a facut chiar o prezentare f documentata cu istoria localitatii si asta ne-a ajutat f mult sa intelegem contextul. Casuta in care am fost cazati ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie, pastrand in acelasi timp, nealterat, spiritul locului. Am gasit in camera o lista f bine intocmita cu informatii utile (locuri de luat masa, de facut cumparaturi, contacte ghizi si tururi, etc) precum si f multe carti, de unde puteai alege cu usurinta ceva de citit pe durata sejurului.

 957. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai “acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 958. Camere curate, personal amabil și mâncare bună! Totul a fost OK!

 959. In primul rand curatenia, pe urma, dar nu in ultimul rand, mancarea din restaurant foarte gustoasa. M-am simtit ca in familie.

 960. Mincare fff.buna,personal amabil,camera curata , căldură.totul ok

 961. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 962. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 963. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 964. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 965. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 966. Ticho, klid, pohoda na konci vsi. Ti, co sem chtějí přijet si odpočinout od ruchu měst budou spokojení. Majitelé byli vstřícní, pokud jsme si o něco řekli (zatopit v krbu, hrnec a hrnečky na ranní čaj), hned se nám snažili vyhovět.

 967. Totul a fost perfect , începând cu patul , terasa , mâncarea și mai ales personalul , minunat *****

 968. Totul. Gazde primitoare, camere curate și calde, priveliște de vis.

 969. Am participat in acest weekend la Maratonul Rosia Montana si am ales pentru acest sejur Cabana Loredana, o locatie excelenta aflata intr-o zona superba! Gazdele au fost cu adevarat minunate, ne-au inconjurat de atentie si ospitalitate! Am servit mancaruri locale deosebite pregatite in restaurantul propriu. Conditiile de cazare au fost de inalta tinuta. Multumim gazdelor pentru tot! Cu siguranta, vom reveni!

 970. Proprietarul accepta animale de companie si ne-a pus la dispozitie un apartament, fata de suita cu 3 paturi, rezervata initial. Gazde amabile, mic dejun continental bine gatit, mult spatiu verde.

 971. Cine doreste liniste gaseste aici o locatie excelenta pentru relaxare in mijlocul naturii. Pensiunea este amplasata intr-un mic satuc unde se pot vedea activitatile zilnice a oamenilor de munte, ingrijit animale, facut fan, etc. Este un satuc linistit cu foarte putin trafic si agitatie aproape deloc. Pensiunea ofera conditii ideale pentru a petrece un sejur in liniste in mijlocul naturii. Personalul este foarte amabil si aten la toate nevoile clientilor. Nu lipseste nici tehnica moderna. Clientii au acces la WiFi gratuit si in camera am avut acces la SmartTV. Pentru cei pasionati pensiunea este dotata cu biciclete pentru plimbare la libera alegere si gratuit.

 972. Facilitățile camerei erau la standarde europene: uscător de par, fierbător de apa cu pliculețe de ness și zahar, o servieta plina cu jocuri de societate bune pentru vremea ploioasa, birou cu lampa de citit, jucării și multe creioane colorate. Mâncarea foarte bună, peisaje superbe în apropiere, obiective turistice câte vrei, locație deosebita.

 973. A fost foarte bine. Gazda este deosebita. Panorama frumoasa. dar este destul de izolat

 974. Locatia pensiunii Casa Motilor este minunata si se incadreaza perfect in natura. Atat micul dejun, cat si celelalte mese, au fost delicioase, pregatite cu mult suflet si ne-au prilejuit surprize placute. Doamna Nicola este o persoana foarte placuta, amabila si foarte atenta cu oaspetii.

 975. Peisaj superb, gazde atente și amabile, foarte curat!

 976. Pensiunea are o pozitie buna fata de diferitele obiective turistice, are mobilier nou, este curata, gazda a fost foarte amabila si mancarea la restaurantul pensiunii a fost gustoasa.

 977. Curatenie,camere frumoase pe malul Ariesului.Gazdele si mancarea de nota 10***, chiar 11. Intr-un sejur de sapte zile nici nu am putut degusta toate bunataturile. Multe obiective turistice de vizitat in zona. Recomand.

 978. Locație accesibilă, parcare lângă locație, personal amabil, camera curată și spațioasă, presiune bună la apă, meniul la restaurant este variat, mâncarea ieftină și bună. Foarte mulțumit de serviciile oferite, recomand.

 979. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 980. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 981. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 982. Zona Rosia Montana, este superba, acoperita in mister,dar tot odata o minune rara a lumii. Acolo cand ajungeti,daca va place natura,va deconectati de la tot ce inseamna mondenitate, acolo sigur va veti regasi si aveti ce vedea cu siguranta,frumusetea locului si a zonei Rosia Montana este unica in toata lumea!!! Ospitalitatea si simplitatea gazdelor este foarte importanta si de asemeni, scriu pentru toti Bucuresteni ,care ajungeti acolo ,cautati Mountain Sanctuary. Va fascineaza pur si simplu. Pensiunea este tip familiar. Gazda este disponibila pt orice informatie si va ajuta,daca nu gasiti locatia!

 983. Gazda foarte amabilă, locație foarte frumoasa, ne-am simțit ca la bunica la țară. Locație tradițională, exact cum sunt casele de la țară. Nu este pentru pretențioși.

 984. Ticho, klid, pohoda na konci vsi. Ti, co sem chtějí přijet si odpočinout od ruchu měst budou spokojení. Majitelé byli vstřícní, pokud jsme si o něco řekli (zatopit v krbu, hrnec a hrnečky na ranní čaj), hned se nám snažili vyhovět.

 985. Am revenit a 6-a oara si cred ca asta spune totul!

 986. O destinație de vis…. Pensiunea este înconjurată doar de munți și brazi…. Aer pur de munte pe care oricât de mult am dorit să îl pot depozita măcar într-un borcănel, nu am reusit. Vreau să spun că noi am fost cazați chiar la ultimul etaj într-o cameră de familie. Am fost profund impresionată de terasa mare unde ne serveam ceaiul și cafeaua pe o canapea mare și foarte comodă cu pernuțe…. și admiram la nesfârșit peisajul de poveste. Doar coboram scările și jos se găsește un magazin alimentar cu tot ce ai nevoie. A….. și cel mai mult am fost impresionata de ospitalitatea gazdei noastre Loredana, o gazdă și prietenă extraordinară cum rar mi-a fost dat să văd. Ne – a sărit în ajutor cu tot ce am avut nevoie și iubește foarte mult copiii,cum de altfel s-a ocupat și de fetița noastră. EXCEPȚIONAL…. Nu am cuvinte…. Sigur vom reveni cu mult, mult drag în acest loc.💝

 987. D-soara Loredana gazda foarte primitoare , atenta , …

 988. Locație ok în Câmpeni, ușor de găsit hotelul, parcare gratis în fața hotelului, terasa de la bar de afară unde puteai lua cafeaua și admira râul Arieș, munții și pădurea, peisaj magnific de la fereastra camerei noastre, iar personalul hotelului deosebit de amabil, chiar m-au impresionat! Recomand

 989. Curățenie! Personalul și proprietarii extraordinari! Recomand!!!!

 990. Room was better than I expected. I can reccomend ones with a view on the city.

 991. Mâncarea foarte buna, pâinea de la brutărie proprie, cafeaua, amabilitatea gazdelor. Acestea sunt un bun punct de informare turistica

 992. Micul dejun foarte gustos , variat si cantitate mare . Cafeaua excelenta ! Locatia este de vis ! Valea Ariesului Mic este superba , peisaje extraordinare , multe puncte de atractie in zona . Personalul este foarte amabil si sociabil , mancare foarte gustoasa la un pret foarte bun. Vom reveni cu siguranta !

 993. Amplasarea pensiunii, curățenia, amabilitatea tuturor , mâncarea ieftina și delicioasa.

 994. Cazarea a fost geniala, privelistea este de vis, iar doamna de acolo suuuper. Am avut parte de un mic dejun tradional, cu produse locale: gemul de capsuni era facut de doamna. Am mancat cu pofta si totul a fost delicios. Camerele calduroase, cu priveliste de vis inclusiv prin geamul micut din baie care dadea spre un mic deal plin cu floricele. In fata camerei se afla o prispa cu masute si scaune, unde se poate sta pentru a admira privelistea sau stat o cafea/ceai. Recomand aceasta cazare si sper sa ne mai intoarcem acolo, doar ca poate pentru mai multe zile.

 995. Ne-a placut absolut tot, micul dejun e genial, personalul amabil, bine pregatit si prompt, locatia excelenta, recomand cu caldura!

 996. Ne-a plăcut ospitalitatea, ne-am simțit răsfățați. Micul dejun și prânzul au fost foarte gustoase ( nu exista restaurant a la carte dar doamna ne-a servit cu ce a avut ea gătit în casa și a fost foarte bun) . Zona este extrem de frumoasă și liniștită . A fost totul perfect.

 997. Gazdele sunt niste oameni minunati.Mancarea de la pensiune este delicioasa si preturile sunt foarte bune. Recomand cu drag acest loc!

 998. Amplasarea proprietatii si solicitudinea personalului. Am beneficiat de informatii turistice exacte. Zona este foarte frumoasa si este o incantare sa faci drumetii. Mancarea foarte buna si conform solicitarilor. Dotari de top in camera.

 999. Personal ff amabil, mancare buna, camera spatioasa si curata, o curte ingrijita.

 1000. Personalul foarte drăguț, amabil, curățenie, mâncare excelentă. Posibilitate de vizitare a mai multor obiective turistice. Cu toate că este la o intersecție de drumuri este destul de liniște. Posibilitate de grătar.

 1001. Zona foarte bună dacă dorești sa vizitezi Arieseni, Roșia Montana, Salciua. Locația este la o intersecție de drumuri între Albac sau Abrud, Arieseni sau Turda etc. Recomand și mâncarea de la restaurant care este foarte bună. Iar camerele sunt curate și îngrijite.

 1002. Pensiunea are o pozitie buna fata de diferitele obiective turistice, are mobilier nou, este curata, gazda a fost foarte amabila si mancarea la restaurantul pensiunii a fost gustoasa.

 1003. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 1004. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 1005. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 1006. Locatie frumoasa, retrasa, cu un parau de munte aproape de pensiune. Personalul prietenos si de mare ajutor. Mancare foarte buna (au un centru de colectare pentru merisoare, afine, ciuperci de padure, deci va recomand mancare cu ciuperci de padure si afinata). De asemenea, am baut si o palinca foarte buna din partea casei!

 1007. Am revenit a 6-a oara si cred ca asta spune totul!

 1008. O destinație de vis…. Pensiunea este înconjurată doar de munți și brazi…. Aer pur de munte pe care oricât de mult am dorit să îl pot depozita măcar într-un borcănel, nu am reusit. Vreau să spun că noi am fost cazați chiar la ultimul etaj într-o cameră de familie. Am fost profund impresionată de terasa mare unde ne serveam ceaiul și cafeaua pe o canapea mare și foarte comodă cu pernuțe…. și admiram la nesfârșit peisajul de poveste. Doar coboram scările și jos se găsește un magazin alimentar cu tot ce ai nevoie. A….. și cel mai mult am fost impresionata de ospitalitatea gazdei noastre Loredana, o gazdă și prietenă extraordinară cum rar mi-a fost dat să văd. Ne – a sărit în ajutor cu tot ce am avut nevoie și iubește foarte mult copiii,cum de altfel s-a ocupat și de fetița noastră. EXCEPȚIONAL…. Nu am cuvinte…. Sigur vom reveni cu mult, mult drag în acest loc.💝

 1009. Locație ok în Câmpeni, ușor de găsit hotelul, parcare gratis în fața hotelului, terasa de la bar de afară unde puteai lua cafeaua și admira râul Arieș, munții și pădurea, peisaj magnific de la fereastra camerei noastre, iar personalul hotelului deosebit de amabil, chiar m-au impresionat! Recomand

 1010. Curățenie! Personalul și proprietarii extraordinari! Recomand!!!!

 1011. Room was better than I expected. I can reccomend ones with a view on the city.

 1012. Micul dejun a fost consistent,cu produse locale in mare parte.Pensiunea este amplasata in satul Goiesti pe DN 762,la aprox 5 km de Dealul cu melci,Cascada Pisoaia si Casa Memoriala Avram Iancu.Cadrul natural este unul superb,ca peste tot in Apuseni,iar gazdele sunt cu inima deschisa catre oaspeti,la fel ca toti motii.La pensiune se poate servi atat pranzul cat si cina, acompaniate de paine proaspata facuta in brutaria proprie.Multumim Violetei pt primire si ospatare.Wi-Fi bun in toata pensiunea.

 1013. Gazda foarte ospitaliera atenta la clienti, totul curat, cald. Recomand cu încredere!

 1014. Mâncarea foarte buna, pâinea de la brutărie proprie, cafeaua, amabilitatea gazdelor. Acestea sunt un bun punct de informare turistica

 1015. Camera a fost confortabila, gazda foarte primitoare. Mulțumim mult.

 1016. Gazda primitoare, camera draguta si f calduroasa pe timp de iarna, peisaj mirific!

 1017. Cazarea a fost geniala, privelistea este de vis, iar doamna de acolo suuuper. Am avut parte de un mic dejun tradional, cu produse locale: gemul de capsuni era facut de doamna. Am mancat cu pofta si totul a fost delicios. Camerele calduroase, cu priveliste de vis inclusiv prin geamul micut din baie care dadea spre un mic deal plin cu floricele. In fata camerei se afla o prispa cu masute si scaune, unde se poate sta pentru a admira privelistea sau stat o cafea/ceai. Recomand aceasta cazare si sper sa ne mai intoarcem acolo, doar ca poate pentru mai multe zile.

 1018. Am stat de doua ori, in 2020, la Pensiunea Carmen si, acum, este pe lista scurta a locurilor unde am reveni oricand, cu mare placere. Coincidenta a facut sa fim cazati in ambele cazuri in aceeasi camera, foarte mare, curata si cu toate facilittatile. Punctele forte ale pensiunii sunt pozitia foarte buna pentru diverse drumetii, mancarea excelenta si, in primul rand, amabiliatea si seriozitatea gazdelor. In august, in plin sezon turistic, am remarcat seriozitatea cu care se puneau in practica masurile de protectie sanitara. Iar acum, in decembrie, cu pensiunea goala (am fost singurii turisti) am fost impresionati de efortul depus de gazde pentru a ne simti bine, desi am stat doar o singura noapte. Cina si micul dejun au fost excelente. Camera care pana atunci nu fusese incalzita, a fost incalzita f puternic si totul a fost f bine.

 1019. Foarte frumos, foarte rustic, o ambianta primitoare, merita sa vizitati casa Carmen!

 1020. Gazdele sunt niste oameni minunati.Mancarea de la pensiune este delicioasa si preturile sunt foarte bune. Recomand cu drag acest loc!

 1021. Personalul foarte drăguț, amabil, curățenie, mâncare excelentă. Posibilitate de vizitare a mai multor obiective turistice. Cu toate că este la o intersecție de drumuri este destul de liniște. Posibilitate de grătar.

 1022. Zona foarte bună dacă dorești sa vizitezi Arieseni, Roșia Montana, Salciua. Locația este la o intersecție de drumuri între Albac sau Abrud, Arieseni sau Turda etc. Recomand și mâncarea de la restaurant care este foarte bună. Iar camerele sunt curate și îngrijite.

 1023. Pensiunea are o pozitie buna fata de diferitele obiective turistice, are mobilier nou, este curata, gazda a fost foarte amabila si mancarea la restaurantul pensiunii a fost gustoasa.

 1024. Personal excelent, mancare buna, atmosfera calda, foarte placuut. Recomand!

 1025. Mi-a placut ca nu a trebuit sa mergem sa cautam un restaurant sa luam cina, caci Pensiunea Roua Muntelui are si un restaurant. Micul dejun a fost foarte bun, iar afinata din partea casei a fost delicioasa. Recomand cu caldura aceasta pensiune.

 1026. Personal foarte amabil,servirea si mancarea foarte bune iar peisajul mirific! Merita vizitat!😘

 1027. Cabana frumos amenajata, personalul ospitalier și mâncarea foarte bună, cafeaua, ardeii iuți și siropul de muguri de brad.. Super gustoase!

 1028. O locație minunata, curată , gazde primitoare si cu orice la dispoziție, se vede ca fac cu drag ca oaspeților sa nu le lipsească nimic.

 1029. Locatie frumoasa, retrasa, cu un parau de munte aproape de pensiune. Personalul prietenos si de mare ajutor. Mancare foarte buna (au un centru de colectare pentru merisoare, afine, ciuperci de padure, deci va recomand mancare cu ciuperci de padure si afinata). De asemenea, am baut si o palinca foarte buna din partea casei!

 1030. Micul dejun a fost consistent,cu produse locale in mare parte.Pensiunea este amplasata in satul Goiesti pe DN 762,la aprox 5 km de Dealul cu melci,Cascada Pisoaia si Casa Memoriala Avram Iancu.Cadrul natural este unul superb,ca peste tot in Apuseni,iar gazdele sunt cu inima deschisa catre oaspeti,la fel ca toti motii.La pensiune se poate servi atat pranzul cat si cina, acompaniate de paine proaspata facuta in brutaria proprie.Multumim Violetei pt primire si ospatare.Wi-Fi bun in toata pensiunea.

 1031. Gazda foarte ospitaliera atenta la clienti, totul curat, cald. Recomand cu încredere!

 1032. Mâncarea foarte buna, pâinea de la brutărie proprie, cafeaua, amabilitatea gazdelor. Acestea sunt un bun punct de informare turistica