Cazare in Bucium 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Bucium fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Bucium recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Bucium – Romania

★★★★ Pensiunea Casa Moga

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Roua Muntelui

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Silba

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ White House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Club Nova Elite

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea D&D

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Diana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Bulevard

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Bucium am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Bucium bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Eric si Florentin Marinescu din Magureni, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Eric si Florentin Marinescu din Magureni, jud. PrahovaCazare in Bucium 5 persoane)

 • Antonia si Jenel Pașcanu din Valea Mare, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bucium, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Antonia si Jenel Pașcanu din Valea Mare, jud. Valcea – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Gică si Zamfir Cupcea din Smadovita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gică si Zamfir Cupcea din Smadovita, jud. Mehedinti – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Rodica si Călin Bădescu din Baiasu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bucium!

  (Rodica si Călin Bădescu din Baiasu, jud. Valcea – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Vlaicu si Marioara Podoleanu din Viisoara Mica, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bucium, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Vlaicu si Marioara Podoleanu din Viisoara Mica, jud. Botosani – Cazare in Bucium 5 persoane)

 • Haralamb si Anaida Dobrițoiu din Dupa Deal, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Bucium prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bucium.

  (Haralamb si Anaida Dobrițoiu din Dupa Deal, jud. Alba – Cazare in Bucium 5 persoane)

 1. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 2. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 3. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 4. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 5. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 6. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 7. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 8. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 9. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 10. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 11. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 12. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 13. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 14. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 15. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 16. Amplasare excelenta, langa drum, dar fara ciculatie noaptea, camera noastră era pe partea opusa, spre apa. Camera potrivit de mare, baia si balconul mari si bine utilate. Foarte cald iarna, patul confortabil (saltea mare, nu saltele lipite), bar la parter.

 17. Curatenie impecabila, totul pare nou, camera spatioasa, cu balcon, plase la geamurile din camera si baie, peisajul minunat, dulap spatios, terasa, parcare proprie…

 18. Camera, personalul(Ana este minunata!), locația, atmosfera, absolut totul a fost minunat! Cu siguranță vom reveni! De asemenea recomand, cu drag, aceasta locație!

 19. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 20. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 21. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 22. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 23. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 24. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 25. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 26. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 27. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 28. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 29. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 30. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 31. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 32. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 33. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 34. Amplasare excelenta, langa drum, dar fara ciculatie noaptea, camera noastră era pe partea opusa, spre apa. Camera potrivit de mare, baia si balconul mari si bine utilate. Foarte cald iarna, patul confortabil (saltea mare, nu saltele lipite), bar la parter.

 35. Curatenie impecabila, totul pare nou, camera spatioasa, cu balcon, plase la geamurile din camera si baie, peisajul minunat, dulap spatios, terasa, parcare proprie…

 36. Camera, personalul(Ana este minunata!), locația, atmosfera, absolut totul a fost minunat! Cu siguranță vom reveni! De asemenea recomand, cu drag, aceasta locație!

 37. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 38. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 39. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 40. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 41. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 42. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 43. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 44. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 45. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 46. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 47. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 48. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 49. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 50. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 51. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 52. Amplasare excelenta, langa drum, dar fara ciculatie noaptea, camera noastră era pe partea opusa, spre apa. Camera potrivit de mare, baia si balconul mari si bine utilate. Foarte cald iarna, patul confortabil (saltea mare, nu saltele lipite), bar la parter.

 53. Curatenie impecabila, totul pare nou, camera spatioasa, cu balcon, plase la geamurile din camera si baie, peisajul minunat, dulap spatios, terasa, parcare proprie…

 54. Camera, personalul(Ana este minunata!), locația, atmosfera, absolut totul a fost minunat! Cu siguranță vom reveni! De asemenea recomand, cu drag, aceasta locație!

 55. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 56. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 57. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 58. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 59. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 60. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 61. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 62. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 63. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 64. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 65. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 66. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 67. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 68. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 69. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 70. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 71. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 72. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 73. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 74. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 75. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 76. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 77. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 78. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 79. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 80. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 81. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 82. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 83. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 84. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 85. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 86. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 87. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 88. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 89. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 90. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 91. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 92. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 93. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 94. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 95. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 96. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 97. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 98. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 99. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 100. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 101. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 102. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 103. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 104. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 105. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 106. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 107. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 108. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 109. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 110. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 111. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 112. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 113. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 114. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 115. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 116. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 117. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 118. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 119. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 120. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 121. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 122. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 123. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 124. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 125. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 126. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 127. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 128. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 129. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 130. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 131. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 132. Locatia, ospitalitatea si atentia gazdelor, mancarea, totul.

 133. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 134. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 135. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 136. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 137. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 138. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 139. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 140. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 141. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 142. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 143. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 144. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 145. Ne-am simtit excelent. Gazda a fost foarte primitoare. Am plasasarea pensiunii este una de vis.

 146. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 147. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 148. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 149. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 150. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 151. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 152. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 153. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 154. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 155. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 156. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 157. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 158. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 159. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 160. Ne-am simtit excelent. Gazda a fost foarte primitoare. Am plasasarea pensiunii este una de vis.

 161. Totul a fost peste asteptari. O familie primitoare si foarte amabila. Ne-au curatat chiar si masina de zapada 🙂

 162. Peisajul si zona excelenta, personalul foarte amabil, locatia inedita a pensiunii intr-o veche moara!

 163. Personal amabil , camera placuta , vana cu hidromasaj , patul cu lenjerie curata , bucataria bine dotata , terasa departe de sosea , curte mare cu suficiente locuri de parcare . Restaurantul pensiunii ne-a surprins cu mancare simpla si gustoasa , iar bauturile au pret de market .

 164. Mancarea foarte buna, servirea rapida, liniste, nu ne-a fost refuzata nici o cerinta.

 165. Amplasata intr-un cadru natural foarte placut, cu piriul care trece pe la marginea proprietatii, aceasta pensiune are niste gazde foarte primitoare care intregesc senzatia de buna dispozitie pe care ti-o creeaza acest loc.

 166. Linistea, amabilitatea personalului, mancarea traditionala, preturile super ok.

 167. Locația este extraordinara, un amplasament perfect pentru relaxare

 168. Zona superba, pensiunea arata bine, personal amabil si mâncarea buna.

 169. Locatie excelenta pentru a putea vizita diversele atractii turistice din zona, paraul curge in spatele casei si toata casuta si imprejurimile sunt mentinute in conditii perfecte.

 170. Am petrecut cateva zile incantatoare, intr-un peisaj de vis, cu ape reci dar prietenoase si, nu in ultimul rand, cu o gazda deosebita -doamna Oana-, care este inimoasa precum un dac si organizata ca un roman ! Conditiile de cazare sunt excelente.

 171. Totul a fost excelent! Relaxare totala! Un colt de rai!

 172. Locatie foarte buna. Personal exceptional. Doamnelor de la bucatarie le multumim pentru preparatele pe care ni l-au servit. Au fost simple si foarte gustoase.

 173. proprietar primitor si extrem de sociabil 🙂 mancare foarte buna ( eu am mancat doar mic dejunul) foarte cald in camera ( caldura pornita) baie curata loc de parcare locatie foarte ok pentru vizitare Sarmisegetuza si alte obiective turistice; curtea fff curata liniste in zona calitate pret fff ok

 174. Curatenie/preturi ok/mancare delicioasa s.a.m.d.

 175. Locatia este frumoasa, camera mare, foarte curata, apa calda tot timpul, caldura, pat foarte confortabil, mic dejun delicios; doamna este foarte atenta cu oaspetii si a facut tot ce a putut ca sa ne faca sederea cat mai placuta.

 176. Tot! Super oameni, foarte buna mâncarea. Într-un cuvânt foarte plăcut, așteptăm cu nerăbdare sa revenim.

 177. locația…fabuloasă, micul dejun minunat, iar cina…ce să zic, delicioasă. A doua zi nu ne mai lăsam duși dintr-un așa loc frumos. Mulțumim gazdei pentru tot

 178. Pensiunea exact ca în poze, curățenie, locația super, oameni cum rar întâlnești.

 179. Silviu_alexandru aprilie 8, 2019 at 5:24 pm

  Atmosfera extrem de relaxanta, in buna parte generata de gazda, care s-a dovedit a fi primitoare si dornica de a ne satisface dorintele. Ne-a fermecat simplitatea locului si a oamenilor, iar peisajul este de poveste. Locatie apropiata de obiectivul principal al locului, Detunatele. Conditiile de cazare ne-au depasit asteptarile: camera ingrijita, rustica si cocheta. Mic dejun abundent si variat. Cafeaua de dimineata a fost o reala placere alaturi de Matusa, care ne-a delectat cu povestile pline de energie pozitiva si credinta. Cu siguranta vom reveni.

 180. Locatia, amenajarea curti cu bun gust, flori totul ok

 181. Gazdele sunt oameni de treabă, gospodari si primitori. Zonă cu peisaje de basm.

 182. Lovely hosts. Almost no English but helpful and genuine

 183. Tinu is the carpenter of the village and he built the accommodation space himself. It’s an amazing experience to stay there and observe all the wood-workings in the walls and furniture (he made the furniture too). Tinu and Rodica are wonderful hosts, always helpful, offering free stuff such as strawberries from their garden. They were so sweet! The area is not touristic but has a couple of scenic hiking routes, well marked, nearby. A dog from the village was our partner on an 8-hour hike in the surrounding area. He just joined and walk with us all the way! We talked to other villagers, who had great stories, from the Romans digging for gold 2000 years, to the more recent crazy guy’s ‘hotel’ up the mountaint (Fefeleaga). Rodica and Tinu were the perfect base for some awesome 4 days. She owns the shop next to the pensiune, and our tip is to go hang out with her on the bench in front of it 🙂

 184. Mai in centru de-atat nu se poate. Si nici mai frumos si mai „acasa”. Recomand sa mergeti toamna – muntii sunt minunati, focul in soba iti incalzeste pana si sufletu’ si plapumele alea pufoase sunt tot ce ti-ai putea dori. Faceti-va timp sa stati la povesti cu Adi despre cum a(u) salvat Rosia Montana, n-o sa regretati. Merita sa mergeti si doar pentru asta – ca sa stati o seara la povesti cu Atlasul care-a tinut muntele pe umeri. Dar noi cu siguranta ne intoarcem, ca-i pacat de muntele ala frumos sa nu-l umbli tot-tot.

 185. O mica bijuterie in Rosia Montana – recomand din tot sufletul Casa Petri. Aranjata cu mult bun gust, insa mentinand in acelasi timp structura constructiei si stilul rustic. Gazdele au fost foarte amabile si dornice de a ne crea un sejur minunat. Neaparat vom reveni!

 186. Este chiar ceea ce înseamnă turism rural – și nu doar atât. Totul în această localitate micuță este cu totul special, fiind o interesantă îmbinare între un orășel (în centru) și un sat aproape atipic pentru zona Apusenilor. Aerul, liniștea, încărcătura culturală a acestui colț de țară și prietenia sinceră arătată de gazde (și de prietenii acestora) fac ca orice experiență la Casa Petri să fie unică.

 187. Doamna administrator de acolo a facut tot posibilul sa ne simtim foarte bine.Ii multumim pe aceasta cale pentru tot.Mic dejunul copios,satios,Suita extraordinara cu coborare catre piscina,peisaj frumos,preturi bune .

 188. Privelistea minunata si terasa draguta.Buatareasa o adevarata gazda.

 189. Dragos-constantin aprilie 8, 2019 at 5:24 pm

  Personalul foarte amabil mereu preocupat de bunastarea oaspetilor, camerele curate, mancarea a fost delicioasa.

 190. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 191. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 192. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 193. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 194. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 195. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 196. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 197. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 198. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 199. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 200. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 201. Totul a fost perfect. De cum am intrat ne-a impresionat curatenia deosebita, sala de mese foarte modern aranjata, iar personalul ne-a primit cu caldura. Multumim si celor care s-au ocupat cu prepararea mancarurilor-foarte gustoase si frumos prezentate in farfurii. In camera, curatenie, aerisit, caldura. Baia dotata cu tot ce este necesar, la fel ca si celelalte, foarte curata. Recomandam cu multa bucurie aceasta pensiune si in special placinta cu mere servita la micul dejun.

 202. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 203. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 204. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 205. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 206. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 207. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 208. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 209. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 210. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 211. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 212. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 213. Situat in centru, la 2 minute de mers pe jos de cetate si de catedrala. Mancarea de la restaurant este excelenta.

 214. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 215. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 216. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 217. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 218. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 219. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 220. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 221. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 222. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 223. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 224. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 225. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 226. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 227. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 228. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 229. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 230. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 231. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 232. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 233. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 234. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 235. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 236. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 237. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 238. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 239. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 240. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 241. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 242. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 243. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 244. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 245. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 246. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 247. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 248. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 249. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 250. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 251. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 252. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 253. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 254. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 255. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 256. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 257. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 258. Totul a fost la superlativ, de la atitudinea personalului, la condițiile de cazare oferite, la curățenie, elegantă, bun gust, preturi OK, poziție ultracentrală. Suntem călători frecvenți în ultimii ani, atât în România, cât şi în Europa, şi din comparațiile făcute obiectiv, pot să spun că această locație este una de top, fără să exagerez. Felicitări celor ce managerială acest hotel – restaurant!

 259. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 260. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 261. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 262. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 263. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 264. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 265. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 266. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 267. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 268. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 269. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 270. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 271. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 272. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 273. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 274. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 275. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 276. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 277. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 278. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 279. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 280. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 281. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 282. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 283. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 284. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 285. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 286. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 287. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 288. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 289. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 290. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 291. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 292. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 293. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 294. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 295. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 296. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 297. Micul dejun e bun, in curte sunt mese, se poate manca, e un bazin curat, interiorul e interesant, atipic – o fosta scoala credem. Am stat o noapte si raportul pret performanta il consideram foarte bun.

 298. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 299. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 300. Totul ! Pensiunea este f.bine pozitionata. Camera f.curata,cu balcon si curatenie luna.Gazdele f.amabile, ne-au indrumat ce putem vizita.Ne-am simtit ca acasa !

 301. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 302. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 303. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 304. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 305. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 306. Liftul Pozitia hotelului Curatenie Amabilitate personal Balconul perfect pentru fumatori si nu numai

 307. Gazda primitoare. Totul cu bun gust. Raport bun calitate preț.

 308. Un cadru in care ne-am simtit excelent. Au fost doua zile in care gazdele ne-au rasfatat si in care am uitat de stresul cotidian.

 309. – cada cu hidromasaj; – mancarea; – raportul pret-calitate; – amabilitatea personalului.

 310. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 311. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 312. Curat,personal prietenos di binevoitor di câte știu sa te facă sa te simți bine!

 313. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 314. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 315. Gazda a fost primitoare, sociabilă și amabilă. Pensiunea este confortabilă, cameră spațioasă, zonă liniștită și aproape de obiective turistice din zonă.

 316. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 317. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 318. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 319. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 320. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 321. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 322. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 323. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 324. Foarte spațioasă camera, curățenie de prima clasa iar poziția pensiuni este una superba

 325. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 326. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 327. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 328. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 329. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 330. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 331. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna, foarte curat…. a fost foarte bine!

 332. Zona superbă, cu peisaje deosebite. Personal f f f f amabil. Curățenie impecabilă. Mancare de tot felul și specifică zonei. Gustoasă și porții mari. Vinuri felurite și bune. Nu greșiți în alegerea dv dacă vă duceți la Flori de măr!

 333. Amabilitatea personalului a fost punctul cheie al intregii experiente. Sentimentul de confort si salbaticie ce il ofera intregul context face ca experienta sa fie cu totul de neuitat.

 334. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 335. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 336. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 337. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 338. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 339. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 340. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 341. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 342. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 343. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 344. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 345. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 346. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 347. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 348. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 349. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 350. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 351. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 352. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 353. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 354. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 355. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 356. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 357. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 358. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 359. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 360. Camera luminoasa, confortabila, cu mobilier pictat manual, mancare foarte buna, iar gazdele minunate.

 361. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 362. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 363. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 364. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 365. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 366. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 367. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 368. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 369. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 370. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 371. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 372. Intampinarea reprezentantului proprietarului (in ciuda orei deja inaintate), Salonul mare, dragutele tablori de pe holuri, ineditul tabloului marelui Tovaras de la Rasarit din locul de servire a mesei, afabilitatea cu care am fost invitati la micul dejun, parcarea larga,

 373. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 374. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 375. Camere curate, amplasare buna iar gazdele (atit proprietarul cit si personalul angajat) foarte primitoare. O recomand cu caldura.

 376. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 377. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 378. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 379. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 380. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 381. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 382. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 383. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 384. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 385. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 386. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 387. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 388. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 389. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 390. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 391. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 392. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 393. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 394. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 395. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 396. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 397. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 398. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 399. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 400. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 401. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 402. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 403. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 404. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 405. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 406. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 407. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 408. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 409. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 410. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 411. Aer curat și multă liniște. Condiții bune de cazare. Mâncarea bună.

 412. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 413. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 414. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 415. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 416. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 417. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 418. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 419. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 420. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 421. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 422. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 423. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 424. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 425. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 426. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 427. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 428. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 429. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 430. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 431. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 432. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 433. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 434. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 435. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 436. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 437. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 438. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 439. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 440. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 441. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 442. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 443. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 444. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 445. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 446. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 447. Este o pensiune de tranzit, pentru asta am folosit-o si noi, acest lucru poate sa fie placut sau neplacut in functie de consumator. Sunt magazine importante foarte aproape, 100 m.

 448. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 449. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 450. Este pozitionata in centru, foarte aproape de obiectivele turistice Cetatea Fagaras, Catedrala Sf.Ioan Botezatorul.

 451. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 452. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 453. Pot spune ca, pe langa faptul ca amplasarea este excelenta, totul a fost peste asteptari. Parcare gratuita, mic dejun bogat, conditii de cazare foarte bune, mult peste cele 3 stele, dotarile mult peste 3 stele, pesonalul extrem de amabil, raport calitate pret, extraordinar.

 454. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 455. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 456. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 457. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 458. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 459. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 460. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 461. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 462. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 463. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 464. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 465. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 466. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 467. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 468. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 469. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 470. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 471. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 472. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 473. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 474. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 475. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 476. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 477. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 478. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 479. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 480. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 481. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 482. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 483. Amabilitatea doamnei care ne-a servit la restaurant.

 484. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 485. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 486. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 487. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 488. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 489. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 490. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 491. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 492. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 493. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 494. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 495. Totul a fost frumos,personalul amabil,cazare confort ok.

 496. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 497. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 498. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 499. Adrian_stanciu iunie 29, 2019 at 3:23 am

  Camera spatioasa Amenajari interioare și exterioare variate Loc de joaca amenajat

 500. Gazda a fost primitoare. Locația este foarte buna curatenie in camere. Exista posibilitatea de a face grătar in curte.

 501. Peisaj frumos, liniste, loc de joaca pentru copii, camere ingrijite, gazda primitoare.

 502. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 503. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 504. Gazde primitoare, o gradina frumoasa cu mese si foisoare pentru timp liber. Micul dejun indestulator cu produse traditionale produse in gospodaria proprie. Livingul cu masa de biliard si loc de relaxare cu biblioteca.

 505. Alexandru-daniel iulie 6, 2019 at 4:14 pm

  Am stat doar o noapte. Domnul de acolo ne-a așteptat pana târziu sa ajungem, iar pentru ca de dimineață plecam devreme într-o tura pe munte, s-a oferit sa ne pregătească un pachet de mâncare pentru drum.

 506. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 507. Este un colt de rai, pensiune curata, oameni primitori, mâncare excelenta (micul dejun extrem de bun).

 508. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 509. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 510. Numai cuvinte de lauda! Foarte confortabil si curat, liniste,personal amabil

 511. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 512. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 513. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 514. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 515. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 516. De la caldura camerelor pana la caldura oamenilor totul a fost excelent. Micul dejun ne’a depasit asteptarile si totul a fost minunat.

 517. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 518. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 519. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 520. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 521. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 522. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

 523. Linistea, peisajul, mancarea, aspectul interior si exterior, ospitalitatea personalului.

 524. Amabilitatea personalului, mancarea foarte buna, foarte curat…. a fost foarte bine!

 525. Zona superbă, cu peisaje deosebite. Personal f f f f amabil. Curățenie impecabilă. Mancare de tot felul și specifică zonei. Gustoasă și porții mari. Vinuri felurite și bune. Nu greșiți în alegerea dv dacă vă duceți la Flori de măr!

 526. foarte curat si primitor.nu ai cum sa te plictisesti aici

 527. Camerele spatioase, amenajate intr un stil plăcut, tradițional. Foarte curat! Curte interioară mare, spatiu de joacă pentru copii. Linistit!

 528. Minunat ! O oaza de liniste ! Gazdele foarte amabile si calduroase ! Curatenie exemplara, mancare buna .

 529. Camera mare, spatioasa. Mic dejun foarte bun si variat. Gazda foarte amabila.

 530. Alexandru-daniel iulie 13, 2019 at 1:47 pm

  Am stat doar o noapte. Domnul de acolo ne-a așteptat pana târziu sa ajungem, iar pentru ca de dimineață plecam devreme într-o tura pe munte, s-a oferit sa ne pregătească un pachet de mâncare pentru drum.

 531. Micul dejun fffffffffff bun, la fel si mancarea. Locatia super amplasata. Linisteee, aer curat, verdeata. Gazda foarte primitoare, suuuper.

 532. Gazde sper primitoare, au și gătit pentru noi, felicitări doamnei!!! Perfect pentru relaxare totala! Curățenie, bun gust și putin rustic cu grătar, darts, boxe, tractor, pui, gradina. La noi a plouat dar în piscina încap 2 3 familii.

 533. Pensiunea este usor de gasit cu ajutorul Google Maps. Camerele sunt spatioase si curate. Bucataria este foarte bine utilata. Exista acces la gratar si foisor, loc de parcare pentru masina. Gazda este foarte amabila. Imprejurimile sunt deosebit de frumoase. Totul a fost minunat. Recomand pentru orice fel de sejur.

 534. Curățenie deosebită, perdelele rustice de pânză topită și draperii țesute asortate , gazda extraordinar de primitoare și plină de solicitudine , toate comoditatile la dispoziție !

 535. Foarte curat, amenajat cu produse de calitate. Poziție excelenta, la 800 m de cetate. Mic dejun excelent și îndestulător. (nu este bufet suedez) Cu siguranță am reveni.

 536. Excelentă, personal amabil, zâmbitor, mic dejun copios

 537. Amabilitatea și căldura personalului. Condiții f. bune la un preț corect. Mic-dejun delicios inclus în cazare.

 538. Serviciul amabil si respectuos al proprietarului si al familiei .

 539. personalul foarte amabil, micul dejun excelent, camerele superbe, cu centrala proprie ( lucru foarte bun daca prinzi o zi de 1 iunie cu temperaturi de 10-15 grade ziua ), au piscine si pt pitici , peisaj minunat, intr-un cuvant FABULOS !!!

 540. Administratorul, un om minunat, receptiv, amabil!!

 541. Nimic . Scările sunt greu de urcat . Accesul la parcare îngust . Sa nu zic altfel .

 542. Spatiu suficient, curatenie,fara muzica, camere frumos amenajate

 543. Raportul pret calitate este bun , curtea interioară drăguță, amplasament bun , curățenie, gazde amabile

 544. Curat in centru langa cetate!!!Camera foarte mare!!!! Bucataria foarte bine utilata si cu mese multe !!!!

 545. Amplasare excelenta, curatenie, caldura (am fost in iarna), personal super. Recomand cu incredere.

 546. Mansarda este valorificata f. bine. Am avut timp sa vizitam cetatea care a fost o surpriza extrem de placuta. Ne-a placut parcul(foarte curat) si cafenelele din jur

 547. Mic dejun foarte consistent,iar locatia este extraordinara.

 548. Destul de frumos mic dejun bun cantitate pret Ok recomand

 549. Totul a fost ok. Personal amabil..curatenie.. super

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled