Cazare in Bradu 5 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Bradu fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Bradu recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Bradu – Romania

★★★ Hotel Fantanita Haiducului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Palatul Brukenthal Avrig

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Simion

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Poiana Avrigului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Rustic

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Ibis Centru Sibiu Hermannstadt

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Class Hermannstadt

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Mercure Sibiu Airport

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Bradu am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Bradu bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Leontin si Agnos Iacobescu din Dofteana, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Bradu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Leontin si Agnos Iacobescu din Dofteana, jud. BacauCazare in Bradu 5 persoane)

 • Ada si Alexandrina Lucan din Aiton, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Bradu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bradu, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ada si Alexandrina Lucan din Aiton, jud. Cluj – Cazare in Bradu 5 persoane)

 • Eusebia si Tudor Sârghie din Craiva, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Bradu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eusebia si Tudor Sârghie din Craiva, jud. Alba – Cazare in Bradu 5 persoane)

 • Nicușor si Florina Asachi din Dorobantu, jud. Calarasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Bradu prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bradu!

  (Nicușor si Florina Asachi din Dorobantu, jud. Calarasi – Cazare in Bradu 5 persoane)

 • Antonela si Sonia Dobrogianu din Goleasca, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Bradu prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bradu, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Antonela si Sonia Dobrogianu din Goleasca, jud. Giurgiu – Cazare in Bradu 5 persoane)

 • Raul si Cristobal Brînzan din Simocesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Bradu prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bradu.

  (Raul si Cristobal Brînzan din Simocesti, jud. Alba – Cazare in Bradu 5 persoane)

 1. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 2. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 3. Locatia, mancarea, camera mare,curatenia, totul a fost excelent.

 4. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 5. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 6. Camera si restaurantul au fost excelente, priveliste frumoasa, iar personalul foarte amabil. Camera este foarte mare, mobilata cu gust, baia mare si foarte curata. Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi.

 7. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 8. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 9. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 10. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 11. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 12. Proprietarii sunt super oameni,foarte ospitalieri.

 13. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 14. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 15. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 16. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 17. Locatie excelenta. Am ajuns la Sibiu cu trenul si de la gara pana la hotel este foarte usor de ajuns,(cu linia de autobuz 5 , trei statii) in maxim 10 min. Am stat la etajul 6 cu vedere catre centru, piata mare. Personalul hotelului foarte amabil. Camera calduroasa, spatiu sufient, curatenie , toate utilitatile functionale. Patul, dublu, cu saltea foarte relaxanta, o pilota extrem de mare. Micul dejun foarte bun si variat.

 18. Ne-a plăcut foarte mult priveliștea oferită de camera dar si confortul oferit.

 19. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 20. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 21. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 22. Personalul a fost foarte amabil si primitor, din punct de vedere al primirii nu pot sa reprosez nimic. Pensiunea are o parcarea care se inchide pe timp de noapte, iar in situatia in care ajungi in toiul noptii poti suna proprietarul sa iti deschida. Chiar daca vizita am facut-o in luna noiembrie, peisajul este placut si banuiesc ca atat vara cat si iarna peisajul este frumos.

 23. Atitudine foarte bună, gazde excelente, primitoare, locația făcută cu bun gust, curte încântătoare, potrivită de stat la taclale în serile calde de vară. Sunt câteva mese afară, e şi un foișor, posibilitatea de a face grătar, peisaj liniștitor. În camere confort suficient, condiții excelente de odihnă şi relaxare. Mic dejun oferit din suflet, produsele autentice, totul natural şi foarte bun. Se simte că oamenii care au grijă de acest loc au pus pasiune în munca lor, pricepere şi bună intenție. Mulțumim!

 24. Micul dejun si cina au fost delicioase. In timpul zilei am vizitat Sibiul, dar seara ne-am relaxat la un biliard si tenis de masa in mijlocul naturii. Recomand 😊

 25. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 26. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 27. Locatia, mancarea, camera mare,curatenia, totul a fost excelent.

 28. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 29. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 30. Camera si restaurantul au fost excelente, priveliste frumoasa, iar personalul foarte amabil. Camera este foarte mare, mobilata cu gust, baia mare si foarte curata. Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi.

 31. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 32. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 33. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 34. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 35. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 36. Proprietarii sunt super oameni,foarte ospitalieri.

 37. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 38. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 39. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 40. Raport calitate pret excelent. Bar deschis non stop, asezarea in oras. Posibilitatea de a opta pt camera de fumatori

 41. Ca au camere de fumatori. Privelistea de la etajul 9 este excelenta!

 42. Personalul foarte prompt si amabil. Locatia intr-un punct superb al Sibiului. Felicitari.

 43. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 44. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 45. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 46. Personalul a fost foarte amabil si primitor, din punct de vedere al primirii nu pot sa reprosez nimic. Pensiunea are o parcarea care se inchide pe timp de noapte, iar in situatia in care ajungi in toiul noptii poti suna proprietarul sa iti deschida. Chiar daca vizita am facut-o in luna noiembrie, peisajul este placut si banuiesc ca atat vara cat si iarna peisajul este frumos.

 47. Atitudine foarte bună, gazde excelente, primitoare, locația făcută cu bun gust, curte încântătoare, potrivită de stat la taclale în serile calde de vară. Sunt câteva mese afară, e şi un foișor, posibilitatea de a face grătar, peisaj liniștitor. În camere confort suficient, condiții excelente de odihnă şi relaxare. Mic dejun oferit din suflet, produsele autentice, totul natural şi foarte bun. Se simte că oamenii care au grijă de acest loc au pus pasiune în munca lor, pricepere şi bună intenție. Mulțumim!

 48. Micul dejun si cina au fost delicioase. In timpul zilei am vizitat Sibiul, dar seara ne-am relaxat la un biliard si tenis de masa in mijlocul naturii. Recomand 😊

 49. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 50. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 51. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 52. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 53. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 54. Camera si restaurantul au fost excelente, priveliste frumoasa, iar personalul foarte amabil. Camera este foarte mare, mobilata cu gust, baia mare si foarte curata. Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi.

 55. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 56. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 57. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 58. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 59. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 60. Proprietarii sunt super oameni,foarte ospitalieri.

 61. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 62. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 63. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 64. Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 65. Hotel frumos, reamenajat, modernizat, dotari de calitate.

 66. Raport calitate pret excelent. Bar deschis non stop, asezarea in oras. Posibilitatea de a opta pt camera de fumatori

 67. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 68. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 69. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 70. Personalul a fost foarte amabil si primitor, din punct de vedere al primirii nu pot sa reprosez nimic. Pensiunea are o parcarea care se inchide pe timp de noapte, iar in situatia in care ajungi in toiul noptii poti suna proprietarul sa iti deschida. Chiar daca vizita am facut-o in luna noiembrie, peisajul este placut si banuiesc ca atat vara cat si iarna peisajul este frumos.

 71. Atitudine foarte bună, gazde excelente, primitoare, locația făcută cu bun gust, curte încântătoare, potrivită de stat la taclale în serile calde de vară. Sunt câteva mese afară, e şi un foișor, posibilitatea de a face grătar, peisaj liniștitor. În camere confort suficient, condiții excelente de odihnă şi relaxare. Mic dejun oferit din suflet, produsele autentice, totul natural şi foarte bun. Se simte că oamenii care au grijă de acest loc au pus pasiune în munca lor, pricepere şi bună intenție. Mulțumim!

 72. Micul dejun si cina au fost delicioase. In timpul zilei am vizitat Sibiul, dar seara ne-am relaxat la un biliard si tenis de masa in mijlocul naturii. Recomand 😊

 73. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 74. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 75. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 76. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 77. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 78. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 79. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 80. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 81. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 82. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 83. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 84. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 85. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 86. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 87. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 88. Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 89. Hotel frumos, reamenajat, modernizat, dotari de calitate.

 90. Raport calitate pret excelent. Bar deschis non stop, asezarea in oras. Posibilitatea de a opta pt camera de fumatori

 91. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 92. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 93. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 94. Personalul a fost foarte amabil si primitor, din punct de vedere al primirii nu pot sa reprosez nimic. Pensiunea are o parcarea care se inchide pe timp de noapte, iar in situatia in care ajungi in toiul noptii poti suna proprietarul sa iti deschida. Chiar daca vizita am facut-o in luna noiembrie, peisajul este placut si banuiesc ca atat vara cat si iarna peisajul este frumos.

 95. Atitudine foarte bună, gazde excelente, primitoare, locația făcută cu bun gust, curte încântătoare, potrivită de stat la taclale în serile calde de vară. Sunt câteva mese afară, e şi un foișor, posibilitatea de a face grătar, peisaj liniștitor. În camere confort suficient, condiții excelente de odihnă şi relaxare. Mic dejun oferit din suflet, produsele autentice, totul natural şi foarte bun. Se simte că oamenii care au grijă de acest loc au pus pasiune în munca lor, pricepere şi bună intenție. Mulțumim!

 96. Micul dejun si cina au fost delicioase. In timpul zilei am vizitat Sibiul, dar seara ne-am relaxat la un biliard si tenis de masa in mijlocul naturii. Recomand 😊

 97. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 98. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 99. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 100. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 101. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 102. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 103. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 104. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 105. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 106. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 107. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 108. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 109. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 110. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 111. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 112. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 113. Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 114. Hotel frumos, reamenajat, modernizat, dotari de calitate.

 115. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 116. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 117. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 118. Personalul a fost foarte amabil si primitor, din punct de vedere al primirii nu pot sa reprosez nimic. Pensiunea are o parcarea care se inchide pe timp de noapte, iar in situatia in care ajungi in toiul noptii poti suna proprietarul sa iti deschida. Chiar daca vizita am facut-o in luna noiembrie, peisajul este placut si banuiesc ca atat vara cat si iarna peisajul este frumos.

 119. Atitudine foarte bună, gazde excelente, primitoare, locația făcută cu bun gust, curte încântătoare, potrivită de stat la taclale în serile calde de vară. Sunt câteva mese afară, e şi un foișor, posibilitatea de a face grătar, peisaj liniștitor. În camere confort suficient, condiții excelente de odihnă şi relaxare. Mic dejun oferit din suflet, produsele autentice, totul natural şi foarte bun. Se simte că oamenii care au grijă de acest loc au pus pasiune în munca lor, pricepere şi bună intenție. Mulțumim!

 120. Micul dejun si cina au fost delicioase. In timpul zilei am vizitat Sibiul, dar seara ne-am relaxat la un biliard si tenis de masa in mijlocul naturii. Recomand 😊

 121. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 122. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 123. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 124. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 125. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 126. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 127. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 128. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 129. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 130. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 131. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 132. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 133. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 134. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 135. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 136. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 137. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 138. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 139. Rolandbucska90 martie 2, 2019 at 9:10 am

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 140. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 141. Ardhanarishvara martie 2, 2019 at 9:10 am

  Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 142. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 143. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 144. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 145. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 146. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 147. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 148. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 149. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 150. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 151. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 152. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 153. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 154. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 155. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 156. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 157. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 158. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 159. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 160. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 161. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 162. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 163. Rolandbucska90 martie 9, 2019 at 4:51 pm

  Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 164. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 165. Ardhanarishvara martie 9, 2019 at 4:51 pm

  Localizare foarte bună, la 5 min de mers perpedes de centrul vechi al orașului…acces facil si la mijloacele de transport in comun. In cameră totul conform standardelor: curat, aranjat, aerisit. vom reveni cu siguranță.

 166. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 167. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 168. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 169. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 170. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 171. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 172. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 173. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 174. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 175. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 176. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 177. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 178. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 179. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 180. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 181. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 182. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 183. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 184. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 185. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 186. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 187. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 188. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 189. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 190. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 191. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 192. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 193. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 194. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 195. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 196. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 197. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 198. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 199. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 200. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 201. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 202. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 203. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 204. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 205. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 206. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 207. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 208. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 209. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 210. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 211. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 212. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 213. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 214. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 215. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 216. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 217. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 218. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 219. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 220. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 221. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 222. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 223. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 224. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 225. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 226. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 227. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 228. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 229. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 230. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 231. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 232. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 233. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 234. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 235. Foarte aproape de centrul istoric. Camere curate. Liniste. Personal politicos.

 236. Pozitionarea hotelului,curatenia,personalul si un bun raport calitate pret.

 237. LOCATIA EXCELENTA! BAIETII DE LA BAR SI RESTAURANT SUPER OK!!! HOTELUL SUPERB ,MANCAREA SI SELECTIA MENIULUI FF OK!!

 238. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 239. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 240. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 241. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 242. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 243. Curățenie, personal amabil, liniste. O sa revin cu siguranta

 244. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 245. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 246. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 247. O locație superba cu mâncare excelenta și personal 👍👍👍

 248. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 249. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 250. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 251. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 252. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 253. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 254. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 255. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 256. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 257. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 258. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 259. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 260. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 261. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 262. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 263. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 264. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 265. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 266. Totul. Bine organizat, curat, personal foarte amabil, ambient de calitate.

 267. Patul bun, mic dejun f variat si bun, locație excelenta

 268. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 269. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 270. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 271. O locație superba cu mâncare excelenta și personal 👍👍👍

 272. intotdeauna cand trec spre Sibiu sau Brasov, opresc cu placere la Fantanita Haiducului, unde poti servi cu incredere „ceva bun” de la rastaurant

 273. Revenim la Fantanita Haiducului cu plăcere de fiecare dată. Personalul foarte amabil şi zâmbitor, camera mare, curată, liniştită, încălzită foarte bine iarna, balcon mare şi frumos. Televizor mare, programe ca acasă. Două restaurante bune în cadrul pensiunii. Mulțumim!

 274. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 275. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 276. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 277. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 278. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 279. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 280. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 281. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 282. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 283. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 284. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 285. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 286. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 287. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 288. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 289. Personal amabil; Amplasarea hotelului a fost foarte convenabila.

 290. Micul dejun este wowww! Aproape de centrul istoric.

 291. Totul. Bine organizat, curat, personal foarte amabil, ambient de calitate.

 292. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 293. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 294. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 295. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 296. F curat, mancarea f buna , locatie buna Cu siguranta vom reveni cu drag!

 297. O locație superba cu mâncare excelenta și personal 👍👍👍

 298. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 299. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 300. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 301. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 302. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 303. Atmosfera placuta, liniste, camere foarte frumoase, curatenie.

 304. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 305. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 306. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 307. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 308. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 309. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 310. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 311. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 312. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 313. Locatia excelenta , personalul dragut si linistea din hotel mi-au placut .Voi reveni oricand cu placere.Totul a fost perfect !

 314. Este foarte curat, peste așteptări, patul foarte confortabil și foarte aproape de centrul vechi, la 5 min de mers pe jos. Personalul foarte amabil. Exact ce ai nevoie pentru un city break.

 315. In ultima zi de sedere am luat micul dejun la restaurantul hotelului. M-a costat 38 lei, bufet suedez. Ca pozitionare a hotelului – fiind in centru mi-a fost mult mai usor sa merg la slujba de inviere la biserica catolica, aflata chiar in centrul orasului, la mica distanta de hotel. Acest lucru mi-a placut f mult.

 316. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 317. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 318. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 319. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 320. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 321. F curat, mancarea f buna , locatie buna Cu siguranta vom reveni cu drag!

 322. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 323. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 324. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 325. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 326. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 327. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 328. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 329. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 330. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 331. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 332. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 333. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 334. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 335. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 336. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 337. Micul dejun foarte bogat, diversificat, foarte bun. Curăţenie, politeţe, confort. Amplasarea foarte bună.

 338. Locatia foarte buna ,aproape de centru. Micul dejun foarte bine organizat si pentru toate gusturile.Plus o cafea perfecta.

 339. Geamul mare și pervazul foarte lat, ceea ce-ți permite să poți vedea o panoramă destul de frumoasă asupra orașului. Lenjeria și peosoapele foarte curate.

 340. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 341. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 342. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 343. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 344. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 345. F curat, mancarea f buna , locatie buna Cu siguranta vom reveni cu drag!

 346. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 347. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 348. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 349. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 350. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 351. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 352. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 353. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 354. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 355. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 356. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 357. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 358. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 359. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 360. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 361. Micul dejun foarte bogat, diversificat, foarte bun. Curăţenie, politeţe, confort. Amplasarea foarte bună.

 362. Locatia foarte buna ,aproape de centru. Micul dejun foarte bine organizat si pentru toate gusturile.Plus o cafea perfecta.

 363. Geamul mare și pervazul foarte lat, ceea ce-ți permite să poți vedea o panoramă destul de frumoasă asupra orașului. Lenjeria și peosoapele foarte curate.

 364. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 365. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 366. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 367. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 368. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 369. F curat, mancarea f buna , locatie buna Cu siguranta vom reveni cu drag!

 370. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 371. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 372. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 373. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 374. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 375. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 376. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 377. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 378. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 379. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 380. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 381. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 382. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 383. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 384. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 385. E curat. Noi am folosit tichete de vacanta. Este aproape de centru, maxim 5 minute.

 386. Micul dejun foarte bogat, diversificat, foarte bun. Curăţenie, politeţe, confort. Amplasarea foarte bună.

 387. Locatia foarte buna ,aproape de centru. Micul dejun foarte bine organizat si pentru toate gusturile.Plus o cafea perfecta.

 388. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 389. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 390. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 391. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 392. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 393. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 394. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 395. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 396. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 397. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 398. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 399. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 400. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 401. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 402. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 403. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 404. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 405. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 406. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 407. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 408. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 409. E curat. Noi am folosit tichete de vacanta. Este aproape de centru, maxim 5 minute.

 410. Micul dejun foarte bogat, diversificat, foarte bun. Curăţenie, politeţe, confort. Amplasarea foarte bună.

 411. Locatia foarte buna ,aproape de centru. Micul dejun foarte bine organizat si pentru toate gusturile.Plus o cafea perfecta.

 412. A fost curat. Mic dejun variat si gustos. Personalul de la receptie foarte amabil.

 413. Personalul foarte amabil, mic dejun bun, foarte bun raportul calitate/pret.

 414. Un hotel cu un raport/calitate pret foarte bun. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. A fost liniste si am dormit foarte bine. Personal foarte bine pregatit si amabil. Mic dejul foarte bun cu multe variante.

 415. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 416. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 417. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 418. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 419. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 420. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 421. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 422. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 423. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 424. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 425. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 426. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 427. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 428. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 429. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 430. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 431. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 432. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 433. E curat. Noi am folosit tichete de vacanta. Este aproape de centru, maxim 5 minute.

 434. Micul dejun foarte bogat, diversificat, foarte bun. Curăţenie, politeţe, confort. Amplasarea foarte bună.

 435. Locatia foarte buna ,aproape de centru. Micul dejun foarte bine organizat si pentru toate gusturile.Plus o cafea perfecta.

 436. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 437. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 438. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 439. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 440. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 441. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 442. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 443. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 444. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 445. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 446. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 447. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 448. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 449. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 450. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 451. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 452. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 453. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 454. E curat. Noi am folosit tichete de vacanta. Este aproape de centru, maxim 5 minute.

 455. Micul dejun foarte bogat, diversificat, foarte bun. Curăţenie, politeţe, confort. Amplasarea foarte bună.

 456. Locatia foarte buna ,aproape de centru. Micul dejun foarte bine organizat si pentru toate gusturile.Plus o cafea perfecta.

 457. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 458. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 459. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 460. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 461. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 462. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 463. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 464. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 465. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 466. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 467. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 468. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 469. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 470. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 471. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 472. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 473. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 474. Locatie excelenta, gazdele mai mult decat amabile, mic dejun delicios. Am stat in camera de familie, care a fost curata si primitoare. Vom reveni cu drag !

 475. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Locația este excelentă, foarte aproape de centrul istoric.

 476. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 477. Micul dejun foarte bun, la fel si locatia, foarte buna, hotelul fiind amplasat central!

 478. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 479. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 480. Absolut tot , fff frumos curat primitor Recomand Fantinita Haiducului

 481. Locatia este nemaipomenit de frumoasa, personalul este foarte primitor, se misca bine si repede, fara sa te deranjeze cu nimic. Servirea mesei ireprosabila. Locatia primeste nota 10. Va multumim.

 482. Palatul, parcul, grădina, terasa, locația in sine e foarte frumoasa. Merita vizitat cu siguranță. Mancare bună, oameni amabili și drăguți, liniște și aer proaspăt. Dimineața mirosul florilor te îmbată – e o placere sa petreci timp în aer liber în aceasta locație. Am avut apa calda, aer condiționat, liniște, destul de curat în camera și patul foarte confortabil. Preturile pentru mâncare și bautură sunt accesibile și personalul foarte amabil.

 483. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 484. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 485. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 486. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 487. Personalul f amabil, sociabil și prietenos, camera, curată și modernizată. Am stat doar pt a înnopta. Dimineață am fost invitați la cozonac și o cana de cafea.

 488. Ne-am simtit bine pe tot parcursul experientei in Casa Simion. Ne-a placut in special linistea. Recomandam.

 489. Gazda super primitoare! Un loc linistit, peisaj de vis! Recomand cu toata increderea!

 490. Proprietarul foarte amabil. Micul dejun foarte consistent. Locație excelentă.

 491. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 492. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 493. Alexgoesplaces iunie 14, 2019 at 9:13 pm

  Locatie pusa la punct si oameni amabili. Cereti camera in partea din spate, vederea catre dealuri/sat e superba, iar matinalii vor vedea si un rasarit de soare superb din balcon. Am apreciat masa de ping pong si micul dejun cu ingrediente de calitate.

 494. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 495. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 496. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Locația este excelentă, foarte aproape de centrul istoric.

 497. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 498. Micul dejun foarte bun, la fel si locatia, foarte buna, hotelul fiind amplasat central!

 499. Locatia a fost buna pentru scopul calatoriei. Micul dejun bun, personalul serviabil.

 500. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 501. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 502. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 503. Locatia este nemaipomenit de frumoasa, personalul este foarte primitor, se misca bine si repede, fara sa te deranjeze cu nimic. Servirea mesei ireprosabila. Locatia primeste nota 10. Va multumim.

 504. Palatul, parcul, grădina, terasa, locația in sine e foarte frumoasa. Merita vizitat cu siguranță. Mancare bună, oameni amabili și drăguți, liniște și aer proaspăt. Dimineața mirosul florilor te îmbată – e o placere sa petreci timp în aer liber în aceasta locație. Am avut apa calda, aer condiționat, liniște, destul de curat în camera și patul foarte confortabil. Preturile pentru mâncare și bautură sunt accesibile și personalul foarte amabil.

 505. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 506. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 507. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 508. Loc linistit,relaxant si gazda amabila. Vom reveni cu siguranta!

 509. Liniștea, domnul administrator, curățenia, toate utilitățile asigurate.

 510. Curățenie, gazdă primitoare și dărnică, sociabilă, paturi confortabile, camere curate.

 511. Dl Florin a fost o gazda nemaipomenita, piciul a fost în extaz cu locul de joaca, mic dejun delicios, locația pitoreasca.

 512. Proprietarul foarte amabil. Micul dejun foarte consistent. Locație excelentă.

 513. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 514. Alexgoesplaces iunie 21, 2019 at 5:51 pm

  Locatie pusa la punct si oameni amabili. Cereti camera in partea din spate, vederea catre dealuri/sat e superba, iar matinalii vor vedea si un rasarit de soare superb din balcon. Am apreciat masa de ping pong si micul dejun cu ingrediente de calitate.

 515. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 516. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 517. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Locația este excelentă, foarte aproape de centrul istoric.

 518. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 519. Micul dejun foarte bun, la fel si locatia, foarte buna, hotelul fiind amplasat central!

 520. Locatia a fost buna pentru scopul calatoriei. Micul dejun bun, personalul serviabil.

 521. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 522. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 523. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 524. Locatia este superba…dar mai e de lucru cu personalul

 525. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 526. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 527. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 528. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 529. Liniste, aer curat, raport calitate pret acceptabil, personal amabil, parcare in curtea proprietatii, wifi, Check-in pana la 00:00!

 530. Loc linistit,relaxant si gazda amabila. Vom reveni cu siguranta!

 531. Liniștea, domnul administrator, curățenia, toate utilitățile asigurate.

 532. Curte minunata cu leagan si bancute rustice, multe plante , se aude raul curgand, muscate la ferestre…. ca la bunici!!! Mic-dejun cu produse locale deosebit de gustoase (oua de tara, sirop de zmeura facut in casa, dulceata de casa….)

 533. Dl Florin a fost o gazda nemaipomenita, piciul a fost în extaz cu locul de joaca, mic dejun delicios, locația pitoreasca.

 534. Proprietarul foarte amabil. Micul dejun foarte consistent. Locație excelentă.

 535. Locatie pusa la punct si oameni amabili. Cereti camera in partea din spate, vederea catre dealuri/sat e superba, iar matinalii vor vedea si un rasarit de soare superb din balcon. Am apreciat masa de ping pong si micul dejun cu ingrediente de calitate.

 536. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 537. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 538. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Locația este excelentă, foarte aproape de centrul istoric.

 539. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 540. Micul dejun foarte bun, la fel si locatia, foarte buna, hotelul fiind amplasat central!

 541. Locatia a fost buna pentru scopul calatoriei. Micul dejun bun, personalul serviabil.

 542. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 543. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 544. Foarte frumos la voi, as reveni oricând cu drag. Terasa e superba, atmosfera relaxanta, curățenie, mancare foarte buna.

 545. era foarte multa liniste!exact cum mi-am dorit ! iar mancarea de la restaurant este foarte gustoasa

 546. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 547. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 548. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 549. Locație superba, liniște. Camera foarte frumoasa, pat confortabil. Micul dejun gustos. Gazda de nota 10! Recomand cu drag.

 550. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 551. Liniste, aer curat, raport calitate pret acceptabil, personal amabil, parcare in curtea proprietatii, wifi, Check-in pana la 00:00!

 552. Loc linistit,relaxant si gazda amabila. Vom reveni cu siguranta!

 553. Curte minunata cu leagan si bancute rustice, multe plante , se aude raul curgand, muscate la ferestre…. ca la bunici!!! Mic-dejun cu produse locale deosebit de gustoase (oua de tara, sirop de zmeura facut in casa, dulceata de casa….)

 554. Dl Florin a fost o gazda nemaipomenita, piciul a fost în extaz cu locul de joaca, mic dejun delicios, locația pitoreasca.

 555. Proprietarul foarte amabil. Micul dejun foarte consistent. Locație excelentă.

 556. Alexgoesplaces iulie 5, 2019 at 10:52 pm

  Locatie pusa la punct si oameni amabili. Cereti camera in partea din spate, vederea catre dealuri/sat e superba, iar matinalii vor vedea si un rasarit de soare superb din balcon. Am apreciat masa de ping pong si micul dejun cu ingrediente de calitate.

 557. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 558. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 559. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Locația este excelentă, foarte aproape de centrul istoric.

 560. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 561. Micul dejun foarte bun, la fel si locatia, foarte buna, hotelul fiind amplasat central!

 562. Locatia a fost buna pentru scopul calatoriei. Micul dejun bun, personalul serviabil.

 563. Extraordinar din toate puntele de vedere. Bravo administratiei, staff-ului, etc. Complimente tuturor.

 564. Amplasarea excelenta,personal amabil, camere curate si restaurantul cu mancare foarte buna.

 565. Mâncarea este delicioasă, iar condițiile întrunesc toate așteptările

 566. Locatia superba,am avut camera la mansarda,micuta dar foarte frumos amenajata si doata si curata..micul dejun consistent si variat.

 567. O locatie foarte frumoasa, situata in mijlocul unui domeniu care ofera tot ce-ti poti dori: padure, parc, gradina, piscina in aer liber. Terasa este in mijlocul unei gradini foarte frumoase, iar mancarea este excelenta.

 568. Totul a fost foarte bine, gazdele dragute, atente. Foarte curat in camera, curtea frumos amenajata, privelistea din camera de nota 10. Ma bucur ca am revenit la Casa Stefania!

 569. Locatie superba , intr-o zona foarte linistita . Mic dejun foarte foarte bun , cu produse de casa , gustoase si proaspete .

 570. Cel mai mult m-a impresionat caldura pe tot sejurul a d-nei Stefania si dedicatia dansei pt tot confortul oaspetilor . De asemenea, originalitatea decorurilor din pensiune si curatenia impecabila. As reveni cu mare placere oricand!

 571. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 572. Liniste, aer curat, raport calitate pret acceptabil, personal amabil, parcare in curtea proprietatii, wifi, Check-in pana la 00:00!

 573. Loc linistit,relaxant si gazda amabila. Vom reveni cu siguranta!

 574. Curte minunata cu leagan si bancute rustice, multe plante , se aude raul curgand, muscate la ferestre…. ca la bunici!!! Mic-dejun cu produse locale deosebit de gustoase (oua de tara, sirop de zmeura facut in casa, dulceata de casa….)

 575. Dl Florin a fost o gazda nemaipomenita, piciul a fost în extaz cu locul de joaca, mic dejun delicios, locația pitoreasca.

 576. Proprietarul foarte amabil. Micul dejun foarte consistent. Locație excelentă.

 577. Locatie pusa la punct si oameni amabili. Cereti camera in partea din spate, vederea catre dealuri/sat e superba, iar matinalii vor vedea si un rasarit de soare superb din balcon. Am apreciat masa de ping pong si micul dejun cu ingrediente de calitate.

 578. Oameni foarte faini, primitori, ospitalieri, Mancarea delicioasa, micul dejun copios! Foarte curata, atmosfera prietenoasa. Recomand!

 579. gazde minunate totul a fost la superlativ multumim si felicitari

 580. Mi-a plăcut locatia hotelului,cina pe care am savurat-o la restaurantul hotelului și faptul ca aveau o terasa destul de primitoare.

 581. Micul dejun a fost diversificat. Personalul a fost prietenos. Locația este excelentă, foarte aproape de centrul istoric.

 582. Curat, liniste, amplasare excelenta, mic dejun deosebit. Te primesc cu catel. Raport foarte bun calitate/pret.

 583. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 584. Marimea apartamentului. Terase largi si totusi intime.

 585. camera spatioasa, personalul de la receptive amabil, micul dejun-stateau tavile cu 1-2 buc pe ele pana sa le schimbe…putina pregatire pt personalul de acolo nu ar strica

 586. Mâncare foarte buna,personalul amabil,locația, îmbunătățirea condițiilor de cazare.

 587. Locatia a fost perfecta pentru un weekend de vis cu partenerul. Gradinile palatului, superbe, piscina curata, camerele curate si confortabile. Merita!!!!

 588. Proprietatea este deosebita prin parcul imens care înconjoară hotelul. Camera si baia au fost curate si plăcute. Personalul foarte prietenos.

 589. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 590. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 591. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 592. Locatia superba, privelistea minunata, o curatenie impresionanta

 593. Gazda foarte primitoare, curtea este amenajată frumos și îngrijită. Micul dejun delicios și diversificat.

 594. O pensiune cocheta, frumos amenajata. Locul de joaca pentru copii este foarte atractiv, plus bonus plimbarea cu poneiul. Curtea e umbroasa si amenajata frumos. Cu siguranta vom mai reveni

 595. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 596. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 597. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 598. A fost super -micul dejun bogat și variat.curatenie in camera .baia cu prosoape curate și schimbate zilnic.personalul de la recepție.bar și restaurant super drăguț.A fost o vacanta minunata și o să revenim cu drag.

 599. locatia e buna, hotelul e muncitoresc patul e confortabil camera spatioasa

 600. Locatia a fost excelenta, in centru.Nu am servit micul dejun la hotel.

 601. un hotel foarte curat, personalul dragut, micul dejun foarte bun si un pret rezonabil

 602. Camera confortabila si placuta. Personalul foarte binevoitor. Micul dejun peste asteptari. Parcare disponibila.

 603. Mi-a placut absolut totul, de la primirea la receptie pana la facilitatile camerei. Orasul e superb, drumurile bune, iar receptionerul ne-a oferit informatii valoroase privind obiectivele turistice de vizitat.

 604. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 605. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 606. Marimea apartamentului. Terase largi si totusi intime.

 607. O locație EXCLUSIVISTĂ, o oază de liniște și relaxare combinată cu RAFINAMENT

 608. Camera curata, pat confortabil, totul în jur (terasa, spațiu de joaca, gradina) f îngrijite. Șederea a fost f plăcută și mi-a depășit așteptările (inițial am crezut ca fiind o clădire istorica, e bătrâneasca, dar m-am înșelat)…. FFFFF MULTUMITA

 609. Mâncare foarte buna,personalul amabil,locația, îmbunătățirea condițiilor de cazare.

 610. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 611. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 612. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 613. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 614. Locatia superba, privelistea minunata, o curatenie impresionanta

 615. Gazda foarte primitoare, curtea este amenajată frumos și îngrijită. Micul dejun delicios și diversificat.

 616. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 617. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 618. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 619. Locația este poziționată central și personal amabil.

 620. Mic dejun bogat si diversificat .suita junior ffff mare si confortabila

 621. Vederea pe care am avut-o din cameră și micul dejun.

 622. un hotel foarte curat, personalul dragut, micul dejun foarte bun si un pret rezonabil

 623. Camera confortabila si placuta. Personalul foarte binevoitor. Micul dejun peste asteptari. Parcare disponibila.

 624. Mi-a placut absolut totul, de la primirea la receptie pana la facilitatile camerei. Orasul e superb, drumurile bune, iar receptionerul ne-a oferit informatii valoroase privind obiectivele turistice de vizitat.

 625. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 626. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 627. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 628. Camera frumoasa și curata, personalul amabil. Micul dejun bun și variat.

 629. Camera a fost superba, confortul a fost peste asteptari, privelistea si atmosfera linistita m.a incarcat de energie.

 630. Apartament mansarda imens.. Amenajat cu gust. Mic dejun de nota 10.

 631. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 632. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 633. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 634. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 635. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 636. Locatia superba, privelistea minunata, o curatenie impresionanta

 637. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 638. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 639. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 640. Priveliștea din cameră îți taie respirația. Pat mare și comod

 641. Locatia este exact ce am dorit! Am avut camera la etajul 7 si a fost ok. Patul exact cum am banuit. Nu am servit micul dejun dar an constatat ca era destul de apetisant si indestulator. Persoana de la Receptie a gasit modalitatea de a ne satisface solicitarile

 642. Personalul foarte amabil și calificat. Amplasarea, curățenia.

 643. Camera foarte curată, personal amabil și politicos, mic dejun proaspăt și variat.

 644. un hotel foarte curat, personalul dragut, micul dejun foarte bun si un pret rezonabil

 645. Camera confortabila si placuta. Personalul foarte binevoitor. Micul dejun peste asteptari. Parcare disponibila.

 646. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 647. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 648. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 649. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 650. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 651. Camera frumoasa și curata, personalul amabil. Micul dejun bun și variat.

 652. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 653. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 654. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 655. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 656. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 657. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 658. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 659. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 660. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 661. Micul dejun a fost variat si satisfacator. Locatia este convenabila, aproape de diverse obiective turistice.

 662. Priveliștea din cameră îți taie respirația. Pat mare și comod

 663. Locatia este exact ce am dorit! Am avut camera la etajul 7 si a fost ok. Patul exact cum am banuit. Nu am servit micul dejun dar an constatat ca era destul de apetisant si indestulator. Persoana de la Receptie a gasit modalitatea de a ne satisface solicitarile

 664. Camera foarte curată, personal amabil și politicos, mic dejun proaspăt și variat.

 665. un hotel foarte curat, personalul dragut, micul dejun foarte bun si un pret rezonabil

 666. Camera confortabila si placuta. Personalul foarte binevoitor. Micul dejun peste asteptari. Parcare disponibila.

 667. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 668. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 669. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 670. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 671. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 672. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 673. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 674. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 675. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 676. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 677. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 678. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 679. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 680. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 681. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 682. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 683. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 684. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 685. Pozitia este foarte bună. Raport preț-calitate bun.

 686. Estr amplatasat in centru, foarte aproape de Piata Mare din Sibiu.

 687. Locația, curățenia, promptitudinea personalului, atmosfera!

 688. Foarte curat. Personal foarte amabil. Posibilitati bune de parcare.

 689. Camera foarte curată, personal amabil și politicos, mic dejun proaspăt și variat.

 690. un hotel foarte curat, personalul dragut, micul dejun foarte bun si un pret rezonabil

 691. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 692. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 693. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 694. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 695. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 696. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 697. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 698. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 699. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 700. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 701. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 702. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 703. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 704. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 705. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 706. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 707. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 708. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 709. Pozitia este foarte bună. Raport preț-calitate bun.

 710. Estr amplatasat in centru, foarte aproape de Piata Mare din Sibiu.

 711. Locația, curățenia, promptitudinea personalului, atmosfera!

 712. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 713. Foarte curat. Personal foarte amabil. Posibilitati bune de parcare.

 714. Camera foarte curată, personal amabil și politicos, mic dejun proaspăt și variat.

 715. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 716. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 717. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 718. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 719. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 720. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 721. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 722. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 723. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 724. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 725. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 726. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 727. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 728. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 729. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

 730. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 731. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 732. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 733. Micul dejun, curățenie in cameră, personalul amabil.

 734. Intotdeauna ne-a placut la hotel Ibis , si mai ales in Sibiu! Raportul calitate- pret este foarte bun!

 735. Ofera exact la fel in orice oras sau tara confortul optim realizat cu finisari minimaliste dar serviciile sunt la un nivel peste medie, este foarte curat, personalul este amabil, zambitor si eficient la un pret extrem de convenabil. Locatia excelenta, vedere catre muntii Fagaras atragatoare.

 736. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 737. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 738. Foarte curat. Personal foarte amabil. Posibilitati bune de parcare.

 739. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 740. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 741. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 742. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 743. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 744. Tot ne-a placut.Curatenie impecabilă,personal super,locația super

 745. Pentru o noapte de tranzit spre casa a fost excelent. Raport calitate – pret foarte bun. Platoul transilvanean comandat la restaurant a fost de nota 12. Camera spatioasa cu toate facilitatile.

 746. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 747. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 748. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 749. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 750. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 751. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 752. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 753. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 754. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 755. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 756. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 757. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 758. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al orașului….

 759. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 760. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 761. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 762. Foarte curat. Personal foarte amabil. Posibilitati bune de parcare.

 763. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 764. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 765. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 766. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 767. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 768. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 769. Frumoasa amplasarea in Parcul Palatului – camera micuta dar confortabila – raport calitate pret – ok

 770. Totul. Mai ales că am ales să vizităm toamna acest domeniu. Feeric! O multitudine de culori.

 771. Pentru o noapte de tranzit spre casa a fost excelent. Raport calitate – pret foarte bun. Platoul transilvanean comandat la restaurant a fost de nota 12. Camera spatioasa cu toate facilitatile.

 772. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 773. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 774. Pentru o noapte poate fi o locatie potrivita, dar nu mai mult.

 775. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 776. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 777. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 778. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 779. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 780. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 781. Mic dejun relativ OK, dar au lipsit multe, si a durat pana cand au fost aduse

 782. Micul dejun a fost consistent, foarte bun si totul proaspat.

 783. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 784. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 785. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 786. Foarte curat. Personal foarte amabil. Posibilitati bune de parcare.

 787. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 788. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 789. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 790. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 791. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 792. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 793. Camere spatioase, curate si frumoase. Mancarea de la restaurant este excelenta

 794. Locatie minunata, condiții foarte bune și curățenie absoluta

 795. Gradina este superba, camera curata, personalul restaurantului este orientat spre client, servirea este impecabila.

 796. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 797. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 798. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 799. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 800. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 801. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 802. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 803. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 804. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 805. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 806. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al orașului….

 807. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 808. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 809. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 810. Foarte curat. Personal foarte amabil. Posibilitati bune de parcare.

 811. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 812. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 813. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 814. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 815. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 816. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 817. Condițiile au fost ok, locul palatului este amenajat frumos , Însă orașul lasa de dorit.

 818. Camere spatioase, curate si frumoase. Mancarea de la restaurant este excelenta

 819. Locatie minunata, condiții foarte bune și curățenie absoluta

 820. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 821. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 822. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 823. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 824. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 825. Primirea facuta de gazed a fost excelenta.Totul minunat location foarte buna.Am about un sejur excelent si un loc foarte bun pentru familie cu copii.Multumim gazdei noastre si precis vom revenue.

 826. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 827. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 828. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 829. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 830. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al orașului….

 831. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 832. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 833. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 834. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 835. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 836. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 837. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 838. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 839. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 840. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 841. Camera extrem de placuta, mare, caldura din podea, baie elegantă, staff extrem de amabil. Restaurantul cu mâncare de nota 10.

 842. Condițiile au fost ok, locul palatului este amenajat frumos , Însă orașul lasa de dorit.

 843. Camere spatioase, curate si frumoase. Mancarea de la restaurant este excelenta

 844. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 845. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 846. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 847. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 848. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 849. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 850. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 851. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 852. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 853. Pozitie centrala a hotelului. Personal tanar si amabil. Mic dejun bogat si gustos

 854. Personal amabil, proprietatea aproape de centrul istoric al orașului….

 855. Locatie buna, aproap de centru, usor de gasit. Confort si liniste (cu ferestrele inchise), interval larg pentru micul dejun (6:30 – 10), wireless rapid.

 856. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 857. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 858. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 859. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 860. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 861. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 862. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 863. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 864. Amplasarea superbă, o pădure deasă aproape, va sugerez sa va luati camere pe spate, condiții de cazare de 4 stele, cameră extra spațioasa, mic dejun bufet suedez foarte bun, parcare imensă, fără cusur.

 865. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 866. Camera extrem de placuta, mare, caldura din podea, baie elegantă, staff extrem de amabil. Restaurantul cu mâncare de nota 10.

 867. Condițiile au fost ok, locul palatului este amenajat frumos , Însă orașul lasa de dorit.

 868. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 869. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 870. Gazda foarte ingaduitoare, amabila si dispusa sa puna la dispozitie toata logistica de care dispune ( bucatarie completa ,ceaun, gratar etc.)

 871. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 872. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 873. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 874. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 875. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 876. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 877. Hotel situat central personal amabil il recomand cu caldura tuturor turistilor ce vor sa viziteze Sibiul

 878. E f. central.Are restaurant cu preparate diverse la preturi rezonabile, excepție vinul la pahar(el),care costă exagerat de mult.

 879. Micul dejun foarte bogat, dusul cu presiune, locație buna

 880. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 881. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 882. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 883. In mod sigur vi s-a mai intamplat sa mergeti la rude pe care nu le-ati mai vazut de mult si parca va este jena ca deranjati, ca nu vreti sa abuzati de ospitalitatea lor. Asta a fost senzatia pe care am avut-o cand am ajuns la Pensiunea Calborean, cu 3 ore intarziere fata de ora planificata, obosit si nervos dupa un trafic infernal pe Valea Oltului… si brusc am simtit ca am ajuns la rude… ca normalitatea, calitatea si bunul simt al gazdelor este ceva devenit anormal in zilele noastre. Mancarea – 100% naturala, ambianta – calda si primitoare, aerul curat…iar linistea dureros si ireal de binevenita, cu fosnetul padurii aflate la 20m de casa. Mai adaugati frumusetea localitatii Talmacel, in care se simte influenta sasilor, cu starzile inguste si casele cu porti masive. Mi-a parut extrem de rau ca nu am mai putut sta, dar sigur voi reveni pentru un sezur de cel putin 3-4 nopti.

 884. Amabilitate, oameni primitori. Loc de joaca . Aer curat .

 885. Locatie excelenta, peisaj minunat. Am intalnit gazde minunate care ne-au primit si ne-au facut sa ne simtim foarte bine. Mic-dejun foarte bun! Loc de parcare asigurat si supravegheat video. Locatie excelenta pentru explorarea regiunii din preajma Sibiului.

 886. Mi-a plăcut totul,de la personal pana la mancare !

 887. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 888. Mâncarea este foarte buna, personalul a fost amabil. Camere spatioase, luminoase si patul confortabil.

 889. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 890. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 891. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 892. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 893. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 894. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 895. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 896. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 897. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 898. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 899. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 900. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 901. Foarte frumos, camere curate, foarte cald și gazdele ospitaliere!

 902. Mi-a plăcut totul,de la personal pana la mancare !

 903. Personalul foarte amabil, mâncarea foarte bună și suficientă , camera curata și confortabilă.

 904. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 905. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 906. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 907. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 908. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 909. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 910. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 911. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 912. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 913. Gazdele foarte de treaba. Curatenie exemplara. Recomand pentru familii cu copii.

 914. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 915. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 916. Restaurantul este extraordinar , meniul cu poze este de mare ajutor!

 917. Foarte frumos, camere curate, foarte cald și gazdele ospitaliere!

 918. Mi-a plăcut totul,de la personal pana la mancare !

 919. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 920. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 921. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 922. Camera curata, gazda primitoare,totul a fost exact ca in descriere. Recomand cu mare drag!

 923. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 924. nu am avut mic dejun,locația e greu de găsit ,e în capătul satului ,dar am reușit , gazda de treabă ,foarte săritoare

 925. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 926. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 927. Amplasarea si modul de decorare al locatiei. Amabilitatea personalului.

 928. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 929. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 930. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 931. Micul dejun bogat si diversificat, mancarea foarte gustoasa. Personal amabil. Locatia centrala, aproape de principalele obiective turistice.

 932. Hotelul este în zona centrală, în apropierea obiectivelor turistice. Camera mare, curata, personalul foarte amabil și dornic sa îți facă sejurul cât mai plăcut. Micul dejun foarte bun, la restaurant se poate servi și prânzul sau cină. Barul de asemenea este ok. Ne-am simțit foarte bine, o sa revenim cu plăcere.

 933. Recomand! Pozitie extraordinara, curatenie!Personal amabil.

 934. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 935. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 936. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 937. Mic dejun excelent, cu produse specifice zonei (de ex multe sortimente de branza). Au avut si produse de post. Totul proaspat si bun. Locatia nu este departe de centrul orasului.

 938. Micul dejun excelent. Camera călduroasă, design modern, pat confortabil

 939. Micul dejun foarte bun. Locatia nu este asa departe de centru.

 940. Restaurantul este extraordinar , meniul cu poze este de mare ajutor!

 941. Foarte frumos, camere curate, foarte cald și gazdele ospitaliere!

 942. Mi-a plăcut totul,de la personal pana la mancare !

 943. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 944. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 945. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 946. Zona de masa, spatioasa si am gasit jocuri de societate, asta ne-a încântat, fiind cu prietenii ne-am amintit de facultate. Gazdele primitoare ne-au povestit despre locurile din zona, oameni foarte fano ai primitori

 947. Camera curata, gazda primitoare,totul a fost exact ca in descriere. Recomand cu mare drag!

 948. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 949. Locatie curata, spatioasa, foarte frumos decorata pentru Craciun, o curte imensa cu leagan, foisor, gratar etc. Proprietarul a fost foarte amabil. Mic dejun bogat si variat.

 950. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 951. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 952. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 953. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 954. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 955. Locatie perfecta , priveliste superba asupra orasului , mic dejun fabulos !!!! Totul perfect !!! Un sejur minunat !!!!

 956. Mic dejun consistent, variat, cu produse traditionale. Locatie excelenta

 957. Micul dejun bogat si diversificat, mancarea foarte gustoasa. Personal amabil. Locatia centrala, aproape de principalele obiective turistice.

 958. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 959. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 960. Totul a fost peste asteptari! Unitatea este situata intr-o zona linistita, usor de gasit, cu locuri de parcare suficiente si bine amplasata fata de centru sau de principalele obiective turistice din oras. Personalul deosebit de amabil, gata sa-ti ofere toate informatiile necesare, preparatele culinare oferite de catre restaurantul propriu unitatii, au fost foarte bune. Camera a fost spatioasa, curata si dotata cu tot ce este necesar.

 961. Hotel nou Conditii f bune Mic dejun diversificat… excelent

 962. Mic dejun excelent, cu produse specifice zonei (de ex multe sortimente de branza). Au avut si produse de post. Totul proaspat si bun. Locatia nu este departe de centrul orasului.

 963. Micul dejun excelent. Camera călduroasă, design modern, pat confortabil

 964. Restaurantul este extraordinar , meniul cu poze este de mare ajutor!

 965. Foarte frumos, camere curate, foarte cald și gazdele ospitaliere!

 966. Mi-a plăcut totul,de la personal pana la mancare !

 967. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 968. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 969. Raport calitate preț mai mult de cat corect.Curatenie exemplară!personal foarte amabil .Grădinile din jurul palatului sunt foarte frumoase.

 970. Zona de masa, spatioasa si am gasit jocuri de societate, asta ne-a încântat, fiind cu prietenii ne-am amintit de facultate. Gazdele primitoare ne-au povestit despre locurile din zona, oameni foarte fano ai primitori

 971. Camera curata, gazda primitoare,totul a fost exact ca in descriere. Recomand cu mare drag!

 972. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 973. Locatie curata, spatioasa, foarte frumos decorata pentru Craciun, o curte imensa cu leagan, foisor, gratar etc. Proprietarul a fost foarte amabil. Mic dejun bogat si variat.

 974. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 975. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 976. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 977. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 978. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 979. Mi-a plăcut absolut totul, personalul este foarte amabil, locația hotelului este foarte buna. Camera a fost foarte curată, foarte cald, cu o priveliște superbă. Recomand cu mare drag.

 980. Poziția centrală, curățenia și amabilitatea personalului .

 981. Distanță fata de centru, mâncarea de la restaurant și promptitudinea in pregătirea ei și priveliștea spre oraș

 982. ambient placut,personalul amabil ,disponibil cu necesitatile clientului,camera curata,calda ,recomandat

 983. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 984. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 985. Amabilitatea și promptitudinea personalului, locația facilă, parcare încăpătoare, curățenie, mic dejun excepțional. Este a doua noastră cazare aici, sigur vom reveni.

 986. Hotel nou Conditii f bune Mic dejun diversificat… excelent

 987. Mic dejun excelent, cu produse specifice zonei (de ex multe sortimente de branza). Au avut si produse de post. Totul proaspat si bun. Locatia nu este departe de centrul orasului.

 988. Un hotel bun. Cel puțin, în camerele cvadruple, ne-am simțit excelent. Rar acord calificativ maxim.

 989. Restaurantul este extraordinar , meniul cu poze este de mare ajutor!

 990. Foarte frumos, camere curate, foarte cald și gazdele ospitaliere!

 991. Ne vom întoarce cu siguranță! A fost super, un alt fel de hotel!

 992. Locație superbă. Accepta animale de companie. Mâncare foarte foarte bună.

 993. Atât aperitivele, cât și felurile principale, toată mâncarea a fost delicioasă și view-ul grădinii este excelent.

 994. Zona de masa, spatioasa si am gasit jocuri de societate, asta ne-a încântat, fiind cu prietenii ne-am amintit de facultate. Gazdele primitoare ne-au povestit despre locurile din zona, oameni foarte fano ai primitori

 995. Camera curata, gazda primitoare,totul a fost exact ca in descriere. Recomand cu mare drag!

 996. Curte superba, camere curate, proprietarii foarte amabili

 997. Locatie curata, spatioasa, foarte frumos decorata pentru Craciun, o curte imensa cu leagan, foisor, gratar etc. Proprietarul a fost foarte amabil. Mic dejun bogat si variat.

 998. Locatie retrasa ,linistita. Camere mari cu balcon.

 999. Gazda primitoare, locatie curata, curte generoasa si foarte bine dotata.

 1000. Totul perfect. Felicitari si mult succes gazdelor. Vom revenii cu mare placere.

 1001. Gazdele ospitaliere, curățenia și mâncarea foarte buna, ca la mama acasă. Vom recomanda și prietenilor această locație.

 1002. Personal foarte ospitalier, servicii ireproșabile!

 1003. Locatia. Se pastreaza standardul lantului hotelier.

 1004. Ambientul si confortul camerei, pozitia, curatenia, confortul termic, panorama.

 1005. Personalul amabil, loc de parcare, atmosfera caldă și primitoare, așternuturi albe, curate și apretate, apă caldă. Amplasarea hotelului, foarte aproape de Târgul de Crăciun dar și de Shopping city Sibiu.

 1006. ambient placut,personalul amabil ,disponibil cu necesitatile clientului,camera curata,calda ,recomandat

 1007. Ne-am simtit foarte bine. Un hotel curat, camere foarte calduroase, mic dejun bogat, personal foarte amabil. Sigur vom reveni cu drag!

 1008. Cazare buna,curat,mic dejun bun.Am mincat si cina tot acolo.

 1009. Amabilitatea și promptitudinea personalului, locația facilă, parcare încăpătoare, curățenie, mic dejun excepțional. Este a doua noastră cazare aici, sigur vom reveni.

 1010. Hotel nou Conditii f bune Mic dejun diversificat… excelent

 1011. Mic dejun excelent, cu produse specifice zonei (de ex multe sortimente de branza). Au avut si produse de post. Totul proaspat si bun. Locatia nu este departe de centrul orasului.