Cazare in Bascov 3 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Bascov fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Bascov recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Bascov – Romania

★★ PENSIUNEA ADA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Heaven

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Flamingo Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Cornul Vanatorului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Net Hotel Pitesti

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Cornul Vanatorului Bungalows

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Hotel La Cetate

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Valea Ursului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Bascov am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Bascov bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Beniamin si Mugurel Cernat din Dileu Nou, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Bascov prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Beniamin si Mugurel Cernat din Dileu Nou, jud. MuresCazare in Bascov 3 persoane)

 • Marina si Gabriela Ciocâlteu din Motnau, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Bascov prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bascov, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marina si Gabriela Ciocâlteu din Motnau, jud. Vrancea – Cazare in Bascov 3 persoane)

 • Vasilică si Gianina Stamatin din Valea Plopului, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Bascov prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Vasilică si Gianina Stamatin din Valea Plopului, jud. Prahova – Cazare in Bascov 3 persoane)

 • Stan si Silvana Muraru din Salacea, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Bascov prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bascov!

  (Stan si Silvana Muraru din Salacea, jud. Bihor – Cazare in Bascov 3 persoane)

 • Cosmina si Caterina Grigoriu din Belgun, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Bascov prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bascov, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cosmina si Caterina Grigoriu din Belgun, jud. Olt – Cazare in Bascov 3 persoane)

 • Victoria si Elena Doicaru din Almalau, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Bascov prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bascov.

  (Victoria si Elena Doicaru din Almalau, jud. Constanta – Cazare in Bascov 3 persoane)

 1. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 2. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 3. Curățenia, amabilitatea personalului, locație retrasă.

 4. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 5. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 6. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 7. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 8. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 9. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 10. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 11. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 12. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 13. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 14. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 15. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 16. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 17. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 18. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 19. Raportul preț calitate satisfăcător …curățenia Ok …

 20. a good clean,comfortable room.good stopover,friendly reception and helpful.private parking,motorcycle was secure.food and drink available,no need to go out of area

 21. Friendly hosts, quiet night, a rich, delicious breakfast.

 22. Baia foarte curată, personalul foarte drăguț! Totul a fost ok

 23. Nimic. Celelalte minusuri trag chiar și amplasarea locației in jos.

 24. Camera mobilata cu bun gust, patul confortabil, lenjerie impecabila,baia curata. A fost cald si placut.

 25. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 26. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 27. Curățenia, amabilitatea personalului, locație retrasă.

 28. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 29. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 30. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 31. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 32. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 33. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 34. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 35. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 36. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 37. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 38. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 39. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 40. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 41. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 42. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 43. Raportul preț calitate satisfăcător …curățenia Ok …

 44. a good clean,comfortable room.good stopover,friendly reception and helpful.private parking,motorcycle was secure.food and drink available,no need to go out of area

 45. Friendly hosts, quiet night, a rich, delicious breakfast.

 46. Baia foarte curată, personalul foarte drăguț! Totul a fost ok

 47. Nimic. Celelalte minusuri trag chiar și amplasarea locației in jos.

 48. Camera mobilata cu bun gust, patul confortabil, lenjerie impecabila,baia curata. A fost cald si placut.

 49. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 50. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 51. Curățenia, amabilitatea personalului, locație retrasă.

 52. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 53. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 54. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 55. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 56. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 57. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 58. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 59. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 60. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 61. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 62. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 63. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 64. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 65. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 66. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 67. Raportul preț calitate satisfăcător …curățenia Ok …

 68. a good clean,comfortable room.good stopover,friendly reception and helpful.private parking,motorcycle was secure.food and drink available,no need to go out of area

 69. Friendly hosts, quiet night, a rich, delicious breakfast.

 70. Baia foarte curată, personalul foarte drăguț! Totul a fost ok

 71. Nimic. Celelalte minusuri trag chiar și amplasarea locației in jos.

 72. Camera mobilata cu bun gust, patul confortabil, lenjerie impecabila,baia curata. A fost cald si placut.

 73. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 74. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 75. Curățenia, amabilitatea personalului, locație retrasă.

 76. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 77. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 78. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 79. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 80. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 81. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 82. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 83. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 84. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 85. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 86. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 87. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 88. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 89. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 90. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 91. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 92. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 93. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 94. Raportul preț calitate satisfăcător …curățenia Ok …

 95. a good clean,comfortable room.good stopover,friendly reception and helpful.private parking,motorcycle was secure.food and drink available,no need to go out of area

 96. Friendly hosts, quiet night, a rich, delicious breakfast.

 97. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 98. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 99. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 100. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 101. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 102. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 103. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 104. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 105. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 106. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 107. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 108. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 109. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 110. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 111. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 112. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 113. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 114. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 115. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 116. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 117. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 118. Punctul forte curatenia si camera spatioasa! Restul a lasat de dorit, de la comunicarea cu propietarul pana la temperatura din camera si lenjeria folosita!

 119. Raportul preț calitate satisfăcător …curățenia Ok …

 120. a good clean,comfortable room.good stopover,friendly reception and helpful.private parking,motorcycle was secure.food and drink available,no need to go out of area

 121. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 122. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 123. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 124. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 125. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 126. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 127. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 128. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 129. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 130. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 131. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 132. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 133. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 134. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 135. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 136. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 137. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 138. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 139. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 140. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 141. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 142. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 143. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 144. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 145. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 146. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 147. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 148. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 149. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 150. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 151. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 152. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 153. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 154. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 155. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 156. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 157. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 158. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 159. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 160. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 161. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 162. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 163. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 164. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 165. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 166. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 167. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 168. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 169. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 170. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 171. Mi a plcut totul.. incepand de la receptionieri pana la menajera… toti sunt de teaba si plini de respect si caldura primitoare…’ am numai cuvinte de lauda..

 172. Personalul foarte amabil! Am fost intampinati cu drag chiar si atunci cand am fost cu catelul. Mancarea este deosebita, iar restaurantul Ciuleandra este o incantare la vedere. Vom reveni cu drag in aceasta locatie ori de cate ori vom trece prin zona Pitesti!

 173. Locatia este superba. Curatenie exemplara. Personal amabil.

 174. O zonă linistită, restaurant foarte bun, muzică live!

 175. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 176. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 177. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 178. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 179. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 180. A fost mare camera ,si curata. Pentru o moapte cat am stat a fost bine.

 181. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 182. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 183. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 184. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 185. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 186. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 187. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 188. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 189. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 190. Nu mi-a placut nimic. Zona ar avea potential, dar nu reusesc sa beneficieze cu adevarat. Cred ca vor sa faca multe, dar nu reusesc nimic cu adevarat. Ar trebui sa se mai concentreze si pe renovari, detalii….

 191. Locatie placuta la periferia orasului. Hotelul seamana mai degraba cu un han si necesita reparatii pentru a fi adus la standardele normale. Lenjerie si prosoape ok.

 192. Camera spatioasa, luminata, calduroasa si curata. Baia foarte curata. Multe spatii de depozitare.

 193. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 194. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 195. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 196. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 197. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 198. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 199. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 200. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 201. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 202. Punctul forte curatenia si camera spatioasa! Restul a lasat de dorit, de la comunicarea cu propietarul pana la temperatura din camera si lenjeria folosita!

 203. Raportul preț calitate satisfăcător …curățenia Ok …

 204. a good clean,comfortable room.good stopover,friendly reception and helpful.private parking,motorcycle was secure.food and drink available,no need to go out of area

 205. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 206. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 207. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 208. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 209. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 210. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 211. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 212. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 213. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 214. Nu mi-a placut nimic. Zona ar avea potential, dar nu reusesc sa beneficieze cu adevarat. Cred ca vor sa faca multe, dar nu reusesc nimic cu adevarat. Ar trebui sa se mai concentreze si pe renovari, detalii….

 215. Locatie placuta la periferia orasului. Hotelul seamana mai degraba cu un han si necesita reparatii pentru a fi adus la standardele normale. Lenjerie si prosoape ok.

 216. Camera spatioasa, luminata, calduroasa si curata. Baia foarte curata. Multe spatii de depozitare.

 217. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 218. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 219. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 220. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 221. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 222. Personalul foarte atent, respectuos, foarte curat, liniste, o locatie de poveste.

 223. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 224. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 225. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 226. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 227. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 228. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 229. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 230. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 231. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 232. Priveliștea din camera, liniștea ( e post acum ) , căldura din cameră, apa calda prezenta .

 233. Nu mi-a placut nimic. Zona ar avea potential, dar nu reusesc sa beneficieze cu adevarat. Cred ca vor sa faca multe, dar nu reusesc nimic cu adevarat. Ar trebui sa se mai concentreze si pe renovari, detalii….

 234. Locatie placuta la periferia orasului. Hotelul seamana mai degraba cu un han si necesita reparatii pentru a fi adus la standardele normale. Lenjerie si prosoape ok.

 235. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 236. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 237. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 238. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 239. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 240. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 241. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 242. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 243. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 244. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 245. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 246. Nimic pana acum. Doar amplasarea a fost conform asteptarilor

 247. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 248. Pentru micul dejun ai la alegere 5-6 variante prestabilite de catre hotel, fara posibilitate de a schimba continutul. Ora de incepere a servirii micului dejun e 7.30 dar abia atunci incepe sa soseasca personalul. Deci ….daca ai o intalnire matinala ori renunti ori vei intarzia. In rest personalul restaurantului e ok dar putin neatent. Sunt multe fete si se mai pierd in discutii intre ele:).

 249. O locatie excelenta, toate facilitatile renovate, curatenie. Camerele spatioase, mobilier nou. Ideal pentru relaxare.

 250. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 251. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 252. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 253. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 254. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 255. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 256. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 257. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 258. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 259. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 260. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 261. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 262. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 263. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 264. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 265. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 266. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 267. Patul a fost confortabil.Scările foarte proaste (abrupte si inegale)-real pericol-chiar am auzit pe cineva căzînd .Izolatia fonică foarte proastă – ii auzeai pe vecini cum vorbesc,cum merg un camerele lor sau pe hol, trag apă ,etc.Daca nu esti foarte obosit nu cred ca poți dormi.Si unii pereti sunt murdari

 268. Micul dejun a fost OK.Camerele foarte spatioase.Locatia superba.

 269. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 270. Pentru micul dejun ai la alegere 5-6 variante prestabilite de catre hotel, fara posibilitate de a schimba continutul. Ora de incepere a servirii micului dejun e 7.30 dar abia atunci incepe sa soseasca personalul. Deci ….daca ai o intalnire matinala ori renunti ori vei intarzia. In rest personalul restaurantului e ok dar putin neatent. Sunt multe fete si se mai pierd in discutii intre ele:).

 271. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 272. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 273. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 274. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 275. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 276. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 277. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 278. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 279. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 280. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 281. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 282. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 283. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 284. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 285. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 286. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 287. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 288. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 289. Micul dejun a fost OK.Camerele foarte spatioase.Locatia superba.

 290. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 291. Pentru micul dejun ai la alegere 5-6 variante prestabilite de catre hotel, fara posibilitate de a schimba continutul. Ora de incepere a servirii micului dejun e 7.30 dar abia atunci incepe sa soseasca personalul. Deci ….daca ai o intalnire matinala ori renunti ori vei intarzia. In rest personalul restaurantului e ok dar putin neatent. Sunt multe fete si se mai pierd in discutii intre ele:).

 292. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 293. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 294. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 295. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 296. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 297. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 298. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 299. Pensiunea se afla intr o zona linistita si cu aer curat. Micul dejun a fost foarte gustos si camerele sunt curate si au toate facilitatile. A fost o sedere placuta si merita revizitata! Recomand!

 300. raport pret calitate foarte bun, amblasat in afara orasului, un loc numai bun pentru a te odihni dupa un drum lung. Mancarea este buna iar personalul este de treaba si gata sa te ajute/indrume cu tot ce ai nevoie. Parcarea mare.

 301. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 302. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 303. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 304. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 305. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 306. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 307. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 308. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 309. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 310. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 311. Micul dejun a fost OK.Camerele foarte spatioase.Locatia superba.

 312. Amplasare intr-un cadru superb, personalul amabil si mancarea buna!

 313. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 314. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 315. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 316. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 317. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 318. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 319. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 320. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 321. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 322. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 323. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 324. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 325. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 326. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 327. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 328. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 329. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 330. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 331. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 332. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 333. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 334. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 335. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 336. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 337. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 338. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 339. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 340. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 341. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 342. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 343. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 344. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 345. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 346. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 347. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 348. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 349. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 350. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 351. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 352. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 353. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 354. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 355. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 356. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 357. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 358. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 359. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 360. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 361. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 362. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 363. Decorul fermecator de poveste la banii astia, petreceri senzationale de Revelion, bautura la preturi bune, personalul extrem de amabil, mobilier nou cu aspect de epoca / vintage, baia spatioasa bine utilata, terasa mare in fata camerei, spatiu mare de recreere in cadrul hotelului, caldura, fara zgomot / bine izolat fonic desi eram vis-a-vis de sala de petreceri. Locatia linistita intre monumente istorice si companie selecta.

 364. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 365. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 366. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 367. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 368. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 369. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 370. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 371. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 372. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 373. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 374. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 375. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 376. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 377. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 378. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 379. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 380. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 381. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 382. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 383. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 384. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 385. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 386. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 387. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 388. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 389. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 390. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 391. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 392. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 393. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 394. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 395. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 396. Dragut, natura si verdeata, liniste, mancare foarte buna.

 397. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 398. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 399. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 400. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 401. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 402. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 403. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 404. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 405. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 406. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 407. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 408. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 409. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 410. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 411. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 412. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 413. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 414. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 415. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 416. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 417. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 418. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 419. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 420. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 421. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 422. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 423. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 424. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 425. Very friendly staff, delicious food in restaruant. We spent two nights and we were very satisfied. Eeating at very low prices, fast internet connection.

 426. Könnyen megközelíthető, szép a parkosítás. Kényelmes ágyak, tiszta szoba és fürdőszoba. Finom és bőséges reggeli. Kedves személyzet.

 427. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 428. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 429. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 430. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 431. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 432. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 433. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 434. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 435. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 436. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 437. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 438. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 439. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 440. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 441. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 442. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 443. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 444. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 445. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 446. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 447. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 448. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 449. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 450. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 451. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 452. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 453. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 454. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 455. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 456. Este destul de aproape de centru 10 min de mers pe jos.

 457. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 458. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 459. Dacă vă place natura, aici este locul ideal de cazare în Piteşti, departe de poluarea aerului şi fonică a străzilor din oraş. Micul dejun este la alegere, dar oricare variantă este bogată în feluri şi consistenţă. Personalul este minunat, se poate apela pentru orice problemă sau informaţie, întotdeauna este foarte amabil!

 460. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 461. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 462. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 463. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 464. Liniștea, chiar daca au fost 2-3 nunti, curățenia în casuta și chiar discreția. nu

 465. Amplasarea buna, caracterul rustic al locului, intimitatea.

 466. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 467. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 468. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 469. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 470. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 471. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 472. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 473. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 474. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 475. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 476. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 477. M am simtit excelent si a fost exact ce imi trebuia.

 478. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 479. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 480. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 481. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 482. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 483. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 484. locatia, micul dejun, oamenii primitori, muzica live seara chiar daca nu erau mai mult de doua mese pline la ora 23.00.

 485. Locul de joaca, amplasarea in padure, prispa din fata cu masa si scaune. Personalul disponibil in mijlocul noptii.

 486. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 487. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 488. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 489. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 490. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 491. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 492. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 493. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 494. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 495. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 496. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 497. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 498. Amplasamentul excelent! Aer curat! Priveliste frumoasa!

 499. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 500. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 501. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 502. locatia, micul dejun, oamenii primitori, muzica live seara chiar daca nu erau mai mult de doua mese pline la ora 23.00.

 503. Locul de joaca, amplasarea in padure, prispa din fata cu masa si scaune. Personalul disponibil in mijlocul noptii.

 504. Locație foarte bună, camera curată, personal deosebit de amabil.

 505. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 506. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 507. M-am simțit un copil intr-o poveste. Lenjerii f curate. Personalul f amabil.

 508. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 509. Very friendly staff, delicious food in restaruant. We spent two nights and we were very satisfied. Eeating at very low prices, fast internet connection.

 510. Könnyen megközelíthető, szép a parkosítás. Kényelmes ágyak, tiszta szoba és fürdőszoba. Finom és bőséges reggeli. Kedves személyzet.

 511. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 512. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 513. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 514. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 515. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 516. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 517. Terasa restaurantului super ok, departe de agitatia orasului (deschisa pana in jurul orei 24 si au si formatie de muzica). Micul dejun a fost superb, la aceeasi terasa (calitate, gust bun, muzica placuta).

 518. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 519. Pozitionarea hotelului in mijlocul padurii, aer curat, super.

 520. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 521. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 522. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 523. Locație frumoasa într-o zonă plina de verdeață …

 524. locatia, micul dejun, oamenii primitori, muzica live seara chiar daca nu erau mai mult de doua mese pline la ora 23.00.

 525. Locul de joaca, amplasarea in padure, prispa din fata cu masa si scaune. Personalul disponibil in mijlocul noptii.

 526. Locatia si personalul sunt ok. Pentru banii pe care ii platesti, din punctul meu de vedere este foarte bine !

 527. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 528. Personal amabil, curățenie ok, amenajat cu gust, mic dejun foarte ok

 529. Mic dejun simplu – omleta si cafea. Amplasarea – in apropierea soselei, usor de gasit, ideala pentru tranzit si totusi, ferita de zgmotul strazii, într-o zona cu verdeata. Are parcare mare si restaurant.

 530. Personal foarte-foarte amabil, amplasare buna, usor de gasit, parcare mare, asternuturi curate, pat confortabil, camera spatioasa, terasa afara.

 531. Very friendly staff, delicious food in restaruant. We spent two nights and we were very satisfied. Eeating at very low prices, fast internet connection.

 532. Mâncarea foarte buna (micul dejun) si personalul foarte serviabil. La întoarcere am oprit pt. prânz.

 533. Valentincozlac iulie 13, 2019 at 7:46 am

  Camere noi amenajate, mobilier nou si curat. Personal amabil si dornic sa va simtiti bine. Am ramas la pensiunea Ada doar pentru o noapte, fiind in trecere.

 534. Totul a fost foarte bine, liniște, curatenie confortabil.

 535. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 536. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 537. Am innoptat aici in drum spre mare (Bulgaria) .Camera frumoasa si foarte curata, mancarea buna (au restaurant propriu). E o pensiune linistita, doamna care ne-a intampinat a fost foarte draguta si serviabila. Raport calitate-pret foarte bun. Exista loc de parcare in curtea pensiunii, un foisor si doua corturi in care se poate lua masa in aer liber.

 538. La dv. pe site scrie ca are mic dejun .si NU A FOST MIC DEJUN

 539. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 540. Nice place but nobody take care for the hotel. Problem with management team

 541. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 542. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 543. Au fost comunicativi, de mare ajutor,foarte înțelegători

 544. Începând de la amplasare și continuând cu atmosfera, totul a fost super.

 545. Terasa restaurantului super ok, departe de agitatia orasului (deschisa pana in jurul orei 24 si au si formatie de muzica). Micul dejun a fost superb, la aceeasi terasa (calitate, gust bun, muzica placuta).

 546. Camerele spațioase, loc de parcare accesibil, mic dejun f bogat și gustos, ospătari de nota 10. Dacă n-ar fi fost mirosul de pe hol, toate erau aproape de superlativ

 547. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 548. In camere dar si in interiorul hotelului era curat

 549. Mancarea la restaurant a fost foarte buna! Au bucatari profesionisti! Ne-am simtit excelent! Cazarea cu mult peste alte hoteluri cu „pretentii”din Pitesti!

 550. Locație frumoasa într-o zonă plina de verdeață …

 551. locatia, micul dejun, oamenii primitori, muzica live seara chiar daca nu erau mai mult de doua mese pline la ora 23.00.

 552. Locul de joaca, amplasarea in padure, prispa din fata cu masa si scaune. Personalul disponibil in mijlocul noptii.

 553. Mic dejun execelent, mâncare gustoasa , personal foarte drăguț, tot curat, frumos, diferit :)! Totul a fost perfect !

 554. Locatia si personalul sunt ok. Pentru banii pe care ii platesti, din punctul meu de vedere este foarte bine !

 555. Camera inițială nu mi a plăcut deloc.. nu avea balcon , dar am plătit o diferența și camera schimbată a fost excelenta

 556. Amabilitatea doamnei de la recepție, baia curata și dotată, frigider.

 557. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 558. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 559. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 560. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 561. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 562. Doamna de la recepție foarte amabilă și comunicativa.M-a ajutat foarte bine cu informațiile ce aveam nevoie.

 563. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 564. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 565. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 566. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 567. Mi-a placut linistea si cadrul natural in care se afla hotelul.

 568. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 569. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 570. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 571. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 572. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 573. Locație superbă,mâncare foarte buna,loc de joacă pentru copii.

 574. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 575. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 576. aproape de autostrada, un loc numai bun sa te odihnesti in drum spre mare

 577. Amabilitatea doamnei de la recepție, baia curata și dotată, frigider.

 578. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 579. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 580. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 581. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 582. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 583. Ce croasant? Nu am putut nici măcar lua masa… Patul… Dezastru! Nu coincid pozele de pe site cu realitatea

 584. Faptul ca am avut parcare pentru mașină iar personalul este de nota 10.

 585. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 586. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 587. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 588. Mi-a placut linistea si cadrul natural in care se afla hotelul.

 589. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 590. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 591. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 592. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 593. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 594. Locație superbă,mâncare foarte buna,loc de joacă pentru copii.

 595. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 596. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 597. aproape de autostrada, un loc numai bun sa te odihnesti in drum spre mare

 598. Amabilitatea doamnei de la recepție, baia curata și dotată, frigider.

 599. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 600. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 601. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 602. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 603. Curățenia camerei, amplasarea, amabilitatea personalului

 604. Doamna de la recepție foarte amabilă și comunicativa.M-a ajutat foarte bine cu informațiile ce aveam nevoie.

 605. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 606. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 607. Locatie frumoasa, peisaj superb, personal amabil si prietenos.

 608. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 609. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 610. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 611. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 612. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 613. Bungalou-rile sunt mici cabanute,ai impresia ca ești la munte,poti dormi in ele numai in sezonul de vară,au 3 paturi,curatenie,baie integrată cu apă calda,eu am avut si un mic televizor,ok raport calitae-pret!

 614. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 615. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 616. Designul neobisnuit al hotelului. Parcare privata in curte. Numar curat. Personl amabil. Locatie usor de gasit.

 617. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 618. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 619. Amabilitatea doamnei de la recepție, baia curata și dotată, frigider.

 620. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 621. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 622. conditii cazare foarte bune. micul dejun foarte bun.

 623. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 624. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 625. Ce croasant? Nu am putut nici măcar lua masa… Patul… Dezastru! Nu coincid pozele de pe site cu realitatea

 626. Faptul ca am avut parcare pentru mașină iar personalul este de nota 10.

 627. Nici urmă de mic dejun…este de vânzare locația. Foarte trist totul. Se fumează in camere…nici macar o cafea.

 628. Doamna de la recepție foarte amabilă și comunicativa.M-a ajutat foarte bine cu informațiile ce aveam nevoie.

 629. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 630. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 631. Locatie frumoasa, peisaj superb, personal amabil si prietenos.

 632. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 633. A fost a treia oară, când ne-am cazat la acest hotel, dacă nu ne-ar fi plăcut, cu siguranță nu reveneam – cred că asta spune tot! Îmi susțin în continuare comentariile făcute până în prezent. Camera, baia – spațioase. Patul și televizorul – mari. Lenjeria, prosoapele și obiectele sanitare – strălucitoare. Mâncare foarte bună la restaurantele din incintă.

 634. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 635. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 636. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 637. Bungalou-rile sunt mici cabanute,ai impresia ca ești la munte,poti dormi in ele numai in sezonul de vară,au 3 paturi,curatenie,baie integrată cu apă calda,eu am avut si un mic televizor,ok raport calitae-pret!

 638. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 639. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 640. Designul neobisnuit al hotelului. Parcare privata in curte. Numar curat. Personl amabil. Locatie usor de gasit.

 641. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 642. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 643. Amabilitatea doamnei de la recepție, baia curata și dotată, frigider.

 644. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 645. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 646. conditii cazare foarte bune. micul dejun foarte bun.

 647. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 648. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 649. Doamna de la recepție foarte amabilă și comunicativa.M-a ajutat foarte bine cu informațiile ce aveam nevoie.

 650. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 651. Cazarea s-a facut rapid, locatia a fost usor accesibila.

 652. locatia superba, in padure. noi nu am ajuns la micul dejun deci nu pot comenta, dar locatia are restaurante cu meniu diversificat mâncarea foarte buna la preturi acceptabile personal agreabil curatenie

 653. Locatie frumoasa, peisaj superb, personal amabil si prietenos.

 654. – camera spatioasa, semidecomandata – mancare buna, portii mari – zona frumoasa, peisaj frumos – miros frumos peste tot – personal amabil, prietenos – curatenie peste tot

 655. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 656. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 657. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 658. Bungalou-rile sunt mici cabanute,ai impresia ca ești la munte,poti dormi in ele numai in sezonul de vară,au 3 paturi,curatenie,baie integrată cu apă calda,eu am avut si un mic televizor,ok raport calitae-pret!

 659. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 660. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 661. Designul neobisnuit al hotelului. Parcare privata in curte. Numar curat. Personl amabil. Locatie usor de gasit.

 662. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 663. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 664. Personalul pensiunii s-a purtat foarte frumos cu noi. Am rezervat o camera la ei cu 105 ron si pentru ca era o petrecere la parter camera ne-a fost schimbata cu un apartament ca costa in jur de 150 ron fara sa mai platim nimica. Mâncarea a fost delicioasa și un vin rose nemaipomenit de bun.

 665. Locatia este excelenta pentru cei aflati in tranzit cum am fost noi. Terasa si gradina, balconul de la camera, camere spatioase un punct forte pentru locatie. Micul dejun simplu si gustos. Cafea buna. Pentru o noapte petrecuta la aceasta locatie a fost foarte bine.

 666. A fost pe drumul principal. Cu mult spatiu verde in jur.

 667. Amabilitatea doamnei de la recepție, baia curata și dotată, frigider.

 668. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 669. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 670. conditii cazare foarte bune. micul dejun foarte bun.

 671. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 672. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 673. Am găsit loc de parcare in fata. Domnișoara de la Recepție a rezolvat cât a putut!

 674. Doamna de la recepție foarte amabilă și comunicativa.M-a ajutat foarte bine cu informațiile ce aveam nevoie.

 675. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 676. Camera destul de mare, curatenie, un pic se simtea un miros ciudat. Locatia frumoasa, la restaurant mancare f buna

 677. Locatie deosebita, camere dotate cu tot ce trebuie

 678. locatia superba, in padure. noi nu am ajuns la micul dejun deci nu pot comenta, dar locatia are restaurante cu meniu diversificat mâncarea foarte buna la preturi acceptabile personal agreabil curatenie

 679. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 680. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 681. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 682. Bungalou-rile sunt mici cabanute,ai impresia ca ești la munte,poti dormi in ele numai in sezonul de vară,au 3 paturi,curatenie,baie integrată cu apă calda,eu am avut si un mic televizor,ok raport calitae-pret!

 683. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 684. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 685. Designul neobisnuit al hotelului. Parcare privata in curte. Numar curat. Personl amabil. Locatie usor de gasit.

 686. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 687. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 688. Personalul pensiunii s-a purtat foarte frumos cu noi. Am rezervat o camera la ei cu 105 ron si pentru ca era o petrecere la parter camera ne-a fost schimbata cu un apartament ca costa in jur de 150 ron fara sa mai platim nimica. Mâncarea a fost delicioasa și un vin rose nemaipomenit de bun.

 689. Locatia este excelenta pentru cei aflati in tranzit cum am fost noi. Terasa si gradina, balconul de la camera, camere spatioase un punct forte pentru locatie. Micul dejun simplu si gustos. Cafea buna. Pentru o noapte petrecuta la aceasta locatie a fost foarte bine.

 690. A fost pe drumul principal. Cu mult spatiu verde in jur.

 691. Condițiile au fost foarte bune, personalul a fost amabil, deasemenea mi-a plăcut că a fost foarte curat iar micul dejun si cafeaua au fost foarte bune…

 692. Camera și baia au fost curate, personalul serviabil și foarte drăguț!

 693. Mâncarea foarte buna (micul dejun) si personalul foarte serviabil. La întoarcere am oprit pt. prânz.

 694. conditii cazare foarte bune. micul dejun foarte bun.

 695. locatia e un pic departe de mare dar e ok,curat,oameni de treaba ,bucataria ok,camera si confortul ok

 696. Loc de parcare Balconul, chiar daca este comun Amabilitatea personalului Bar la restaurant Pahare și scrumieră

 697. Am găsit loc de parcare in fata. Domnișoara de la Recepție a rezolvat cât a putut!

 698. Doamna de la recepție foarte amabilă și comunicativa.M-a ajutat foarte bine cu informațiile ce aveam nevoie.

 699. Aer conditionat Ok Poziționarea hotelului Personal amabil.

 700. Camera destul de mare, curatenie, un pic se simtea un miros ciudat. Locatia frumoasa, la restaurant mancare f buna

 701. Locatie deosebita, camere dotate cu tot ce trebuie

 702. locatia superba, in padure. noi nu am ajuns la micul dejun deci nu pot comenta, dar locatia are restaurante cu meniu diversificat mâncarea foarte buna la preturi acceptabile personal agreabil curatenie

 703. Toate mesele au fost excelente, servirea ireprosabila, personalul foarete amabil. Mancarea de la restaurant a fost de nota 10

 704. Mic dejun si mancare FB la restaurant Wifi a fost perfect.

 705. Locație foarte buna, loc de parcare, curat, liniște, personal foarte amabil.

 706. Bungalou-rile sunt mici cabanute,ai impresia ca ești la munte,poti dormi in ele numai in sezonul de vară,au 3 paturi,curatenie,baie integrată cu apă calda,eu am avut si un mic televizor,ok raport calitae-pret!

 707. Mi-a placut locatia! In incinta complexului era un restaurant cu terasa si loc de joaca. Mancarea si cafeaua bune. Exteriorul casutei arata bine, dar trebuia sa stergi scaunele, pentru ca erau murdare. In camera era curat. Gradina zoologica, la 10 minute de mers pe jos, foarte bine intretinuta. Mi-am uitat telefonul pe terasa unde am luat cina si unul dintre angajati l-a dus la receptia complexului.

 708. locatia este foarte frumoasa, seara este muzica de petrecere, multa lume, placut

 709. Designul neobisnuit al hotelului. Parcare privata in curte. Numar curat. Personl amabil. Locatie usor de gasit.

 710. Absolut impecabil, totul a fost perfect și nici nu e scump pentru condițiile pe care le oferă, care sunt ireproșabile. Curățenie, liniște, personal amabil totul la superlativ. Hotelul e construit și amenajat în tematică medievală și totul și exteriorul și interiorul arată foarte frumos. Curte cu parcare mare. Am fost 2 familii, și păcat că nu am putut sta decât o noapte, dar cu siguranță vom reveni. Superb! Mai rar așa locații în România!

 711. Personalul , mai exact doamna de la receptie a fost foarte amabila !

 712. Personalul pensiunii s-a purtat foarte frumos cu noi. Am rezervat o camera la ei cu 105 ron si pentru ca era o petrecere la parter camera ne-a fost schimbata cu un apartament ca costa in jur de 150 ron fara sa mai platim nimica. Mâncarea a fost delicioasa și un vin rose nemaipomenit de bun.

 713. Locatia este excelenta pentru cei aflati in tranzit cum am fost noi. Terasa si gradina, balconul de la camera, camere spatioase un punct forte pentru locatie. Micul dejun simplu si gustos. Cafea buna. Pentru o noapte petrecuta la aceasta locatie a fost foarte bine.

 714. A fost pe drumul principal. Cu mult spatiu verde in jur.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled