Cazare in Alma 4 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Alma fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Alma recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Alma – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Alma am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Alma bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marilena si Codruț Ghiță din Petreu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Alma prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marilena si Codruț Ghiță din Petreu, jud. BihorCazare in Alma 4 persoane)

 • Eugen si Sebastian Vianu din Malurile, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Alma prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Alma, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eugen si Sebastian Vianu din Malurile, jud. Dambovita – Cazare in Alma 4 persoane)

 • Ieremia si Mălina Șandru din Poienita, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Alma prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ieremia si Mălina Șandru din Poienita, jud. Vrancea – Cazare in Alma 4 persoane)

 • Ionela si Fabian Dărănuța din Stolojani, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Alma prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Alma!

  (Ionela si Fabian Dărănuța din Stolojani, jud. Gorj – Cazare in Alma 4 persoane)

 • Dimitrina si Gianina Baconski din Dracea, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Alma prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Alma, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Dimitrina si Gianina Baconski din Dracea, jud. Teleorman – Cazare in Alma 4 persoane)

 • Ecaterina si Inocențiu Maluțan din Ciclova Montana, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Alma prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Alma.

  (Ecaterina si Inocențiu Maluțan din Ciclova Montana, jud. Caras-Severin – Cazare in Alma 4 persoane)

 1. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 2. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 3. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 4. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 5. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 6. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 7. -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 8. Stoicavictormarius februarie 12, 2019 at 9:22 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 9. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 10. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 11. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 12. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 13. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 14. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 15. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 16. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 17. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 18. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 19. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 20. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 21. Personalul foarte amabil. Locatie foarte frumoasa.

 22. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 23. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 24. Piscina, ambianța interioară, curățenia, amabilitatea si promptitudinea personalului, liniștea. Vom reveni cu siguranta.

 25. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 26. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 27. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 28. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 29. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 30. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 31. -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 32. Stoicavictormarius februarie 17, 2019 at 11:43 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 33. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 34. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 35. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 36. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 37. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 38. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 39. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 40. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 41. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 42. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 43. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 44. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 45. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 46. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 47. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 48. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 49. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 50. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 51. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 52. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 53. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 54. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 55. -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 56. Stoicavictormarius februarie 21, 2019 at 2:11 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 57. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 58. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 59. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 60. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 61. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 62. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 63. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 64. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 65. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 66. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 67. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 68. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 69. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 70. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 71. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 72. Ne-a plăcut mult amplasarea hotelului, liniștea și intimitatea pe care o oferă. Camera a fost confortabila, iar apa sarata de la piscina e minunata.

 73. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 74. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 75. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 76. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 77. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 78. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 79. -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 80. Stoicavictormarius februarie 24, 2019 at 3:12 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 81. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 82. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 83. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 84. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 85. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 86. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 87. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 88. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 89. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 90. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 91. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 92. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 93. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 94. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 95. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 96. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 97. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 98. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 99. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 100. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 101. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 102. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 103. -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 104. Stoicavictormarius februarie 27, 2019 at 6:42 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 105. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 106. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 107. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 108. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 109. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 110. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 111. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 112. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 113. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 114. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 115. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 116. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 117. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 118. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 119. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 120. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 121. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 122. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 123. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 124. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 125. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 126. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 127. Postîrnăceanu martie 2, 2019 at 9:08 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 128. Stoicavictormarius martie 2, 2019 at 9:08 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 129. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 130. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 131. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 132. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 133. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 134. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 135. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 136. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 137. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 138. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 139. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 140. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 141. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 142. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 143. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 144. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 145. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 146. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 147. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 148. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 149. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 150. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 151. Postîrnăceanu martie 9, 2019 at 11:10 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 152. Stoicavictormarius martie 9, 2019 at 11:10 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 153. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 154. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 155. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 156. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 157. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 158. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 159. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 160. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 161. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 162. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 163. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 164. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 165. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 166. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 167. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 168. Micul dejun este variat si ai tot ce ti-ai putea dori. Curatenie, personal amabil, nu poti gasi nici macar un nod in papura.

 169. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 170. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 171. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 172. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 173. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 174. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 175. Postîrnăceanu martie 18, 2019 at 8:38 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 176. Stoicavictormarius martie 18, 2019 at 8:38 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 177. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 178. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 179. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 180. Curatenia din hotel (camera). Personalul plin de solicitudine. In general totul a fost pe placul nostru.

 181. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 182. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 183. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 184. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 185. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 186. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 187. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 188. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 189. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 190. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 191. Hotelul elegant,curat,bazinul cu apa sarata exceptional ,sauna buna,personalul tanar si foarte atent cu noi.Remarcam muzica de buna calitate(smooth jazz,old rock),tot timpul sejurului,proprietarul amabil si deschis doleantelor noastre. Va rugam sa nu schimbati muzica pentru nimic in lume!!!

 192. Tablourile, mobilierul vechi, muzica la restaurant

 193. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 194. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 195. Locatie deosebita. De pe dealul din spatele pensiunii se vede biserica Biertan. Micul dejun se serveste la Restaurantul Medieval de langa biserica, la 3 minute distanta.

 196. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 197. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 198. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 199. Postîrnăceanu martie 25, 2019 at 10:44 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 200. Stoicavictormarius martie 25, 2019 at 10:44 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 201. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 202. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 203. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 204. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 205. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 206. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 207. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 208. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 209. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 210. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 211. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 212. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 213. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 214. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 215. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 216. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 217. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 218. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 219. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 220. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 221. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 222. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 223. Postîrnăceanu martie 31, 2019 at 7:35 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 224. Stoicavictormarius martie 31, 2019 at 7:35 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 225. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 226. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 227. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 228. Locatia, personalul a fost prompt, s-a miscat repede, curatenie exemplara, iar ce ma surprins a fost halatul de baie 🙂

 229. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 230. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 231. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 232. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 233. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 234. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 235. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 236. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 237. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 238. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 239. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 240. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 241. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 242. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 243. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 244. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 245. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 246. Mi-a plăcut felul în care arăta camera, era foarte curat, patul a fost super comod,iar faptul că aveți grijă ca un client de-al dumneavoastră să aibă tot ce are nevoie, e foarte important.

 247. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 248. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 249. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 250. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 251. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 252. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 253. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 254. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 255. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 256. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 257. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 258. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 259. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 260. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 261. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 262. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 263. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 264. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 265. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 266. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 267. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 268. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 269. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 270. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 271. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 272. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 273. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 274. Postîrnăceanu aprilie 19, 2019 at 2:49 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 275. Stoicavictormarius aprilie 19, 2019 at 2:49 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 276. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 277. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 278. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 279. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 280. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 281. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 282. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 283. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 284. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 285. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 286. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 287. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 288. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 289. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 290. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 291. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 292. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 293. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 294. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 295. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 296. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 297. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 298. Postîrnăceanu aprilie 19, 2019 at 4:01 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 299. Stoicavictormarius aprilie 19, 2019 at 4:01 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 300. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 301. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 302. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 303. Hotelul Edelweiss din Mediaș a fost o foarte plăcută surpriză: totul impecabil ! Curățenie, liniște, mobilierul din cameră în stare perfectă, personalul politicos și serviabil, serviciul de cameră prompt și profesionist. Restaurantul hotelului oferă o ambianță plăcută fără stridențele obișnuite, mâncare bine făcută și frumos servită. Parcare mare interioară. Nota 10

 304. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 305. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 306. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 307. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 308. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 309. Micul dejun si cafeaua sunt bestiale. Simplu dar suficient cat sa-ti ajunga pentru o jumatate de zi de munca.

 310. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 311. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 312. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 313. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 314. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 315. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 316. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 317. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 318. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 319. Postîrnăceanu aprilie 26, 2019 at 8:32 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 320. Stoicavictormarius aprilie 26, 2019 at 8:32 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 321. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 322. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 323. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 324. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 325. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 326. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 327. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 328. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 329. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 330. pat confortabil, liniste, atmosfera intima, rustica.

 331. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 332. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 333. Piscina pt marimea ei si acoperisul transparent de sticla

 334. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 335. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 336. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 337. Totul a fost perfect . Am fost multumit. Cu siguranta o sa mai revenim.

 338. Am revenit a 3 oara , acest fapt sune tot Liniste. relaxare, curatenie, personal amabil(calificat). SPA -SUPER. In hotel am intalnit, pana acum, numai oameni de calitate, civilizati. Vom reveni, multumim

 339. Micul dejun a fost foarte ok,insa poate fi imbunatatit.Faptul ca piscina este in incinta hotelului ,sala de masaj ,sauna ,asta mi-a placut cel mai mult.

 340. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 341. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 342. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 343. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 344. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 345. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 346. Postîrnăceanu mai 1, 2019 at 9:37 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 347. Stoicavictormarius mai 1, 2019 at 9:37 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 348. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 349. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 350. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 351. Personal amabil, camere frumoase, curate, mâncarea exelenta, micul dejun bogat și divers

 352. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 353. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 354. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 355. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 356. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 357. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 358. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 359. Luana-sorina mai 1, 2019 at 9:37 am

  Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 360. O experienta foarte placuta! Atat hotelul cat si spatiile anexa ( piscina si ferma) au fost peste asteptarile mele. Personalul este foarte amabil si mi-a furnizat o multime de informatii despre oras si imprejurimi. Micul dejun consistent si variat.

 361. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 362. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 363. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 364. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 365. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 366. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 367. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 368. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 369. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 370. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 371. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 372. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 373. Postîrnăceanu mai 6, 2019 at 6:32 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 374. Stoicavictormarius mai 6, 2019 at 6:32 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 375. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 376. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 377. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 378. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 379. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 380. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 381. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 382. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 383. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 384. amplasarea ultracentrala;, curatenia, frumusetea cetatii Mediasului

 385. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 386. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 387. Luana-sorina mai 6, 2019 at 6:32 pm

  Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 388. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 389. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 390. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 391. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 392. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 393. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 394. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 395. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 396. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 397. Postîrnăceanu mai 11, 2019 at 3:37 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 398. Stoicavictormarius mai 11, 2019 at 3:37 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 399. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 400. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 401. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 402. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 403. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 404. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 405. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 406. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 407. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 408. Totul a fost la superlativ, îl recomand tuturor celor ce trec prin Medias.

 409. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 410. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 411. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 412. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 413. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 414. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 415. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 416. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 417. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 418. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 419. Casuta in care am fost cazate este foarte bine impartita, are o terasa foarte placuta pe malul lacului, este spatioasa si primitoare pentru noi, trei doamne. Locul unde este amplasata este extrem de frumos, asigura intimitate si posibilitatea de a sta si seara in mijlocul naturii.

 420. Liniste, confort, se poate pescui, sa faci un gratar, restaurant propiu, angajati amabili

 421. Postîrnăceanu mai 17, 2019 at 12:45 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 422. Stoicavictormarius mai 17, 2019 at 12:45 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 423. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 424. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 425. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 426. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 427. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 428. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 429. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 430. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 431. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 432. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 433. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 434. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 435. Totul a fost minunat,in primul rând personalul ,serviciile oferite ,voi reveni cu siguranța .

 436. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 437. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 438. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 439. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 440. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 441. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 442. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 443. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 444. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 445. Postîrnăceanu mai 20, 2019 at 6:27 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 446. Stoicavictormarius mai 20, 2019 at 6:27 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 447. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 448. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 449. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 450. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 451. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 452. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 453. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 454. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 455. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 456. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 457. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 458. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 459. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 460. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 461. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 462. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 463. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 464. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 465. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 466. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 467. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 468. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 469. Postîrnăceanu mai 23, 2019 at 11:30 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 470. Stoicavictormarius mai 23, 2019 at 11:30 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 471. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 472. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 473. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 474. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 475. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 476. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 477. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 478. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 479. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 480. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 481. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 482. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 483. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 484. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 485. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 486. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 487. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 488. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 489. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 490. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 491. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 492. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 493. Postîrnăceanu mai 27, 2019 at 8:58 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 494. Stoicavictormarius mai 27, 2019 at 8:58 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 495. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 496. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 497. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 498. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 499. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 500. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 501. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 502. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 503. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 504. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 505. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 506. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 507. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 508. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 509. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 510. Din pacate am stat numai o noapte. cu parere de rau a trebuit sa renuntam la a doua noapte. Totul a fost exceptional, peste asteptari. Multumiri gazdelor pentru tot. Vom reveni cu placere. Ne-am simtit foarte bine.

 511. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 512. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 513. Camerele sunt extraordinar de generoase. Unele au vedere spre biserica fortificata, ceea ce este un plus. Micul dejun foarte bun și foarte sățios. Mi-a plăcut foarte mult și grădina pensiunii. Recomand cu plăcere pensiunea. Check-in-ul chiar dacă nu este fix la pensiune (ci la restaurantul de sub cetate), a fost foarte ușor și am avut chiar posibilitatea să ne alegem camerele, nefiind toate ocupate. Se poate plăti cu cardul!

 514. Postîrnăceanu iunie 1, 2019 at 10:58 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 515. Stoicavictormarius iunie 1, 2019 at 10:58 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 516. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 517. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 518. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 519. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 520. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 521. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 522. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 523. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 524. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 525. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 526. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 527. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 528. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 529. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 530. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 531. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 532. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 533. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 534. Gazdele , foarte primitoare si discrete , ne-au primit seara tarziu la ora 22 cu tuica , vin , afinata si placinta de casa . Camera si baia foarte mari , curatenie exemplara , liniste . Mic dejun excelent si gustos cu preparate traditionale locale . Facilitati : loc de servit masa spatios , frumos mobilat si bine utilat ; curtea foarte mare cu flori multe si pomi fructiferi ; un chiosc foarte mare in capatul curtii langa livada , utilat cu de toate ; o terasa mica la intrare , in casa saseasca ; parcare . Distractii : un caine cuminte , energic si dragastos numit Corbu’ de care s-a indragostit sotia . Locatie : un sat linistit , foarte aproape de Medias

 535. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 536. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 537. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 538. Postîrnăceanu iunie 7, 2019 at 8:51 pm

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 539. Stoicavictormarius iunie 7, 2019 at 8:51 pm

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 540. Frumos, curat, linistit, mancare foarte buna, personal foarte amabil.

 541. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 542. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 543. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 544. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 545. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 546. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 547. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 548. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 549. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 550. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 551. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 552. Cald la piscina si apa e calda..poti sa te relaxezi in voie!

 553. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 554. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 555. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 556. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 557. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 558. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 559. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 560. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 561. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 562. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 563. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 564. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 565. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 566. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 567. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 568. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 569. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 570. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 571. 1. Am apreciat ca ne-au oferit un apartament superb în loc de o camera normala. Apartament cu living mare, baie uriașă (cabina de dus, wc, lavoar, cada mare pe colt, bicicleta indoor (aproape cât un living)), scări interioare, dormitor cu pat matrimonial și 2 paturi de o persoana + balcon mare cu o vedere frumoasa asupra orașului. 2. Spa-ul este drăguț. 3. Parcare spațioasă. 4. Terasa drăguță. 5. Zona liniștită, retrasa de oraș. 6. Totul a fost curat (chiar dacă unele lucruri erau uzate, dar erau curate)

 572. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 573. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 574. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 575. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 576. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 577. Mic dejun bun Apa din piscină excelentă Locația într-un frumos cadru natural

 578. Clădirile fostei stațiuni, spațiile fostei stațiuni arata deplorabil.Exceotie vila doi si hotelul rest.Dobsi.

 579. Piscina, linistea, amplasarea vilei si calitatea serviciilor recomanda aceasta proprietate ca o destinatie pentru un sejur reusit!

 580. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 581. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 582. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 583. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 584. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 585. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 586. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 587. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 588. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 589. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 590. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 591. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 592. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 593. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 594. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 595. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 596. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 597. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 598. 1. Am apreciat ca ne-au oferit un apartament superb în loc de o camera normala. Apartament cu living mare, baie uriașă (cabina de dus, wc, lavoar, cada mare pe colt, bicicleta indoor (aproape cât un living)), scări interioare, dormitor cu pat matrimonial și 2 paturi de o persoana + balcon mare cu o vedere frumoasa asupra orașului. 2. Spa-ul este drăguț. 3. Parcare spațioasă. 4. Terasa drăguță. 5. Zona liniștită, retrasa de oraș. 6. Totul a fost curat (chiar dacă unele lucruri erau uzate, dar erau curate)

 599. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 600. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 601. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 602. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 603. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 604. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 605. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 606. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 607. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 608. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 609. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 610. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 611. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 612. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 613. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 614. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 615. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 616. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 617. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 618. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 619. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 620. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 621. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 622. 1. Am apreciat ca ne-au oferit un apartament superb în loc de o camera normala. Apartament cu living mare, baie uriașă (cabina de dus, wc, lavoar, cada mare pe colt, bicicleta indoor (aproape cât un living)), scări interioare, dormitor cu pat matrimonial și 2 paturi de o persoana + balcon mare cu o vedere frumoasa asupra orașului. 2. Spa-ul este drăguț. 3. Parcare spațioasă. 4. Terasa drăguță. 5. Zona liniștită, retrasa de oraș. 6. Totul a fost curat (chiar dacă unele lucruri erau uzate, dar erau curate)

 623. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 624. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 625. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 626. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 627. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 628. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 629. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 630. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 631. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 632. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 633. Pentru ca prima impresie conteaza, desi un cuplu a plecat imediat ce a ajuns odata cu noi la cazare, dupa aceea in pensiune am fost singura camera ocupata dar caldura si apa calda nu a lipsit. Masa ping-pong cu zona de relazare. Mobilierul de fier forjat care se completeaza perfect cu lemnul. Parcare in curtea interioara, aproape de biserica Biertan si restaurantul pensiunii unde se serveste si micul dejun dar si restul de mese ale zilei daca se doreste (produsele toate din comert – asta este un mic minus deoarece ma asteptam la cateva produse macar sa fie traditionale de pe la producatorii locali- dar indestulatoare si pentru o persoana gurmanda ca mine). Zona cu foarte multa liniste, drumul in stare destul de buna si cu mult potential pt drumetii si plimbari pe 2 roti

 634. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 635. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 636. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 637. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 638. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 639. Personalul amabil. Hotelul are curte interioara si locuri de parcare. Foarte curat. Paturi confortabile.

 640. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 641. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 642. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 643. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 644. Foarte bine pozitionat, chiar in centru. Spațios. Raport calitate-pret ok. Magazine si restaurante foarte aproape. Parking gratuit. Bien positionné, en plein centre ville, belle vue, spacieux. Proche de commerces et restaurants. Parking non payant.

 645. foarte frumos, apartamentul este intr-un spatiu foarte linistit, este curat personal excelent gata de ajutor.

 646. 1. Am apreciat ca ne-au oferit un apartament superb în loc de o camera normala. Apartament cu living mare, baie uriașă (cabina de dus, wc, lavoar, cada mare pe colt, bicicleta indoor (aproape cât un living)), scări interioare, dormitor cu pat matrimonial și 2 paturi de o persoana + balcon mare cu o vedere frumoasa asupra orașului. 2. Spa-ul este drăguț. 3. Parcare spațioasă. 4. Terasa drăguță. 5. Zona liniștită, retrasa de oraș. 6. Totul a fost curat (chiar dacă unele lucruri erau uzate, dar erau curate)

 647. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 648. Piscina deosebit de buna., Personalul amabil si deosebit de atent la doleantele noastre. Mancarea, desi nu foarte diversificata foarte buna.

 649. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 650. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 651. Fantastic hostess, who arranged to meet me at night with a key when my transport was delayed. Amazing breakfast.

 652. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 653. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 654. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 655. Curat, liniste, camera suficient de mare, personalul amabil si serviciile foarte bune.

 656. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 657. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 658. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 659. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 660. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 661. – camera curata, frumoasa – mancarea foarte buna, mic dejun gustos si cina variata – locatie foarte frumoasa, se pot explora imprejurimile – loc de joaca cu nisip, cateva masinute – hamac

 662. Postîrnăceanu iulie 7, 2019 at 5:38 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 663. Stoicavictormarius iulie 7, 2019 at 5:38 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 664. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 665. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 666. Micul dejun, destul de OK. S-ar fi putut sa fie un pic mai diversificat dar, a fost bine si asa. Ca si locatie, mi-a placut foarte mult.

 667. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 668. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 669. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 670. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 671. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 672. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 673. -mic dejun foarte bun cu produse proaspete. -restaurant cu mancare buna cu preturi decente -piscina cu apa calda de 1.5m + cu terasa cu sezlonguri pe iarba -personal prietenos -accepta tichete de masa

 674. 1. Am apreciat ca ne-au oferit un apartament superb în loc de o camera normala. Apartament cu living mare, baie uriașă (cabina de dus, wc, lavoar, cada mare pe colt, bicicleta indoor (aproape cât un living)), scări interioare, dormitor cu pat matrimonial și 2 paturi de o persoana + balcon mare cu o vedere frumoasa asupra orașului. 2. Spa-ul este drăguț. 3. Parcare spațioasă. 4. Terasa drăguță. 5. Zona liniștită, retrasa de oraș. 6. Totul a fost curat (chiar dacă unele lucruri erau uzate, dar erau curate)

 675. Personalul amabil ,primitor,camera mare , dotarea foarte buna ,priveliștea deosebita, mâncarea buna ,totul de îndeamnă să revii. Orașul este plin de obiective turistice.

 676. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 677. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 678. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 679. Curat, liniste, camera suficient de mare, personalul amabil si serviciile foarte bune.

 680. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 681. Tihna desavarsita. Curatenie perfecta. A fost ca o calatorie in timp. Atmosfera romantica. Bucatele extraordinare . Personalul deosebit. Muzica ffff placuta!

 682. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 683. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 684. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 685. – camera curata, frumoasa – mancarea foarte buna, mic dejun gustos si cina variata – locatie foarte frumoasa, se pot explora imprejurimile – loc de joaca cu nisip, cateva masinute – hamac

 686. Postîrnăceanu iulie 13, 2019 at 11:32 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 687. Stoicavictormarius iulie 13, 2019 at 11:32 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 688. Curățenie,personal amabil, prețuri bune la restaurant

 689. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 690. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 691. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 692. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 693. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 694. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 695. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 696. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 697. camere curate, confortabile. personal foarte receptiv, amabil si prietenos. locatie foarte buna, aproape de centru si totodata departe de aglomeratia urbana. Dotari bune si intretinute. Piscina si sauna

 698. -mic dejun foarte bun cu produse proaspete. -restaurant cu mancare buna cu preturi decente -piscina cu apa calda de 1.5m + cu terasa cu sezlonguri pe iarba -personal prietenos -accepta tichete de masa

 699. 1. Am apreciat ca ne-au oferit un apartament superb în loc de o camera normala. Apartament cu living mare, baie uriașă (cabina de dus, wc, lavoar, cada mare pe colt, bicicleta indoor (aproape cât un living)), scări interioare, dormitor cu pat matrimonial și 2 paturi de o persoana + balcon mare cu o vedere frumoasa asupra orașului. 2. Spa-ul este drăguț. 3. Parcare spațioasă. 4. Terasa drăguță. 5. Zona liniștită, retrasa de oraș. 6. Totul a fost curat (chiar dacă unele lucruri erau uzate, dar erau curate)

 700. Locatie extrem de linistita, gazdele foarte primitoare, micul dejun extraordinar.

 701. Ospitalitatea gazdelor : excelenta . Gustati visinata !!😁

 702. Nu va speriati de locatie . Inauntru este excelent

 703. Mi-a placut amplasarea pensiunii,curtea mare,verdeata,personal dragut,posibilitatea de a juca un tenis de masa,posibilitatea de a lua cina la mesele din curte in aer liber si a face un gratar.Nu am avut noroc de un timp cu mult soare dar am vazut ca este o piscina mai mica unde te poti balaci,loc de joaca pentru copii..frumos.Exista un frigider in camera si unul mare la subsol,unde iti poti tine la rece micile cumparaturi pentru cina sau un suc..o bere etc.

 704. Curat, liniste, camera suficient de mare, personalul amabil si serviciile foarte bune.

 705. Imaginea bisericii fortificate ce domina localitatea

 706. Un loc liniștit,curat,luminos,singura problema a fost ca nu este semnal la telefon

 707. Locatia pensiunii pe malul lacului este excelenta. Camera cu balcon, foarte spatioasa si curata . Mancarea la restaurantul unitatii foarte, foarte buna si gustoasa – recomand.

 708. Mi-a placut mult locația. Camera a fost curata si călduroasă si am avut si balcon ceea ce a fost un plus.

 709. – camera curata, frumoasa – mancarea foarte buna, mic dejun gustos si cina variata – locatie foarte frumoasa, se pot explora imprejurimile – loc de joaca cu nisip, cateva masinute – hamac

 710. Postîrnăceanu iulie 20, 2019 at 6:52 am

  -personalul -conceptul -scuzele oferite intr-un mod frumos pentru inconvenientul de la cazare

 711. Stoicavictormarius iulie 20, 2019 at 6:52 am

  + Un loc linistit unde poti sa te relaxezi dupa o saptamana grea de munca in corporatii. + Micul dejun tip bufet suedez foarte fain si variat. + Aspectul rustic al locatiei. + Gazda foarte amabila si saritoare pentru a rezolva problemele aparute.

 712. Curățenie,personal amabil, prețuri bune la restaurant

 713. Personalul de la receptie,in prima zi a fost un baiat foarte amabil si respectuos.La plecare o doamna /domnisoara asemenea foarte amabila si intelegatoare. Personalul de la bucatarie foarte amabil,micul dejun dimineata,cafeaua de calitate.Camera mare ,curata. A fost totul peste asteptari.

 714. Micul dejunn – acceptabil; Amplasarea camerei – foarte buna; Parcarea – foarte buna.

 715. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 716. Am fost foarte placut surprinsi de gazda noastra Doamna Angela care ne a primit cu drag, mancarea excelenta, am avut parte de o cina superba. Desi am calatorit peste tot in lume, am facut inconjurul lumii de doua ori pot spune ca experianta aceasta trece pe locul #1.

 717. Locație superbă, gazde minunate, un loc unde îți vei încarca cu siguranță “bateriile”…cred că este suficient pentru a vă convinge să alegeți Pensiunea Oppidum.

 718. Amplasarea excelenta, foarte curata camera chiar daca are usoare urme de igrasie

 719. Apartamentul are vase, cafea si filtru de cafea . Este situat cât se poate de central. Arată precum in poze

 720. Curatenie, confort, seriozitate. Cel putin asa ar trebui sa fie toate locatiile de cazare.

 721. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 722. camere curate, confortabile. personal foarte receptiv, amabil si prietenos. locatie foarte buna, aproape de centru si totodata departe de aglomeratia urbana. Dotari bune si intretinute. Piscina si sauna

 723. -mic dejun foarte bun cu produse proaspete. -restaurant cu mancare buna cu preturi decente -piscina cu apa calda de 1.5m + cu terasa cu sezlonguri pe iarba -personal prietenos -accepta tichete de masa

 724. Amabilitatea gazdei, camera foarte curata si foarte spatioasa, un mic dejun delicios.*

 725. Camera a fost confortabila, nici nu am asteptat sa primim un intreg apartament! Am avut parte de o primire prietenoasa din partea gazdelor, si de un mic dejun senzational cu produse locale! Recomandam cu incredere tuturor!

 726. Gazde drăguțe și amabile. Localnicii care salută orice străin. Încă mai sunt oameni educați în țara asta. Sau doar la noi în Ardeal e obiceiul ăsta . 🙂

 727. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 728. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 729. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 730. Liniștea, personalul amabil, camere curate, mâncare ff bună

 731. Mi-a plăcut amplasarea în natură, lângă pădure și liniștea! Apreciez și faptul că instalațiile de la baie erau de bună calitate și funcționau impecabil, nu curgea nici o țeavă etc.

 732. Mi-a plăcut personalul, confortul camerei, vederea.

 733. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 734. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 735. Cina foarte buna, dar cu mult peste preturile din alta parte.

 736. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 737. Camera foarte spatioasa, curata, amplasarea hotelului la 10-15 minute mers pe jos de centru, micul dejun bun

 738. Aproape de centrul istoric al orașului, cazare excelenta, confort sporit, personal foarte amabil. Excelent!

 739. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 740. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 741. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 742. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 743. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 744. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 745. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 746. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 747. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 748. O curte plina de flori si de drăgălășenie, un personal MINUNAT. Ne-am simtit extraordinar si vom reveni cu siguranta.

 749. Amabilitatea gazdei, camera foarte curata si foarte spatioasa, un mic dejun delicios.*

 750. Camera a fost confortabila, nici nu am asteptat sa primim un intreg apartament! Am avut parte de o primire prietenoasa din partea gazdelor, si de un mic dejun senzational cu produse locale! Recomandam cu incredere tuturor!

 751. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 752. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 753. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 754. Liniștea, personalul amabil, camere curate, mâncare ff bună

 755. Mi-a plăcut amplasarea în natură, lângă pădure și liniștea! Apreciez și faptul că instalațiile de la baie erau de bună calitate și funcționau impecabil, nu curgea nici o țeavă etc.

 756. Mi-a plăcut personalul, confortul camerei, vederea.

 757. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 758. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 759. Cina foarte buna, dar cu mult peste preturile din alta parte.

 760. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 761. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 762. Camera foarte spatioasa, curata, amplasarea hotelului la 10-15 minute mers pe jos de centru, micul dejun bun

 763. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 764. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 765. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 766. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 767. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 768. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 769. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 770. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 771. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 772. O curte plina de flori si de drăgălășenie, un personal MINUNAT. Ne-am simtit extraordinar si vom reveni cu siguranta.

 773. Amabilitatea gazdei, camera foarte curata si foarte spatioasa, un mic dejun delicios.*

 774. Camera a fost confortabila, nici nu am asteptat sa primim un intreg apartament! Am avut parte de o primire prietenoasa din partea gazdelor, si de un mic dejun senzational cu produse locale! Recomandam cu incredere tuturor!

 775. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 776. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 777. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 778. Liniștea, personalul amabil, camere curate, mâncare ff bună

 779. Mi-a plăcut amplasarea în natură, lângă pădure și liniștea! Apreciez și faptul că instalațiile de la baie erau de bună calitate și funcționau impecabil, nu curgea nici o țeavă etc.

 780. Mi-a plăcut personalul, confortul camerei, vederea.

 781. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 782. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 783. Cina foarte buna, dar cu mult peste preturile din alta parte.

 784. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 785. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 786. Amplasarea în zona de interes. Relaționarea cu personalul de conducere și de execuție. Recomand pentru reuniuni indiferent de natura lor.

 787. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 788. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 789. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 790. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 791. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 792. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 793. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 794. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 795. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 796. O curte plina de flori si de drăgălășenie, un personal MINUNAT. Ne-am simtit extraordinar si vom reveni cu siguranta.

 797. Amabilitatea gazdei, camera foarte curata si foarte spatioasa, un mic dejun delicios.*

 798. Camera a fost confortabila, nici nu am asteptat sa primim un intreg apartament! Am avut parte de o primire prietenoasa din partea gazdelor, si de un mic dejun senzational cu produse locale! Recomandam cu incredere tuturor!

 799. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 800. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 801. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 802. Liniștea, personalul amabil, camere curate, mâncare ff bună

 803. Mi-a plăcut amplasarea în natură, lângă pădure și liniștea! Apreciez și faptul că instalațiile de la baie erau de bună calitate și funcționau impecabil, nu curgea nici o țeavă etc.

 804. Mi-a plăcut personalul, confortul camerei, vederea.

 805. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 806. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 807. Cina foarte buna, dar cu mult peste preturile din alta parte.

 808. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 809. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 810. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 811. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 812. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 813. Vechea gospodărie săsească stă în vecinătatea protectoare a bisericii fortificate, în dreptul altarului. Confortul vine din justa îmbinare între vechi și nou, între ferestrele cu cercevele de lemn și perdele ajurate și dușul cu hidromasaj. La micul dejun, ardeii și roșiile sar direct din grădină.

 814. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 815. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 816. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 817. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 818. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 819. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 820. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 821. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 822. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 823. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 824. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 825. Cina foarte buna, dar cu mult peste preturile din alta parte.

 826. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 827. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 828. Camera mare, curata, personal foarte politicos si gata sa ajute.

 829. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 830. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 831. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 832. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 833. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 834. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 835. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 836. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 837. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 838. Locația este superba, puțin greu de găsit (pe clădire scrie pensiunea cetate iar pe poarta familia x cu numărul de telefon). Poarta in mare parte este deschisă și intra turiștii care fac poze, nu știi dacă e de vizitat sau pensiune.

 839. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 840. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 841. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 842. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 843. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 844. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 845. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 846. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 847. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 848. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 849. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 850. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 851. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 852. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 853. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 854. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 855. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 856. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 857. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 858. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 859. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 860. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 861. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 862. Locația este superba, puțin greu de găsit (pe clădire scrie pensiunea cetate iar pe poarta familia x cu numărul de telefon). Poarta in mare parte este deschisă și intra turiștii care fac poze, nu știi dacă e de vizitat sau pensiune.

 863. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 864. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 865. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 866. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 867. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 868. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 869. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 870. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 871. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 872. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 873. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 874. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 875. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 876. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 877. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 878. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 879. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 880. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 881. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 882. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 883. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 884. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 885. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 886. Locația este superba, puțin greu de găsit (pe clădire scrie pensiunea cetate iar pe poarta familia x cu numărul de telefon). Poarta in mare parte este deschisă și intra turiștii care fac poze, nu știi dacă e de vizitat sau pensiune.

 887. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 888. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 889. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 890. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 891. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 892. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 893. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 894. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 895. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 896. Amplasamentul : la un capat de lume, intr-o vale de poveste. Vinul servit la restaurant si meniul deosebit!

 897. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 898. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 899. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 900. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 901. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 902. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 903. Oameni muncitori si primitori. Angela, Anisoara foarte de treaba. Mancarea super buna .

 904. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 905. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 906. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 907. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 908. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 909. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 910. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 911. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 912. It’s within the walls of the fortified church. Nice breakfast.

 913. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 914. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 915. Locatie linistita, curatenie, personal deosebit de amabil. Micul dejun variat si bogat, cu o cafea foarte buna! Facilitatile centrului spa sunt destul de OK, bazinul cu apa sarata si destul de calda, sauna e OK, grupul social curat si , ceea ce am apreciat pozitiv, la alte asemenea bazine neregasindu-se, obligativitatea de a purta casca de baie pentru femei (casca oferita gratuit si la discretie, celor care intra in bazin).

 916. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 917. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 918. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 919. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 920. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 921. – camera curata, frumoasa – mancarea foarte buna, mic dejun gustos si cina variata – locatie foarte frumoasa, se pot explora imprejurimile – loc de joaca cu nisip, cateva masinute – hamac

 922. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 923. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 924. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 925. Au fost trei zile perfecte! Aer curat, curățenie în camere și baie, de personal nu mai vorbesc..! Doamna Angela este o minunăție de doamna!

 926. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 927. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 928. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 929. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 930. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 931. Atmosfera din hotel, personalul relaxant și prietenos

 932. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 933. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 934. Locația este superba, puțin greu de găsit (pe clădire scrie pensiunea cetate iar pe poarta familia x cu numărul de telefon). Poarta in mare parte este deschisă și intra turiștii care fac poze, nu știi dacă e de vizitat sau pensiune.

 935. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 936. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 937. Miros neplăcut in camera localizata deasupra piscinei

 938. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 939. Locația si linistea e perfecta. Holul hotelului foarte frumos. Personalul hotelului deosebit în schimb la restaurant lasă de dorit.

 940. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 941. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 942. locatia e foarte buna, cu asta se “scot”. curat, check in si check out rapid,lejer. curte mare, destul de îngrijită. loc de parcare. te simti im largul tau

 943. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 944. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 945. – camera curata, frumoasa – mancarea foarte buna, mic dejun gustos si cina variata – locatie foarte frumoasa, se pot explora imprejurimile – loc de joaca cu nisip, cateva masinute – hamac

 946. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 947. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 948. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 949. Au fost trei zile perfecte! Aer curat, curățenie în camere și baie, de personal nu mai vorbesc..! Doamna Angela este o minunăție de doamna!

 950. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 951. Locația este superbă, mobilierul este impecabil, liniște deplină, iar curtea este minunată. Doamna care va primește la cazare este minunată, are o carismă aparte și vă povestește extraordinar despre vremurile de mult apuse. Micul dejun este perfect.

 952. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 953. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 954. Locatia (chiar in centrul istoric). Are chicineta (pentru noi, familie cu un copil mic, de un real ajutor). Personal foarte amabil. Pretul foarte bun.

 955. Atmosfera din hotel, personalul relaxant și prietenos

 956. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 957. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 958. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 959. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 960. It’s within the walls of the fortified church. Nice breakfast.

 961. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 962. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 963. Locatia e superba, pacat de cladirile din jur care sunt in ruina. Micul dejun bogat. Preparatele restaurantului excelente iar portiile foarte mari. Liniste si relaxare.

 964. Linistea, gradina din spate, pe deal, cu o priveliste foarte frumoasa, catre cetate.

 965. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 966. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 967. atmosfera degajată,sentiment de relaxare,refugiu foarte bun.

 968. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 969. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 970. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 971. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 972. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 973. Am apreciat serviciile promte ale doamnei Angela, dedicarea si apropierea sufleteasca de fiecare client in parte. Preparatele la micul dejun au fost minunate. Sigur ne vom intoarce cu drag. Multumim doamnei Angela si proprietarilor, mult succes in continuare!

 974. Au fost trei zile perfecte! Aer curat, curățenie în camere și baie, de personal nu mai vorbesc..! Doamna Angela este o minunăție de doamna!

 975. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 976. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 977. Foarte bine pozitionat,in centrul orasului,cu loc de parcare in curte.

 978. Totul a fost exceptional.O să revenim cu siguranta.

 979. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 980. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 981. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 982. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 983. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 984. It’s within the walls of the fortified church. Nice breakfast.

 985. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 986. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 987. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 988. Linistea, gradina din spate, pe deal, cu o priveliste foarte frumoasa, catre cetate.

 989. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 990. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 991. atmosfera degajată,sentiment de relaxare,refugiu foarte bun.

 992. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 993. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 994. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 995. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 996. Personal foarte atent, mic dejun foarte bun, cafea excelenta. Recomand calduros!!!!

 997. Am apreciat serviciile promte ale doamnei Angela, dedicarea si apropierea sufleteasca de fiecare client in parte. Preparatele la micul dejun au fost minunate. Sigur ne vom intoarce cu drag. Multumim doamnei Angela si proprietarilor, mult succes in continuare!

 998. Au fost trei zile perfecte! Aer curat, curățenie în camere și baie, de personal nu mai vorbesc..! Doamna Angela este o minunăție de doamna!

 999. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 1000. Totul mi-a placut, incepand cu locatia, in centrul orasului, continuand cu amenajarea camerei, spatioasa si amenajata in stil clasic in cladirea medievala, si terminând cu micul dejun îndestulător. Din fericire am gasi si un loc de parcare in curtea interioara astfel incat totul a fost in regula. Locatia ne-a oferit linistea de care aveam nevoie si intimitatea unui camin.Si pentru ca seara sa fie perfecta am mancat si un muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci la Trattoria Roma aflata in apropiere!

 1001. Cred ca date fiind timpurile, nu te poți aștepta la mai mult.

 1002. Locatia foarte buna pentru cazare in centrul orasului Medias. In apropiere se afla The Bean care este o super cafenea, la parter se afla un local cu mancare fast-food suficient de delicioasa si principalele atractii din orasel se pot descoperii print-o plimbare.

 1003. Micul dejun si piscina sunt ok, parcarea generoasa, personal amabil (Diana – receptie), ferma “3 stejari” un loc deosebit pt. plimbare în natură.

 1004. Totul. Personalul foarte de treaba! Foarte amabili. Doama de la receptie, o dulceata :D, gata sa te ajute cu orice. Locatia e foarte linistita, curatenie, superb! Recomand, voi recomanda si la prietnei!

 1005. Hotelul reprezintă un punct bun de stabilirae a bazei pentru explorarea Mediașului și a bisericilor fortificate din împrejurimi. Parcare mare, personal amabil, condiții de cazare de calitate medie. Unitatea de cazare oferă facilități excelente de petrecere a timpului liber. Prezența restaurantului propriu constituie un atu.

 1006. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 1007. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 1008. It’s within the walls of the fortified church. Nice breakfast.

 1009. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 1010. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 1011. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 1012. Linistea, gradina din spate, pe deal, cu o priveliste foarte frumoasa, catre cetate.

 1013. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 1014. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 1015. atmosfera degajată,sentiment de relaxare,refugiu foarte bun.

 1016. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 1017. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 1018. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 1019. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 1020. Locația este centrala, poți ajunge în centru vechi pe jos, curățenie în camere, mobilier nou, baie utilată complet și curată, AC în camere, micul dejun variat și suficient, personalul amabil și săritor, locuri de parcare și 10/10. Recomand cu încredere.

 1021. Am apreciat serviciile promte ale doamnei Angela, dedicarea si apropierea sufleteasca de fiecare client in parte. Preparatele la micul dejun au fost minunate. Sigur ne vom intoarce cu drag. Multumim doamnei Angela si proprietarilor, mult succes in continuare!

 1022. Au fost trei zile perfecte! Aer curat, curățenie în camere și baie, de personal nu mai vorbesc..! Doamna Angela este o minunăție de doamna!

 1023. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 1024. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 1025. Totul mi-a placut, incepand cu locatia, in centrul orasului, continuand cu amenajarea camerei, spatioasa si amenajata in stil clasic in cladirea medievala, si terminând cu micul dejun îndestulător. Din fericire am gasi si un loc de parcare in curtea interioara astfel incat totul a fost in regula. Locatia ne-a oferit linistea de care aveam nevoie si intimitatea unui camin.Si pentru ca seara sa fie perfecta am mancat si un muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci la Trattoria Roma aflata in apropiere!

 1026. Cred ca date fiind timpurile, nu te poți aștepta la mai mult.

 1027. restaurantul este aranjat cu gust, tablouri pe pereti si chiar flori pe mese, culese din grădina.

 1028. Placut.,vom reveni.Mic dejun bun, curat, personal amabil, Mancarea si restaurantul (persoalul) sunt ceea ce trebuie Piscina Super. Ne-am simtit bine. Raport calitate pret ok

 1029. Raport calitate pret foarte bun. Personal extrem de amabil. Piscina curata, apa calda Mic dejun ok

 1030. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 1031. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 1032. It’s within the walls of the fortified church. Nice breakfast.

 1033. Totul ok,curat și organizat ,confortabil .Recomand

 1034. amabilitatea personalului, centrul SPA, hotelul este aranjat placut

 1035. LINISTEA CURATENIA APA SARATA DIN BAZIN AMPLASAREA PENSIUNI INTR O ZONA FOARTE LINISTITA

 1036. Linistea, gradina din spate, pe deal, cu o priveliste foarte frumoasa, catre cetate.

 1037. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 1038. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 1039. Locatie superba ,cu o priveliste uimitoare. casutele de cazare excelente ,cat si lacul

 1040. Liniștea, personalul amabil, camere curate, mâncare ff bună

 1041. Mi-a plăcut amplasarea în natură, lângă pădure și liniștea! Apreciez și faptul că instalațiile de la baie erau de bună calitate și funcționau impecabil, nu curgea nici o țeavă etc.

 1042. atmosfera degajată,sentiment de relaxare,refugiu foarte bun.

 1043. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai buna salata de vinete din viata mea)..Comenta cineva aici pe booking ca este scump si ca mancarea nu e ok.Ba din contra raportul calitate pret este peste asteptari adica mai mult decat decent !!

 1044. Loc rustic, tehnologie minima, cazarea într-o casa din sat, într-o combinație reușită după părerea mea cu confortul modern, toate acestea”te scot din priza”. Îți aduc aminte de casa bunicilor de la tara. Cine trece peste cele câteva mici neajunsuri legate de drum, de mancare si de tehnologie se va bucura din plin de liniștea oferita și reîntoarcerea la simplitate.

 1045. Recepționeră amabilă, parcare mare pentru mașină, hotel drăguț, dacă ai mașină poți ajunge oriunde în Mediaș destul de rapid, deci amplasare bună, mic dejun bun, dar putea fi mai variat.

 1046. Este intr-o zona liniștita și deși pare mai la marginea orașului, pana in centru ajungi foarte repede pe jos, aproximativ 10 minute de mers.

 1047. Micul de jun foarte slab cu produse mai puțin proaspete, ospătarii cu atitudine ignoranta, lipsa apei, cafea de proasta calitate, produsele din camera din mini bar foarte scumpe. Dacă vrei sa te bucuri de o baita rece la picioare, da drumul la duș și se va inunda baia.

 1048. Am apreciat serviciile promte ale doamnei Angela, dedicarea si apropierea sufleteasca de fiecare client in parte. Preparatele la micul dejun au fost minunate. Sigur ne vom intoarce cu drag. Multumim doamnei Angela si proprietarilor, mult succes in continuare!

 1049. Au fost trei zile perfecte! Aer curat, curățenie în camere și baie, de personal nu mai vorbesc..! Doamna Angela este o minunăție de doamna!

 1050. Gazda deosebit de amabila.Se putea comanda masa de seara in avans,dar nu am stiut.Pacat!Locul unde se serveste masa este deosebit! Cereti zacusca! Este excelenta.

 1051. Absolut perfect. Spatios, curat, calduros, vedere extra.

 1052. Amplasamentul central. Cladire e veche, frumoasa, cred ca de de patrimoniu…..Curtea interioara cu flori. Servirea, promtitudinea de nota 20. A fost foarte bine.

 1053. Totul mi-a placut, incepand cu locatia, in centrul orasului, continuand cu amenajarea camerei, spatioasa si amenajata in stil clasic in cladirea medievala, si terminând cu micul dejun îndestulător. Din fericire am gasi si un loc de parcare in curtea interioara astfel incat totul a fost in regula. Locatia ne-a oferit linistea de care aveam nevoie si intimitatea unui camin.Si pentru ca seara sa fie perfecta am mancat si un muschiulet de porc cu sos brun si ciuperci la Trattoria Roma aflata in apropiere!

 1054. Amabilitatea personalului, locatia hotelului, aerul retro si piscina.

 1055. restaurantul este aranjat cu gust, tablouri pe pereti si chiar flori pe mese, culese din grădina.

 1056. Placut.,vom reveni.Mic dejun bun, curat, personal amabil, Mancarea si restaurantul (persoalul) sunt ceea ce trebuie Piscina Super. Ne-am simtit bine. Raport calitate pret ok

 1057. Doamna care se ocupa cu cazarea si prepararea micului dejun este foarte OK.

 1058. Ospitalitatea gazdei, atmosfera incredibilă, liniștea ireală, zidul cetății care e practic (in parte) in curtea pensiunii, istoria care pare vie (într-un sat totuși depopulat de sașii care au plecat in Germania), curtea pensiunii, faptul că totul te îmbie să lași grijile deoparte și să te odihnești.

 1059. It’s within the walls of the fortified church. Nice breakfast.

 1060. Linistea, gradina din spate, pe deal, cu o priveliste foarte frumoasa, catre cetate.

 1061. Locație frumoasă și liniștită. Loc special pentru biciclete. Aproape de centru și biserica fortificată.

 1062. Camera 4 in care am stat ne-a impresionat placut prin simplitate dar si bun gust.

 1063. Locatie superba ,cu o priveliste uimitoare. casutele de cazare excelente ,cat si lacul

 1064. Liniștea, personalul amabil, camere curate, mâncare ff bună

 1065. Mi-a plăcut amplasarea în natură, lângă pădure și liniștea! Apreciez și faptul că instalațiile de la baie erau de bună calitate și funcționau impecabil, nu curgea nici o țeavă etc.

 1066. atmosfera degajată,sentiment de relaxare,refugiu foarte bun.

 1067. Absoult totul a fost la superlativ,de la personalul extrem de amabil pana la peisajul de poveste..mancarea este excelenta ,de mic dejun nu mai vorbesc(am mancat cea mai bun